Sziasztok!
Először is :
Jázminnak utólag is boldog szülinapot kívánunk!
ti aztán hétvégén is termeltek..
Mi szombaton bevásárláson vltunk, Annámat akartuk felruházni, de nem kaptunk rá mindent, viszont Beninek sikerült túrni nagyon édes cuccokat
gabrielldaniell:
A testvérfellépőn mi is gondolkozunk, még nem tudom eldönteni, hogy testvérbabakocsi vagy fellépő legyen. Annám 21 hónapos, és a gondom csak az, hogy vajon képes -e álldogállni a fellépőn mondjuk egy fél órás- órás sétánál is?
kádban fürdés:
Nem azért nem javasolják, mert a kád esetleg koszos lehet, hanem, mert a meleg víz sokkal jobban kedvez a bacik terjedésének.
bb:
cukrot, negrot Anna sem kapott még, szerintem is korai még, mondjuk én alapból tiltom a cukros dolgokat, csokit sem evett még Anna, pedig párom nagyszülei folyamatosan próbálkozank, és sajnálják is szegény gyereket, hogy nem ehet csokit... Mintha tudná miről maradt le.... Múltkor olyan mérges lettem, vendégségben voltunk, lányom a rokoin ölében. Egyszer csak odanézek, és látom, hogy kockacukorral etetik, mint a lovakat!
Diós dolgot viszont adtam már neki, iagz nem egészben, hanem sütiben.
zöldi:
nagyon remélem, hogya köv. talin ott leszek, eddig mindig akkor volt, mikor elutaztunk.
Na de mostmár az utazásokat be kell rekesztenem lassan, így tudunk cuccost cserélni
Fa dekor: hihi
én Annának rendeltem a csajtól decemberben tükröt és fogast. gyönyörűek
ruhaméret:
Mi 21 hónapos még mindig 80-asak vagyunk, Annámmal beneveztünk a bűvös 10 kiló elérésének versenyére....
cukor:
Nekem Annával 7.8 volt a cukrom, kapásból 160-as szénhidrát diéta és inzulin napi kétszer! Ez ment 10 hétig, a végére már tiszta lila volt a combom... Nem kellett naponta nézni a cukrot, mérni sem, hanem hetente egyszer befeküdni egy napra a kórházba, ahol minden étkezés után vért vettek, a 40. héten már csuklóból, annyira nem volt vénám... Nagyon félek tőle, hogy ez megint megismétlődik...
dcili:
légzésfigyelőnél megoszlanak a véleméányek, van, aki szerint teljesen fölösleges, én a pártolók táborába tartozom.
Egyrészt tudom mennyire aggódós Anya tudok lenni, így, ha nem lett volna légzésfigyelőnk, hát én tuti mellette álltam volna egész éjjel, hogy lélegzik-e... Másrészt így nyugodtan tudtam hason altatni.
Ráadásul a mi esetünkben nagyon jól tettük, hogy vettünk, mert a kórházi hazabocsájtás feltétele volt a szíve miatt, amit ugye előre nem tudhattunk.
Nekünk Angelcare van, a bébiőrrel egybekötött változat, és nagyon bevált. Egyetlen téves riasztásunk volt, pedig egy hónapja szedtük ki alóla. Egy éves kor után már csökken a veszély, de ha már van, úgy gondoltam, miért ne hagyjam alatta..
Ti hogy vagytok az esti elalvással? Az én fiam beindul 9 körül, és éjfélig rúg, vág, csuklik, fejeli a hólyagom, nem tudok aludni tőle...
kórházi csomagotok? Annánál ilyenkor már készen voltam összepakolva, most a táskán kívül semmim sincs meg... Remélem nem is lesz rá szükségem...