Sziasztok lányok.
Hát alig győztelek visszaolvasni titeket.
Lackóka és Bogi gyönyörű babák. Ha az ember nem tudja, hogy mennyivel korábban jöttek mint kellett volna, akkor fel sem merül benne hisz annyira tökéletesek. Ezért is nem lehet azt elfogadni szerintem hogy "nem voltak kész". Ilyen nincs. Ők egy ici-pici emberpalánták.
Tünci: nagyon szépet írt a férjed neked. Látod ebből is látszik, hogy mennyire szeret téged, tehát aggodalomra semmi ok. És valóban igaza van, még ha most Te nem is így érzel, de valóban lesz babócátok. Lehet hogy csak egy, de meglehet hogy kettő. Ez nem azt jelenti, hogy Violát elfelejtitek. Ott él az emlékeitekben és a szívetekben.
Mamomano: nagy gratula neked. Egy csöppet se félj, mert a reggeli róka csak jót jelent, valóban jól működnek a hormonok. Látod, most Te vagy az ebben a topicban, aki erőt ad és megmutatja a jövőt
Mindenkire ez vár itt és remélem mihamarabb. Próbálj megnyugodni és tiszta szívből örülj a kisbabának aki szép lassan a pocidban növekszik. Sok szenvedésen mentél keresztül és most ismét megadatott neked a csoda. Hidd el minden rendben lesz és kilenc hónap múlva várjuk a sztárfotót
Én megvagyok. Most várom a menzimet, remélem mihamarabb megjön. Tegnap takarítottam és kinyírtam egy porszívót, holott isten lássa a lelkem nem bántottam. Most pedig megyek főzni. Boltba is kellene menni, de nem tudtam rávenni magam, olyan rossz idő van. Így abból gazdálkodom ami itthon van. Még jó hogy mindig raktározok mint a mókus
Délután még benézek.