Gabi: kár eröltetni... tényleg. Összeszorított foggal nem megy ... napi sok kajálás, sok-sok takarítás, felmosás stb... Na ezt tényleg csak az vállalja be aki biztos benne, hogy ezt akarja csinálni.
Én biztos voltam benne (mint ahogy abban is, hogy inkább cipelem a gyereket de nem babakocsizok) így nem éreztem nyűgnek, inkább kifejezetten élveztem nézni ahogy Lilla eszik... (leginkább egy botsáskához hasonlítanám:)))) Az elején ugye még nem jó a mozgáskoordináció így külön művészet ha eltalálja a száját, utána ahogy fejlődik a finommotorika úgy sikerül neki egyre jobban a kis borsószemek felszedése stb... Szóval én úgy néztem ezt az egészet mint egy folyamatot, mint egy fejlesztő játékot ahol a játék célja kifejezetten a finommotorika fejlesztése... Most meg büszkén nézem ahogy kanállal/villával eszik, nemsokára jön a kés-villa stb.
Remélem a kistesónál is működni fog ez a dolog... (nem működik az összes babánál, van aki kifejezetten igényli, hogy etessék... mert ugye nem egyformák:) de a végén az összes baba ugyanolyan szépen eszik majd és ugyanolyan ügyes lesz