Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Igen Aida! Légyszi színezz kékre. Valamelyik nap írtam, hogy fiú és ígértem jelentkezem majd a részletekkel!
Na szóval kedden tudtunk is menni 4D-re. A férjem is jött. Nagyon jó volt. Ég és föld volt Danié meg ez. Nagyon jól ki lehetett venni az arcocskáját, a kuki zacsi is szembeötlő volt. Most nyugodtam meg igazán, mert eddig nem nézték át tüzetesen és féltem, hogy most derül ki valami gond.
1260 grammra becsülte a doki. Méretei alapján a betöltött 28 hétnek megfelel.
Annyira boldog voltam, hogy végre biztosan kiderült, hogy fiú. A héten el is kezdtem válogatni Dani kinőtt ruháit, ami esetleg foltos azt lekezeltem és már alig várom, hogy beinduljon rendesen a fűtés és el is kezdem kimosogatni őket. Van egy olyan érzésem, hogy nem húzzuk ki a kiírt dátumig, tegnap este nagyon fájt a hasam. Be is pánikoltam. A férjem nincs itthon mert éjszakás. Dani is akkor született mikor az apja éjszakás volt, bár megvárta az apját.
Napközben is elég sokat keményedtem és volt hogy fájt is.
Igyekszem sokat pihenni. Már amikor lehet, mert Dani babától nem igazán lehet.
Nagyon gusztik a kajcsi képek. Főleg a sütike. Mostanában gyakori sütizhetnékem van. Pedig figyelnem kell az édességre.
Fmarti Igen mostmár körvonalazódik, hogy Daninak testvérfellépője lesz, mert sokat ácsingózik és járkálni kell vele. Szerintem nemsokára már egyedül is menni fog.
De annyi kérdésem lenne, hogy ez a fellépő padkánál "hogy működik"??
Vaterán, tesz-veszen én is néztem. Valszínű onnan szerzünk majd be egyet, ha szükség lesz rá.
És köszi a képet.
Nikianya helyes a picur.
És itt a mi 2. gyermekünk, aki fiú lesz. Név eddig Dávid! De még nézelődünk.
Kép

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Uff! Most jutottam géphez. Elolvastam szorgalmasan...ennyi :) Jó éjt!

Kép
zölddisznó

Jóreggelek! :)

Köszi az ebédtippeket, de vagyok olyan szerencsétlen, hogy még mindig nemtom, mi legyen....vki (talán Dcili vagy Bocika?) csinált tegnap rakott krumplit, az nekem is tervben van már 3 napja, csak mindig elfelejtek főzőkolbit venni hozzá... :oops: :?
De végül is még "csak" 8 óra lesz, időm mint tenger, nem? :P :P :P Majd jóóól megtömöm reggelire Apáját, és akkor nyerek még egy kis időt, hehehe.... :lol:

Csakegy: Mi a baja a kocsinak? Bizti nem megbuherálható, hogy ne ugorjon az egész hétvégétek?

Berni: Jó lazítást szülőknél! Aztán vigyázni ám az úton!

BB: Nagyon sok boldog szülinapot az Uradnak! :lol: Na, milyen az új kocsi? :lol:

Vera: Szép pocak! És nagy! :lol:

Sarmi: Egyetértek veled, a saját kád azért mégsem egy Balaton vagy nyilvános medence. Én is úgy tudom, hogy lehet, csak langyi legyen a víz. (Mondjuk én mióta terhes vagyok, nem fürödtem kádban, de csak mert a gyors tusi most vhogy jobban esik...)

Mush: Király vagy, ez a recis topik nagyon jó ötlet! :lol: :lol:

Bocika: Mijaza "nemlehetabbahagyni" csirke?
Jobbulást neked! Hüle főnök! :evil:

Aida: Remélem minden okés, jól vagytok!

Niki: Tündéri a kiscsajszi ! :lol: De kérünk még jobb képeket is, lééciii! :)

Gabrielldaniell: Gratulaaaaaaa! :lol: :lol:
bébic

Én ma délelőtt főzök, aztán jön barátnőm látogatóba, szal sztem majd csak este bekukk.
Kellemes szombatot! :lol:
bébic

Aida,remélem majd a következő terhességet jobban élvezed majd mint ezt az elsőt... :roll:

Niki jajj de kár h nem éles a kép,kiváncsi lennék milyen a pofija ebben a korban,mert én is készülök még egyszer 4d-ézni.

Mush én is tegnap este későn vacsiztam,egyszerűen akkor jött rám,hogy most ennem kell vmit. :lol: Vagy lehet a sextől éheztem meg??? :oops: :oops: :oops:

Nekünk Aptyuk ma suliba ment,rántok ki még csirkecombot ebédre,meg krumplipüré lesz mellé.DE először is darakásázunk(tejbegríz) reggelire!pusz.
Mágnes akkor kell vmelyik ruci?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Ah már csak 85 nap... :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jó reggelt!

Nagyon jól aludtam, a párom is kezd magához térni. Már beszélget velem -bár szerintem nekem kellene sértődöttnek lennem, bár lehet, hogy szégyenében nem kommunikál -, meg este valami olyasmit motyogott, hogy azért szeret.
Sarmon: ne mond azt, hogy "prosztó felszolgáló" vagy. Szerintem a vendéglátás legnehezebb munkája. Fizikailag sem semmi, de szerintem a legnagyobb nehézsége az, hogy leginkább pszichológusnak kell lennie: melyik vendéghez hogyan szóljon, befolyásolja a rendelést vagy hagyja önállóan dönteni, hogyan kezeljen egy reklamációt stb., stb. Ha mindehhez hozzáteszem azt a hihetetlen tudást, amit étel-italismeretben, felszolgálási módokban, technikákban stb. ismernie kell egy jó felszolgálónak, hát én megemelem a kalapom! Egyébként egy étteremben vagy szállodában a mosogatónénitől kezdve az igazgatóig mindenki ugyanazért dolgozik: elégedett legyen a vendég!
Képzeljétek! A huom kislánya annyira nyugi-baby, hogy átalussza az éjszakát. A két szobatársa nem győzi csitítgatni a gyerekeket, egyfolytában sírnak. Dorka tegnap végigaludta a látogatási időt is, ezért egy ilyen képet tudok mutatni róla:
Kép
Na megyek a konyhába, hozzáfogok a palócleveshez. Jó hétvégét mindenkinek!
Laura

Kép
Kép
szeles4

bébic: köszi már jobban vagyok, nem fáj a torkom, viszont taknyos vagyok rendesen. Remélem a mi kis Bogyónknak ettől nem lesz baja.
A receptet beírom a Mush féle topikba!
Vendég

Bocika: jobbulást! Nem tudom, mennyire ismered az oscillo...valami nevű homeopátiás cuccot, de kb. 2 hónapja az én megfázásomat rendbe hozta (sok citromos-mézes teával meg C vitaminos calcium sandozzal). Akkor én elmentem házidokihoz, aki mondjuk Semicillint írt fel :shock: :? , de szerencsére nem kellett beszednem...
(ja, és annyi, hogy a citrom levét a langyos teába facsard, mert a forróban csak az íze marad meg, a vitaminok nem - de ezt lehet, hogy tudod is :oops: :) )

gabilány rendelése véget ért, megyünk babakocsit nézegetni :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

boci. koszi. csak gondoltam igy egyszerubb megtalalni oket.

sarmi. en azert ettem keson, mert f8 korul lett kesz, aztan vartam apat, hogy hazajojjon a pubbol, de nem jott, en meg mar nagyon ehes voltam. de van benne valami a szextol is ehes lesz az ember. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Gabi: köszi a tippeket. Sok mézes teát iszok, remélem rendbe jövök. Ha nem javulok veszek ilyen homeopátiást. Amúgy nekem is mindig semicilint akar a doki felírni, pedig régen annyit írt fel hogy allergiás lettem rá. És ezt állandóan el kell mondanom, hogy ilyent ne írjon.
Mi jövő héten megyünk babakocsit nézni, mielőtt megyünk a dokihoz!

Mush: jó az ötlet, majd beírom a Carbonarat, csak most főzök!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

teljesen el vagyok maradva az olvasgatással, a kisfiam nem hagy két percet sem ülni, de ha mégis, a számítógépre allergiás.

Niki, Gabi nagyon cuki a baba! Laura a tesód kislánykája is nagyon szép baba! De hallod mekkora volt a születési súlya... biztos írtad, de arról lemaradtam. Nagy babának tűnik.

Bocika, gyógyulj meg! Mi is bekaptunk valamit! Asszem a kisfiam hozta az oviból. De már szerencsére elég nagyok a manók odabenn, már nem lesz bajuk. Tudnak magukra vigyázni!

Aida! Minden okes lesz! Ne aggódj! Csak pozitívan!

Ami a kajcit illeti, én soha nem voltam kívánós a babókával, de most megőrülök a tejfölért mega tejfölös kajákért. Meg a túróért. Ezért anyukám menüt változtatott! Mert képzeljétek, kijött hozzánk egy kicsit. És mivel itt nincs túró, hozott magával, és ma vargabélest csinál. (a cérnametéltet is hoznia kell hozzá, mert azt sem ismerik-hozzáteszem itt nincs is tojásos tészta, csak durum).

Azt nem tudom, otthon most milyen idő lesz, nálunk naposat ígérnek, ami nagyon ritka, úgyhogy valszinű ma parkba megyünk...

Kati

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Helló, jó reggelt!

Szörnyű éjszaka volt megint. :( Ahogy fekszem fáj a derekam, keményedek, a lábba surágzó fájdalom is jön-megy. Csak ha felkelek akkor jobb.

Orvosom nem válaszolt, így felhívtam, azt mondta látatlanba nem akar mondani semmit, inkább menjek be a kórházba ügyeletre és megnéznek. Párom elmegy vásárolni, utána eszünk és bemegyünk. Remélem nem akarnak bent tartani. :( Ha mégis párom szerez majd nekem mobil internetet, hogy tudjak bent netezni és akkor elvileg kapcsolatban tudok maradni.

Jók legyetek!
Aida

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida!

Majd írj, mert drukkolunk érted.

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Sziasztok!

Aida:vigyázzatok magatokra!!! :wink:

Lányok:
finomak a sütik, nnnyyyyyaaaaaammiiiiii!!!! :lol:

Szeles:
de aranyos a hugod kislánya! :lol:

Betegeknek jobbulást!!!!!!

Én elaludtam a nyakam az éjjel, most farkas vagyok :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok,

Gabrielldaniel: nekem is van egy Danim, utána jött egy Dávidom, és most még nem is tudjuk konkrétan, talán Kevin, de inkább D betűset szeretnénk.

Aida: (20) 99-69-244 a számom, ha bármi van csörgess meg, küldj sms-t, visszahívlak, tudunk beszélni, ha ne adj isten bent tartanak és nincs neted. Ne legyél nélkülünk ott sem. Azért én nem gondolnék a legrosszabbra, hogy bent tartanak, szerintem gyógyót fogsz kapni. Szorítok.
Egyébként én is tartok, hogy okt.7-én a doki el fog keseríteni, nekem eddig mindig a 30-31. hét volt a kritikus, innentől 3 ujjnyi nyitott méhszájjal feküdtem a terhesség végéig. De most nem akarok, és elhatároztam, hogy nem így lesz. (De szép is ezt így mondani).

Sarmon:
Én nem tudtam, hogy csak a fertőzés a gond kádfürdőnél, én úgy emlékeztem, hogy beindíthatja a görcsöket is. Nem tudom.

Megyek főzni. Majd du. bekukk.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Jó lenne, ha nem tartanának bent! :D Azért a biztonság kedvéért összerámoltam a kórházi csomagom. Olyan nehéz és sok lett, mintha üdülni mennék 2 hétre.. :roll: :oops: :)

Elmentettem a számod Brigi meg Zöldi száma is megvan így ha vmi van értesíteni tudok bármelyikőtöket.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida kitartás,jobb ha mész és ott megnyugtatnak!

A csirkecomb mellé még sütök egy kis hekket is.Krumplipüré kész,meg már megsült természetesen a kihagyhatatlan sütőtök!! :lol: Neki is ugrok.
Gyerekeim tentiznek. :lol: Apa még iskolában. :cry:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Látom ma megint mindenki főz!

Aida!
Remélem nem tartanak benn.Nekem is megfordult a fejemben, mi van ha véletlen valami miatt be kell feküdnöm :evil: .ÁÁÁÁÁÁÁ itthon is kezdek megőrülni.

Ma vettem megint hungarocelokat és szegény Kangának letörtem a fejét :twisted: próbáltam visszaragasztani, de megkezdte a ragasztó.
De méreg....

Kép

Kép
bellanitta

Anita!Mármint kész hungarocell képeket vettél,hol? megmutizod milyen?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Na ja, sütőtök, előbb kész lett, mint az ebéd. Ezért előbb is kellett ennem belőle, ugye logikus.

Nemsokára (állítólag) hazaér apa a dolgozóból, aztán megyünk meglátogatjuk anyukámékat, így a kocsi is próbaúton lesz. Na meg, egyúttal hazavisszük anyósomat, ez jó is és rossz is.

Fontos kérdés:
Mennyi idős gyereknek lehet negrót, kemény cukorkát, diót adni? Szerintem az én 21 hós fiam még kicsi ehhez. Mindenesetre megkértem, hogy ne adjon neki, sajnos láttam unokahugomat fuldokolni, fejre állítva jött ki belőle a cukor, ezért én ellenzem legalább ovis korig.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

bb!Én ilyesmiket kb 2,5 évesen adtam először szigorú szülői felügyelet mellett,de a negrót mi napig még az 5 éves fiamnak is félbeharapom.Diót meg csak egy-egy darabot,ne 5 öt egyszerre ,ha lenyeli mehet a következő.Az fullasztó nagyon,de nagyon egészséges... :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon:
Egyetértek veled, de sajnos nehéz meggyőzni a mamát, már kénytelen voltam hozzátenni, hogy az én gyerekemnek én szeretném meghatározni, hogy mikor adok neki ilyen dolgokat. És kértem, hogy tartsa be. Nehéz ügy.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Sziasztok!

bkatalin: valóban nem soványka az unokahugom, 3800 gr-mal és 51 cm-mel jött világra. Kis tömör gyönyör!

Elkészült az ebéd, nálam így néz ki a szalagos fánk. A receptet felrakom a másik topikba.
Kép
Most pihizek egy kicsit, 4 óra után bemegyek a hugomhoz.
Üdvözlettel:
Laura

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Visszajöttünk a nagy vakációnkról!

Remélem mindenki jól van! Igyekszem pótolni a lemaradásomat (bár szerintem ez több napos feladat lesz az oldalakat elnézve).

Már két orvos szerint is kisfiam lesz (Milán), egészséges, utolsó ultrahang szerint 90 dkg.

Puszi mindenkinek, Enikő

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Nekem elég ha leírjátok egy étel nevét, már is elképzelem milyen jó lenne enni belőle, de ha képet is raktok, akkor.... akkor már illene küldeni is belőle. Mert így csak kínzás, szerinted nem Laura?

Mi fánk mellé olyan finom krémet szoktunk enni, mint annakidején az oviban adtak.

Tojásfehérjét porcukorral felvered habbá, majd baracklekvárt keversz hozzá (érzéssel). Isteni, na ezt is elképzeltem.

Megyek eszek uram gesztenyetortájából, hátha jót tesz fánk helyett. (Mármint nem ő csinálta - sajnos - hanem ő kapta.)

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

BB: mikor futunk össze?tudod a mellszivo miatt.:D

majd rakok fel uj képet Viviről csak most apukámnál vagyunk...tele ettem magam..aztán majd otthon megszerkesztem hogy jobban lehessen látni.

Kép

Kép
nikianya21

BB: csak neked!!!! Ez a kakaós kalácsom (igaz sikerült már szebbre is): :lol: Kép kakaós kalács
Vendég

Uff!

Herevere. Anyós főzött töltöttpaprikát. Tele a poci. Láb dagad, ezért most fenn.

Én is megyek börzéreeeeeeee! Már csak az UH miatt is. Van 5-6 db féláru kuponom, aki szeretne, adok szívesen. Én kb 11 körül tervezek odaérni, akkor találkozhatnánk, akit érdekel.

Mági! Hogyan bonyolítjuk le a cserét? Következő talira jössz? Akkor sem késő még...reméljük.

Szeles! Nagyon cuki a kis Dorka! Melyik kórház, ahová így beengednek?

Bocika! Jobbulást! Ha lázad nincs, nem gáz a kölöknek a dátha és a torokgyula.

Gaby! Kocsiról képet, ha sikerül ma meg is venni! (Oscillococcinum)

Musi!
[quote]d írta:e van benne valami a szextol is ehes lesz az ember

...én meg szex helyett is eszem. :lol:

Kati! Nesze! :lol:
Kép

bb! Meleg fürdő ügyben nagyon eltérő a dokik véleménye is. Langyiban meg ki akar ilyen időben ücsörögni?!

Aida! A legjobbakat!

Kép
zölddisznó

A nénikétek! Fánk, torta, sütőtök, és kalácsevő szörnyek! :lol: :lol: :lol:

Kép
zölddisznó

Helló!

Most jöttünk haza a kórházból. Nem tartottak bent, mert a méhszáj még mindig nem nyílt ki. Viszont a méhnyak tovább rövidült :( (bár szerencsére csak pár mmről van szó, 35 mm->28mm és még így is 2000es az érték) de így azt mondta az orvos, hogy most már kezdjem el szedni a Cordaflexet. Napi 3*1 helyett azt mondta elég napi 2*1 is. Tehát most már elkezdek vérnyomás csökkentőn élni, meglátjuk mi lesz. Annyi pici babócát láttam :D öröm volt. A mi pici Noelünk is jól van, most dec. 18-ra jött ki a várható szülés időpontja.

Most a nagy örömre apa elvisz étterembe, még hét elején lefoglalta, de úgy volt, hogy nem megyünk, viszont így hogy nyugodtabb vagyok, elmerek menni és tele esszük magunkat.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Jó étvágyat így hármasban!

Én megyek dögönyözni!

Kép
zölddisznó

Hahó, lányok!
Tényleg a Péterfyben az a szokás, hogy aki egyszer csaszis volt, azt terminus előtt 2 héttel befektetik, aztán beprogramozzák császárra a hegszétválásra hivatkozva? Ugye neeem? Én úgy szeretnék vajúdni...csak egy kicsit... Ki tud erről valami érdemleges infót?
Köszi előre is: pannati

Kép
Kép
pannati

Aida:
örülök, hogy nincs nagy gond. Jó étvágyat a vacsorához.

Zöldi: lázam nincsen, amúgy sem vagyok az a típus aki könnyen belázasodik. Ha 15 évente egyszer vagyok lázas. Mondjuk néha rossz, mert az ilyen nyavalyáim elhúzódnak hetekig! Bár most jobb, hogy nem lázasodtam be. Remélem tetszett a kalács! :lol:
Vendég

Hello mindenki!
Nem volt még időm mindent visszaolvasni, de azért Aida az jó, hogy nem vagy kórházban. Noel pedig maradjon csak bent, deemberig. Mi is megbeszéltük Danival, remélem nem süket fülekre talált... :lol: :lol:

Ami nekem most a legfontosabb, hogy apja ITTHON MARAD!!!! És itthon vállalja el a melót. Úgy örülök!!!! Remélem minden rendben lesz itthon is.

A kaja nálam is kész, meert holnap elutazunk és ki tudja mikor jövünk haza, és akkor már nem biztos, hogy lesz kedvem husit sütögetni...

Boci szerintem én is kicsit meghűlhettem, mert ez már nem allergia az fix... orrdugulás, tüsszögés, de nekem nem fáj a torkom... remélem hamar elmúlik... a kalácsod nagyon jól néz ki, a receptek között megtalálható? Én ma már nem sütök palacsintát, majd hétfőn.

Na lelőttem magam, Daninak nem tetszik ez az ülő pozíció, vízszintesbe dobtam magam.

Kép

Kép
dcili81

Aztat hiszem, hogy megvan számomra A BABAKOCSI :)
Megvenni csak kedden fogjuk, mert apa minden oldalról körül akarja járni a dolgot, és ebbe azt is beleérti, hogy Nektek is mutassam meg, kíváncsi a véleményekre (ahogy én is), jóra is meg rosszra is :)

Szóval erről a babakocsiról lenne szó:
http://neobaby.hu/index.php?&lap=xarukmut&xxazon=268

Itt van a leírás meg egy csomó kép is. Annyi a különbség, hogy én a narancssárga-kéket szeretném, de arról az egy színkombinációról az istennek nem találtam képet a neten. :x
Viszont a boltban, ahol néztük, most akciósan csak 59 pénz, és tök rendesek voltak, mert teljesen szétszedték nekünk meg összerakták minden variációban. Ami nagyon bejött, hogy ha a mózes van a sportvázon, akkor olyan totál zártnak tűnik az egész, és ez télen asszem, hogy jól fog jönni.

Szóval örülnék mindenféle észrevételnek, mert még elég sterilnek érzem magam a témában, és azért ha minden igaz, ez hosszabb távra szóló beruházás lesz :D

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: jól néz ki a babakocsi. Mi jövő szerdán megyünk ennek az oldalnak a boltjába. Annyira vészesen nincs messze!

Cili: de jó neked hogy itthon marad apa! Az enyém sajna majd megy! :cry: Köszi a dicséretet a kalácsra, majd felteszem a másik topikba. Rmélem jobban leszel. Én literszámra iszom a mézes citromos teát!
Vendég

Sarmi, Mush!

Elküldtem a leírást :)

Kép

Kép
gabilany79

boci kalács receptet kéreeeeek!!!!!Gyönyörű az a kalács. :shock:
Gabi tök szuper az a kocsi,és igy az ára is.Köszi a leirást.

Aida akkor mostmár nyugi!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

tökre jóóó a receptes topic ötlete!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi: ott van a receptes topikban!!! :lol:
Vendég

Boci a párom nem lesz többet itthin, de legalább határon belül lesz, ha történne velem valami. Nme szeretném, és nem is vagyok pesszimista, de egyre közeledik a Mikulás és bizny meggondolhatja magát a kislegény. Bár megbeszéltük, hogy ajándékként fogjuk kapni őt, remélem tartja is magát ehhez. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi ez a kocsi nagyon-nagyon szuper. Szerintem vegyétek meg. Ennél jobb ajánlatot nem biztos, hogy mostanában találtok.

Jövő héten előkeresem a kedvenc receptjeimet és feltöltögetem a receptek közé.

Mindenkinek jó éjszakát és további kiemelkedő szabadidő tevékenységet a hét hátralévő részére. :mrgreen: :mrgreen:

Kép

Kép
dcili81

Sziasztok!

Gabi! Nagyon tetszik a babakocsi és az ára is jó!

Itt van az én legújabb szerzeményem : egy bölcső a kisfiamnak
Enikő Kép

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

jajj de szép ez a bölcső! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Enikő látom ott vagy a császáros topicban,neked császáros volt az előző babád?És ha igen most mit mondanak a dokik,mindenképp császár lesz a második is?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Enikő: gyönyörű a bölcső :)))) Nekem is nagyon tetszett eg hasonló de hatalmas ezért lemondtam róla :( Ha van hely akkor ez a nyerő:)

(Ja igen... kb. 1 hete voltunk az soroksári úti outletben és volt néhány leárazott ehhez hasonló -vagy ilyen?- példány 24e Ft-ért. Sajna nem volt hozzájuk matrac de újak...)
Vendég

Gabi!
A babakocsi jó, és az ára is megfelelő szerintem.csak neked kell tudni milyen terep viszonyokra veszed a kerekei miatt.Én mindenféleképpen nagy kerekűt néztem és vettünk, mert nem szeretnék vele elakadni sehol.
Őrbottyán nem tudom ott milyenek a járdák,csak kocsival voltam, sétálva nem(pedig az unokatesómék ott laknak).

Sarmon!
lefényképezem majd a "hungikat" és felteszem h lásd.Kreatív boltban vettem.Van ami már ki is van festve, általam.

Kaják!
Csorog a nyálam.De milyen kis "piszkok"vagytok estére kell ilyenekről álmodozni :oops: :lol: Pedig én is csináltam tiramisut holnapra.

Kép

Kép
bellanitta

gabi. nekem nagyon tetszik a babakocsi es szerintem jo ara is van!

kesz vagyok! egesz delutan babaruhakat valogattam kor szerint es meg mindig nem sikerult vegezni. rajottem, hogy rengeteg 56-os cuccunk van. erdekel valakit 56-os body? jo fiunak es lanynak is. van uj is es hasznalt is. kb 20 darab van es annyi tuti, hogy nem kell, mert hamar kinovi!:)

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?