Sziasztok!
Nem vesztem el csak egy kicsit sűrű a szeptember. Igyekszem legalább néhány hsz-ra reagálni, ami megmaradt az emlékeim között.
Először is gratulálok az összes beszokott ovis nagyfiúnak és nagylánynak, na meg az édesanyjuknak is!
Panni, gratulálok a frissen keresztelt fiaidnak, örülök, hogy jól éreztétek magatokat ezen az ünnepi eseményen. Alsópáhok miatt írígy vagyok, már én is szívesen mennék, de mi csak januárra tervezzük.
Britta, nagyon helyesek, mosolygósak a fiúk!
Márti, örülök, hogy az ijedtségen kívül nem esett bajotok! Pihizz sokat!
Ditta, remélem a kórházban rendesen kikúrálnak és mire ezt írom már otthon lehetsz! Sokat gondolok Rád(tok) és drukkolok, hogy mielőbb meggyógyulj!
Tina, remélem nálatok már mindenki egészséges! Ha mégsem, akkor gyors gyógyulást kívánok!
Encike, Gona, nektek a szépen fejlődő pocaklakóhoz grarulálok! Húú, Gona, Neked már nemsokára az újszülötthöz mehet a gratula!
Rik, jól vagy? Gondolom dolgozol szorgalmasan. Petrának hogy tetszik az ovi?
Andi, az előttem szólóhoz hasonlóan én is kíváncsian várom a képeket.
Velünk minden rendben. Szabolcsnak tetszik a suli (szerencsére), bár most még csütörtök estére elfárad. Egyenlőre különórastoppot tartunk, hogy lássuk, hogy ami eddig van megy-e teljes kipurci nélkül, aztán a többire majd egy-két hónap múlva visszatérünk. Ákos szorgalmasan jár oviba, bár szívesebben lenne már iskolás, de ezt a két-három évet már féllábon is kibírja
.
Nekem megjött a menzim 30 napra, aminek nagyon örülök, csak a kiírthatatlan bacijaim vannak meg, pedig antibiotikumot is szedtem. És ugye amíg vannak addig minimális az esélye annak, hogy szerencsésen átvészeljem az első 12 hetet. remélem hamarosan megszabadulok tőlük!
Megvolt az első vizsgám is tegnap, úgy érzem elég jól sikerült.
"Röviden" ennyit rólunk, most megyek és takarítok kicsit, mert anyukámék jönnek, hogy felköszöntsék Szabolcsot és Pétert a szülinapjukon.