Sziasztok!
Ma voltunk a három éves macerán. Egész jól viselték az oltást, csak mikor beszúrták a tűt akkor elégedetlenkedtek. Volt egy kis lázuk, de egy kúp levitte és a Dundi fájlalja a karját egy kicsit. Képzeéjétek 1cm-el és 1,2kg-al több a Dundi (lassan rászolgál a nevére.
) Pedíg májusban még közel ugyanannyik voltak. Mondjuk jobban is eszik az biztos.
Kaki miatt csak azért izgulok némileg, mert a Levinek fájt egyszer és azóta inkább visszatartja a végsőkig. Ünnepek előtt a Jánosban úgy szedték ki belőle. És nem hiszem, hogy az oviban úgy figyelnék, hogy ki kakilt és ki nem. A Dundi meg szimplán elsunnyogja.
Lani!
10.-én voltak 3 évesek a fiúk. Én valóban a beiskolázásukig kapom a gyest, de azért valami állást keresek magamnak. Egyenlőre még nem is néztem, mert minsdenkitől csak azt halom, hogy hiába ment vissza dolgozni, többet van otthon mert beteg a gyerkő. Én meg nem így indítanék egy vadi új munkahelyen.
Hédi!
Jó, ho9gy tegnap benéztem, mert ma elmentünk az orthopédiára is és eszembe jutott a bőrze. Képzeld még volt asztal és foglaltunk egyet az Orsival. Úgyhogy megyünk árulni.
1/2 8-tól lehet menni?
Kinga!
Nekem csak jót mondtak a Zipiről és a Keltát szidták ahová mi megyünk. De mi oda tartozunk és nem akartam ezzel mahinálni és nekem tetszik is. Max. ha nem jön be akkor lelépünk! Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy a Márti néni valóban annyira jó mint aminek én látom.
Ma az egyik védőnéni azt mondta, hogy nagyon jó óvónéni, amolyan mindenki oltalmazója és anyukája. Ez asszem még mindíg jobb mint a mindenki utálója.
Anett!
Szerintem is jól döntöttél! Én nagyon nyuszi voltam kiskoromban, aztán most már senki nem mondaná rólam. Idő kellett amíg kinyílt a csipám, de akkor nagyon tágra. Én nem voltam valami jó tanuló ált.ban, de szakközépben mág az igazgatő győzködött, hogy menjek továbbtanulni, mert nagyon sokra vihetem még.
Azért a mai gyerekeknek szeintem elég pár hét és beilleszkednek.
Vikics