Új privát üzeneted érkezett!

Laura: azért óvatosan az édesítőszerekkel, terhesen lényegében az összes tiltott... (vagy bizonyítottan -azt hiszem a szorbit pl. ilyen- vagy néhánynál kérdőjelesen mint pl. az aspartam amin szerintem még 10 év múlva is vitatkozni fognak...).

A legkevésbé ártalmas a fruktóz... (a legegészségesebb meg a méz)....

(a legjobb egyébként a Stevia, az elvileg nem károsítja a babát és nincs benne szénhidrát plusz ugye természetes anyag... csak mocskosul drága)
Vendég

Kukucska!:)
Jáj, lányok, olyan rossz ilyeneket olvasni! De nagyon örülök, hogy mindenki jól van! :D

Na, én ma reggel voltam vérvételen, előtte 2 órával itthon benyaltam a cukros löttyöt (egy húzásra felhajtottam, úgy nem is volt vészes...), jól eltelített, így legalább éhes nem voltam egy jó ideig. (a vér levétele előtt azért persze még volt egy kis ákcijó, rossz adatokat írt a csaj a beutalómra, a második toxo helyett majdnem valami mononukleoizét néztek nálam...ha a vérvevő néni nem veszi észre, mehettem volna vissza új vérvételre jövő héten...grrrrr....)
Az normális dolog, hogy a mai vérvételből fogják csak megnézni a toxoplazmát is? Azt nem már korábban kellett volna? :shock:

Zöldi: én sajna nem tudok menni, brühühühü :( :cry: , délelőtt lehet, hogy mi is kinézünk a börzére, délután meg jönnek sógoromék vendégségbe....

Védőnéni: Nekem a 7. kerben is kijött megnézni a lakást, meg itt az új is jönni fog valamikor. Engem nem zavar, aranyos nőnek tűnik, a másik is az volt, ki lehet bírni.

Megbeszéltem Kistücsökkel, hogy együtt fogunk dolgozni azon, hogy a kis buksija rendbe jöjjön. :) Mostanra sikerült kicsit összeszednem magam (vagyis nem bőgöm el magam lépten-nyomon...), de olyan messzinek tűnik még az a hétfő... :roll:

Sarmi: Nosza Kreatív? :lol: Az itt van tőlünk 10 perc sétára, nemrég fedeztem fel az "ismerjükmegújlakóhelyünket" sétámon... :lol: Látom, van online boltjuk is, ez tök jó!
Én is szoktam kreatívkodni (én üvegfesteni szoktam, meg gyöngyöt fűzni), csak képeim nincsenek, mert többnyire ajándékba "dolgoztam" mindig... :) Már bánom, hogy átadás előtt nem fotóztam le őket... :(

Kérdés: Aki új babakocsit vett: ti kimossátok a babakocsit is? (értem ez alatt a kimosható részeit :) )
bébic

Készen vannak a verdák autói(kifestve) Hátha sikerül képet majd felrakni, nálunk nem egyszerű ez a mozzanat.
Párom már hazaért, de ment is tovább. :(
Főzés:
olyan irigykedve olvasok fánk, almás palacsinta, szégyen vagy nem én nem szoktam ilyeneket csinálni (az olaj szag miatt).Nálunk ami megy húsleves sült vagy rántott hús, néha rakott valami.
De elhatároztam holnap sütök muffint!!!!
Fagyi na most én is megkívántam. :lol:

Kép

Kép
bellanitta

Aida!

Küldtem neked még régebben privit kb. másfél két hete,nem kaptad meg?A táblával kapcsolatban.

Kép

Kép
bellanitta

bébic:
én nem mostam babakocsit, mivel nem közvetlenül a huzatra teszed a babát, hanem minden féle cuccost beleterítesz, hgy kényelmes és meleg legyen neki :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok.

aida.
garielldanielt szinezheted kekre. a tobbieknek meg szerintem irj privit, es ha nem erdekli oket akkor szerintem vedd le oket. pl fehetalma, momo, billboci. ok mar ezer eve nem voltak itt. de ez csak az en velmenyem.

KépKép
KépKép
mush589

Anita, megkaptam bele is kerültél a tábliba, csak lehet még a kép a régi. Hétfőnként mindig teszek fel frisset. :)

Mush, oké megfogadva. Gabrielldaniell kék, többieknek írok.

Többetszer szülők: Tényleg igaz, hogy a tompa ide-oda sugározgató, kb. 15 mpig tartó alhasi-deréktáji fájdalom jóslófájás? Vki ezt írta a másik topikban. Én meg még nem tudom, először vagyok babás.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:
Lehet az, de jóslók ilyenkor még nagyon koraiak..

Kép
Kép
Kép
mágnes

aida. gratula a 100 naphoz!

KépKép
KépKép
mush589

Anita kontra Gabi:BOCCCSIII!!! :oops: :oops: Gabi igen láttam a tökre jó képedet és kérem én is a leirást.

Szeles én is vendéglátós vagyok,de én csak egy prosztó felszolgáló... :lol: És én is egy szállodában dolgoztam vagyis dolgozom még most is papiron... :lol: Szerettem csinálni egészen addig amig nem lett családom,de igy gyerekekkel már nem mennék vissza.A vendéglátás nem családosnak való.

Bébic nekem már 2szer néztek toxót!Én használtan vettem a babakocsit de mégse fogom az egészet kimosni csak talán ami közvetlen a babával érintkezik,amin fekszik,mert annyira szép tiszta állapotban vettem hogy nem tartom fontosnak.

Aida a jósló fájás olyan mint a menstruációs fájás.derék,has tájékon tompán nyomó.De csatlakozom Mágneshez hogy még korai,bár ki tudja,a koraszülötteknek is hiába mondják hogy még korai,mégis megszületnek,sajna.
Na én ma délután ezt kreativkodtam: Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

gyors almás pite fahéjjas porcukorral...hm :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Mágnes: Köszi, tényleg, igazad van! Csak olyan "új szaga" van pl. a mózesnek, azért gondoltam... :)

Aida: Én is gratula! :D

Már fő a 7végére az óriáskondér csontlevesem, de nem tudom, mit főzzek másodiknak.... :roll:
Tippek csajok? Ti mit főztök hétvégén?
bébic

Sarmi: Nyamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, nagyon ínycsiklandóan néz ki a süti! :P
Már 2szer? :shock: Tőlem meg megkérdezte a csaj, hogy volt már erre szűrés? Erre én: Mittudomén, én nem tudok róla.... :roll:
Valszeg neki is csak azért tűnt fel, mert nem volt beírva a kiskönyvembe semmi... :? Pfff, ez marha jó....
Na, mindegy, most legalább megnézik végre...
bébic

Köszi a gratot, de inkább lenne már csak 20 nap hátra. :D

Pont ilyen menszi izés fájásom van nekem ma megint, amit leírtál Sarmon. :( Bár ilyen volt már a 17. héten is meg 22. héten is. 17. héten meg végképp korai a jóslófájás. :? :) Múltkor erre azt mondta az orvosom, hogy mivel nem keményedik közben a méh (mert elvileg a jóslófájásnál de!?) így ez nem olyan és nem görcsszerű. Azt mondta idegen fekszik Nolikám. Azért írtam neki hogy mit gondol nem kéne mégis szednem a durva gyógyszert (Cordaflex). Hátha nekem nem viszi le még jobban a 90/50-es vérnyomim. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sarmon, tényleg nagyon finoman néz ki a sütike!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida engedj egy kád meleg de nem forró vizet és feküdj bele.Lazits,meglátod elmúlik a fájdalom!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Aida: Hallgass Sarmonra!

Meleg zuhany, 3 marék magnézium és nyugi. Ha nem tudsz feküdni, béleld ki párnával kényelmesre a fotelt, pakold fel a lábad, vegyél magad mellé egy bödön forró teát, tegyél be egy vígjátékot és relaxxxxxxxxx......

Nem minden jóslófájás ami annak tűnik, de ha nagyon szugerálod a picit akkor lehet, hogy azt fogja hinni, hogy már itt az idő... úgyhogy inkább ne...

nyugi :)

Még van vagy 12 heted, élvezd :)
Vendég

Sarmon: ey receptet kérhetnék?:) Köszi :)
Vendég

El-elmúlik ez magától is. :) Szerencsére. Amúgy sajnos nem csücsülhetek kádba mert ugye picit nyílt már a méhszáj és fertőzésveszélyes. :( Pedig imádok lubickolni. Na majd baba után!!

Amúgy én aztán nem szugerálom, örülök minden napnak amikor nem fáj. :D Tegnap majd kicsattantam.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Én holnap brokkolikrém levest főzök, mustáros vesepecsenyét, sültkrumplival és málnaszósszal :) De lehet ,hogy vasárnapi ebéd lesz belőle, mert most jut eszembe, hogy holnap Annát felruházzuk :) Már alig várom, olyan, mintha magamnak vásárolnék :)

Kád víz.... nem is tudom mikor volt utoljára benne részem.. :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok!

Átugrottam a szeptemberi babavárós topikba olvasgatni... olyan izgalmas....óránként születnek kisbabák. :D

Most kezdem el igazán várni, hogy végre kibújcsizzon. Olyan érdekes, eddig öröm volt minden perc amit bent töltött. Most meg jön az izgalmas várakozás.

Kép
mannababoca

hogy ti miket nem sütögettek...

én most rohantam ki a közértbe mert már nem bírtam... vettem fruktózos nápolyit meg valami sütit :)

Kocsink kipurcant, szerelő csak hétfőn tud érdemben ránézni... marha jó... az összes hétvégi program ugrott....
Vendég

Én is szoktam olvasgatni a szeptemberieket. :D Tök jó a babaeső!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

4 tojás
30 dkg liszt
2 tejföl
30 dkg cukor
1 sütőpor
csipet só
Mindent összekeverni,kivajazott kilisztezett tepsibe,tetejére bármilyen gyümölcsöt, 200 fokon 30 perc.Végén porcukorral megszórni,isteni egyszerű és gyors.
Én most almaszeleteket tettem a tetejére ezért szórtam meg fahéjas porcukorral.Jujj de fincsi lett.A fiúk épp gipszkartonoznak,de lassan megy a meló,mert kijárkálnak sütizni... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon ez tényleg egyszerű receptnek tűnik.:)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sarmon: küldesz priviben egy mailcímet, amire mehet a leírás?

Kép

Kép
gabilany79

Aida:
én sokadszor szülő vagyok, de nem tudok válaszolni a kérdésedre, viszont a forró kádfürdőt szerintem ne alkalmazd, a te állapotodban. Én szerintem ez még normál terhesség esetén is veszélyes lehet, viszont egy meleg zuhany talán jó. Majd este Zöldi válaszol.
Lehet, hogy lemaradtam, Te nem ma voltál uh-on? Mi volt?

Csakegy:
Bölcsivel kapcsolatban: minden gyerek másként viseli, érdemes egy játszóházzal kipróbálni, oda már akár egyéves kortól is jó menni. Más a mamát megszokni, és más a bölcsit. Nálunk első megy, a második lassacskán alakul(t).

Sarmon:
Éljenek a sütőtökevők, ma is vettem egy extra nagyot, remélem a hétvégére elég lesz, szerencsére senki nem szereti itthon rajtam kívül.

dcili:
én a kezdetektől kívánok egy jó nagy adag sajttal sonkával töltött sertés bordát, reszelt sajttal megszórva. Senki nem akar velem eljönni enni, pedig ilyet csak éttermekben tudnak jól felszolgálni. Na jó, a tiéd is biztos szupi, küldjjjjjjjj!

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Sziasztok Csajok!
Nagy nehezen visszaolvastam...

Ma ismét voltam Aquanatal-on, szupcsi volt! Bár Zsófi nem érdeklődik különösebben a víz iránt. Balcsis fürdéseknél is csak lapított, most is csak egy-egy kóbor rugás volt csak.

Védőnéni: Az enyém elég lazán kezeli a témát, kb. 4-5 hetente találkozunk, súlyt, vérnyomást, pisit néz, szívhangot sosem. Eddig egyszer járt nálam, októberben újból jön, aztán meg már csak a baba megszületése után.

Tali: Én kocsival megyek, de szerintem lerakom valahol az autót és én is a HÉV megállónál csatlakozok hozzátok. Csepelen nem vagyok ismerős, nem szeretnék eltévedni!

Súly: Én is 10 kilónál tartok. Szégyellem magam! :oops: Én eddig nem nagyon figyeltem oda a kajálásra, de mostantól diéta.

Hétvégére megint eltűnök, megyünk Győrbe szüleimhez. Zölddi integetek anyukádnak! :-D

Szép víkendet mindenkinek!

Kép
Kép
lbernuska

Korr.:
nem felszolgálni tudnak jól (sajttal sonkával töltött rántott szeletet), hanem jót készíteni. A jobb helyeken.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Ibernuska: jó hétvégét! Azért a tali előtt beszéljünk, hátha összejön nekem is, mehetünk együtt.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Brigi: Én már egy hete voltam Uh-n. :) Akkor meg minden tök jó volt, Noli cicám hízik mint egy gomba, ami jó hír. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

25-én lesz 44 éves a férjem. Gondoltam ma vagy holnap felköszöntjük, itt a mama is (anyós), vettem egy gesztenye tortát (már beleennék), kap egy Santana CD-t, fürdősót, hozzá egy "Ne fürgyé le" törülközőt (na ezt rakja össze), na és persze egy finom pezsgőt. Remélem örülni fog.
Ő meg meglepte magát egy új autóval, ezt nehéz lenne felülmúlnom. Muszáj volt egyikünk autóját nagyobbra cserélni: 3 gyerek (ebből két kicsi, gyereküléses), 2 szülő, 1 nagyszülő, babakocsi, bicikli, motor, csomagok, stb. Ennyi minden csak egy hétszemélyesben fér el. Ezért én rálapulhatok a garázs falára, hogy ő elférjen. De ennél nagyobb gondom ne legyen. Bocsi, hogy így eldicsekedtem, de már úgy várom, hogy hazaérjenek vele.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Aida:
Na, ennek örülök, bocsánat, hogy lemaradtam, ez van ha az ember egyszerre olvassa el több nap termését.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Húúúú Vera!

Nagyon szép pocid van!

Aida! Be lehet kerulni meg ebbe a tablaba? Vagy az nagyon pofatlan keres? :oops:

Olyan jo lenne talizni veletek csajok, csak kar, hogy nem tudom magam hazatranszportalni...

:)

Hétvégi kajci: tökfőzelék, fasírt, nagyi sütije - szombat
husleves, csirkepöri, kagyloteszta, ubisali, puding - vasarnap

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

nagyon termeltetek ma!

bolcsi/ovi/otthon/teso maradas:
en mar most tudom, hogy legkesobb 2009 november tizen valahanyadikan vissza kell mennem dolgozni, vagy felmondani (2 honappal elotte).
en nem tudom megmondani, hogy visszamegyek-e dolgozni vagy sem. nem tudom mit fogok erezni, es hogy a babamnak mire lesz igenye. nagyon valoszinu, hogy felmondok, mert kb ugyanannyit kifizetnek a bolcsire, mint amit keresek. 3 evesen meg majd mehet oviba. addig jatszohazak, meg ismerosok gyerekei.
de mindenfelekeppen ra akarom szoktatni pici koratol, hogy ott maradjon a nagymamanal, ahogy csaki is irta.
kistesoval meg szerintem nem varunk sokat. en mindjart 30 leszek, es nem szeretnek tul keson szulni (3 gyereket szeretnenk).
en mikor megismertem a paromat, tobb mint 5 eve, akkor nagyon szerettem volna gyereket, de meg nagyon uj volt a kapcsolat, aztan meg valahogy elmult a vagy egy idore. a mi kapcsolatunk se indult zokkenomentesen, az elso 1 ev eleg huzos volt. aztan 2006 karacsonyan eljegyzes, tavaly szeptemberben eskuvo, es tavaly karacsonykor megbeszeltuk, hogy johet-e a baba is. nagyon szerencsesek vagyunk, hamar osszejott.

fejezzetek be a jobbnal jobb sutik emlegeteset! :twisted: :twisted: en nem ehetek!!!!!
(talaltam egy glutenmentes almas-fahejeas palacsinta port. a hetvegen kiprobalom)
ja csinaltam egy receptes topikot. eggyel a mienk alatt van.betennetek oda a fenseges recepteket?akkor sokkal konnyebb megtalalni oket!:)))
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.09.19 18:51-kor.

KépKép
KépKép
mush589

BB én kiemeltem hogy ne forró kádfürdőt,csak meleget vegyen.Nekem is nyitva van a méhszájam,mégis egy héten kétszer beleülök,mert csak úgy tudom leborotválni a lábam! :lol: Az ember a saját kádját ha tisztán tartja csak nem kap el ilyen olyan fertőzést.szerintem. :roll: De a meleg zuhany is jó ha a derekára folyatja,csillapitja a fájásokat jó esetben,ha erősiti az már régen rossz.De ilyenkor sztem még nem erősitheti.
Gabika:smoni82@hotmail.com

JESSZUS Vera...én csak ennyit tudtam a képedre szólni... :lol: :lol: :lol:

Megyek beáztatom a gyerekeimet! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Nem, nem erősítette a meleg zuhi. :) Az már tényleg rossz lenne. Amikor jövök-megyek akkor amúgy is jobb. Ha háton fekszem vagy néha oldalt akkor jönnek elő. Meg a derékfájás akkor ha sokat görnyedek a billentyűzet felett. De szerencsére kaptam apától ma vezetéknélküli bill. így egyszerűbb. Ezek a fájások amúgy tök furin az egész lábikómba belesugároznak, már nem csak a combomba.

Vera: Ejha, szép poci!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

húú csajok, én ma beülők a kádba! Úgy, hogy vizet is teszek bele! ez az élvezetek halmozása! Márc. óta nem kádaztam...:)

Vera:
huhh... mintha minden órás ikres lennél :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

en nem szoktam furdeni, amugy is ritkan szoktam, de akkor nagyon forro vizbe, azt meg nem szabad. szoval en elvagyok a zuhannyal is.:)

manna. kerunk fotokat a szerzemenyeidrol!!!!!MOST

Vera. nem semmi mekkora a pocid! annak a lanynak rengeteg helye van lubickolni! :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!
Eltűnök egypár órára és mennyit írtatok!!!
Kaják jól néznek ki.
Én holnap bablevest főzök és kakaós kalácsot (ostoros) sütök.
Vasárnap húsleves pulykaszárnyból és "nem lehet abbahagyni" csirkét combokból.

Amúgy rohadt szarul vagyok (a főnököt megverem mert tőle kaptam el): fáj a torkom és nem jó a közérzetem. Ittam már egy nagy bögre mézesteát meg elszopogattam egy Tantum Verdet (megnéztem szabad). Háááát nem javulok. Délután anyóséknál szüret volt, nemrég meg bevittem a férjemet egy pisiltató bulira! Remélem nem marad sokáig, mert nincs kedvem későn menni érte!
Vendég

kati. tuti, hogy bele lehet kerulni a tabliba, csak irj aidanak privit a szukseges adatokkal.:)
ja aida. beirnad a korhazhoz, hogy Royal Hallamshire Hospital, Jessop Wing. koszi

KépKép
KépKép
mush589

http://www.decofun.hu/

nagyon cuki dolgokat lehet itt venni a babaszobahoz.:)

zoldi. es miket lehet csinalni ezzel a dekor gumival? a kepbol meg mindig nem vagom. olyan, mint a habszivacs?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.09.19 20:28-kor.

KépKép
KépKép
mush589

pulcsiban meg nem látni ekkorának
-dehogynem!! :lol: :lol: :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Vera, pulcsiban is termetes kismami poci. :) Szépen nő odabent a baba látszik.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

mentem vacsizni. sult csirkecomb es tepsiben sult zoldsegek(lilahagyma, karfiol, sarga es feherrepa-ez utobbi ketto valami isteni tepsiben sutve! nekuk magyaroknak ez furi, de ha megkostolod, az osszes ujjad megnyalod majd!, es krumpli.)
meg kozben megnezek egy szokest. majd gyuvok!:)

sarmi a te recepteted, az ujat, betettem a receptes topikba kezdetnek. beteszed majd a masikat is? a linzereset.
boci. csaki. ti meg a carbonarat.:)

KépKép
KépKép
mush589

Hű Mush, Te este fél 10kor vacsizol? Ejha.. Én meghalnék éjszaka ha ilyenkor ennék. :D

Úgy érzem magam komolyan mint egy életét leélt öregasszony. Akinek minden porcikája és minden mozdulat fájt. Nem elég nekem ezek a ide-oda sugározgató fájdalmak az előbb alig bírtam lehajolni fogmosás közben mert benyilalgatott egy helyen a derekamba. Ahogy meg így ülök itt és pötyögök ettől is le akar szakadni a derekam. De már fekve sem kényelmes úgy is vagy sugározgató fájdalom vagy keményedés. Jó lenne sétálgatva aludni. :D Kár hogy nem lehet. Tudom, hogy elegetek van a sok jajveszékelésemből, bocsi. :D Amúgy nekem is eléggé elegem van, azt hiszem Nolinak engedélyezem a 37. héten való kibújást és így már "csak" 11 hét kb. :D Ezért jobb nekem, mint egy öregasszonynak. Nekem legalább nem végső állapotom ez. :) Na lelőttem ám magam, bocs.

Jóéjszakát! Befekszem párom mellé az ágyikóba, őt már elnyomta az álom.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

sziasztok..

probáltam végig olvasni a nap termését.voltunk 4d-n...annyira jo volt..
Vivikém 1022 gramm:Dimádom.szopogatta a lábujjait...:Dprobálok felrakni képet aztán megyek aludni mert annyira fáradt lettem..
a kép nem tul jo minőségű mert a telommal kaptam le a sima fotorol.lusta vagyok a cd-ről szerkeszteni mert ahhoz lassu a gép. Kép
Kép

Kép

Kép
nikianya21

aida. itt egy oraval korabban van, tehat akkor meg csak fel 9 volt!

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?