Kukucska!:)
Jáj, lányok, olyan rossz ilyeneket olvasni! De nagyon örülök, hogy mindenki jól van!
Na, én ma reggel voltam vérvételen, előtte 2 órával itthon benyaltam a cukros löttyöt (egy húzásra felhajtottam, úgy nem is volt vészes...), jól eltelített, így legalább éhes nem voltam egy jó ideig. (a vér levétele előtt azért persze még volt egy kis ákcijó, rossz adatokat írt a csaj a beutalómra, a második toxo helyett majdnem valami mononukleoizét néztek nálam...ha a vérvevő néni nem veszi észre, mehettem volna vissza új vérvételre jövő héten...grrrrr....)
Az normális dolog, hogy a mai vérvételből fogják csak megnézni a toxoplazmát is? Azt nem már korábban kellett volna?
Zöldi: én sajna nem tudok menni, brühühühü
, délelőtt lehet, hogy mi is kinézünk a börzére, délután meg jönnek sógoromék vendégségbe....
Védőnéni: Nekem a 7. kerben is kijött megnézni a lakást, meg itt az új is jönni fog valamikor. Engem nem zavar, aranyos nőnek tűnik, a másik is az volt, ki lehet bírni.
Megbeszéltem Kistücsökkel, hogy együtt fogunk dolgozni azon, hogy a kis buksija rendbe jöjjön.
Mostanra sikerült kicsit összeszednem magam (vagyis nem bőgöm el magam lépten-nyomon...), de olyan messzinek tűnik még az a hétfő...
Sarmi: Nosza Kreatív?
Az itt van tőlünk 10 perc sétára, nemrég fedeztem fel az "ismerjükmegújlakóhelyünket" sétámon...
Látom, van online boltjuk is, ez tök jó!
Én is szoktam kreatívkodni (én üvegfesteni szoktam, meg gyöngyöt fűzni), csak képeim nincsenek, mert többnyire ajándékba "dolgoztam" mindig...
Már bánom, hogy átadás előtt nem fotóztam le őket...
Kérdés: Aki új babakocsit vett: ti kimossátok a babakocsit is? (értem ez alatt a kimosható részeit
)