Új privát üzeneted érkezett!

Áááááááááááááááá!
27-én te!

Kép
zölddisznó

Itt mindenki azt írja, hogy dícséri a védőnő, hogy még csak 2-3 kg-ot hízott. Engem pont ugyanezért szid. :? 3 kg-nál tartok, de neki nem elég.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Tegnap biztos front volt, nálunk apa bekattant egy kicsit. Kicsit későn jött haza ('hál istennek nagoyn ritkán fordul vele elő), kerekítettünk egy jó kis veszekedést. Úgy aludtam el, hogy álomba sírtam magam, és nagyon rosszul aludtam. Reggel nem szólt egy szót sem - lehet, hogy nem is emlékzik mindenre -, gondolom, majd este. :cry:
Gyermekvállalás: én 25 éves voltam, amikor férjehez mentem, akkor már volt 2 diplomám és 1 éve már szállodaigazgatóként dolgoztam. A magas vérnyomásom miatt nem vállaltunk rögtön gyereket, de ha minden jól ment volna, 27 évesen lettem volna anya. Mint azt korábban írta, 26. héten meghalt a baba. Sorozatos próbálkozások után 30 évesen szültem Zalánt. Tudtuk, hogy szeretnénm még gyereket, de az élet nem volt túl kegyes hozzánk. Egy 206-os vetélés után idén sikerült újra teherbe esnem. Augusztusban betöltöttem a 36. életévemet. Nem így terveztük, de boldogok vagyunk, hogy mégis sikerült. :lol:
Munka: Zalán 7 hetes volt, amikor visszamentem dolgozni. Egy szálloda éléről nem lehet évekre eltűnni. Mivel megoldható volt és a gyerek is maximálisan partner volt benne, vittem magammal. Ott szoptattam, tisztába tettem, aztán hol a gondnoknő, hol valamelyik szobalány vigyázott rá ha tárgyalásom volt, egyébként meg bent tanyázott az irodámban. 1 éves volt, amikor feladtam ezt az állást és Miskolcra költöztünk. 1,5 évesen bölcsődébe ment, 3 nap alatt úgy beszokott, hogy ott aludt, evett, szóval egész napos lett. Sem a kettőnk kapcsolata, sem a gyerek lelki világa nem sínylette meg ezeket a dolgokat. Nagyon erős a kötődése hozzánk, ugyanakkor rendkívül barátkozó, egész pici kora óta bárhová el lehetett vinni.
Most sem lesz sokkal másképp, mivel most egy áruházvezetői szék vár rám, így 6 hónap után apa lesz itthon a kicsivel.
Nem érzem azt, hogy önző lennék. Azt gondolom, pont azért tanultam, hogy jobban boldogulhassak, többet kereshessek. Mivel a szálloda után 1,5 évig nem találtam munkát, mert azt mondták túlképzett vagyok, nagyon padlót fogtunk. A lakás és az autó hitel mellett további hiteleket kellett felvennünk, hogy talpon maradhassunk. Azóta is nyögjük, átlaghoz képest jó fizetésünk ellenére is épphogy kijövünk hó végéig. Hát ezen szeretnék én változtatni. Ne legyen gond, ha a gyerekeknek szükségük lesz valamire, ha tanulni szeretnének, hogy tudjunk együtt utazni, kikapcsolódni. Nekünk ezt osztotta az élet, így kell boldogulnunk.
Kicsit szomorkásr sikeredtem ma, pedig alapvetően mindig optimista és pozitív beállítottságú voltam-vagyok. Ez a tegnapi veszekedés megviselt, régen volt ilyenben részem. Tudom, hogy túllépünk rajta, talán a párom is kicsit feszültebb már a szülés közeledtével, én is érzékenyebb vagyok, mint nem terhesen, de estig még biztos nem javul a kedélyállapotom.
Annyi pozitív történt azóta, hogy a hugomnak úgy tűnik, beindul a tejcsi, a kiscsaj meg ügyesen próbálkozik. Reggel az iskolában az angol tanító néni elkapott, azt mondta, hihetetlen tehetség a fiam, nagyon örül neki, hogy az ő csoportjába került. Hízott a májam! :P
Na talán egyszerre ennyi elég belőlem, ne haragudjatok, ha kicsit hosszúra sikeredtem, de jó volt leírni.
Üdvözlettel:
Laura

Kép
Kép
szeles4

jessszus én a múltkor 7 k -nál tartottam :oops:
De nem érzem csak a hasam, a nadrágok jók amiket régebben is hordtam csak le kell tolni a has alá.

DEKORGUMI??????
HUNGAROCEL???????

Kép

Kép
bellanitta

Zöldi:www.kismamaruci.hu

Anita:"Hogy tied lehessen a tökéletes pasi, ahhoz előbb meg kell szülnöd" ) -nekem már ő megvan!!! :lol:

Én is 3 kiló plussznál tartok nekem azt mondta a védőnő:na már ideje h elkezdtél hízni! :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zöldi amit feltettél linket a noszakreatív webáruházból már rendeltem dolgokat.Megpróbálom ezeket a szalvétaképeket,ha sikerül,karácsonyra a családunk kisgyerekei ilyet kapnak.

Még nem tudom a hungarocell képeket hogy fogom csinálni,már tegnap este bújom a netet valami ötletért...De a dekorgumival könnyebb dolgozni,rendeltem azt is.Aki otthon kreativkodik rakjon már fel képeket a munkáiról!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Szeles!

És a szálloda igazgatás vagy a áruház igazgatás tetszik, szereted jobban?
Én is gondolkodom már h mikor fogok újra dolgozni, de szerintem 1,5 évig várok vagy majd látjuk anyagilag h mennyire jövünk ki.És a fodrászat se olyan amit, 3 évig abba lehet hagyni.Annyi h itthon semmiképpen nem akarok dolgozni,hajazni a baba mellett FÚJJJJJ :x De az is lehet h közben kapok valami kihagyhatatlan ajánlatot.
Sok ismerősöm azt mondja 2 év bőven elég otthon mert agyerek is ráun anyukára és kell neki a társaság.Az egyik barátnőm szept.1 visszament dolgozni(okt.ben lesz egy éves a kisfia)gyógyszerész látogató és mondta h fárasztóbb volt otthon lenni a kicsivel, mint dolgozni és boldog h a munkája is megmaradt, a nagymama sokat babázhat és mikor hazamegy ő babázik.

Kép

Kép
bellanitta

Elmentem, este jövök!

Kép
zölddisznó

Sarmon!
Ezt miért kaptam?
nem értem de igazad van...

Kép

Kép
bellanitta

Nekem most 5 kg-nál már sopánkodott a dokim hogy az már milyen sok! :shock: A védőnőm meg csak röhögött rajta,hogy miért lenne sok...

edoci

Sziasztok lányok!

Húúú, hát volt történés mindenütt! Tegnap szerintem valami volt a levegőben. Mindenki meg van gajdulva, összejönnek a dolgok.... azért örüljünk neki, hogy nagyon nagy bajok nem történtek! Mindenki vigyázzon magára!

Szeles! Apák néha nem ugy mukodnek, de azert nagyon szeretnek minket, csak ahogy a nagymamim mondta mindig, a ferfiaknak az a baja, hogy harom labuk van... ezrt sokszor nehezebb veluk!

Ami a kort illeti csajok! Szerintem teljesen mindegy, hogy hány éves az ember, amikor gyereket vállal! Anyának lenni mindig nagyon jó és szép dolog! Meg van az előnye és a hátránya is a korai és a késői gyerekvállalásnak! Nem beszélve arról, hogy nem mindenkinek alakul úgy, ahogy szeretné! Úgyhogy senki ne érezze magát rosszul, mert fiatalnak tartják, és egy anyuka sem öreg, akárhány éves is! A gyereketlen hülye emberek beszólásait meg csak megmosolyogni lehet! Úgysem értik, hogy miért nem értesz velük egyet! Ezeket az embereket csak sajnálni tudom!

Jó nektek, hogy tudtok kreativkodni! Nekem ehhez nincs tehetségem. Írni szeretek, de máshoz nem értek.

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Azon kismamáknak, akiket leszidtak, mert nem híztak eleget, és azon kismamáknak, akik már annyit híztak, hogy tök mindegy, hogy 1 kilóval több van vagy kevesebb:
Kép

Kép

Kép
dcili81

Csajok! Hogy csináljátok ezt a 3-5 kilos hizast!
Én már 10-nel jarok, pedig odafigyelek a kajára!

bkatalin

Cili Ez nagyon guszta! Ezt te művelted?

bkatalin

Aida itt vagy? Még múltkor szó volt valami táblázatról. Megkérdezhetem mi ez? :oops:

bkatalin

Igen Kati ez az én művem, és a sütőben nemsokára készen van a rakott krumpli is.
Ma ennyi tellett tőlem, többre nem vagyok hajlandó.

Jövő héten asszem nekiállok én is kreatívkodni, annyit írtatok róla, hogy kedvet kaptam... :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Egyébként Kati ne izgasd magad én is kib 10 kilónál tartok...

Kép

Kép
dcili81

Affene... Én voltam az, aki összekeverte a dátumokat, meg voltam róla győződve, hogy holnap lesz a tali!
27-én nem tudok menni, mert lagzin leszünk Makón... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Elolvastalak benneteket, de csak gyorsan.

Én szültem 26 évesen, 37 évesen, és most fogok 39 évesen. Mindegyik másért izgis, de az utóbbi kettő az nagyon tervezett, az első becsúszott, de megérte.

Talira eddig nem tudtam menni, pedig az utolsó percig minden adott volt, de most már van néhány akadály. Majd meglátom.

Mindennap muszáj ennem sütőtököt, valaki írta 1-2 hete, hogy evett, azóta egyszerűen nekem is muszáj.

Zöldi: örülök, hogy megúsztad egy kis bacival, nekem is már kétszer volt.

Most meg vagyok fázva, a bölcsiben nem volt fűtés, 3 nap alatt elintéztük magunkat, gyerek is, én is. Csak túléljük.

Hétfőn és kedden kötelező tanfolyáson vagyok.

Takarítás: szerencsére nálunk Gizike takarít, ő a luxus az életemben, tegnap volt, de nem hobbiból jött.

Visszamenni dolgozni: muszáj, saját irodám van. Nem lehet hanyagolni.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Ebíd:
Kép

Kép

Kép
dcili81

Kati, erre a táblára gondoltál?
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Skacok: A hízáson nem szabad agyalni. Alkati adottság és kész.

Akik soványak azoknak szerintem még 20 kiló is teljesen OK akiken meg van extra súly azokat lehet, hogy 5 kiló miatt is cse**tetik...

Gondoljatok bele.. ott a lepény, a víz, a baba, a szervezet is több vizet tart vissza... plusz készül a szoptatásra... Az az egyetlen fontos dolog, hogy ne legyen nagyon hirtelen hízás mert az esetleg toxémiára stb. utalHAT (ha az ember a hirtelen vizesedés miatt hízik, felmegy a vérnyomása stb. stb.)

Én direkt hízlalom magam mert szoptatásnál nekem marha nagy szívás volt, hogy szülés után max. 2-3 kiló maradt rajtam ami pillanatok alatt le is olvadt... én meg egyszerűen képtelen voltam annyit enni, hogy fedezzem azt az extra energiaigényt amire a szoptatásnál szükségem volt az első kb. fél évben (amíg kizárólag anyatejes volt L.). Az első 2 hétben még éjjel is mellettem volt a keksz és a csoki mert szó szerint hipóztam ha nem ettem folyamatosan... (most is ez lesz... nutella és háztartási keksz 2 hétig)

Most tarthatok kb. 9 kilónál... Mindez normális mennyiségű magzatvíz és nulla vizesedés mellett persze.

Egyébként Lillánál már nem is emlékszem mennyi extra volt rajtam a szülésnél... talán 12-14 kiló lehetett? Senkit sem izgatott. Rámnéztek, mondták, hogy hízzak ha akarok és ennyi.

Szerintem Aidánál is ez lehet... túl sovány, ilyenkor attól félnek, hogy a baba az anya rovására tud csak növekedni és ha valaki nem eszik normálisan egyszerűen lemerülnek a készletei onnantól kezdve meg az egész a baba rovására megy majd mert a baba ugye mindent elvesz amire a fejlődéséhez szüksége van, max. az anya purcan ki teljesen... (ezért kell a vasat is pótolni... ). Plusz ugye egy "éhező" szervezetnél a tejtermeléssel is gond lehet (ld. a szervezet átáll takarékra). (Ez persze nem zabálást jelent, úgy valóban meg lehet hízni de nagyon csak nagyon komoly odafigyelést arra, hogy az ember jó sok jó minőségű szénhidrátot vigyen be... de nem többet mint amennyire a szoptatáshoz még szüksége van)
Vendég

na ezt még megírom utána megyek csiciskálni egy kicsit.

hízás: Én most vagyok még mindig 108 kiló de 118-al kezdtem a terheséget :shock: :shock: és ha a babát is leveszem majd szüléskor akkor leszek kb 95-98 kiló. Én visszafele működök sajnos.

Kreativitás.
Nekem időm nincsen pedig a kiságy felé jó lenne valamit alkotni mert tök csupasz a fal. De jövőhéten megyek az ikeába és nézek majd valamit.

harivera
Budapest XXI. kerület

Hú Cili,
nagyon jol nez ki az ebed... asszem holnap en is benevezek egy ilyenre... de ez a sutotok is jol hangzik, csak az a gond, hogy itt nalunk nem lehet kapni ilyet...

Adia! ha lehet felkerulnek erre a tablara szivesen, priviben megirom, csak mondd hogy mi kell...

bkatalin

Ja.. otthonmaradás: Sajna nálam max. 2 év fér bele amíg jár a GYED, a gyes-ből nem tudnánk kifizetni a lakáshitelt plusz a megélhetést.

Mondjuk én tutira le fogom szervezni, hogy a bölcsi max. fél napos legyen utána valamelyik nagyszülő plusz a férjem fognak babázni... (férjem 1-ig dolgozik általában, 1/2 2 - 2 körül már otthon van). Én sajna 6 előtt nem fogok tudni hazaérni de így azért talán nem lesz necces... (bár nem tudom, a férjem hogy fogja bírni:)

A beszoktatásban nagyon bízom, Lilla fél éves kora óta (akkor kezdődött a sulim) kéthetente majdnem egy egész napot a szüleimnél volt, most ott tartunk, hogy követeli, hogy menjünk a mamáékhoz, úgyhogy 1-1 napokra már simán otthagyjuk (így elmehetünk moziba, bevásárolni stb.). Kistesónál ugyanez lesz, fél éves korától ott fogjuk hagyni 1-2 hetente először fél délutánokra aztán majd 1-1 napra is... Így azért megszokja, hogy nem vagyok mindig mellette viszont mindig visszamegyek érte.. én meg tudom, hogy teljesen jó kezekben van. (Plusz mostanában már azért szeretjük otthagyni mert egy egész napos kolbászolás mert pl. venni akarunk valamit de ahhoz elég sok üzletet végigjárunk szerintem gyerekkínzás kategória, jobb neki a szüleimnél a megszokott játékaival és kisággyal...)

Én mondjuk mostanában kezdem azt érezni, hogy ott merném hagyni a bölcsiben, korábban nem... (ld. most tart ott, hogy már jelzi ha valami baja van, ha pelenka kell vagy éhes... ).

Az egyetlen ami aggaszt, hogy a gyerekek leválási folyamata 3 és nem 2 éves korig tart így nem tudom, hogy egy 2 évesen bölcsibe dugott gyereknek ez milyen érzelmi traumát jelent. (Ha nagyot akkor max. többet lesz a nagyszülőknél). Nem tudunk mit csinálni...

(mindkét nagyszülő 5 percnyire lakik tőlük plusz nyugdíjas -igaz a rohangálós fajtából- de azért elég nyerő helyzetben vagyunk)
Vendég

Vera: Én a DM-ben vettem sima csomagolópapírt (kemény 140 Ft egy 3 méteres tekercs - tündéri macis stb. mintásak vannak) és azt végigtapétáztam a falon... sima tapétaragasztóval. Nagyon tuti :) (és nem 5e Ft egy tekercs)... (csak vigyázni kell mert érzékeny nagyon a felülete... a tetejére én már nem ecsettel hanem kézzel kentem a ragasztót, úgy nem kentem szét a mintákat... száradás után nagyon masszív:)

A másik: szoktak árulni lejárófélben lévő naptárakat... Na én olyanból vettem egy csomót (van micimacis, mikiegeres stb.). Azokból vágtam ki figurákat és simán tapétaragasztóval felragasztottam a falra. Nagyon aranyosak :) (plusz lamináltam is egy csomó képet, azokat simán blue-tekkel is fel lehet rakni és akármikor leszedhetők)
Vendég

Az én kreativitásom kimerül abban, amikor Annával csomagolópapírra rajzolunk zsírkrétával... :)
De. is ezt csináltuk, jól kifáradhatott benne, mert ebéd közben bealudt az etetőszékben. :lol:

Hízás:
Én ezen a minimálhízáson meg vagyok döbbenve. Annával 8 kiló jött fel, pedig nem vagyok nádszál alkat sajnos, igaz terhesség előtt adtam le 15 kg-ot, de terhesség alatt igencsak ettem. Mondjuk gondolom Annával is a diabétesz miatt nem jött fel több, gondolom most is az lesz...

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes:
Beni baba? Nem Áron baba??

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Anita csak azt írtam én már megszültem a tökéletes pasimat,hát itt az én tündéri nagyfiam,Mózes!!! :lol:
bb! A sütőtök az én bűnöm,én most is 3 napig egyfolytában azt ettem,de már ment a hasam tőle tegnap abbahagytam,de azt hiszem ma megint sütök... :lol:

Én ma tökfőzeléket csinálok,rántott pipicombbal,de csak uzsonnára,mert megvárjuk az oviból érkező nagyfiamat és úgy együtt eszik a család.

Hízásaim:Első terhesség +13 kiló
Második:+6 kiló
3-dik,szerintem ez is 6-7 körül megáll.
Még egyenlőre nekem sincs időm kreativkodni,de majd hétfőtől lesz,mindkét gyerekem oviban lesz,apa egész nap alszik,a takaritást főzést lerendezem max,4 óra alatt.Nem viszem túlzásba... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Aida:
megváltoztattuk a nevét,Bence lesz. Akartam is szólni, hogy ha lesz időd, javítsd ki légyszi :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csakegy képet a tapétádról!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

ha Lilla felébredt megpróbálok fényképezni.... (aztán meg valahogy csatlakoztatni a fényképezőt a laptopomhoz... mert a kártyaolvasóm behalt...)
Vendég

Vasárnap meg azt hiszem sajttal-sonkával töltött rántott husi lesz, meg majonézes kukorica sült krumplival, és almás palacsinta...
Na ezért hízok ennyit!

Kép

Kép
dcili81

Ne kínozzatok :) Reggel óta hagymás zsíroskenyéren élek... (semmi kedvem főzni... Lillának van még tegnapról kajája, úgyhogy nem strapálom magam...)

Én a tejszínhabtól hízok... le se merem írni mennyi a napi adagom :) (abban nincs szénhidrát ugyanis:)))))
Vendég

Nem tudom valahogy muszáj egyfolytában sütnöm-főznöm, ez nálam valami kényszer. Amíg dolgoztam, addig hétvégente órákat töltöttem kint a konyhában, hogy hétköznap nem kelljen főznöm, de így, hogy most itthon vagyok nem kell sietnem, ráérek és kevésbé fáradok el.

Meg jó olyannak főzni aki értékeli, és szereti is... :lol:
Nemcsak egy hmm leküzdve a válasz egy esetleges 3 fogásos vasárnapi ebédre...

Kép

Kép
dcili81

Csaki nem vagy rosszul attól a sok tejszínhabtól?

Kép

Kép
dcili81

ó, az én férjem nem eszik abból amit főzök... Talán eddig ha kétszer evett belőle... Mondjuk nem is vagyok egy szakácsművész de ez azért kicsit túlzás... (plusz a gyerkőc se rajong a főztömért... na mindegy, túlélem:)))))

(Nálunk mondjuk ő szokott főzni aminek én kifejezetten örülök mert nagyon jól főz... ha családi buli van, akkor is ő a főszakács, már a szüleim is inkább őt hívják pl. halászlét vagy hasonlókat főzni:)
Vendég

Cili: nem :) (normálisan -ld. nem terhesen- nem eszek tejszínhabot... szoptatás alatt pedig TELJES tejtilalom van beleértve a sajtot stb. úgyhogy valszeg ezért nyomom most ennyire:)
Vendég

Én is a mostani párom mellett tanultam meg igazán sütni főzni!

Azért nem mondom voltak sikertelen próbálkozások, de hősiesen legyőzte és megette az esetleg nem túl jól sikerült kajákat is. És még él... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
dcili81

Akkor jó! Nekem valahogy nincs étvágyam semmire, nem tudom mit ennék nagyon szívesen...
Talán egy kis citromfagyit....

Kép

Kép
dcili81

Na pl. a finom citromfagyi nálam tilos kategóriás :( A jó zsíros csokifagyi stb. meg mehet... Na ez a szívás...

Előfordult itt már valakinél, hogy a férj kirohant éjjel valamiért a kívánós feleségnek (ld. az amcsi filmeknek ez szerintem egy abszolut kötelező eleme)?

Az enyém olyan jókat szokott röhögni amikor megpedzegetem, hogy elrohanhatna és hozhatna nekem egy kis fagyit hajnali 2-kor...

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Nálunk még nem volt ilyenre példa... Bár mindig akkor jut eszembe, hogy ennék valamit amikor bezárnak az üzletek.
Az én uramat nem lehet felkelteni éjjel, hogy ennék valamit, mert átfordulna a másik oldalára egy jól van szívem mondattal és aludna tovább... inkább hagyom és keresek valamit a konyhában....

De most piszkosul megkívántam a citromfagyit...

Kép

Kép
dcili81

és mi tart vissza ?:)))

(én se keltegetem, mostanában sokáig fent szokott maradni mert a PDA-ját buherálja állandóan úgyhogy nem nehéz szólni neki, hogy akkor most menjen el egy kis fagyiért... na nem mintha számítana:))))) (Igazából sütnöm kéne valami sütit csak gyümölcscukrot kellene még hozzá szereznem... )

Engem monduk az zavar most a legjobban, hogy alig tud szegény moccanni, úgy összezúzta az egyik oldalon a bordáit pedig pont mostanra volt beütemezve a lakásfelújítás (csak enyhe, új polcok stb.) és a festés... Már minden megvan hozzá csak meg kéne csinálni... Én meg most nem szívesen létrázok... (minden mást csinálok, a gyerekszobát is én csinálom folyamatosan, de a nappali az keményebb dió...)
Vendég

Sarmon!

Szerintem Anita azért nem érti a tökéletes pasit, mert azt a mondatot én idéztem :wink: :D
Az én kreatívkodásomról (macis kép) már van fotó pár oldallal korábban, a leírását mushnak már megígértem (hétvégén el is küldöm), neked is szívesen elküldöm, ha gondolod :D

Zöldi (és a többiek is)!
Elméletileg (és gyak. is) aznap a párom nagyijának a nagyon sokadik szülinapi ebédjére vagyunk hivatalosak, de utána lehet, hogy meg tudom oldani. Meddig szok tartani egy ilyen buli :lol: ?

Kép

Kép
gabilany79

Hát elég hideg van.... tegnap amikor elmentem boltba, elhaladtam a fagyis résznél majdnem megfagytam... :lol:
De majd holnap úgyis utaunk aztán lehet, hogy eszek egy nagy adagot...
Hát az én párom sem pihenget, mert ha éppen nem dolgozik valahol akkor itthon nálunk is van mit csinálni (most éppen azt a 150 mázsa fát pakolja el, amit hozatott a múlt héten).

Kép

Kép
dcili81

Jövő hétre meleget jósolnak :)

(27-én én is kimegyek a babaruhabörzére ... jön még valaki? Össze is futhatunk akár... Megadtak egy telefonszámot, fel kell hívni és akkor ha több ember is dekkol kint kihoznak 50%-os belépős kuponokat úgy meg csak 450Ft a beugró...)
Vendég

Mi apával tervezzük reggel-délelőtt... attól függ, hogy tudunk felkelni (leginkább fel tudunk-e kelni :)), mert ebédre meg már megyünk a nagyijához...

Kép

Kép
gabilany79

Hát a felkelés még nálam is kérdéses... vagyis az önmagában nem mert Lilla 1/2 8 körül ébreszt sajna mostanában viszont néha kell néhány óra is ahhoz, hogy teljesen felébredjek :))) (KV után persze:)

13:00 után egyébként ingyen be lehet már menni ha valaki csak egy picit szeretne körülnézni
Vendég

Sziasztok!

Bellanitta: mivel az ember társas lény, szerintem a világ legjobb dolga vendégül látni másokat, legyen szó akár magánéletről, akár hivatásról. Ha egyszer nagyon sok pénzem lenne, biztos, hogy a vendéglátásban keresnék boldogulást. Mivel nincs, csinálom azt, ami van. A kereskedelem sok mindenben hasonló, de mégis teljesen más. Szerintem sokkal bensőségesebb légkört lehet teremteni egy szállodában. Az kicsit olyan, mint az ember otthona, csak kicsit nagyobb. Esznek a venégek, alszanak, kikapcsolódnak, vagyis otthon érzik magukat nálad.
Ami a nehézségét illeti, a szálloda nehezebb. Pont a hétvégéken, ünepnapokon van a legnagyobb hajtás, mikor más pihent, nekünk akkor volt a legtöbb munka. Nem nyaralhatsz nyáron, a karácsonyi vacsorát a saját családodnak 10 órakor tálalod, a szilveszteri buli is csak munka stb. De annyi szépség, finomság van benne, az elégedett vendég látványa, aki azt mondja: ide máskor is eljövök, utánozhatatlan érzés.
Főzés: talán a vendéglátó múltam teszi, de én imádok sütni-főzni és szinte minden nap meg is teszem. Szeretek a konyhában lenni, az az én birodalmam, ott akármilyen fáradt vagyok, újra magamra tudok találni. Holnap palócleves és fánk lesz nálunk. Mindenből eszek, de csak annyit, amit a diéta enged, így tartok 1,5-2 kg hízásnál. Sok salátával, gyümölccsel nyugodtan lehet enni a finomabbnál finomabb husikat. Én elég süteményes vagyok, de édesítőszerekkel, teljes kiőrlésű liszttel, sovány túróval stb. ez is megoldható. Kedvencem a madártej, amiben ugye a tej is és a tojás is elég alacsony szénhidráttartalmú. Kevés pudingporral szoktam készíteni, abból is létezik diétás. Jó főzőcskézést és jó étvágyat mindenkinek!
Üdvözlettel:
Laura

Kép
Kép
szeles4

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?