Jó estét minenkinek!
Próbáltam visszaolvasni, rengeteget írtatok...
A baba megnézéséhez annyit tudnák hozzászólni, hogy nekem megengedték a kórházban, hogy megnézzem, de egyszerűen leblokkolt az agyam, meg a szemem!!! Én ilyet még sose éreztem azelőtt és azóta se: mindent láttam magam körül, az orvost, a szülésznőt, az ágyat, a műszereket....de a kezemben volt a baba, és ott elhomályosult minden, szürke köd volt előttem, csak foltokat láttam. A szervezetem nem engedte, hogy lássak! Hiába erőlködtem, akartam látni. Ez olyan természetfelettinek hangzik, de tényleg így volt.
Melcsike, én is csináltam iwiw-en emlékoldalt a kisfiamnak, de a vége az lett, hogy sajnos a saját regisztrációmat is töröltettem, mert volt, aki megszólt miatta, és én ezt nagyon zokon vettem, rosszul esett. Nagyon érzéketlen ismerőseim vannak, morbidnak tartották, hogy iwiw-en emlékezem. Pedig nincs ebben szerintem semmi elítélendő. Azóta csak ide írok.
Irogattam régebben másik topicba (nem babanet, de hasonló babás oldal), még terhességem alatt. Idő szerint voltak a kismamák, én a 2008 májusiba írtam anno. Azóta már persze mindenkinek megszületett ott a babája, és szabályosan kinéztek onnan, sőt kaptam olyan privit is, hogy (finoman fogalmazva) ne lombozzam le a topicjukat a bánatommal, van sok olyan oldal, ahol babájukat sirató kismamák társalognak. És szerencse a szerencsétlenségben, hogy idetaláltam, közétek.