HAlihó!
lehetséges, hogy én is el tudok menni talira, visszakeresek, hogy pontosan hol és mikor. Apát kell megfűznöm, hogy addig bolyongjanak egyet a csajjal...
Tegnap nagyon berágtam Apa főnökére, beszólt. Persze nem Apának személyesen, hanem a kollegájának mondta. A kollegáját most dobta a menyasszonya 5 év után, nagyon maga alatt van. Erre a drága főnök közölte, hogy elege van már, hogy ő lelki beteg, Norbi (párom) pedig "a terhes nőjét fuvarozza. Minek kell egymás után gyereket szülni? " Hozzáteszem a főnökük nő, akinek 4 éves kislánya van. Hát én úgy berágtam rá! Nem azért cipeltetem a seggem, mert olyan kényelmes vagyok, hanem mert Annát nem tudom magammal vinni be a dokigoz. Mit mondjak neki? Kislányom ,amíg Anya szétteszi a lábát a doktor bácsinak, te légyszíves kapaszkodj a köpenyébe? AAArrgggh!
Ma meg voltam védőnéninél, megdícsért, mert összesen 2 kilót híztam
Megvan a hepás papírom is, de kereste a belgyógyászati papírt, mondtam, hogy ott még nem voltam..
Bölcsi:
sosem gondoltam, hogy be kell majd adnom a gyerekemet, de lakástörlesztés mellett nem bírjuk, ha gyest kapok. Annát be is írattam, a szívem szakadt meg, nem tudtam elképzelni, hogy otthagyjam. Persze elutasították, de akkor már mindegy volt, mert közben kiderült, hogy jön Öcsi
Benit viszont be kell majd íratnom bölcsibe, Anna akkor már ovis lesz, és vissza kell mennem dolgzoni. Remélem vissza is vesznek, mert most majdnem nem lett állásom.
De alahogy még mindig nem tudom elképzelni, hogy otthagyjam Annát valahol ... Nem is volt még nagyon nélkülem sehol. Nem azért, mert nem merem otthagyni bárhol is, de a mi családunkban nincs kire hagyni. Anyós dolgozik, ha nem, akkor a másik unokáját pesztrálja, Anyu és az én rokonságom az összes barátaimmal 300 km-re tőlünk... Ja és Anyunak is még 10 év a nyugdíj..
Gyerek téma:
Én 22 éves koromra kiéltem magam, főiskola, koli, minden nap buli..
Gondolhatjátok.. úgyhogy azóta szerettünk volna gyereket, csak hát ugye családi vállalkozásban nem akart összejönni..