Új privát üzeneted érkezett!

Zöldi
Kevesen??? Szerintem elég sokan leszünk megint :lol: :lol: :lol: de akkor hánykor?? És ki elé menjek ki a hévhez??

terhekiskönyv.
nekem már csak 3 rubrikám van és vége. Így szereznem kellene egy üres oldalasat amit lemásolok és kinyomtatok. Lányok?? Ki tud nekem szkennelve küldeni emilemre egyet??

védőnő
nálunk egyszer sem volt pedig újjak vagyunk a szemébe. De most hogy magas volt a vérnyomim és nincsen időm odamenni hozzá majd rákérdezek hoyg nem akar e kijönni.

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera: ha gondolod, én szívesen küldök neked holnap délelőtt egy oldalt. Pdf formátumban megfelel?

Kép

Kép
gabilany79

Ugyanilyen kandallónk van a nappaliban, hétfő óta megy!!!
Most már nem fázom én sem. Csak azt utálom benne, hogy egyfolytában söpörni, meg felmosni kell, hogy ne hordjuk szét a koszt.... :evil:

Kép
dcili81

Elgondolkoztam azon, hogy mi lesz velünk decemberben, ha már most ilyen jó kis hűvös időnk van...

Kép
dcili81

Vera küldtem lapot.Ide is felrakom hátha innen jobban le tudod szedni. :lol:
Cili én csak reggel a hamuzás után egyszer összeporszivózok körülötte meg felmosom aztán kész ,az hogy néha dobok rá egy darab fát az annyira nem koszol,nálunk legalábbis.Voltam én már olyan helyen ahol mögötte még a fal is kormos volt... :shock: Meg nálunk most bennt van a szoba sarkában,nem is mászkálunk arra,de ha kész a nappali akkor sem lesz annyira láb alatt a kosz...
Én szeretem mert állati meleget ad és tök ritkán kell rádobni. :wink:
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

"Elgondolkoztam azon, hogy mi lesz velünk decemberben"
-Cili hát szülünk!!! :lol: :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Zöldi akkor miből csináltál mit,lopkodni akarom az ötleteket,mert ha megy kislányom hétfőn oviba le akarom kötni majd magam valamivel,hungarocell képeket már tuti fogok csinálni,aptyuknak most mutattam milyen is az hát tök tetszett neki is.Engedélyt kaptam hogy felhasználjam rá a hungaroceleket ami még van .Csak festéket kell még vennem.
de látom nagyon magamba beszélgetek ezért elhúzok vízszintesbe.Jóéjt!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

A szülés részt tudom...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hidegre gondoltam.....

Nálunk nincs korom a falon, csak piszolodik, meg ahogy hozzuk be a fát itt-ott lepotyog. De nem baj, összesöprök azt kész....

Mondjuk, ha átalakítja a párom a másik fűtést, akkor már lent lesz a pincében a tüzelés. (jól megy, mi? sőt van még kazán is, de azt ritkán használjuk fűtésre)

Kép
dcili81

Vera! 3-kor? Eddig heten vagyunk, de pl. Sinaszi már 3 hete nem volt fenn. Passz.
Én megpróbálom megfűzni Zsiráfot, hogy csatlakozhassam hozzá.
Kérünk pontos címet, hová kell mennünk!

Kép
zölddisznó

Ez a bizonytalanság kikészít.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
dcili81

Kik lesznek 27-én találkán?? Hol is van pontosan ez a pizzázó?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Tegnap válaszoltam már rá :wink:

Sarmi! Majd mutizok cuccokat, de most varrnom kell (időre) mert holnap eltűzök Balcsira fakutyázni.

Kép
zölddisznó

Cili! Milyen bizonytalanság?

Kép
zölddisznó

Oh Zöldi, akkor arról lemaradtam visszakeresem. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Este írtam

Kép
zölddisznó

Megtaláltam a listát! :D Jó fiatalka leszek én ott, szinte mindenkinél min. 7 évvel fiatalabb.. :roll: Néha olyan fiatalnak érzem magam, mintha nekem még a többi 22 évessel kéne a diszkókban pörögnöm és nem babát várnom. Pedig hú, mennyire nem vágyom rá. Hát ez van, más vagyok. Nővérem mindig csúfolt, hogy olyan vagyok mint egy vénkisasszony. :D Ez van.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Eltettem magam holnapra, jóéjszakát!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Hogy megy-e a párom vagy nem, még mindig nem 100%....

Nem jön álom a szememre... Túl vagyok pörögve!
Holnap vigyázok egy ismerős kislányára, mikor ma elmondtuk neki, hogy holnap én megyek érte az oviba, nem akart elengedni, szerintem azt akarta, hogy én vigyem is, ne csak hozzam.... :lol:

Kép

Kép
dcili81

Aida én pl. imádom hogy fiatal anyuka vagyok,még csak 26 leszek már 3 gyerekkel.Ebben is van sok jó.Még fiatal nagymami is leszek... :lol:
na én már tényleg lefekszem jóéjt!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Néha úgy érzem, hogy elkéstem a gyerekvállalással...
De aztán belegondolok, hogy ha esetleg akkor az előző párommal együtt maradunk, és megszületik az ő gyereke, akkor most nem ismerném a mostani páromat, akinek viszont sokkal boldogabban szülök, mint az előzőnek.

Kép

Kép
dcili81

mi az a dekor gumi???

KépKép
KépKép
mush589

Bocsi belejöttem a vonalzókba... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
dcili81

sarmi. ledobott... :cry: jo ejt!

KépKép
KépKép
mush589

Mush! Dekorgumi? ...valami elegáns óvszer! :lol: :wink:

amúgy:
http://bolthely.hu/noszakreativ/id/00487_Dekorgumi

2 gatya átalakítása/felszegése kész.
Hajat kéne mosnom. jjj, de úúútálom!

Elmúlt a vesegörcs!!! :lol:

Kép
zölddisznó

ooo már megint én kezdek:D reggelt:D

aida:ne izgasd magad azon hogy fiatal anyuka leszel:Dnézz meg engem..most töltöm a 22-t novemberben és van egy lassan 5 éves lányom,.És sokkal jobb érzés mint elmenni bulizni,.

Story:amikor Hajnikám elment oviba és én dolgozni, az egyik kedves 25 éves hölgyemény amikor megtudta hogy gyerekem van közölte hogy nem tudja én hol élek nekem még a körmömet kéne festenem és halálra innom magam:D:DJa meg amikor beteg volt a lányom és otthon kellett 1 napot maradnom(többit anyum megoldotta) kérdezte hogy hogy van..mondom elég beteg..
Mire ő:nem tudom milyen gyereked van hogy nem gyogyul meg ennyi idő alatt...
Na akkor anyád!Takarodj dolgozni mert kitekerem a nyakad..
Főleg hogy egy magányos ,gyerektelen picsa ne osszon nekem kéretlen tanácsokat.
Bulizás:kinek ez kinek az az élet célja..
Én mindenkinek azt mondom aki megkérdezte hogy tanulni bármikor lehet ,anyum még a mai napig tanul,de gyerekem nem lehet mindig..És a legjobb dolog a világon amikor este azt mondja Hajni hogy szeretllek:DÉs decembertől 2 ilyen kis csodám lesz:D

Használt next:dozsa györgy uti metrotol pár percre nyilt,a csajszi nagyon aranyos,elrakja a ruhát fizuig ha kell,stb...felrakok pár képet az itt vásárolt cumokrol... Kép belül szőrös,..jo meleg:D
Kép kivűl-belül szőrös kenguru zsebes,,belebujos
Kép Vivi:vastag tavaszi kabát,kisnaci,és lábas naci...

Kép

Kép
nikianya21

Húúú gyerekek borzalmas napom volt tegnap!
Képzeljétek apa majdnem karambolodzott és ki tudja mi lett volna belőle. Egy hülye vele szemben elaludt az úton és jött ezerrel. Persze a másik sávban is voltak! Nem tudom hogy volt a férjemnek ilyen jó lélekjelenléte, de nagy nehezen ki tudta kerülni. Hozzáteszem 5-en voltak a kocsiban, mellette egy olyan srác ült akinek a felesége október közepére várja a második gyereküket. Azt mondta apa, hogy az lebegett a szeme előtt, hogy neki a fiát látni kell, és lehet így tudta megoldani a helyzetet. Hely nem volt az úton, mert balra egy építkezés miatt keskeny az út, jobbra meg vasúti sín van!
Csak este mikor hazaért akkor mondta el, addig nem merte.
Éreztem hogy van valami mert ideges voltam és nem tudtam miért, meg a kutyákkal sem lehetett bírni egész addig míg nem jött meg a férjem! :cry:

Kiskönyv: nekem a védőnőm megoldotta úgy hogy minden sort megfelezett vonalzóval, így van több hely benne! 8)
Vendég

Jézusom, Cili, az ilyenektől mindig kiráz a hideg :( Én is nagyon féltem apát, ha messzebb kell mennie... Az a sok barom az utakon...

Viszont 3/4 7-kor már ott csápoltam a dokinál, és most tök boldog vagyok, mert úgy tűnik, beállt a pajzsmirigy működésem, és nem kell tovább emelni a gyógyszeradagot (legalábbis a jövő hónapig, de én azért bízom benne, hogy ez így marad) :D

Én azt sem bánom, hogy nem leszek annyira fiatal anyuka (mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát :)), talán csak azért egy kicsit, mert két babát szeretnénk, és amennyire parázós meg fóbiás vagyok, nem hiszem, hogy nagy lesz a köztük a korkülönbség. De nem biztos, hogy baj, ha nincs annyi év a két gyerek közt. :roll: Ez majd kiderül. Most még azt sem tudom, hogy milyen egy gyerekes anyukának lenni. :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Röff!

Bocika! Hál' istennek nem lett baj! Huh!

...én meg egyből nagymama leszek! :lol: :wink:

Kép
zölddisznó

Jó' van, reggel van! Nem Cili, hanem Bocika :oops: Bocsi...

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi: ugyanmár!!! Neked most szállt le az angyalkád és kész!!!

Szerintem mindenkinek a saját kis fejében kell eldönteni, hogy mikor érett egy gyerkőcre. Van aki 20-22 évesen, van aki 30 körül és van aki az felett. Nem kell a környezettel foglalkozni. Engem is már régóta nyaggattak, hogy mikor szülök már de én most éreztem magam eléggé érettnek, hogy belevágjak. Mindenki más, nem szabad általánosítani.
Vendég

Gabi: gondoltam én hogy rám gondoltál! :lol: Apa nem is ment hosszú útra csak 15km-re edzésre. Egy héten 3-szor 4-szer megy! Azért én is beparáztam rendesen, főleg hogy jövő hétvégén meg 900Km-re megy!
Vendég

Itt egy szerintem jó cikk: http://www.origo.hu/noilapozo/eletmod/2 ... csode.html
Ez majd a jövőre vonatkozik.
Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel? Mikor akartok visszamenni dolgozni? Vagy a következő gyerkőc mikor "esedékes"?
Vendég

Sziasztok!

Hu Bocika, nem semmi a mi pároddal történt. Jó. hogy nem lett semmi...

Hát lányok, nekem is kalandos egy napom volt tegnap....
Mentünk le anyumhoz autóbuszal a 2 fiuval és a bussz megállt egy átjárónálaztán amikor ujra elindult hirtelen fékezett, igy nagyobb volt a tehetetlenségi erő, amivel potyogtak az emberek a busszon....Le esett egy öreg néni, az ott is maradt, hivták a mentőket,meg egy kisgyereknek betört a feje, Hunim is beütötte a lábát, tiszta kék a térde. Én ÜLTEM és mégis a szembelevő széknek nekiestem a pocakommal.... A szerencse, a szerencsétlenségben az volt, hogy a nagyobb ütést a sipcsontom kapta,az fel is van dagadva, alig tudok ráálni, igy a pocak valamennyire megúszta. De megijedtem, mert nem akart mozogni Anettkém.Elmentem dokihoz, minden ok. , pihenjek ezerrel és ha valami gond van rögtön fel a korházba.... :roll: Na ma reggel görcsökre ébredtem, de mostanra már megszűnt. Most nem tudom, hogy ezek jósló fájások, vagy mik, de 10 percenként jöttek és keményedett a méhem, aztán most csend van....

Kép
Kép
Kép
f.marti

Zöldi:
én anyukám 38 évesen szülte első gyerekét, minket 41 évesen! Ugyhogy ne idegeskedj! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti: hát ez sem semmi! Úgy látszik tegnap ilyen nap volt! Remélem a babócád jól van, és nem akar még kijönni. Pihenj sokat!
Vendég

Jó reggelt!
Jaj lányok ezek a rossz hírek....

Remélem minenki jól van már és az ijedségen kívül senkinek semmi baja.

Boci elolvastam a cikket, és elgondolkoztatott.

Én úgy jöttem el a munkahelyemről, hogy nagyon várnak vissza, de...
A gyárigazgatónk nem nevezhető humánusnak, mert reggel 6-ra kell mennem dolgozni (közben a munkaidőm 7-től van!!!!!), és akkor ugye hova teszem a gyereket, mert hát a bölcsi előtt nem hagyhatom.... Én eldöntöttem, hogy ha odakerül a sor és 2 éves lesz a fiam, leülök vele beszélni, hogy most mi lesz, ha nem tudunk megegyezni, akkor maradok még 1 évet, aztán újra beszélünk... ha akkor sem, nem esek pánikba, mert már most kaptam egy állásajánlatot... és megvárnak. Ha meg nem, akkor van mér lehetőség...

A barátnőm kisfia tegnap múlt 2 éves és bölcsis lett, szegény tiszta lelkibeteg, hogy rossz anya, amiért beadta... de szerintem nemcsak a mamának van szüksége arra, hogy esetleg visszamenjne dolgozni, és ne csak a gyerekkel foglalkozzon, hanem igenis a gyereknek is szüksége van arra, hogy vele egykorú társaival legyen, és megtanulja a közösségi életet is.

Persze 2 évig (és előtte ugye 9 hónapig) szinte összenőttek, de attól még nem rossz anya, azért mert 23 000 Ft-ból esetleg nem tudja nevelni, és vissza kell mennei dolgozni.

Kép

Kép
dcili81

boci örülök h nem lett baj apukával!Ú jesszus. :shock:
Fiatal anyukaság:Én aktívan buliztam már 14 éves korom óta!Tini diszkó,házibulik.Aztán jött egy fiú,15 évesen elkezdtem vele járni de se vele se nélküle volt a dolog,ő idősebb volt ,maga mellé akart láncolni,3 évig birtam 18 évesen kidobtam.Volt egy jó fél évem na akkor beleadtam apait anyait,anyám sose látott,mindig hol ennél hol annál aludtam,péntektől vasárnapig diszkó,kocsma,haverok,buli(fanta).Volt úgy hogy mire reggel hazaértem anyám már felrakta a húslevest.Szóval én teljesen kiéltem magam.Aztán megismertem a jelenlegi párom,akinél már az első héten úgy éreztem,ő kell,őt nem engedhetem el...ő nekem van teremtve.Együtt is maradtunk és 3 évig még nagyon sokat eljártunk együtt mindenfelé szórakozni,moziba.Minden héten moziztunk." év együtt járás után összeházasodtunk,most már 6 éves házasok vagyunk.Ahogy megszületett az első gyerekünk,hát én csak nekik éltem a két fiúnak,abszolút eszembe se jutott,hogy a barátnőim többsége még a diszkóban szívja a cigit,és issza a vodka-narancsot.Jázmin meg már még jobban elhivatottá tett az anyaságra.Ez a 3dik terhességem a legjobb.Ezt tudom felfogni a legjobban. Mindenki másképp látja,de én akkor láttam a férjemben hogy ővele akarom leélni a hátralevő életemet,és ezért szülöm neki a gyerekeket! :lol:

Boci,én 8 évig nem szándékozom visszamenni dolgozni,de majd meglátjuk.Mindenképp el akarom inditani mindegyik gyerekemet az iskolába,lehet hogy majd hétvégi vagy alkalmi munkákat fogok mellette vállalni,majd kiderül.5 és fél éve vagyok itthon,de cseppet sem kivánkozom elmenni,főleg hogy egyszer egyszer megpróbáltam alkalmi munkákat vállalni,aztán mindig csak a gyerekek hátrányára fordult.Maradok a seggemen míg úgy látom hogy nagyobb szükség van a jelenlétemre mint a munkámból adódó kis pénzre.megyek teregetni.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon 2 ilyen szép gyerek mellett ne is menj sehova. Nekik nagyobb szükségük van rád!
Tudod én azt hittem könnyebb lesz itthon maradni, de miután én egy örökmozgó vagyok nekem nagyon nehéz, remélem ezen még majd tudok változtatni. De soha életemben nem voltam egy nagy bulizós-ivós csaj, csak nem bírtam a tétlenséget...

Kép

Kép
dcili81

Zöldi
Nem tudom jön e valaki autóval vagy mindenki hévvel. Mert akor 3-kor a hév végállomásánál talizhatunk és megvárhatjuk az oda érkezőket vagy ha valaki késik akkor itt a pizzázó címe.
Béke tér 1. a csepeli sportpályánál van.

harivera
Budapest XXI. kerület

De jó nektek akik már megint taliztok!!! :cry:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Bocika! Én biztos nem megyek VISSZA dolgozni - a 150 km miatt. Szeretnénk második gyereket is, jó gyorsan a korunk miatt (1 éve ketyeg az óránk az örökbefogadók listáján). Majd kitalálunk valami melót nekem a családi vállalkozásban. ...no de ez egy speciális eset. Bölcsi NEM! Óvoda TUTI! De csak fél napos.

Hú Márti! Ma csak pihenj, ha megteheted! Ha elmúltak a görcsök, akkor szerintem nem lesz baj. Szorítok!

Én egyáltalán nem idegeskedem a korom miatt! Félreértettétek.

Kép
zölddisznó

Sarmi: hát nekem is hasonlóan telt a tinédzser korszakom. Én is 15 évesen kezdtem el egy nálam idősebb fiúval járni, és akkor beparáztam, mikor 18 éves koromban azt feszegette, hogy jövőre eljegyzés. Na nem!!! Ilyen fiatalon, még előttem az élet!!!! És akkor szakítottunk. Rá egy évre ismertem meg a jelenlegi páromat, addig én is éjjel-nappal mentem: haverok, buli, fanta.... :lol: Na mondjuk a jelenlegi párommal való megismerkedésről és kb. 6 hónapig tartó huzavonából egy hollywood-i love storyt lehetne írni, de nem semmi volt. Végül is utána kezdtünk el "hivatalosan" járni! :lol: Mi is rengeteget mentünk bulizni, szórakozni és akkor kezdtem el dolgozni is. 5 év után kérte meg a kezem, 7 év után házasodtunk. Ő már az esküvő után mondogatta, hogy jó lenne egy gyerek, de én akkor még fősulis voltam (erre is későn érett meg a fejem) és hatalmas káosz volt az életünk. Éppen beköltöztünk a 70%-ra kész házunkba, hatalmas adóssággal, nem fényes anyagi helyzettel. Aztán tavaly nyár végén eldöntöttem, hogy én gyereket szeretnék. Akkor ősszel apa volt idénymunkázni és akkor fogtunk hozzá élesben a gyerekprojekthez. Decemberben sikerült is, de hát sajna egy vetélés lett a vége. Igaz márciusban beköszöntött a gólya (szó szerint) és azóta még teljesebb az életünk. Pedig most sem fényes az anyagi helyzetünk, de most nem érdekel.

Meló: engem is visszavárnak. A főnök már azt akarta hogy 6 hónap után jöjjek vissza, de eszem ágában sincs. Sőt a bébi egy éves korában sem!!! Egyrészt nem tudnám a legszebb korszakában otthon hagyni, másrészt itt még bölcsibe sem tudnám adni, mert hatalmas protekció kellene, hogy bekerüljön. Harmadrészt mi minél előbb szeretnénk újabb gyereket, és lehet akkor ismét belefogunk. Na természetesen ezt a főnök nem tudja!!! :lol: :lol: Az én melom nem olyan hogy visszajövök 0,5-1 évet dolgozni aztán ismét bejelentem, hogy jön az újabb baba. Meg itt annyira bizonytalan a helyzet, hogy a holnapi napot sem lehet tudni, nem azt hogy 3-4 év múlva mi lesz itt. Itt úgy cserélgetik a főnökséget, mint más az alsógatyáját, tehát nem biztos hogy aki most a főnököm az 3 év múlva is itt lesz. Én meg hozzákötődöm, mert egyedül neki dolgozok! Szóval nem egyszerű!
Vendég

Jó reggelt!
Most ébredtem fáj is a szemem :(

Kor:Én már 5 év szeretnék anyuka lenni, de nekem most adatott meg hiába akarja valaki ha az élet nem úgy hozza. :wink: És ugye az élet milyen kiszámíthatatlan a volt pasimnak ( vőlegényem) szombaton született meg a kisfia.Én ilyen jósoltatós vagyok :oops: Ha akkoriban elmentünk volna együtt és azt jósolják h 2008-ban kisfiunk születik bele is éltem volna magam,csak a bibi h nem közös lett volna a gyerek.Olyan fura :( :o :roll: Álmomban sokat jut eszembe :evil:

Álmok:
Ma éjszaka két gyerekre vigyáztam, az egyik nagyobb kislány, a másik nem tudom sőt az arcára sem emlékszem (ő lehet a kisbabám?)
Pici volt és jó baba.

Boci:
Jó h a párod ennyire észnél volt, és szerintem a rutin is számít.Nálunk a párom "spermakora" óta vezet,van hivatásos jogsija is (tűzoltó)ott is sokat vezet.

Zöldi!Sarmi!
Dekor nekem is van ti mivel vágjátok h szép legyen?Muti a műveket!!!!

Sarmi a hungarocelt is te vágod ki?
Na ez nem semmi én nem vágom utálom a hangját, csak festem.Lassan kész a verdák :)

Kép

Kép
bellanitta

Megkérdezhetem, hogy mikor lesz ez a találka :oops: :) ? És ha tudok, akkor nem-e lehetne-e, hogy megyek :oops: :oops: ?

Lehet, hogy most lesz, aki csúnyán néz majd rám, de én pölö tavaly ilyenkor még el sem tudtam képzelni, hogy nekem kisbabám lesz, sőt, inkább húztam-halasztottam a dolgot. Szegény apukám meg volt róla győződve, hogy neki sose lesz unokája, és biztos azért, mert még 18 évesen sitteltem két kölyköt egy évig az USA-ban és az totál elvette a kedvem 8) Pedig nem, csak én borzasztó önző vagyok, és tudtam magamról, hogy nem nagyon vagyok képes áldozatokat hozni másért. Ráadásul az 5 év egyetem alatt azért én is kiéltem magam, utána meg jó érzés volt pár évig szülőktől független keresőnek lenni. Sőt, én már azelőtt is voltam egyszer menyasszony, hogy a mostani párommal megismerkedtem volna :oops:
Na, mindegy, a könnyes lányregénynek vége, és most már alig várom, hogy legyen egy kisfiam (ahogy Miranda mondta a Szexésnyújorkban: "Hogy tied lehessen a tökéletes pasi, ahhoz előbb meg kell szülnöd" :lol: :lol: )
Azért meg áldom a szerencsénket, hogy gyakorlatilag azonnal összejött, ahogy eldöntöttük, hogy most már mehetnek a dolgok "élesben"...

Nekem annyiból szerencsém van, hogy ha nagyon akarom, otthonról is tudok dolgozni, és majd kiderül, hogy kicsikristóf mennyire engedi. Tőle függ, meg a remény szerinti tesójától :D

Kép

Kép
gabilany79

Sziasztok

Márti
Hú,pihenj sokat!Nem semmi történet! :shock:

Boci
Én Mátéval itthon voltam 3 évig,kellett neki ennyi idő.Sőt,most is úgy tervezem hogy kivárom a 3 évet.(én nem vagyok bölcsőde párti)A munkahelyem meg olyan,hogy augusztusban lejárt a szerződésem és ígyis simán meghosszabbították megint 5 évre. :wink:

Zölddi
Vesegörcs elmúlt?Tali mikor lesz és hol?

edoci

Gaby! Edó! Naná, hogy gyere! Szombaton 27-én du. Időpont még nincs , de talán 3 körül jó lenne. Csepel, HÉV végállomástól nem messze. A többit Vera tudja!

Vesegörcs tegnap este 10 körül off!

Kép
zölddisznó

HAlihó!
lehetséges, hogy én is el tudok menni talira, visszakeresek, hogy pontosan hol és mikor. Apát kell megfűznöm, hogy addig bolyongjanak egyet a csajjal... :)

Tegnap nagyon berágtam Apa főnökére, beszólt. Persze nem Apának személyesen, hanem a kollegájának mondta. A kollegáját most dobta a menyasszonya 5 év után, nagyon maga alatt van. Erre a drága főnök közölte, hogy elege van már, hogy ő lelki beteg, Norbi (párom) pedig "a terhes nőjét fuvarozza. Minek kell egymás után gyereket szülni? " Hozzáteszem a főnökük nő, akinek 4 éves kislánya van. Hát én úgy berágtam rá! Nem azért cipeltetem a seggem, mert olyan kényelmes vagyok, hanem mert Annát nem tudom magammal vinni be a dokigoz. Mit mondjak neki? Kislányom ,amíg Anya szétteszi a lábát a doktor bácsinak, te légyszíves kapaszkodj a köpenyébe? AAArrgggh! :twisted:

Ma meg voltam védőnéninél, megdícsért, mert összesen 2 kilót híztam :) Megvan a hepás papírom is, de kereste a belgyógyászati papírt, mondtam, hogy ott még nem voltam.. :oops:

Bölcsi:
sosem gondoltam, hogy be kell majd adnom a gyerekemet, de lakástörlesztés mellett nem bírjuk, ha gyest kapok. Annát be is írattam, a szívem szakadt meg, nem tudtam elképzelni, hogy otthagyjam. Persze elutasították, de akkor már mindegy volt, mert közben kiderült, hogy jön Öcsi :)
Benit viszont be kell majd íratnom bölcsibe, Anna akkor már ovis lesz, és vissza kell mennem dolgzoni. Remélem vissza is vesznek, mert most majdnem nem lett állásom. :cry: De alahogy még mindig nem tudom elképzelni, hogy otthagyjam Annát valahol ... Nem is volt még nagyon nélkülem sehol. Nem azért, mert nem merem otthagyni bárhol is, de a mi családunkban nincs kire hagyni. Anyós dolgozik, ha nem, akkor a másik unokáját pesztrálja, Anyu és az én rokonságom az összes barátaimmal 300 km-re tőlünk... Ja és Anyunak is még 10 év a nyugdíj..

Gyerek téma:
Én 22 éves koromra kiéltem magam, főiskola, koli, minden nap buli.. :) Gondolhatjátok.. úgyhogy azóta szerettünk volna gyereket, csak hát ugye családi vállalkozásban nem akart összejönni..:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Help! Ki linkelte be (ki mentette el? :) a múltkor azt a kismamagatyós oldalt, ahol 4-5000.- ért hajigálják utánad a cuccot? Egy ismerősnek kéne!

Kép
zölddisznó

Mági! KELL jönnöd, mert árucsere lesz, tudod! ;)

Kép
zölddisznó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?