Sziasztok!
Az előbb próbáltam írni, de elszállt…
Megvolt tegnap az UH és hála Istennek minden oké..
Zsófi persze nem nőtt hirtelen 3 hetet, de pont annyit nőtt amennyit kellett, a súlya Így már 2820 g
, a dokim szerint ha kihúzzuk még ezt a hetet, akkor elérjük a 3 kg-t.
De akár ezen a héten is megszülethetne,hisz már betöltöttük a 38-at, ez már a 39. hét..
Csütörtökön kell mennem megint ctg-re, de megbeszéltük a dokimmal,h. este 9-re menjek,mert ő ügyel és majd mindent megcsinál.. azt mondta akár még szülhetünk is.
Tegnap elkezdtem málnalevél teát inni, ez puhítja a méhszájat, remélem könnyen megy majd.
A szonográfus annyit mondott még,h. Zsófinak nem túl nagy a feje (nincs vele gáz)
Szerinte ezt örökölte..nem baj könnyebben kijön, aztán majd kint megnő..
Fleur!
Szuperek a képek, könny szökött a szemembe, annyira édes Lilla.
El sem hiszem,h. jövőre Én is itt fogok tartani.
Lilla Drága!
Szívből kívánok Neked nagyon Boldog 1. Szülinapot!!
Syry!
Eszterék jól vannak, a babaprojekt most kicsit arrébtolva.. van mikor az embernek más a feladata, de ez is eljön majd, de minden oké velük..
Máté már rohangál? Hát igen eljön ez az idő is…
Évi!
Csodaszép a pocakod és tényleg olyan jó,h. ikreket vársz!!
Milyen volt a 4D? Képeket nem kapunk? Szigetszentmiklós? Nekem is favorit, remélem majd jövőre sikerül..
Dóri megnyugodott,h. nem alszanak az ő ágyában? Ez annyira édes, olyan aranyos dolgokat találnak ki a gyerekek. Az unokatesóméknál meg a nagyobbik kisfiútól kérdezték,h. hazavigyék-e a kórházból a tesót,mire a kiskölök rávágta,h. nem,mert akkor játszik a játékaival… mire mondták,h. ő még nem tud azokkal játszani, erre persze Patrik rögtön mondta,h. akkor jöhet a tesó is.. Vannak dolgok, tárgyak amikhez nagyon hozzánőnek, és féltik ezeket.
Angie!
Igen nagyon sokat számít,h. milyen a szonográfus. A múltkori elég bunkó volt, a mostani viszont (már többször voltam nála) és nagyon rendes.. Bízom Zsófiban és minden rendben lesz!!! Már alig várom,h. találkozzunk..
Anita!
Igen már minden össze van pakolva, kimosva, kórházi cucc 2 hete ott áll az ágy mellett.. A gyerekszobában van még némi simítani való, de ez akár 2-3 óra alatt megoldható.. Ti hogy vagytok?
Hoztam egy képet Zsófi szobájáról, ami még nincs teljesen kész…