Helló Csajok!
Nálunk már lassan jegesmedvék cirkálnak a kertben...
Tudja valaki meddig tart ez a téli időjárás??? Tudom, hogy a kánikulára ki voltam akadva, de azért ez meg a másik véglet!!!
Bébic!
Nagyon sajnálom, hogy babócátok fejecskéje nem javult! Nem irigyellek azért, amit hétfőig ki kell állnod! Csak szorítani tudok nektek!!!
Szeles!
Gratula a kis Dorkához! Pocakod szép! A köldököd meg csak átmeneti állapotú, ne is törődj vele.
Mush!
Én már két helyen is vettem textilpelust, kb. ugyanolyan áron. A Baby Outletben 10 db-os kiszerelésben 2500 Ft volt. A másik hely a Elefáni Babadiszkont volt, ott két különböző minőség volt, az olcsóbbikon át lehetett látni, olyan volt mint a szita. A jobb fajta ott is kb. 250 Ft-os darabáron volt. Moncsicsiből rengeteg féle méret volt, az a régi hagyományos csiptetős nem volt, de annál nagyobbak igen. Volt még Vízipók, Frakk és a cicák, Krtek a kisvakond… de Süsü az sajnos nem. Bocs, nem a Megatoy-s volt, hanem a Gulliver Játék nagykere az M3-as autópálya fóti leágazásánál. Telefon szám: 1/414-4070. Itt biztos tudnak segíteni árakban.
Vera!
Méhszájadra tessék ráparancsolni, hogy ne nyíljon tovább! Feküdnöd kell már ezzel az értékkel? Vérnyomásod nem túl magas? Zsibbadást szerintem tuti az okozta, hogy Iza valamilyen idegen trónolt.
Mágnes!
Áron/Bence nagyon fotogén kiskölyök!
Gabrielldaniell!
Na végre megtudtátok!!! Gratula a kukishoz!
Niki!
Jobbulást!!!
Gabilány!
Kitartást anyóshoz! Engem most még nem stresszelnek a rokonok, de már előre aggódok a karácsonyon. Itthon leszek egy pár hetes babával és a szülők tuti megszállnak bennünket. Úgy, hogy még ki se alakult a napirendünk. És ráadásul ha vendégek jönnek én szeretem a lakást tipp-topp állapotban tudni. Na ez most két szoptatás között tuti nem fog menni.
Sarmon!
Szép a pocakod! Szemből érdekes az alakja.
Aida!
Kitartás! Castingot meg felejtsd el! Mi van, ha közben jön rád egy ilyen görcsölősdi?
Pocisimi: Rengeteget simizem Zsófit és nem támadt ettől még jöhetnékje.