Új privát üzeneted érkezett!

Laura: gratulálok a hugod kislányához

Kép
galzsuzsa

Cili: számunkra azért is különleges a március 15, mert mi aznap jöttünk össze már 10 éve, és 5 éve ugyanazon a napon kérte meg a kezem. És hát úgy tűnik kis Bogyónk is aznap jött össze. :lol:
Vendég

Sziasztok!
Név:
Hát dilemmáztunk Apával, hogy mi is legyen a neve, az Áron nevet nem éreztem hozzá valónak. Nekem az Áronok olyan komoly, halkszavú kisfiúknak tűnnek, az én ficánkoló, csukló kisfiamra pedig valahogy egy vagányabb név illik. Így maradt a Gergő vagy Bence, végül Apa győzött, mert végre volt egy határozott elképzelése, nem csak lefújolt minden nevet....

Sarmon:
Nem tudnál mérni nekem egy nadrághosszat? Mert korban beleillnük a gatyóba, de Annám még 80-as cuccokat hord, és azok közül is van, ami nagy rá..
Egyébként érdekelne a Cherokee naci, ha tudnám a hosszát. Éppen nadrág hiányban szenvedünk..:)

Fogantatás:
Nálunk 27. ciklusnapon történt, ápr. 20-án :)

Laura:
Gratu az unokahugihoz :) Nagyon szép neve van :)

Aida:
Végül bementetek??

Kép
Kép
Kép
mágnes

szeles nagy gratula a kis Dorka unokahugihoz!

A pocakom nekem még egyszre se mérte a védőnő,de én most fogtam egy centit...110!!!jesszus.
Mágnes a nadrágok hosszai:
A barna valamint a pink Cherokee naci 48 cm,
a 3 része melegitőegyüttes nacija is 48 cm,
a rózsaszin kordnadrág amin ilyen kislányfejek vannak 52 cm,
a helló kittis 51 cm.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Nem, egyelőre nem mentünk be, mert az éjszakai fájásokhoz képest most jobb és én sem szívesen vizsgáltatgatom a méhszájam, mert tudom, hogy nem jó. Remélem most nem erősödik vissza és akkor rendben leszek.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Még bizti lesznek rucijaim eladók mihelyst fel tudom magam vonszolni a padlásra... :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmon:
Affene... :cry: Nekünk 42-es hosszméret a jó, max. 45-ig tudok menni... Tegnap vettem 3 Cherokee nacit neki, és hosszú rá... 47 cm.. Felhajtani nem tudom, mert plüss...

Aida:
Akkor pihi ezerrel!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Helló Csajok!
Nálunk már lassan jegesmedvék cirkálnak a kertben... :evil: Tudja valaki meddig tart ez a téli időjárás??? Tudom, hogy a kánikulára ki voltam akadva, de azért ez meg a másik véglet!!!

Bébic!
Nagyon sajnálom, hogy babócátok fejecskéje nem javult! Nem irigyellek azért, amit hétfőig ki kell állnod! Csak szorítani tudok nektek!!!

Szeles!
Gratula a kis Dorkához! Pocakod szép! A köldököd meg csak átmeneti állapotú, ne is törődj vele.

Mush!
Én már két helyen is vettem textilpelust, kb. ugyanolyan áron. A Baby Outletben 10 db-os kiszerelésben 2500 Ft volt. A másik hely a Elefáni Babadiszkont volt, ott két különböző minőség volt, az olcsóbbikon át lehetett látni, olyan volt mint a szita. A jobb fajta ott is kb. 250 Ft-os darabáron volt. Moncsicsiből rengeteg féle méret volt, az a régi hagyományos csiptetős nem volt, de annál nagyobbak igen. Volt még Vízipók, Frakk és a cicák, Krtek a kisvakond… de Süsü az sajnos nem. Bocs, nem a Megatoy-s volt, hanem a Gulliver Játék nagykere az M3-as autópálya fóti leágazásánál. Telefon szám: 1/414-4070. Itt biztos tudnak segíteni árakban.

Vera!
Méhszájadra tessék ráparancsolni, hogy ne nyíljon tovább! Feküdnöd kell már ezzel az értékkel? Vérnyomásod nem túl magas? Zsibbadást szerintem tuti az okozta, hogy Iza valamilyen idegen trónolt.

Mágnes!
Áron/Bence nagyon fotogén kiskölyök!

Gabrielldaniell!
Na végre megtudtátok!!! Gratula a kukishoz!

Niki!
Jobbulást!!!

Gabilány!
Kitartást anyóshoz! Engem most még nem stresszelnek a rokonok, de már előre aggódok a karácsonyon. Itthon leszek egy pár hetes babával és a szülők tuti megszállnak bennünket. Úgy, hogy még ki se alakult a napirendünk. És ráadásul ha vendégek jönnek én szeretem a lakást tipp-topp állapotban tudni. Na ez most két szoptatás között tuti nem fog menni. :evil:

Sarmon!
Szép a pocakod! Szemből érdekes az alakja. :lol:

Aida!
Kitartás! Castingot meg felejtsd el! Mi van, ha közben jön rád egy ilyen görcsölősdi?

Pocisimi: Rengeteget simizem Zsófit és nem támadt ettől még jöhetnékje.

Kép
Kép
lbernuska

Mágnes ok,kár!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Casting elfelejtve, de szülésem utáni regenerálódásom után első adandó alkalommal elnyargalok! :D Remélem akkor is lesz esélyem bekerülni.

Kihímeztem Nolinak a body-ját, de sajnos elég hímezhetetlen és így csúnya lett meg a filc is elkenődött. :(
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: Szerintem szép, de azért arra ugye gondolsz, hogy ha Noel a hasán fog aludni akkor esetleg zavarja a hímzés?
Vendég

(bocsi, csak mielőtt az összes bodyt kihímzed...)

Rugdalózón viszont állatul nézhet ki...:)
Vendég

Sztem ezt max fénykép készítés erejéig adom majd rá, mert úgy vélem, hogy a kis testecskéjének amúgy sem tenne jót ha mindig ezzel érintkezne. :) Ez ilyen fényképkészítős body. :D

Amúgy meg gyermekorvos ismerősünk mindig azt mondta nővéremnek, hogy amíg nem tudnak maguktól pocira fordulni a babák, nem nagyon szabad őket úgy fektetni. És ezt megerősítette nővérem kinti gyermekorvosa is. Én bízom ebben a két véleményben bár sok ellen véleményt is hallottam már. :) A lényeg, hogy Noli cicámat nem akarom hasra fordigatni és pláne nem úgy altatni csak ha már minden kötél szakadt. De inkább akkor elringatgatom mindig ha rossz alvó lesz.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Most egy kispoló fog jönni ami már akkor lesz jó amikor nagyobb lesz. És egy rugira is akarok. :D Teljesen belejöttem. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Eszterke!
nekem volt piercingem de legalább két éve kivetette a doki nem e ezért nem estem teherbe.Úgyhogy be van gyógyulva totál ezért nem viszket.
Na de a köldököm nagyon durva eddig nem láttam belülről és most h jön kifele vannak benne anyajegyek én meg azt hittem milyen "retkes".Mindig tisztogattam fülpiszkával :shock:

Ma voltam jógán, hú ez nagyon jól esett igaz utánna olyan jó lett volna alukálni.De akkor majd megint éjjel nem tudok.
Voltam a fogorvosnál is :)
Reggel a kedves férjem 6 előtt ébredt és agyal mindig most éppen azon hogy rendezzük át a szobát h kiságy minden kényelmesen elférjen.Nem érti miért akarom h a számítógép kikerüljön a szobából pedig szerintem logikus.Szívem szerint a tv is kiraknám(van a nappaliban másik) ott tudnánk tv-ni.
A babkocsi projeckt elindult.
Kép

Kép

Kép
bellanitta

sziasztok
bocsi a bepofátlankodásért de van egy avent kézi mellszivom elado poharakkal együtt,sajna nem tudtam sokáig használni kb 1 honapig-én teljessen ujjan vettem
ha valakit érdekel irjon pü-t

további kellemes babavárást

Képimg][/url]
Kép
ronix

sziasztok!

tegnap egész nap otthon voltam abban a szar időben, mire hazaért a párom, tiszta depi lettem... :(:(

ma viszont sikerült végre eljutnom egy csoportos foglalkozásra (elsősegély, babamasszázs, alapismeretek), nem gondoltam volna, hogy ilyen hasznos lesz!!! :D :D teljesen feldobódtam!!!!

és végre megvan a babakocsi, megrendeltem a bútort, a kert kész, és még az új kanapénk is megérkezett ma. a lakás úgy néz ki, minta becsapott volna egy bomba...jó móka lesz mindent összerakni!!!

Kép
mannababoca

Vki írta a poci simi - méhösszehúzódás összefüggésre, hogy ő már pedig szokta simizni és mégsem akar előbújni. :D Természetesen az orvosok nem azt mondják, hogy ne simogassa a terhes nő a hasát, mert akkor koraszülés (megjegyzem szinte mindenki koraszülne így) hanem azok akiknek érzékeny a méhe, hajlamos az idő előtti kontrakciókra, annak a simi plussz ingerlés lehet, csakúgy mint pl. a baba mozgása, nagy rúgdosása.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Holnap apa megint megy dolgozóba. :( Olyan jó volt, hogy ma itt volt és tudtam, hogy akármi van azonnal mehetünk. Az engem úgy megnyugtat ilyenkor, ha rendetlenkedik a pocim. Mind1, hamarosan hétvége. :D Addig meg már ha törik ha szakad Noli szépen ott marad a helyén. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Röff!

Hát én ma egész nap csak szaladgáltam, vásároltam, barátnőztem (vejeztem:) ), leletért mentem...szóval ma sem takarítottam ki a putrimat.
Hál'istennek megmaradok, semmi kóros, egy kis vegyes baktérium flóra, gomba nincs, meg semmi egyéb kórság. Doki szerint megmaradok, folyás normális.

Simizést nekünk is mondták a tegnapi felkészítőn, hogy NE! Tegyük a kezünket a pocakunkra, de körkörösen ne simogassuk. (Pedig nem egy paráztatós doki tartotta az előadást, de ezt ő sem ajánlja)

...megetetem Hannát.

Kép
zölddisznó

es maszirozgatni lehet? meg nyomogatni egy kicsit? nekem ilyenkor mindig "valaszol" a gyerek. :lol:

en is baratnoztem egesz delutan.

en is megyek etetni.

KépKép
KépKép
mush589

Nyomkodni, rázni lehet, csak körkörösen simogatni nem.

Áááááá, bejárónőt akaróóóóók!

Kép
zölddisznó

Benéztem még csicsi előtt, és gondoltam, megmutatom az első alkotást, ami a hétvégén vett cuccokból készült :D

Kép

Viszont most már muszáj vízszintbe mennem, mert fájok kicsit alsó hasi tájon, meg kicsikristóf is meccsel odabenn...

Kép

Kép
gabilany79

Én szoktam körkörösen simogatni (sokszor) és Lillánál is folyton simogattam (na meg doboltam rajta:) és nem volt semmi gond...
Vendég

Gabi!
Te csináltad repesztő lakk és a gipszet is te öntötted ki?
Szép remélem nekem is lesz időm ilyeneket csinálni.Még akarok varrni, hungarocel mintákat festegetni, és képeket önteni.
Innen jött az ötlet karácsonyra a keresztfiúk verdák és thomas gőzmozdony hungarocelt kapnak és lehet h gipszképet is.

Gátmasszázsról tud valaki valamit? Ma mondta a lány aki tartotta a jógát de alig érem el az alsó részem nem h masszírozzam. :) :( :shock:

Kép

Kép
bellanitta

Most hívott a barátnőm 32 hetes most voltak uh-on és 2100g ra becsülték a baba súlyát :shock: .Mondtam neki gyakorlatilag ha megvan 2500g már nem koraszülött, és 4-6 hét múlva szinte meg is szülhet. :wink:

Kép

Kép
bellanitta

Hát nekem muszáj volt hason altatni két gyerekemet az örörkös bukás reflux miatt.

pihenés nekem?? Jóó vicc. ma is a petivel kh-ban voltam mert most nézték meg neki hogy mért pisil be éjjelre és hála megallták az okát neki. Kicsi a hólyagjának a térfogata és ezt növelik majd gyógyszerrel.

tali:
akkor lesz tali jövőhét szombatján itt??

harivera
Budapest XXI. kerület

Csaki! Az okoz nem egyenlő okozhattal! Nem törvényszerű!

Anita! Mire vagy kíváncsi gátmasszázzs kapcsolatban?

A koraszülöttség nem súlyfüggő ám! Inkább a zservek fejtettsége mérvadó, de 2500 felett már azok is tuti jók általában. De azért még ne szüljön! :wink:

Tali? Naná, hogy lesz!

...csak kevesen vagyunk :cry:

Kép
zölddisznó

Kevesen vagyunk a talira? Kik?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bocsi megint egy kis börze:
Kép farmernadrág 500 ft
Kép ugyanannak a popója
Kép vadiúj nem lett jó a lányomra 500ft
Kép ez a nadrágja 500 ft
Kép 104 es 500.-
Kép Next bélelt gatyó 92 es 500ft
Kép 18 hónaposra szép kardigán kapucnis500 ft

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Van jópár fiúrucim is 4 évesre akit érdekel írjon,olcsón adom...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Hasonaltatás: háton kevés baba tud jól aludni (kalimpálnak a kezükkel így magukat ébresztik)... én maradtam a kókuszmatracnál és a légzésfigyelőnél ... (az elején az oldalán aludt, utána maradt a has...)
Vendég

Zöldi!
Jó, nem jó.Kipróbáljam vagy ne, használ vagy nem?Ilyenekre.Tudom még kissé korai majd a 36 héttől lehet alkalmazni.
Persze ne szüljön meg a barátnőm idő előtt, csak olyan fura h már lassan itt az idő.

Kép

Kép
bellanitta

Végre Született Feleségek :) :D :lol: :) :) HURRÁ és nem alszom el :wink:

Kép

Kép
bellanitta

sarmi. miert adod el Jazi ruhait?miert nem tartod meg Irisznek?

zoldi. nekunk van, de "csak" vasalni, meg furdoszobat takaritani. holnap jon. neha belelendul es elkezd pakolni utanunk, de attol kiakadok, mert nem talalom a cuccokat. :roll:

gabi. nagyon szupi lett a kep! ugyi vagy! barcsak tudnek en is ilyeneket! az en tudomanyom leragad a kepeslapoknal... :cry:

KépKép
KépKép
mush589

Aida!

harivera
aida
Ibernuska
sinaszi
bb (reméljük most sikerül ;)
zsiráf
trombi
zölddisznó

Anita!
Persze, hogy jó, lazítja a gátizmot, főleg, ha intimtornával felváltva gyakorlod. Az, hogy használ-e, az elég egyénfüggő, de ártani biztos nem árt.

Kép
zölddisznó

Na lányok, ezt nézzétek. Nosztalgia második kör. Unokaöcséimnek ekresek játékot ünnepekre és a család éppen a múltkor elevenítette fel, hogy ezek a fémépítő játékok milyen klasszak voltak...

Ezek tényleg muzeális darabok:) Lehet hogy apák is felismernek egyet kettőt...

http://www.jatekanno.hu/?t=sd&code=646227

Kép
wruska

zoldi. szukseges hozza vmi olaj? van infod, hogyan kell csinalni? miert csak a 36. heten kell elkezdeni?

KépKép
KépKép
mush589

Gabi! Nekem is tetszik! Szeretem a repesztőlakkos cuccokat. Olyan méhecském nekem is van! :lol:

Kép
zölddisznó

na joccakat! latom mar mindeki csucsukal!

KépKép
KépKép
mush589

Persze, olajjal kell. A hüvelynyílásnál kell körbe-körbe mazsírozni enyhén, egyre nagyobb köröket leírva, kb egy ujjpercnyire felnyúlva. Elég a szülés előtt kb. 2 héttel kezdeni - na ezt számítsd ki! :) Előbb ne, mert ingerlő hatása van, és csak olyankor szabad elkezdeni, amikor már akár szülhetsz is!

Kép
zölddisznó

sziasztok jo reggelt..

már 2 ora ota fent vagyok..fel keltem pisilni és nem tudtam vissza aludni..e van:D:D

sarmon:az első 2 nadrág az mekkora?nekem nagyon tettszenek..ha méretben jok akkor engem érdekel.vagy akár elrakom Vivinek,,oks?

ma bejelentkezem ultrahangra...annyira várom..anyosom meg be van zsongva:D

felrakok nektek egy müvet amit akkor készitettem amikor Hajnikám volt a pocakomban..Itt kb.22 hetes terhes vagyok vele.:D Kép

szoval ezt én csináltam.van rajta tökmag,meg lencse,meg festék :wink:

ja és képzeljétek nyilt nálunk egy hasznlt gyerekruha bolt ,csak next meg gap cuccok vannak.remélem jol irtam..vettünk is 3 kisgatyot pocaklakonak 1500-ért.Hajnikának meg szőrös kenguru zsebes vastag pulcsit persze rozsaszinbe olyan mint egy yeti:D...1000-ért...és nem látszik hogy használt..nagyon jo cuccok vannak.kár hogy nincs annyi pénzem hogy mind megvegyem:D

Kép

Kép
nikianya21

Nikikakas! Kukurikúúúúúúúú!
Én is felkeltem - ez tőlem szép teljesítmény ám!

Kép nagyon aranyos...én is ilyet hasonlót anyukámnak névnapjára idén.

Le vagyok törve ( :wink: ) hogy csak ennyien leszünk talin!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Zöldi:
ha nem lenne ekora nagy a távolság.... :cry: én is szivesen ott lennék a talin.. :lol:
Gabilány:
de szép amit kreáltál :lol:
és
Nikianyáé is!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nekem a nővérem azt jósólta tegnap, hogy nem fogom kihordani a babát a terminus végéig, merthogy annyit rohangálok, meg cipekedem... :shock: :roll: Hát majd meglátjuk....Mindkét fiamat időben szültem, pedig velük is elég pörgős volt az élet....

ma az oviban akkora krokodil könnyeket hullatott Huni, azt hittem a szivem megszakad... Nem akart ottmaradni :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Reggelt!

Bellanita: jaja, a repesztést is én csináltam, de gipsz nincs benne (még sose próbáltam gipszet önteni :oops: ), ami nem szalvétából van, az fából. Ha vkinek kell, van fotós-dokumentációs leírásom, szívesen hintem az igét :D

Zöldi: Egyik kedvencem a repesztés egy- és kétfázisú lakkal is, néha már úgy érzem, hogy kicsit sokszor használom :lol:

Niki: nagyon édes kép, és nagyon jó az ötlet. Amúgy aludni én sem tudtam, csak hajnal felé pár órát, ebből kifolyólag el is aludtunk, pedig 7-re pajzsmirigy dokihoz akartam menni (ilyenkor örülök, hogy nem időpontra kell mennem)

Kép

Kép
gabilany79

...nagy baj lehet velem...elkezdtem takarítani! Önszántamból! ...de nem élvezem :cry:

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Nálam semmi gond az alvással. Nagyon jókat tudok/tudnék, csak a fránya ébresztő ne keltene! :twisted:

Zöldi: ha ennyire takarítás lázban vagy, megadom a címem és jöhetsz hozzánk is. Megbeszélem a két kutyusommal, hogy nyugodtan engedjen be! :lol:
Bár mostanában én is lelkesebben takarítok. Mivel ülve nem olyan jó pihiznem, elfeküdni meg nem akarok így függőleges helyzetben tartom magam! Kifejezetten jól esik néha a takarítás, de Zöldi elöl nem akarom elvenni a melót! :lol:

Mindenki nagyon ügyes. Én sohasem voltam egy ilyen kreatívkodó ember. Vagyis inkább a lakberendezés, építkezés területén. Szívesen tervezgetek, rajzolgatok és festek, fúgázók, csempézek....
Vendég

Bocika! Felejtsd el! :twisted:

Én sem szeretek ülni, vagyis Hanna nem szereti.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Én is takarítok várom a védőnőt! :roll: Konyha, nappali kész most szárad.Jön a fürdő és a wc, na és a hálót is felporszívózom ha nem fáradok el nagyon.
Ma leadom a rendelést az építkezéshez, remélem nem minusz fokban cserélik ki az ablakot. :( :wink:
Azon gondolkoztam hívok takarítónőt majd a nagy átalakításhoz és a kicsi érkezése előtt.Ez tetszik a kisfiamnak is mert beindult, rugdos, vagy csuklik :!: :?:
Holnap péntek és azután hétvége :lol: :)

Kép

Kép
bellanitta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?