Új privát üzeneted érkezett!

Márti!

Hú, 30 kg-s újszülött! Nem semmi! :lol:

Na, jó, ez övön aluli volt, bizti elírtad! :)

Ti jól vagytok?

kacsa14

Kacsa!

Hi-hi dupla 0 lett belőle! :oops:
Köszi, jól, várom a hidegfrontot és a teliholdat lelkesen! A kicsi csaj mocorog, mostanában a bordáimat veszi célba+csuklik ezerrel!
A 2 kicsi fiam tiszta nátha, köhögnek és ezt most tőlem kapták el. Remélem, gyorsan kikúrálom őket!
És a Te lassan másfél éveseddel mi újság?

Márti
borossné becz márta

Köszi! Jól vagyunk mi is! Az előző oldalra tettem fel egy videót az 1. szavunkról, kukk meg! Most épp időjárásjelentést néz teljese átéléssel! :lol:

Jobbulást Nektek!

A hidegfrontra már nem sokat kell várni! Reméljük, a lánykátokra sem! :) Kész vagy? Jöhet már?

kacsa14

Kacsa!

Én már mindennel kész vagyok! A házat nagyon kitakarítottuk, a kórházi cucc összerakva, baba ágya megágyazva! A fiúk is nagyon várják már, én pedig próbálok nem türelmetlekedni! Végülis 2 hónappal ezelőtt még a méhszáj kinyílása miatt a koraszüléstől rettegtem, ehhez képest a baba gyönyörűen megnőtt, a méhszájam gyakorlatilag visszazáródott, a kisasszony pedig olyan sokáig már nem bújkálhat előlem! :lol:
Videót nézem máris!

Márti
borossné becz márta

Sziasztok!

iwiw meghívó ha kell valakinek szóljon!!!!

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Egyelőre most csak önző módon dióhéjban magunkról: Megvolt ma az uh, minden rendben a babákkal, szépen, egyformán fejlődnek még mindig, mozgékonyak, elevenek, édesek :) Mindketten nagyobbak picikét, mint a Dóri volt ilyen idősen, szóval biztos jól tartom őket :) Éééééééééééééééés lesz egy Eszterünk és egy Ádámunk is :) Annyira, de annyira örülünk!
Közben sikerült eladni a lakásunkat, jövő héten már meglesz az adásvételi szerződés is, most gőzerővel házat keresünk :) Ennyi kölöknek kell a kert :)
Dóri bölcsis nagylány lett, egyelőre nagyon szereti, remélem így is marad. Már első nap ott akart aludni :) Megyek is, mert mindjárt indulunk érte :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Voltam ma ctg-n, szuper lett :D :D úgyhogy most nagyon örülünk!
Vasárnap estére újra lesz dokim, úgyhogy onnantól indulhat a móka.. 8) :D
remélem a hétfői UH-n is mindent rendben találnak, és nem kell befeküdnöm..

Évi!
Szívből gratulálok Eszterhez és Ádámhoz!! Azt hiszem így kerek a világ!! :D :D Képet nem kaptatok? Szuper,h. eladtátok a lakást is, hová szeretnétek költözni? És mikor kell kiköltöznötök?

Márti!
Köszi! :D Tulajdonképpen a súlyt csak sacc/kb alapon rakják össze, és a kislányok amúgy is kisebb súllyal születnek. Nálunk a családban az elmúlt fél évben 3 kisfiú is született 4 kg fölötti súllyal és most ez a trendi, ezért várják tőlem is ezt.. :twisted:
Jó,h. már minden kész van, mostmár bármikor megérkezhet a kislányotok!
Vendég

Évi!

De jó, hogy jöttél!!! Vártam már a babák nemét, hátha megmutatták magukat!
Gratula a vegyespároshoz!!!

kacsa14

Évi
gratulálok!!!!! mindkét név nagyon tetszik!!!!! :wink: Igy Dórinak egyszere lesz Húga és Öccse!!!!!! de jó! kívánom, hogy mielőbb találjátok meg az alkalmas házat!

Pupy
örülök, hogy a mostani ctg-n nem volt semmi gond. Hát ez a méret kérdés nem egyszerű, de ritka, hogy jól eltalálják. meg még (jobb esetben) van 2 heted, az alatt is hízhat. és a 2500 gr nem kevés. (tesóm is, én is 2450 gr-al születtünk. :wink: )

Márti
ügyes vagy, hogy mindennel kész vagy már! srácok is türelmetlenek már gondolom! :D

Juca
utólag Boldog Szülinapot kívánok neked! :lol: csajok jól vannak? és Te?

Lilla
Neked is Boldog Szülinapot!!!! és várunk még hozzánk! :wink:

A meglepetés jól sikerült. Motoroztunk. Párom kölcsönkérte a volt főnöke motorját. (a miénk már a kereskedésben várja az új gazdáját.) baromi meleg volt 37 fok körül, úgyhogy nem kellett nagyon beöltözni. a Tisza mentén voltunk: Tiszakécske, Tiszakürt, Tiszaug, Csongrád. (itt pontonhídon keltünk át a folyón, még sosem láttam ilyet. ) Csongrádon megnéztük a 200-300 éves házakból álló halászfalut, hasonlít Hollókőhöz, csak itt nincs annyi túrista. szép volt. képek lesznek. Máté jól érezte magát a tanyán. azt mesélték, hogy nem sírt, szépen evett, játszott a 10 éves kis barátnőjével. (hát mikor útnak indítottuk, beszállt a kocsiba, mi meg integettünk, akkor kis híján elsírtam magam. :cry: )

Tegnap is volt programunk, a csináljuk a fesztivál tv felvételén voltunk. klassz volt. majd jövő héten vasárnap (21-e) lesz az a rész, amit tegnap forgattak.

Már nagyon várom a ciklus végét, hogy kiderüljön, van-e baba. egy héttel ezelőtt nagyon optimista voltam, most már valahogy nem annyira. idővel úgyis kiderül, hogy lesz-e májusban kistesó. :lol:

Kép

Kép
syrynx

De jó! Kicsit felébredt a topik.

Évi!
Ez fantasztikus! A sok lány után végre egy kisfiú is születik a családba. Egyszer meg kell törnie mindennek. Nálunk remélem én leszek majd az, aki a fiú-vonalat megtöri, mert nálunk már régóta csak fiúk születnek (én voltam a családban az utolsó). Most született a fiú unokatesómnak gyereke, természetesen az is fiú. Drukk a házkereséshez. Iparkodnotok kell, de biztos meglesz.

Pupy!
Sajnálom a tortúrát, de lényeg, hogy semmi gond. A súly miatt tényleg ne aggódj. Anno az én dokim eleve sosem méricskélte a súlyát, és a korházban az ultrahangosok sem, mert annyira megtévesztő tud lenni. Ezek a lábhosszak, és fejkerületek is megtévesztőek, mert elég, ha az uh-s a kurzort egy tizedmiliméterrel teszi odébb, már sok eltérést regisztrál a gép. Légy pozitiv, és biztos minden rendben is lesz.

Syry!
Én nagyon drukkolok, hogy legyen baba. Úgy látszik, a tesóra is várnotok kell, de tetszik, hogy nem keseredsz el, és bizakodó vagy. Igazad is van, mert a tesó úgyis jönni fog.

MÁrti!
Már neked is nagyon kevés van hátra. Drukkolok!

Virág!
Ne is panaszkodj a 3X-edre, mert én lassan a negyediket számolom. Nem biztos, hogy tudok jönni addig, ezért Lillácskádnak nagyon boldog első születésnapot kivánok. Olyan hihetetlen, nem, hogy már éltek egy évet a gyerekeink.
Vendég

syry!
Itt voltál a közelemben :) Csongrád majdnem a szomszédunkban van!

Évi!
Szuper kislány és kisfiú is. :D De jó, és a nevük is szép.

Pupy!
Éljen a jó ctg eredmény. Biztos a hétfői is jó lesz és hátha nem kell befeküdnöd.A cuccos össze van készítve?Babaszoba hogy áll?

Ma voltam a barátnőmnél és áll az ágy, szekrény ruhák behajtogatva babakocsi a szoba közepén.Nem semmi nov. 8 -ra van kiírva én meg tologattam a babakocsiját olyan jó lesz majd. :D

Kép

Kép
bellanitta

Fleur!

Lillának nagyon boldog 1. szülinapot! Hát, ahogy elnézem, az én lányomé nem ma lesz!

Pupy!

De jó, hogy jó a ctg! Rendben lesz ott minden, meglátod!

Syry!

Drukk a tesóhoz! Jönni fog!

Évi!

De jó! egyszerre kisfiú és kislány is! Szép a nevük, az én lánykám 2. neve is Eszter lesz!

Márti
borossné becz márta

Juca
Nagyon boldog születésnapot!

Kép

Majd még jövök, most kicsit el vagyok havazva :)

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Gyorsan dobok egy friss pocifotót, meg a Dóriról is egy jót :)

Kép Kép

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Ez a pőocak hatalmas!!!!!!

Dórci is nagyon édes!!!

Fleur!

Boldog szülinapot Lillának!

kacsa14

Sziasztok!

Kacsa!

Igen, nem kicsi, de én nagyon szeretem :) És Dóri nevében köszönöm :)
Grat az első szavakhoz Timinek!

Tina!

Dávid baba gyönyörű! És persze ügyes :)

Jucmuc!

Képeket várjuk ám! :wink:

Angie!

Hú, micsoda nagyfiú lett már Szilárd :) Olyan szépek vagytok a közös képen!

Norwell!

Saci is turbóra kapcsolt :twisted: Nagyon-nagyon ügyes!

Anita!

Gratulálok a kisfiúhoz! Sok sikert a névválasztáshoz!

Pupy!

Majd mesélj, mi volt a dokinál? Képet most nem kaptunk, majd a 4D-n.
Még nem fixáltuk le, hogy melyik házat szeretnénk, de kinéztünk már egy párat, és mindegyik Halásztelken vagy Szigetszentmiklóson van.

Fleur!

Isten éltesse Lillát!
Az AFP-m 2,4 lett, dokinénim szerint abszolút tökéletes. Dóri egyre többet kérdez a tesókról, és teljesen nyugodt már, mióta tudja, hogy lesz saját ágyuk, és nem az övében fognak aludni :) Kis drágámat ez nagyon aggasztotta, de nem is tudom, honnan vette, hogy együtt kell aludniuk :)

Juca!

Utólag boldog szülinaot kívánok! A leveledre pedig nagyon igyekszem most már válaszolni :oops: :oops: :oops:

Syry!

Örülök, hogy jól sikerült a meglepi-program :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi
aranyos "tigrislány" Dóri a képen! (Te rajzoltad neki!)
Ez a pocak nem semmi! No persze, hisz ketten lakják! :wink: érzed már őket mozogni? furi lehet, hogy ketten rúgják a ház oldalát! Tök jó lenne, ha tényleg Miklósra v. Halásztelekre jönnétek. akkor tudnánk néha találkozni. Mikor kell kiköltöznötök, meddig van időtök?

Anita
nem is emlékeztem rá, hogy Cs. megyei vagy. Hátha megint megyünk majd arra. ki tudja. :wink: Lassan belépsz a harmadik harmadba! :wink: :lol: Tök jó, hogy a barátnőddel együtt babázhattok majd! (az én barátnőmnek 3 hónappal fiatalabb a kislánya. bár nem sokat találkozunk, de azért időnként összejön. lásd múltkori strandos kép.)

Pupy
Eszterről tudsz valamit? Rég írt már.

Oriandy???????

csajok, Máté olyan mintha gyorsítót evett volna. pörög, jön megy a lakásba. pedig délelőtt is du. is voltunk egy-egy órát az udvaron. mi lesz itt télen. ráadásul kb. egy hete ki tudja nyitni az összes ajtót. :evil: (fürdő, és a Dédi sem menekül előle. ma du. pár percig nagy csönd volt, utána mentem, hogy megnézni mit csinál és ott ült a Dédi nagy foteljében, mint egy felnőtt, édi volt. :lol: persze pakolt is egy kicsit... :evil: )

Kép

Kép
syrynx

Pupy mi a helyzet veletek?

KépKép
KépKép
fleur

Szülianpi képek
Szüleimnél:
Kép

Kép

Azért nem csak csontot kapott ebédre :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Az anyós tortája
Kép

Szülinap apával és anyával:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ez meg csak úgy
Kép

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Az előbb próbáltam írni, de elszállt… :twisted:
Megvolt tegnap az UH és hála Istennek minden oké..
Zsófi persze nem nőtt hirtelen 3 hetet, de pont annyit nőtt amennyit kellett, a súlya Így már 2820 g :D :D , a dokim szerint ha kihúzzuk még ezt a hetet, akkor elérjük a 3 kg-t. :D
De akár ezen a héten is megszülethetne,hisz már betöltöttük a 38-at, ez már a 39. hét..
Csütörtökön kell mennem megint ctg-re, de megbeszéltük a dokimmal,h. este 9-re menjek,mert ő ügyel és majd mindent megcsinál.. azt mondta akár még szülhetünk is. :shock: :D
Tegnap elkezdtem málnalevél teát inni, ez puhítja a méhszájat, remélem könnyen megy majd.
A szonográfus annyit mondott még,h. Zsófinak nem túl nagy a feje (nincs vele gáz)
Szerinte ezt örökölte..nem baj könnyebben kijön, aztán majd kint megnő.. 8) :D :lol:

Fleur!

Szuperek a képek, könny szökött a szemembe, annyira édes Lilla. :D El sem hiszem,h. jövőre Én is itt fogok tartani.

Lilla Drága!
Szívből kívánok Neked nagyon Boldog 1. Szülinapot!! :D :D Kép

Syry!
Eszterék jól vannak, a babaprojekt most kicsit arrébtolva.. van mikor az embernek más a feladata, de ez is eljön majd, de minden oké velük.. :D
Máté már rohangál? Hát igen eljön ez az idő is…
Évi!
Csodaszép a pocakod és tényleg olyan jó,h. ikreket vársz!! :D Milyen volt a 4D? Képeket nem kapunk? Szigetszentmiklós? Nekem is favorit, remélem majd jövőre sikerül..
Dóri megnyugodott,h. nem alszanak az ő ágyában? Ez annyira édes, olyan aranyos dolgokat találnak ki a gyerekek. Az unokatesóméknál meg a nagyobbik kisfiútól kérdezték,h. hazavigyék-e a kórházból a tesót,mire a kiskölök rávágta,h. nem,mert akkor játszik a játékaival… mire mondták,h. ő még nem tud azokkal játszani, erre persze Patrik rögtön mondta,h. akkor jöhet a tesó is.. Vannak dolgok, tárgyak amikhez nagyon hozzánőnek, és féltik ezeket.
Angie!
Igen nagyon sokat számít,h. milyen a szonográfus. A múltkori elég bunkó volt, a mostani viszont (már többször voltam nála) és nagyon rendes.. Bízom Zsófiban és minden rendben lesz!!! Már alig várom,h. találkozzunk..

Anita!
Igen már minden össze van pakolva, kimosva, kórházi cucc 2 hete ott áll az ágy mellett.. A gyerekszobában van még némi simítani való, de ez akár 2-3 óra alatt megoldható.. Ti hogy vagytok?

Hoztam egy képet Zsófi szobájáról, ami még nincs teljesen kész…
Vendég

Pupy!

De miért akar a dokid hamarabb megszülesztni, mint magától indulna?

Nem akarom kétségbe vonni a döntését, csak nem értem, hogy mi az oka? Hisz a keringés jó, Zsófi nőtt. Én úgy vagyok vele, hogy a babának is az a jó, ha a saját ütemében indul útnak. De tényleg nem akarok belekotyogni, csak nem értem az okot.

kacsa14

Pupy!
Homeós bogyók? ;) Nekem naggggyon beváltak... Caulophyllum és cimicifuga. A szülésznőd is tud biztos segíteni.

Évi!
Hatalmas és gyönyörű... ;) :D

Kép
Kép
norwell

Sziasztok!

A kép lemaradt, most jöttem rá :D :D 8)

Kacsa!
Igazából nem akar, szerintem csak viccelt, de azért csütörtök este tisztázom vele..

Norwell!
Hallottam róla, szerintem kipróbálom őket :D

és akkor pár kép:
Kép ilyen a fal a kislányom szobájában, néhány kockának még hiányzik a széle (hozok majd, ha már be lesz rendezve is)
és a pocakról is (sajnos szétrepedt a bőröm hiába kentem mindennel :cry: ) Kép Kép 113-as "derékbőséggel" :D :lol:
Vendég

Pupy!

Ekkora pocakra én simán jósolok Neked egy 3,5 kg-s Zsófit!
Vmi-vel csak tele van a pocid! A víz nem lehet sok, mert azt mondták volna. Akkor meg Zsófi foglalja a helyet! :)

Meg én úgy látom, hogy eléggé lent van a pocid.

Szerintem nem kell már sokat Várnotok a Nagy találkozásra!

Szép lett a fal!

kacsa14

Köszöni Lilla a köszöntéseket :)

Kacsa
Ja bocs akkor még inkább :)
Csücs :lol: a halacskát Lilla is pont így mutatja.

Márti
Nem, nem viselt meg. :) Nem is volt időm felfogni. Nagy bulit nem csaptunk, viszont voltunk színházban Petivel.
Ami a tesót illeti inkább úgy írnám nem teszünk ellene semmit. Viszont én most még úgy érzem, hogy nem vagyunk testileg-lelkileg a kis tesóra felkészülve. De szerintem tudni fogja mikor kell érkeznie, úgy ahogy Lilla is tudta. Persze az előzményeket tekintve lehet megint számítani egy hosszabb átfutási időre :)

Évi
Gratulálok Eszterhez és Ádámhoz, nagyon szép nevek. Az igen ketten vannak és még nagyobbak is mint Dórci. Hát nem azért, de a lakosztályon látszik, hogy szép súlyban vannak. Ekkora poci nekem valamikor 8 hónap tájékán volt :) szép :)
És hurrá, hogy ide jöttök a közelbe. Állandóan nálatok lógok majd babázni :)
Azért majd írd meg, hogy melyik sikerült.
Dóri nagyon ügyes a bölcsivel.

Angie
Befogtam :) de nem panaszkodás akart lenni, csak ténymegállapítás :)

Pupy
Örülök, hogy minden rendben :) ezek a dokik ijesztgetnek téged feleslegesen…húha..na akkor nagyon gondolok rád csütörtökön. Lehet rásegít kicsit a doki a születés indulásra?
Én már látom jövőre a te lánykád is ilyen szép nagy lesz és biztosan nagyon meg leszel hatódva :) én állandóan könnyes szemekkel nézegettem egész nap :).
És 14:25 kor mikor kibújt csináltunk ismét egy fotót. Az az amiben bordó csíkos pulcsiban vagyok :)
Eszternek puszi, írtam sms-t de még nem válaszolt.
Szép nagy poci :) de lehet, hogy Évi még téged is lekörözött :) a csíkok miatt ne aggódj el fognak halványulni idővel. Bár én igazán szerencsés voltam nekem csak pár lett.
A fal is klassz én már a berendezésre is kíváncsi vagyok.

KépKép
KépKép
fleur

Ja és ma este rájött a járhatnék a lányomra :) már egész szép távokat ellépdelt. Igaz még kicsit ingatag, de még szerintem 2 hét és rohangálhatok. A mászással is így volt.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!!!
Milyen gyagya vok... Isten éltesse Lilla babát!!!! Neked meg kitartást a szaladgáláshoz! ;) :D

Pupy!
Hmm, sztem is legalább 3,3 kg lesz Zsófi... és jól lenn is van a hasad... Jó a fal! (hihi, az előbbi hsz-ednél már majdnem szidtam a bnetet, h méééééé nem mutatja meg a képet, amit felraktál???? :twisted: :D )

Kép
Kép
norwell

Hihi ... Lassan fogadásokat kötünk Zsófi baba súlyára! Nem tud vki. egy on-line bukmékert?! :lol:

Remélem, igazunk lesz és tényleg semmi okot nem foga adni Zsófi súlya az aggodalmakra!

Én 2980 (vagy 2890) gr-mal születtem és mégis, szép és okos lettem! :oops: (na jó, elhízva azóta sem vagyok, de Apukám is ilyen alkat, leszámítva a sörhasát)

kacsa14

Fleur!

Mi meg az óra alatt álltunk a születése percében és úgy készült fotó:

Kép

kacsa14

Hello Lányok!
Majd szétfagyok. Nem akartuk beüzemelni még a fűtést, gondolván, hogy ez úgyis csak átmeneti, de ha igy folytatódik, akkor befűtünk. Esti fürdésnél hősugárzózunk.

Örülök, hogy a topik egy kicsit feléledt, bár még mindig csak páran irogatunk. Jó lenne talizni is valamikor.

Évi!
Óriási pocakod van, és nagyon csinos is. Te lefogytál a babásodás előtt, mert nagyon vékonykának látlak. Dórcika is tündéri. Hol készült a festmény? Házzal hogy álltok? Néztetek ki már valamit?

Pupy!
Számolod a napokat. Nagyon izgi lehet. Én sajnos lemaradtam a számolgatásról, mert Szilárdom jött mint derült égből villámcsapás pont 35 hétre. Én valahogy úgy vélekedtem még anno, hogy az első babánál biztos nem engedném meg az indok nélküli szülésinditást. Jöjjön az magától. Persze, ezt mindenki másképp gondolja. Azért még te is gondolt át, hogy belemész-e, mert szerintem sincs semmi gond Zsófi súlyával. Én 2700 grammal születtem, és néz rám, 172 cm magass és 65 kg vagyok. A tali elmaradt, pedig jó lett volna. Majd akkor meglátogatunk Szilárddal, ha már otthon lesztek, és jól beleszoktatok a dolgokba.
A pocakod jó nagy. A repedésről pedig azt olvastam, hogy ha valaki hajlamos rá, akkor hiába minden drága szer. Talán csökkenti egy kicsit a csikok mennyiségét, hosszát, de nem lehet kikerülni. Én nem kenegettem rendszeresen, és mégsem repedtem szét. Anyukámnak, nagymamámnak, nagynénémnek sincs egy darab csikja. Ez genetika. Ne aggódj, majd idővel elhalványul állitólag, és csak te fogod látni.

Virág!
Nálatok a közeljövőben tervben van a tesóprojekt? Tündéri Lilla, és ügyi, hogy lépeget. Szilárd is pont a szülinapján indult el, és két hét múlva már szaladgált. A részeges menés legalább 2 hónapig tartott. Fincsi lehetett a torta is. Nagyon gusztin néz ki.

Márti!
A srácok már nagyon várják a hugicát?
Nem is gondoltam, hogy te ilyen fiatal vagy. Én inkább felem egyidősnek tippeltelek. Van szülésznőd? Állitólag az én szülésznőm most a ÁÉK-ban dolgozik. Bodnár Gabi. Szuper volt a csaj.

Syry!
Én is félek a téltől, mert Szilárd nagyon kinti gyerek. Húz ki, hogy menjük ki az udvarra. Bent nem találja a helyét, pedig elég nagy a nappalink, van hosszú folyósonk, ahol motorozhat, de egyelőre még nem fedezte fel.

Eszter!
Én is kiváncsi vagyok rád. Hol vagy? Mi van veled? Hiányzol!!!

Anita!
Lassan a saját babakocsitokat tologathatod majd :lol: Hamar elerül a hátralevő idő. Te hol fogsz szülni?

Judit!
Hogy vagytok? Davide kipihente a hosszú út fáradalmait? Gyere, ha tudsz, képet is várok a nagyfiúról.

Kacsa!
Timcsa édi nagyon. Pankáról tudsz valamit?

Többiek!
Hol vagytok? Jönnek az unalmas hideg napok, remélem, többel leszünk majd.

Puszó!
Vendég

Dobok én is pár képet a nagyfiamról. Végre volt időm a kedvenceimet lekicsinyiteni.

Igy szeretem magamat:
Kép

Kukucs:
Kép

Imádom az utókat. Ha betesznek, nem szálok ki, és kész:
Kép
Kép

Vonatozni sem semmi:
Kép

Még van legalább 500 kép amit meg tudnék veletek osztani, mindegyiken annyira aranyos :) :)
Vendég

Pupy!

Zsófinak boldog 0. névnapot![/u]

kacsa14

Sziasztok!

Puppy!
neked is van szép nagy pocikád.A fal szupi.

Angie!
Szilárd igazi pasi!az autómánia szerintem nálunk öröklődik Apuka ugyanis szokott hobbi szinten versenyezni a hétvégén második lett :D .

Fleur!
Lillának sok boldog névnapot utólag is. Látom sok szép ajándékot kapott, a kutya az csúcs.

Úgy néz ki sinen van a babakocsi ügy végre sikerült dönteni :) :lol: Kép Kép
A név is valószínűséggel megvan :)

A barátnőm most volt uh-on és 2100g-ra becsülték a baba súlyát 32 hetes.Mondtam neki gyakorlatilag 2500 g fölött már nem koraszülöttnek számít.

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok!

Sajnos nem találtam jó netbrókert így a licitálás csak ilyen szerény keretek között folyhat. :lol: :lol:
Ma megyünk estére dokihoz ctg-re,meg méhszáj kukucsra, előtte meg 6-ra megyek fogorvoshoz is.. :shock:

Kacsa!
Igen a pocakom már lent van, ezt többen is mondták, de nekem sosem volt nagyon fent. 8)
Igazából én sem hiszem,h. Zsófi túl nagy súllyal születne, lehet,h. csak káposztalé van a pocakomban? :lol: Engem igazából nem érdekel,h. mekkora a születési súlya és hány cm, a lényeg,h. egészséges legyen.. :wink:
Köszönjük a fal dicséretet, holnap elvileg összerakjuk elvileg a kiságyat is,már alig várom.. :D
Nagyon szépek vagytok a képen!! :D
Nagyon köszönjük a Névnapi köszöntést!! :D :D

Fleur!
Nem hinném,h. rásegít, hisz csak viccelt de azért résen leszek. Hétfőn megbeszéltük,h. semmi szükség a szülésindításra,mert Zsófi szépen fejlődik..De azért ezek a vizsgálatok ilyenkor már bármit kiválthatnak. :shock:
A csíkokra találtam egy olajat, nemrég hozták forgalomba és a Brendonban kapható,majd szeretném megvenni.. Ma megyek hasszorítót venni.
Lilla már járkál? Hamarosan meg sem fogtok állni egész nap..
Képzeld Eszter is jön velem szülni :D :D :D

Norwell!
Köszi, igen nem a babanet volt a hibás csak a szelektív memóriám.. :lol: :lol:

Angie!
Itt is nagyon hideg van :twisted: , bár tegnap este elkezdték feltölteni a rendszert meleg vízzel, ma már langyosak a radiátorok.. de én is beszereztem egy hősugárzót a fürdetésekhez.. :)
Lehet,h. félreérthetően írtam le, de a szülésindításról csak addig volt szó,amíg meg nem csinálták ezt a hétfői uh-t. Ha nem fejlődött volna ezalatt az egy hét alatt Zsófi,akkor megindították volna. Hétfőn csak szórakozott a dokim, legalábbis ma ezt a vizsgálat előtt letisztázom vele.. A talit jó ötletnek tartom.. :lol: Szilárdról annyira édesek a képek, hihetetlen,h. már ekkora nagy fiú! :D

Anita!
Köszönöm! :D Te is hozz pociképet! Szuper az új babakocsitok is!! Publikus a név?
Vendég

Pupy!

Ne haragudj, de a név nem publikus.Minek neked netbróker?Most h mindenütt esnek a részvények?

Kép

Kép
bellanitta

Sziasztok,
olvastam a 2008 szeptemberben szulunkben
hogy Marti tegnap kislanynak adott eletett!
Ez az uzenetolvashato ott!

"Ma este 21:22-kor megérkezett közénk Boross Kamilla Eszter 3580g-al, 51 cm-el! Gyönyörű kislányunk van! "

Udv

Kép

Kép
cirkuszka

Sziasztok jó hírrel jöttem :)
Megszületett Márti kislánya Kamilla Eszter.

Tegnap ezeket az sms-eket kaptam:
16:49
2 újjnyinál járunk, kicsit gyors a baba szíve! Megy az oxitocyn+sóoldat! Szorítsatok!

22:36kor
Ma este 21:22 kor megérkezett közénk Boros Kamilla Eszter 3580 g-mal, 51 cm-rel. Gyönyörű kislányunk van !

Gratulálok nektek! Legyetek nagyon boldogok így most már hatan :lol:

Kép

KépKép
KépKép
fleur

Márti!

Sok szeretettel gratulálok Kamillához!!!

Jó egészséget, sok boldogságot Nektek!

kacsa14

Sziasztok!

Márti!
Gratulálok a kislányotokhoz, nagyon szép neveket választottatok!! Legyetek nagyon Boldogok!!! :D
Kép

Anita! :D
Netbróker? :D :D Mert kacsa felajánlotta,h. szervezzünk licitet a kislányom születési súlyára :D :D

Voltam tegnap dokinál, előtte fogorvosnál is,mert sajnos kilukadt az egyik fogam, így tegnap még gyorsan betömettem.
A dokimnál minden oké volt, jó volt a ctg, pisi vérnyomi. És este 10-kor már nem mondta,h. megvizsgál én pedig nem erőltettem. :lol: :lol:
Úgyhogy Zsófi marad a helyén 8) :D én pedig hétfőn megyek megint ctg-re!! :D
Vendég

Márti!

Én is sok szeretettel gratulálok a kislányátokhoz. A fiúk tenyerükön fogják hordozni. :lol:

tjuca

Sziasztok!

Márti :) Szeretettel gratulálok Kamillához és nagyon sok örömet kívánok a családotoknak! :lol: :lol: :lol: Nagyon szép nevet választottatok! :D

Pupy :) Örülök, hogy minden rendben van Zsófi babával! Napok kérdése és te is végre magadhoz ölelheted a kislányodat :) :) A szoba szerintem is nagyon szép és egyedi lett :D

Bellanitta :) Milyen babakocsit néztetek kis?

Fleur :) Lillának nagyon boldog szülinapot kívánok, látom nagyon jól sikerült a nagy nap :) Szépek vagytok :)

Angie :) Szilárd nagyon helyes kissrác :lol: Brillék hogy vannak?

Syry :) Kristófot is állandóan vinni kell vhova, úgyhogy a tél nálunk is húzós lesz, mert egy kisbarátját kivéve gyakorlatilag mindenki bölcsis lett :( Játszótér mínuszokban ugye nem jöhet szóba, szóval próbálok különböző játszóházakban programokat nézni neki.

Évi :) Sok szeretettel gratulálok itt is! :D Gyönyörűséges a pocakod :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök, hogy minden rendben van a babákkal, az meg pláne klassz, hogy lesz mégegy lánykád és egy kisfiad is! Dóri csoda édes a képen! :D

Juca :) Neked is nagyon boldog szülinapot kívánok utólag is! :oops: :oops: Nagyon eltűntél, jól vagytok?

Dobok pár friss képet.

A szállásunk:
Kép
Kép

gyenesdiási strand:
Kép
Kép
Kép
Kép

Szigligeten:
Kép
Kép

Hajókázás Keszthelyen:
Kép
Kép

Szőlő evészet :):
Kép

Eldugultam, pussz mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika

Márti!
Sok szeretettel gratulálok a kislányodhoz!!!!!!!!! :D Jó egészséget, sok tejcsit, mielőbbi hazatérést!! Képeket, történetet várjuk! :)

Timi!
Szia, rég voltál erre! :) Kristóf gyönyörű nagy fiú! És Gyenesdiás... az egyik kedvenc helyünk a Balcsinál! :) Tesóprojekt? ;)

Pupy!
Naugyehogyugye... ;) Zsófi baba jobban tudja, mit akar, mint a doki... :D Tapasztalat... ;) :D

Kép
Kép
norwell

Márti
szívből gratulálok a gyönyörű nevű kislányodhoz! Gondolom az apuka repes az örömtől, hisz neki meglepetés volt a neme, igaz? :wink: jó egészséget és sok örömet a családodnak!

Timika
de jó, hogy jöttél? képek szuperek. Klassz hely lehet az a Gyenesdiás én még nem jártam arra. Látom Kristóf is élvezte a nyarat. magatokról nem sokat írtál! :?

Angie
Máté is szeretett a kocsinkban üldögélni, míg megvolt. :cry: :evil: (egyébként vasárnap megnézünk egy Warbit, egy ismerős ismerőséé. jó lenne nyélbeütni, állítólag jó állapotban van. majd ha visszamegyek dolgozni, akkor "megpályázunk" egy jobb kocsit, jelenleg nem akarunk több hitelt bevállalni.)

Fleur
gratula Lillának a lépegetéshez! :wink: :lol:

Kép

Kép
syrynx

Timika!
Fentebb van róla kép! :)

Márti!
Gratulálok Kamilla Eszterhez, jó egészséget kívánok!

Pupy!
Mostmár értem. :lol:

Kép

Kép
bellanitta

Márti:

Kamilla Isten hozott a nagyvilágban!
sok boldogságot, egészséget és persze sok tejcit nektek

Puszi Tündi és Heni
Kép
szalai heni

Marti,

Sok szeretettel gratulalunk Kamilla Eszterhez, nagyon sok boldogsagot az egesz csaladnak!

Lanyok, gyönyörüek a gyerköcök, nagyon szepek a kepek!
Regota szerettem volna mar irni de az en kis gezenguzom nem hagy egy pillanatot sem nekem.. :D
Tegnap este egy kezzel irtam egy csomot mire elszallt az egesz...

Evi, Pupy,

Nagyon szepek vagytok a pocakos kepeken, olyan jo latni ezket a pocikat!

Evi, gratulalok a kisfiu-kislanyhoz, es a nevek is nagyon szepek!

Pupy, az en kisfiamat is 'lekisfejüztek' + minden egyeb az uh szerint aztan teljesen formas jo kis pasi bujt elö a pocakbol!
Csikok: Sajna nekem is van belöle, az utolso hetekben repedtem kegyetlenül. Megmondom öszinten a szüles utani egy-ket honapban borzalmas volt latni meg is ijedtem viszont mostanra mar teljesen kihalvanyult eszre sem veszem, hogy van. Szepen helyrejön majd neked is!
Kitartas mar hamarosan kezedben tarthatod Zsofikadat! Ha kislanyom lett volna a Sofia nevet kapta volna ami Zsofia magyarul.

Angie,

Sziaaa :D igen, a visszafele ut sokkal jobban alakult mint az oda szerencsere! 9 es fel ora alatt itthon voltunk egesz Ausztriat vegig aludta nagyon ügyi volt. Szepen cseperedik, kibujt a masik foga is alul egyfolytaban magyaraz hahotazik es huncutkodik. Ja es imad kukucsosat jatszani.
Szilike hogy van? Nagyon jok lettek a kepek, most teszek belöle olyan kis edes rajtuk!

Brill,

Remelem jol vagytok Ti is, jo sok kepem lett Erik hatarol... :lol: :lol: tünder egy kisfiu, szep kis szöszike. Kivancsi leszek az en Davidom is ilyen szöszke marad-e?

teszek kepeket hamar mert felek, hogy felebred es nem lesz idöm megint ra.

puszi mindenkinek bocsi hirtelen ennyire emlekeztem.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
jucmuc

Norwell
Már haragudtam is :lol:

Kacsa
No ez eszembe sem jutott :) majd jövőre az óra alá állunk mi is.
Timcsa is majdnem ugyanakkor született mint Lilla :) az óra stimmel csak a perc nem :)

Taliban én is benne vagyok. Időpont, hónap javaslat?

Angie
Babaprojekt a közeljövőben igen :lol: no de ki mit ért közel jövőn :) :lol: Egyelőre még nem koncentráltunk rá a tesóra, csak ellene sem teszünk. Folsavat elkezdtem szedni és ha szerencsém van rá sem kell 2 évnél többet várni.
Igazából ezért is nem teszünk ellene. Lilla érkezési sebességéből indulunk ki. Most még 1 évig nem hiszem, hogy nagyon foglalkozunk vele. De ha 1 éven beül nem jön össze, akkor az előzményeket tekintve a dokibácsimmal megbeszéljük a továbbiakat. Legalábbis így egyeztünk meg legutóbb.
Nagyon cuki a fiad

Zsófinak Boldog névnapot! (megelőlegezve)

Anita
Szülinapja volt :oops:
Amúgy pont akkor kell venni, ha esik a részvény :)

Pupy
Örülök, hogy minden ok volt. Legalább fel tudok valakit hívni rögtön, hogy meséljen :lol: :lol: már nagyon közeledik a nagy nap.

Timika
Nagyon szuper helyen voltatok.

Jusmuc
jó hogy te is tettél fel képeket :)

És brrrrr szörnyű idő van. Hideg van, zima és tél, azért durva, hogy másfél-két hete még trikóban szaladgáltunk és a bugyi is leolvadt rólam. Nem is tudom mi lesz velünk. Lilla imádta a játszóterezést és most meg beszorultunk a lakásba és a gyerek látványosan unatkozik. Annyira igényelné gyerkőcök társaságát.
Valamit ki kell találnom ...hmmm ... mondjuk egyelőre van a Ringató szerdánként.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!
Ne haragudj :oops: igen a rövid távú memóriám nem túl jó.
Boldog szülinapot!!!!

Kép

Kép
bellanitta

Sajnos ma új vonalzót kellett csinálnom. :cry: :cry: :evil: hangulatom nem túl jó. :cry: pár nap múlva már jobb lesz. :P

Voltunk megnézni a kocsit, de lejárt már a vizsgája (pont ebben a hónapban), így nem vesszük meg. (az interneten olyanok is vannak, amin még több mint 1 év vizsga is van. majd körülnézünk.)

Jucmuc
köszi a képeket. sokat nőttek a gyerkőcök. David mennyit nőtt! :lol: arrafelé is hideg van már??????? itt nagyon brrr. már hívtuk a múlt héten a fűtésszerelőt, mert magától nem indult be. de csak holnap ér rá. most sokan hívják. :?

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Márti!
Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! :D

Lilla!
Egy kicsit megkésve, de nagyon boldog 1. születésnapot kívánok Neked!
Fleur!
Ha jó olvastam, akkor Neked is nemrég volt a szülinapod. Sok boldogságot kívánok Neked is!

Pupy!
Sokat gondolok Rátok. Beszoktam nézni, hogy lássam mi újság. Zsófinak boldog 0. névnapot kívánok!

Kacsa!
Ez az óra alá állás nagyon jó ötlet. Remélem eszembe jut majd ha nálunk is aktuális lesz és akkor csinálunk mi egy ilyen képet.

Syry!
Van egy oldal, használtautó.hu, bár gondolom már rátaláltál. Ott elég sok autó fent van.

Angie!
Szilárd nagyon nagy fiú már. Dávid is pont tegnap csinált egy ilyet a tükör előtt. Ott állt és "csókolgatta" a tükörképét. :lol:

Kép
Kép
tina82

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?