Sziasztok!!!
Tegnap egész nap ügyfeleztem Pesten úgyhogy nem tudtam jönni...
Zsófikának boldog névnapot kívánok!!!
Tünci: Köszi a választ! Várunk inkább akkor
Anyany: Feleség kapott néhány pofont??? Azért ez durva! Sajnálom ami a barátnőddel történt
Szerintem a babáknál hogy mennyit esznek és alszanak az idő is beleszámít meg hogy növekedési szakaszban vannak-e vagy sem. Ha más bibi nincs akkor nem kell aggódni, fáradt szegényke
Végre nincs dög meleg, bár nekem a popsim most meg majdnem befagy.
Nagyon jók az apukás képek!
Édesek együtt nagyon!!!
Én elhatároztam hogy szülés után pár hét múlva azért mi visszük a Barnit oviba, így kénytelen leszek kelni és összekészíteni magam.
Nekem ez fontos, mert ha nem teszem csak punnyadok egész nap és az nem tesz jót.
Bende: Csak kíváncsiságból kérdeztem hogy mennyi idős a párod, semmi hátsó szándék nem volt bennem! Komolyan
Ez tetszett
Annyi fülbevaló ahány füle van
Én is remélem!
Nagyon édi Niki de feltűnt aza csodaszép fejvédő is az ágyban. Hol vettétek megkérdezhetem?
Olyan jópofa, vidám.
Sajnálom az OTP-s dolgot. Látod! Gondoskodnak róla hogy ne unatkozz (fene a pofijukat)
Zsula: Változó. Érdek pasi, akinél úgy érzi bejön amit kér ahhoz nagyon bújik
IMÁDOM!!!
Igazából szerintem nem is apás nem is anyás
Sajnálom hogy ennyi tortúrán mész át. Már nagyon türelmetlen lehetsz meg nekem a hócipőm is tele lenne az egésszel.
Én udvariasan szóltam volna hölgynek hogy bocsánat, és hogy szégyelje magát! Az a jó ha valaki ilyenkor udvarias marad, mert így fölényben van a duzzogó bunkókkal szemben
Gégéé: Ez igen!!!
Kedves volt a párodtól. Magától találta ki, Az én páron is szívesen elvisz csak épp nekem kell szólni hogy ugyan már.
Én nem indulok el smink nélkül sehova. Igyekszem hajamat is meg a pofimat is rendesen megcsinálni azt hiszem észreveszi? Nem. Azt mondja mindig jól nézek ki, szóval mit vegyen észre. Elhatároztam hogy egyszer otthonka null a smink kóc haj... Na akkor majd észre fogja venni.
A lényeg hogy te lásd, és érezd jól magad
Winchi: Még nem. Holnap és holnapután, utána meg még másfél hét meló, majd pihi
Sarmon: Szia! Én is a falközben tudom azt a jó kis turit de nem tudom hogy állnak kismama gatyó tekintetében. És hogy vagytok????
Ancsi_pancsi: Engem érdekelnének a gatyók! Egy hosszú nadrágom van de azt nem hordhatom állandóan és az sem megy rá a pocimra így az sokszor fázik
Ez a kishölgy egy tünemény!!!
Nagyon nagyon édes! Amikor szép kisbabákat látok eszembe jut hogy vajon az én kislányom milyen lesz...
Apával együtt nagyon édik. Szerintem a kishölgy elbűvöli apukáját
Nagyon helyes hogy tettél fel képeket!!!
Ahogy olvasom érdemes ilyen felhúzható játékot venni. Hol érdemes ahol nincs aranyárban, vagy lehet hogy ez egyik rokontól olyat kérünk
Tegnap voltam a CSNK-ban kismama tornán. Hát nehezen megy, a csípőmtől megőrülök, de jó volt.
Ma is fáj
Ma már az új hálószobánkban aludtunk, Barni még köztünk mert a szobácskájuk még nem egészen van kész, de megpróbálom mára már olyan helyzetbe hozni hogy este már ott tudjon aludni. Kíváncsi leszek.