Halihó!
Én is itttt
Képzeljétek hétfő este tök ránkilyesztett a Bömi, itt volt az egyik barátnőm a kislányával, akivel egész nap játszottak, pörögtek mint a ringlispír. Aztán este mikor elmentek, megvacsoráztunk, és akkor már bújt az apa ölébe. Megnéztük a homlokát, nem volt túl forró, de gondoltuk, lehet hogy belázasodik. Aztán kb 11 körül elkezdett álmában beszélni, összevisszaságokat, de nagyon sokáig. Megnéztük jó meleg volt a homloka. Adtunk neki panadolt. Attól mikor lement a láza úgy felpörgött, hogy hajnal 1 körül nem hagyta békén az apját, rázogatta, hogy ne aludjon. Aztán nagy nehezen visszaaludtak, és azóta kutya baja. Se láz, se semmi. Nem tudom mi lehetett.
Ma meg teljesen készvoltam, el akartam menni vele vásárolni, az apja meg elvitte a kocsiülését
Mindíg ezt csinálja, átrakja aztán meg hurcibálja hetekig.
Így nem tudtam szegényt elvinni. Hát hisztizett mint a fene, úgy ordított hogy csak na. Már ott tartottam, hogy nem megyek el, de akkor azt mondta, hogy megvár itthon. Gondoltam jó akkor elszaladok. De úgy tűnik nem gondolta át teljesen a dolgot, mert a mamának is háromszoros hisztirohamot adott elő. Szegénynek már égnek állta a haja mikor hazaértem.
Ma nagyon rossza passzban van. Biztos ez az idő is megviseli.
Mondjuk kit nem. Nagyon gáz ez a hideg. Mi teganap már befűtöttünk egy órára az Adél miatt fűrdésnél. Nagyon gáz.
Ti használtatok valaha szélcsövet? Én ma vettem egyett, mert szörnyen sokat szenved a rüntyike a pukizással, meg a kakilással. Nem sír, de órákat küzd, gonoltam kipróbálom.
Kíváncsi leszek?