Új privát üzeneted érkezett!

Köszi Aida :wink:

Kép
galzsuzsa

bebic. megy a drukk ezerrel!!!!!!!!!!!!kitartas!!!pihenj egy nagyot, rad fer!

aida. szerintem nem az a fontos, hogy tutyi-mutyi vagy-e vagy sem, hanem, hogy a sarokig nem tudsz elmenni gorcsok, meg aggodas nelkul, hogy akarsz eljutni a felvetelre es vegig csinalni azt?! egyetertek nikivel,szerintem is akkot kene ebbe belevagnod, ha mar megszultel.

zsuzsa. szupi hir!!!

bebi01. udv koztunk. meselj magadrol!!!

cili. :cry: :cry: majd mi tartjuk a lelket benned is!

berni. es mennyiert vettel textil pelsut? mennyi volt benne? en nagyon draganak tartom, ami itt van. 6db, kb 3200ft es gondolkodom, hogy inkabb kikuldtem.
mekkora volt a legkisebb moncsicsi? mennyibe kerult? hol van az a jatekbolt? susut nem lattal veletlenul?

en ugy elaludtam, mint akit fejbevagtak. elkezdtem olvasni egy kismamis ujsagot felig ulve-fekudve, es kidoltem. 2.5 orat nyomtam. nem semmi. :?

hanyinger. szerencsere nekem az nincs a 14. het ota! (eddig)

sokan vagytok rosszul. MINDENKINEK JOBBULAST!!!!

zoldi. milyen volt a szules felkeszito?

zsiraf mar en is kezdtem aggodni miattad!

sarmi. nagyon szivesen! remelem tudnak majd jatszani vele!!! :lol:

boci. gratula a bababutorhoz!

laura. szep poci.

fogantatas. a kalkulator azt irta, hogy 18-23 kozott probalkozzunk. igy mi 18, 20, 22, 23 es 24-en voltunk egyutt. es en ugy ereztem, hogy 24-en volt a peteeres. hogy ebbol most melyik talalt be, ki tudja. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2008.09.16 20:12-kor.

KépKép
KépKép
mush589

sziasztok!
Holnap megyek jógára :)
Kíváncsi vagyok milyen lesz, de biztos jó.
Ráparancsoltam a páromra most azonnal lefényképezni a hasamat.holnap felteszem :lol:

Jó éjt nézem a csupasz pisztolyt előtte a jó barátokat. :wink: :lol: :lol:

Kép

Kép
bellanitta

marti. koszi szepen.

ilyen viragot kaptam apatol tegnap:
Kép Kép
gyonyoru!

anita. jo tevezest!

KépKép
KépKép
mush589

Mush:
meseszép ez a csokor! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kicsit visszaolvastam:
Csakegy: Jó ez a felsorolás a reakciókról, de szerintem nem csak akkor van , ha a kistesó lány, hanem akkor is vannak ilyesmik, ha az első baba kislány. Én nagy lelkesn újságolom mindenkinek, h kislányunk lesz, erre jönnek a sajnálkozó arcú emberek, hogy "haddelnaazisjó" :)
Elolvastam a gyerekszobás cikket, ebből is lehet újat tanulni, főleg ilyen tapasztalatlan, első gyrekes anyukáknak :oops:

Bellanitta, Zöldi: ez jó, majd mesélitek a gyerekeiteknek, h "tudod kicsikém, előbb a fagyasztóban voltál, majd utána bekerültél anyuci pocijába" :lol: :lol: :lol: :wink:

Marti: nekem nem doki, de a szomszéd néni látott el ugyanezzel a tanáccsal. És nem akármilyen törülközővel kell dörzsölgetni a melleket, hanem minél durvább "nagymama félével". Hát köszi...Én inkább követem a könyvem tanácsát, és bekenem minden este a pocimmal együtt testápolóval, hogy puhuljon, ne repedezzen ki. Na de lehet, ha ebben is én vagyok a tapasztalatlanabb...

Szorsolya:nekem is sokat forgolódik a babám, megpróbálom megbeszélni vele, hogy anyucinak ez igy nem jó, forduljon vissza...vagy bejön a duma, vagy nem 8) :wink:

Aida: te érzed, ha csuklik? De jó lehet...
Az a műsor szerintem se neked való, a végét kifejezetten utálom, amikor meg akarják győzni egymást, h "menj inkább haza te pénz nélkül, majd én ekviszem a lóvét, mert én több mindet tudtam"

Laura:tényleg furi a köldököd, de a pocidnak jó kis mérete van :wink:

Bébic: biztos nem könnyű betartani, de próbálj megnyugodni, és arra gondolni, h minden rendben lesz, egészséges lesza babód. Szoritok!

Cili: Kitartás neked...

Kép
galzsuzsa

sziasztok.

Voltam ma dokinál és elég sokminden törtnt velem.

1: a méhszájam c:2100

2: a vérnyomim :140/80

3: elég sokat keményedtem ma és Iza nagyon élénk volt egész nap.

4: fennt a cicim alatt a hasamon egy ponton örökké zsibbadásom volt. Vajon ez mitől lehetett?, Idegen feküdt a drágám??

csakegy
ilyen volt a Blaummal és szupeeer és nagyon olcsón adod.

fonott bőlcsőő
nagyon széép de tudod mi jutott előszőr az eszembe mikor megláttam?? És nehari érte de olyan mint egy szánkóó

Aida
Gratulálok de egy kicsit furi hogy elmész rá mikor itt mondod hogy így fáj meg úgy fáj. De ezt a műsort ne ismerem.

Bébic
ha ne agyj isten nem javulna akkor ezt el tudják majd söntel vezetni ne félj.

Mágnes
épp ezért fognak neked vénásan adni gyógyit szülés alatt és után is meg a babának is.

Én totáll tudom mikor fogant :lol: :lol: márc 7-én :lol: :lol: ezért hinném ha időre születne hogy dec 1 a mi napunk de a fennt említett oko miatt nagyon úgy néz ki hoyg hamarab lesz meg.

harivera
Budapest XXI. kerület

Aida: Megnéztem a táblázatban a röviditéseket, az eredmény:a koránál egy picitt nagyobb a koponyamérete, és egy picit rövidebb a combcsontja. De csak pár nap az eltérés mindkettőnél, és a határértékeken belül vannak...
Ja, és holnap vissza kell menjek, olyan huncut kismanóm van, h a kb 20 perces vizsgálódás legelején odatette a két kezét az arcocskája elé, és onnan egyáltalán el nem mozditotta. És a doki látni akarta a száját is. Amúgy másképp nagyon sokat mozgolódott a 20 perc alatt :roll:

Kép
galzsuzsa

Vera: kicsit nem magas a vérnyomásod?
Nekem a 130/70-re azt mondták, h "ejnye-bejnye, elég magas".Ezért kell méretnem most minden héten kétszer is...

Kép
galzsuzsa

Mindenki kidőlt mára? Mert akkor én is lefekszem...

Kép
galzsuzsa

Harivera,hát te tuti megszülsz novemberben! :wink:

Nekem alacsony nagyon a vérnyomim,de ez se vmi jó. :roll:

Én szeretném már november lenne! :lol:

Mush,igen a könyvben lévő összes matrica már felhasználásra került!!! :lol: :cry:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Jól eltűntem.
3 órája értem haza, azóta folyamatosan telefonok. Most fogok vacsizni! :)

Kép
zölddisznó

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1221596068.9965.jpg[/img] MajdnemÁron inkábbBence.. :)

[/img] Kép Ujjszopi

Kép
Kép
Kép
mágnes

Aida: színezhetsz kékre! Holnap jövök fotóval, részletekkel, de mostmár nagyon fáradt vagyok!
Jó éjt mindenkinek!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Hu de pocsék egy idő van :x Mindig 2 nadrág kell az ovihoz...Egyet rájuk adok, amivel mennek de mire oda érünk csurom vizes már, azt hazahozom, aztán mikor megyek utánuk megint egy nadrág....Pedig gumicsizma van rajtuk.... :evil: És esőköpeny....

Gabi:
gratula a kis tököshöz! Akkor tényleg ugy lesztek mint mi.Nem is bánom, hogy igy egymás után jöttek...Eleinte nehéz volt, de most ugy elvannak egymással a szobájukban,kergetnek ki onnan :lol: :lol:
Küldök egy képet, mi hogy közlekedtünk akkortájt mikor Huni született :wink: :
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jóreggelt!
Hát, nagyon nem sikerült aludnom, állandóan Kistücsök buksija jár az eszemben....:(
Nagyon köszönöm a drukkot és a szorítást lányok, annyira aranyosak vagytok! Jó érzés, hogy gondoltok ránk és hogy itt vagytok nekem!
Közben még sikerült tájékozódnom kicsit: nagy esély van rá, hogy valami vírusfertőzés okozta elzáródásról van szó, ami miatt nem tud az a folyadék eltávozni az agykamrából. És mivel nem tudok róla, hogy beteg lettem volna a terhesség alatt, csak az jöhet szóba, amikor kijött a számon 2 hatalmas herpesz....(igaz, ez nem fertőzés, hanem "csak" megerősödött a vírus a szervezetemben)
De ez csak egy tipp, az egyetlen, amire gondolni tudok...

Cili: Hamar eltelik az idő, meglásd!

Lyndee: A genetikai UH-on még nem láttak semmit, pedig elvileg megnézték a buksit is. Azóta meg a vasárnapi volt a köv. UH (az se lett volna, ha mi magunktól nem megyünk el rá).

Galzsuzsa: Ez szupcsiiii! :lol:

Mush: Nem tudok pihenni... már ha leülök, eszembe jut....egyszerűen nem találom a helyem.... :?
Tegnap estig bírtam tartani magam, aztán a férjem vállán jól kibőgtem magam, akkor kicsit jobb lett. Jó, hogy ő legalább erős tud lenni és mindig a dolgok pozitív oldalát nézi....nélküle és az ő hozzáállása nélkül nem tudom, mi lenne velem....csak ő most nincs itthon, és így a legnehezebb....

Hányinger: Nekem "elvágták" ahogy betöltöttem a 12. hetet. Nekem inkább néha olyan "jajjmajdkidurranok" érzésem van, függetlenül attől, ettem-e éppen, vagy sem....
Ja, és iszonyat szomjas vagyok állandóan, pedig a napi 2-3 liter víz mindig megvan....Ez mitől lehet? :roll:

Fogantatás: Mi tudjuk, mikor "készült" Kistücsök, ehhez képest már az elejétől fogva 1-1,5 héttel nagyobb... :P

Mush: Gyönyörű a csokor! :lol:

Vera: Igen, ezt a sönt dolgot mondták nekem is. Csak borzasztó belegondolni, hogy születés után rögtön egy műtét vár a babánkra....De ennyire nem is akarok előre gondolni, különben megőrülök.... :(

Vérnyomi: Nekem tegnap megmérte a védőnéni, tök normális vol(106/75), viszont a pulzusom 108 volt.... :shock: Pedig akkor már bő fél órája ott ültem mellette egy széken....De hogy mitől lehetett, passz.... :roll:

Mágnes: Nagyon tuti az ujjszopis kép! :lol:
De akkor most mégsem Áron lesz, hanem Bence?

Gabrielldaniell: Üdv a kukis táborban! :D
bébic

sziasztok.jo reggelt.

hát az éjszakám az kegyetlen volt..még csak most megyek bele a betegségbe.egyre jobban köhögök.Kis Hajnikám jol megfertőzött.Most már csak apán van a sor.

ti hogy álltok köldök téren?nekem kezd egy kicsit kijjebb jönni...kiváncsi vagyok hogy ki fog e fordulni..ezt is párom vette észre..

mágnes:nagyon cuki képek...és ahogy mosolyog...édi :)

kérdés:már második napja kelek fel ugy hogy olyan a hasam mintha elaludtam volna...nektek volt már ilyen?olyan mint amikor elfekszed a hátad vagy a nyakad..csak nekem a pocakom olyan reggelente...ez normális?

Kép

Kép
nikianya21

Mágnes:
de édi a kis majdnem Áron Bencétek :lol: :lol: Miért változtattatok nevet? Ugy érzitek ez jobban illik hozzá?

Nikianya:
nekem ilyenkor sokat segit a C vitamin,Cetebe, 1000mg
Jobbulást neked!!!!
Pocak zsibbadás???
A köldököm nekem is kezd kidudorodni....

Bébic:
sajnálom, hogy nem tudtál aludni, azt hiszem én sem tudnék hasonló helyzetben :cry: A bizonytalanság nagyon stresszelő tud lenni....Szoritok, hogy minden rendben legyen kistücsökkel és hétfőn csupa jó hireket hallj!!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Na igen, ezen én is gondolkoztam. :D Hogy megyek oda hisz görcsök stb. Mert ugye jelentkeztem a játékba azért hogy majd visszahívjanak fél év múlva. Máskor úgy csinálták. Most jobban siettek. :) No amúgy kocsiba kéne beszállnom, odavisz párom, ott meg üldögélni lehet. Legalábbis máskor ilyen volt a casting.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok lányok!

ez a hétvége nagyon gyorsan elszaladt, és nem is tudom ezt a sok üzit mind végigolvasni.

Bébic! Nagyon szorítunk nektek mi is. Tudom a várakozás a legrosszabb! dE MINDEN RENDBEN LESZ!

Nagyon helyesek a babaképek! Kár, hogy nálunk nem csinálnak ilyeneket! És az a hatalmas poci! Az én köldököm még ahelyén van, de néha nagyon beletrafál, és akkor nagyon tud sajogni. Viszont Erikkisfiamnál volt egy jó vastag linea negra a hasamon! Most meg egyáltalán nincs! ?

Vera! Nekem is szokott egy ponton zsibbadni! Nekem azt mondta pont a doki, hogy valszeg nem ő, hanem a burok úgy nyomja a gerincet...

Ami pedig a lányos reakciókat illeti! Nálunk az egész család lánynak drukkolt! Már az elsőnél is! Mi meg csak fiút tudunk! Erre is megkapjuk ám a megjegyzéseket! Ezt úgy képzeljétek el, hogy a férjemék családjában gyakorlatilag nem nagyon van lány! Már a Dédnagypapa lányt akart a nagypapa helyett! Aztán erre még a négy unokája is fiú! Erre azt mondták a férjemnek, hogy nem baj, majd nálunk! A Nagypapa még 4d után sem akarta elhinni, hogy Erik is fiú, és mindig azt mondogattam hogy majd figyeljük csak meg, hogy a végén Erika lesz! Én meg mindig azt mondom, hogy teljesen mindegy! Persze az ember szeretne ezt vagy azt, de az anya és jobb esetben az apa is tudja, hogy azután, amialatt egy kisbaba megszületik, az egy csoda! Legyen egészséges! Egyébként érdekes, hogy a másodiknál még nem tudtuk, hogy ő is kifiú lesz, és mégis olyan természetes volt. Ez nem tudom miért van...

Lilypie Kids Birthday tickers\

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
bkatalin

Ja és a betegeknek egy nekem nagyon jól bevált tanács!

Ilyenkor, akármi bajod van, nagyon -nagyon sokat kell inni és pisilni, mert az kihajtja a bacit is virust is!!!!!

bkatalin

A kisfiamról pedig születése óta folyamatosan blogot írunk. Ha kíváncsiak vagytok rá, olvasgassátok, vagy csak nézegessétek a képeket:

http://erikvilaga.blogspot.com/

bkatalin

Szép "jó" reggelt!

Gyűlölöm ezt az időt és a hormonjaimat. Most vagyok a "mindenki utál, és mindenkit utálok, de főleg magamat" korszakomban :cry:
Pláne, hogy anyósomat is egyre nehezebben viselem, pedig alapból semmi bajom vele, és lakik olyan messze, hogy nem tud papucsban átjönni :wink: , csak nem tudom, hogy állítsam le anélkül, hogy megbántanám :( . Esküszöm olyan, mintha ők ketten várnának babát a párommal, én meg csak a béranya lennék. Ha nála vagyunk, többet fogdossa a hasamat, mint én. Most azon sértődött be, hogy ebéd után nem szóltam, hogy rugdos, pedig ő nem volt képes 1 percre se leülni vagy másfél óráig... Aztán odahúzta mellém a széket, rápakolta a kezét a hasamra és várakozóan nézett. Én mondtam neki, hogy a babám nem vásári majom, hogy parancsra produkálja magát... Ha meg a segítségét kérem valamiben (pölö most ugye a varrás), és elmondom, hogy szeretném, akkor szerinte az nem jó, mert inkább emígy kéne. Mondjuk ezt pont kettész*rom a kevésbé érzékeny korszakomban... Szerencsére a párom mellettem áll, viszont szerinte meg tudom védeni magam, és ő ezért nem annyira konfrontálódik... Na, mindegy, csak úgy kikívánkozott :cry: :cry:

Vérnyomás: hát, én féltem, hogy magas lesz, mert nálunk ez családi örökség, erre átlagban 90/60-at szok produkálni, sőt most legutóbb "letornáztam" 87/50-re...

Fogantatás: hát, én is nagyon biztos vagyok benne, hogy mikor volt a nagy esemény, és azon sem csodálkozom, hogy kiskukis lesz (és visszaszámolva négy hetes terhesen dobozoltam és költözködtünk, és estem hanyatt a fürdőszoba kövén :) ). És nálunk is ugyanúgy van, mint bébicnél, hogy már az elejétől 1-2 héttel nagyobb (ezért próbál "meggyőzni" a doki, hogy elszámoltam)

Hányinger: általában nekem sincs, csak ez a teltségérzet, de az azért, mert bizonyos "nagydolgokkal" hadilábon állok (sajna akkor is, ha nem vagyok terhes)

Kép

Kép
gabilany79

aida: be lehet még kerülni abba a táblázatba? :oops: :)

Kép

Kép
gabilany79

Gabi persze, küldd priviben az adatokat. Kor, lakhely, várható születési idő, nem, mév, testvérek, kórház

Csak igyekezz, mert sajnos tegnap óta megint menszi jellegű fájásaim vannak és most már méhkeményedésem is van hozzá, apa itthon maradt és megegyeztünk, hogyha dél-1 óráig nem múlik el akkor irány a kórház. Éjjel alig tudtam aludni, mindig felébresztett 1-1 fájdalom. Szóval ha nem jelentkeznék délutántól akkor arra fele tűntem el. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida, nagyon vigyázz magatokra, az adatokat átküldöm, de most az a legfontosabb, hogy veletek minden oké legyen...

Kép

Kép
gabilany79

Kati: Nagyon jó a blogotok!!!!!! A képek is nagyon aranyosak :))))))))

Nekem speciel fura, hogy két egyforma nemű gyerekünk lesz, valahogy mindig azt hittem, hogy az egy lány egy fiú párosítás a normális (ld. nekem öcsém van)... A férjemnek viszont bátyja van, neki az a normális...

Gabi: Ha nekem az anyósom a hasam közelébe jönne elég szépen elhajtanám:) (Na jó, ezt már megtettem Lillánál... most a kistesónál már arra is félve kérdez rá, hogy hogy vagyok:)))) A párom nagymamája még bepróbálkozott egyszer aztán látta, hogy inkább a két méteres körzetébe se megyek, azóta ő is leszokott róla... Nekem ez egyszerűen gáz. Én sem simogatom a hasát, akkor ő miért piszkálja az enyémet? Nekem ez az intimszférám súlyos megsértése... (Egyébként azzal sikerült udvariasan lerázni, hogy a hasamat csak a fia simogathatja, ez az ő privilégiuma úgyhogy el a kezekkel). Mondjuk én már jónéhány játszmát lejátszottam az anyósommal így már nem jelent gondot ha meg kell mondanom a véleményem (Lilla keresztelőjén volt az a pont, hogy egy kanál vízbe bele tudtam volna folytani, utána szépen beolvastam neki az összes eddigi sérelmem, azóta teljesen normális ha rólam van szó, volt, hogy pl. csak nekem hozott fagyit ami korábban elképzelhetetlen lett volna... de az sajna tény, hogy ehhez kellett néhány év. Plusz ugye továbbra sem a szívem csücske de az anyósát ugye nem választhatja meg az ember).
Vendég

Sziasztok!

ottfelejtettem magam anyuéknál... :D
most nem győzök visszaolvasni.

Bébic: nagyon szoritunk neked , de ugysem lesz semmi gond!

Cili: Kitartás! :wink:

Mágnes: nagyon édiiii kép! mi is nevet "változtatunk" és az egyik esélyes a Bence nálunk is!

Gabi: én is sokszor "béranyának " érzem magam ha anyóséknál vagyok.. teljesen el van tájolva... no meg azt hiszi h az én szüleim nem lesznek nagyszülők, csak Ő .
Azt külön csípem mikor kaját akar "küldeni " az unokának.. és nem érti meg h ez nem mindig igy működik... :roll:

Fogantatás: nekem fogalmam sincs pontosan mikor történt.... annyira zűrös volt a március hogy erre nem is gondoltam még akkor sem mikor a "tünetek" alapján egyértelmű volt.
Kolléganőm mondta h csináljak tesztet,, én meg csak kinevettem..
akkor már kb egy éve próbálkoztunk és nem akartam elhinni:)
és most olyan de olyan csodás h itt ugrál a pocakomban!!!! :D :D :D

Aida! tök jó hogy behivtak! majd szoritunk h nyerj sok sok pénzt!! :wink:

Mush: szépséges a csokor!

Kép
eszterke24

Aida: szerintem megint front van, azt érzed. Vegyél be 3 marék magnéziumot... (a kórház meg jó ötlet ha nem érzed jól magad!) remélem sikerül lenyugtatni a méhed a házibuher módszerekkel...

(nekem "kicsit" tényleg cikinek tűnik így a forgatás... azért csak van ott egy kis izgalom, stressz ami ugye csak fokozhatja a keményedéseket, hiába kell "csak" ülni...)
Vendég

Mush: Tééényleg, a csokor :) Nagyon szép :))) Nagyon figyelmes a férjed :)))))
Vendég

Hát igen lehet, ha úgy érzem akkor inkább lemondom és kérek egy 5 hónappal későbbi időpontot. :)

Azt még nem döntöttem el, hogy kórház ambulancia vagy hívjam az orvosom és vele próbáljak meg találkozni. Bár lehet a saját orvosom annyit mondana hogy szedjem a Cordaflexet. Amit a babára való rossz hatása miatt nem szeretnék. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida!
remélem hamarosan elmúlnak a fránya görcsök meg a keményedés..
lehet h az idővel van valami mert nekem is többet keményedik mióta ez a ronda idő van...

nekem még azt is mondták h az is gond lehet ha sokat simogatom.. attól is keményedhet.. többiek? hallottatok már erről?

Kép
eszterke24

Hááát... a kórházban rá tudnak kötni egy NST-re ha aggódsz... mást szerintem nem igazán tudnak tenni, a méhszájat meg nem kéne folyton vizslatni, nagyobb a fertőzésveszély plusz mi van ha pont ez indít el koraszülést?
Vendég

Eszterke: akkor ne simogasd amikor épp keményedik vagy neccesnek érzed (én olyankor simán rárakom a kezem). Máskor lehet (sőt, kell... erősíti a baba immunrendszerét)
Vendég

Sziasztok!

Aida! Drukk, hogy ne legyen semmi gond! Valószínű, fölösleges mondani, de pihenj, vegyél be magnéziumot és sok folyadékot!

Ezzel a teltségérzéssel és légszomjjal én is kínlódok egy ideje, de az utóbbi napokban méginkább, pedig azt hittem, ha nem lesz olyan kánikula, jobb lesz. :( A férjem szerint borzasztó, amiket éjszaka csinálok, ő is sokszor fölébred a forgolódásomra szuszogásra, de szerinte én alszom nyugodtan tovább. Ezek szerint nem egyszerre ébredünk, mert én is úgy érzem, szinte óránként ébren vagyok
:( .

Vera! Nem baj, hogy szánkó benyomását kelti a bölcső, ha lesz hó, a hálószobából lehet rögtön kiszánkózni :) .

A vérnyomásom nekem is elég alacsony, meg is jegyezte a védőnő a múltkor, hogy jó, hogy még ébren vagyok :) A pulzusom viszont elég magas szerintem, bár azt hiszem, valamennyi emelkedés normális, de mivel én sportoltam, alapból alacsonyabb a pulzusom, úgyhogy nekem ez a mostani 80-90 is magasnak számít.

Gabilány! Borzasztó lehet ez a hastapogatás! Én csak a páromtól és a lányomtól viselem el, hogy hozzányúljanak a hasamhoz, de ők sem viszik túlzásba.

Tegnap este voltam dokinál, minden rendben, méhszáj zárt, méretek megfelelőek. Kérdeztem tőle a szülésfelkészítőt, ugyanis igaz, hogy ez nekem a 3. lesz, de nem ugyanabban a kórházban, ill. a páromnak az első lesz, úgyhogy szívesen elmennénk megnézni a szülészetet. Azt mondta, 2 része van a felkészítőnek, az egyik, amit ő is pártol, hogy körbevisznek a szülőszobán, szülészeten, a másikat viszont nem ajánlja, amikor filmet vetítenek egy szülésről. Hát, engem már nem kell ijesztgetni, a páromat meg nem kell elijeszteni, úgyhogy azt hiszem, azt a részét kihagyjuk. A védőnő is mondta, hogy majd itt is indul a tanácsadás helyén szülésfelkészítő. Lehet, hogy majd oda is elnézek, nem elsősorban a szülésre felkészítés miatt, inkább a környékbeli kismamikkal ismerkednék.
Máshol milyen a szülésfelkészítő?
Kaptam beutalót UH-ra is, valamelyik délelőtt majd elmegyek. Kíváncsi vagyok, milyen változások történtek az elmúlt 3 hétben. (akkor voltunk 4d-n). Aztán majd biztos a tg-n is kapok beutalót, azzal meg elmegyek majd kb. 3-4 hét múlva :wink:

zsebi_baba

Eszter, így van az én orvosom is már többször felhívta a figyelmem arra, hogy ne nagyon simi-simi a pocakot, mert beindíthatja a méhkontrakciókat.

csaki: Igen erre én is gondoltam, azért húzzuk, halasszuk, mert úgyis a méhszájat kezdenék el vizsgálgatni. Csak ijesztő, hogy már sehogy sem múlik és eléggé kellemetlen. Meg hogy éjjel fel-felébresztett. Mintha már jóslófájásaim lennének, pedig hol van az még. De szted nem éri meg kórházba menni? Én olyan türelmesen várok azért hogy múljon.. Várok, várok.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: ha ÉN aggódnék akkor nem gondolkoznék hanem mennék... helyetted senki se dönthet, TE tudod, mit érzel...
Vendég

Engem ilyen hozzászólással könnyű megingatni, de így van, mi már megbeszéltük ha délutánig nem múlik megyünk.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida!
már csak a megnyugtatás miatt is menjetek szerintem.. mert az sem jó ha egész nap azon aggódsz hogy vajon mitől lehet és miért nem múlik... és lehet hogy semmi de semmi gond nincs...

azt mondod ma otthon van a párod.. csináljatok valami jó kis figyelemelterelő dolgot!

Kép
eszterke24

Hát ez az, még "csak" egy éve az anyósom, és eddig nem kellett ilyeneken molyolnom vele kapcsolatban, most meg azért nehéz, mert nem igazán vagyok formában... A hastapiról viszont tutira le fogom szoktatni, mert a saját anyám is megkérdezi, hogy megfoghatja-e a hasamat. Csak olyan szánalmas, ahogy megérkezünk hozzá, belépünk az ajtón és elugrani sincs időm, mert máris "ráveti" magát a hasamra...

Mush: tényleg gyönyörű a csokor, és ezek a dolgok annyira jól esnek az embernek... én egy szál vörös rózsát kaptam apától csak úgy a múlt héten, és pironkodva hozzátette, hogy ennél sokkal több figyelmességet érdemelnék és sokkal többször (pedig szerintem már így is épp csak konkrétan ki nem nyalja a fenekem)

Na, megyek dolgozni, bár aaaaannyira nincs kedvem...

Kép

Kép
gabilany79

Volt esetleg valakinek terhesség előtt köldök piercingje?
nekem most a helye piszokul húzódik és viszket.... mit lehetne vele okozni ??

Kép
eszterke24

nekem sincs a pocakomon lineám... :shock: Pedig az előzőeknél már ilyenkor halványan volt.
Mush az a virág mindent elárul,biztos nagyon szeret a párod!

Látod Aida csak ki kellene hagyni azt a castingot!!!Írj mi van veled!És irány a kórház,ha nem vagy biztos magadban,legfeljebb hazaküldenek.Le nem szidnak érte!

Szerencsére nekem nem akarja a pocakomat fogdosni senki.A gyerekek azok sokat simizik,meg nézik ahogy hullámzik,no meg a párom is mikor van egy pici szabadidőnk mikor együtt fekhetünk,de ez nagyon ritka,mivel ő folyton éjszakás.

Ma vittem a gyerekeimet a védőbe 5 és 3 éves státuszvizsgálatra,valamint orvosi igazolás kellett kislányomnak hogy közösségbe mehet,tehát kezdheti az ovit...bruhaha...Hétfőn megy oviba a drágám! :cry: :cry: :cry:

Nekem mostanság kezd megjönni az étvágyam,már 3 napja sütöm magamnak a sütőtökön,nem tudom megunni.Eddig 3 kiló plussznál járok.Holnap meg terhes gondozásra megyek.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Van néhány eladó holmim,utánvételes postázással:
Kép cherokee 18-24 hó 500.-
Kép csupán azért látszik foltosnak mert épp most mostam ki és ott még nyirkos,cherokee 18-24 hó 800 ft
Kép dettó
Kép ezt ajándékba kaptuk de kicsi,kicserélni nem tudjuk,igy egy ezrest kérek érte 3 részes,98-104 es a mérete
Kép helló kitty naci 2 évesre 500ft
Kép kordnadrág 24 hó 500 ft
Kép két évesre tök szép pulcsika 500 ft
Kép 400.-
Kép 300.-
Kép vadiúj de már ezt is kicsinek kaptuk500.-
Kép dettó

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Na végre idejutottam.
Reggel a védőnőnél kezdtam, persze késett. Aztán beestem a melóhelyre és egy csomó mindent el kellett intéznem. Képzeljétek tegnap úgye panaszkodtam a főnökre, hogy bejött betegen és ma már nem is jött. Két szempontból is örülök neki: 1. így egy kicsit kevesebb a meló 2. nem ferző meg engemet sem.
Itt is pocsék idő van, és rohadt hideg. Tegnap bekapcsoltuk a fűtést!!

Mush: nagyon szép a csokrod. Irigy vagyok! :lol:

Aida: jobbulást. Ha meg úgy érzed menj a kórházba!

Gabi: hát te is kifogtad az anyósod. Nálunk meg pont az ellenkezője van, abszolút nem foglalkozik azzal hogy mi van az unokájával. SEMMIT nem kérdez, az meg hogy tapizna!!! Bár azt én sem szeretem. A páromnak hagyom, meg anyunak de ő előtte mindig megkérdezi hogy szabad-e!!!

Ja 1kg-ot híztam 3 hét alatt, most tartok jelenleg 5kg plussznál. Ja és a védőnő mondta, hogy ez az 1kg lehet csak a ruha, mert azért jó vastagon fel voltam öltözve. Hallgattunk szívhangot, olyan jó volt. Ja és hétfőn ismételjük a cukorterheléses vizsgálatot! :twisted: :twisted:
Vendég

bocsi ma ilyen fotózkodós napom van.Friss poci képek,bár szerintem már kezd átmenni brutálisba...
Kép
Kép
na ez a következő nagyon durva,mint egy nagy ámbrás cet!
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

sarmi balna. nagyon szep a pocid!!!! nem is brutalis! :wink:

aida. hogyan alakulnak a dolgok? remelem nem kell bemenned a korhazba.

bebic. sajnalom, hogy nem tudtal aludni. szerintem nekem se ment volna. szornyu ez a varakozas es bizonytalansag. remelem minden rendben lesz! felelmetes, ha esetleg meg kell muteni, de legelabb gyogyithato! de ezen egyenlore ne gondolkozz! kitartas!

koszi a virag dicsereteket! atadom paromnak, hogy jol valasztott, megszavaztatok! :wink:

sokat iratatok. bocsi, ha vkit kihagytam.

KépKép
KépKép
mush589

Sarmon: jó kis pociméret :wink:

Kép
galzsuzsa

Sarmi: szép a pocid. Mekkora??
Nekem ma lemérte a védőnéni 108cm, ja mondjuk eleve volt a hasam 90-92 cm, nem vagyok egy vékonyka!! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Most jöttünk haza a kórházból, jelentem megszületett a hugom kislánya, Dorka. Méretek: 3800 gr, 51 cm. Kis golyófejű, hurkás szöszke lány és nagyon szép a hangja. Most egy kicsit írigy vagyok, de azért remélem, még legalább 10 hétig a pocakomban fog lakni Zalán II.

Üdvözlettel:
Laura

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!

Niki képzeld nekem is van olyan érzésem reggelente, hogy elalszom a hasam, olyankor kicsti zsibbad, meg jobban érzem ott a babát. Furcsa, de ez van.

Ja igen ha már mindenki elmondta, a mi nagy napunk a március 15...
Miért mentünk volna koszorúzni????? :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
dcili81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?