Jóreggelt!
Hát, nagyon nem sikerült aludnom, állandóan Kistücsök buksija jár az eszemben....
Nagyon köszönöm a drukkot és a szorítást lányok, annyira aranyosak vagytok! Jó érzés, hogy gondoltok ránk és hogy itt vagytok nekem!
Közben még sikerült tájékozódnom kicsit: nagy esély van rá, hogy valami vírusfertőzés okozta elzáródásról van szó, ami miatt nem tud az a folyadék eltávozni az agykamrából. És mivel nem tudok róla, hogy beteg lettem volna a terhesség alatt, csak az jöhet szóba, amikor kijött a számon 2 hatalmas herpesz....(igaz, ez nem fertőzés, hanem "csak" megerősödött a vírus a szervezetemben)
De ez csak egy tipp, az egyetlen, amire gondolni tudok...
Cili: Hamar eltelik az idő, meglásd!
Lyndee: A genetikai UH-on még nem láttak semmit, pedig elvileg megnézték a buksit is. Azóta meg a vasárnapi volt a köv. UH (az se lett volna, ha mi magunktól nem megyünk el rá).
Galzsuzsa: Ez szupcsiiii!
Mush: Nem tudok pihenni... már ha leülök, eszembe jut....egyszerűen nem találom a helyem....
Tegnap estig bírtam tartani magam, aztán a férjem vállán jól kibőgtem magam, akkor kicsit jobb lett. Jó, hogy ő legalább erős tud lenni és mindig a dolgok pozitív oldalát nézi....nélküle és az ő hozzáállása nélkül nem tudom, mi lenne velem....csak ő most nincs itthon, és így a legnehezebb....
Hányinger: Nekem "elvágták" ahogy betöltöttem a 12. hetet. Nekem inkább néha olyan "jajjmajdkidurranok" érzésem van, függetlenül attől, ettem-e éppen, vagy sem....
Ja, és iszonyat szomjas vagyok állandóan, pedig a napi 2-3 liter víz mindig megvan....Ez mitől lehet?
Fogantatás: Mi tudjuk, mikor "készült" Kistücsök, ehhez képest már az elejétől fogva 1-1,5 héttel nagyobb...
Mush: Gyönyörű a csokor!
Vera: Igen, ezt a sönt dolgot mondták nekem is. Csak borzasztó belegondolni, hogy születés után rögtön egy műtét vár a babánkra....De ennyire nem is akarok előre gondolni, különben megőrülök....
Vérnyomi: Nekem tegnap megmérte a védőnéni, tök normális vol(106/75), viszont a pulzusom 108 volt....
Pedig akkor már bő fél órája ott ültem mellette egy széken....De hogy mitől lehetett, passz....
Mágnes: Nagyon tuti az ujjszopis kép!
De akkor most mégsem Áron lesz, hanem Bence?
Gabrielldaniell: Üdv a kukis táborban!