Új privát üzeneted érkezett!

Bibii: nekem is tetszik :) Igen, jobb a békesség így bele sem gondolok a nagyikkal kapcsolatos dolgokba. Jaj! Anyósoomnak új ötlete hog yjövő megy a gyerek majd hozzá nyaralni. Nem Barnika hanem a gyerek. Tudjátok mikor fog menni hozzá nyaralni? !!! Hadd ne mondjam...

Lányok: Igen az ember bele tud zuhanni abba hogy nem vagyok szép, nem vagyok nőies stb. Hiába mondanak mást nem nem nem és nem, így környezetünk is belefáradt ebbe. Sajnos ebben a helyzetben nagyon igaz az hogy segíts magadon Isten is megsegít.

Bende: Ahogy elnéztem a képeidet nagyon nagyon szép vagy úgyhogy nem értem. Igaz akinek szép arca van az az alakján keres kivetnivalót. Van egy csomó ronda csontkollekció!
Kérünk szépen képet hogy miért is vagy ennyire elkenődve márha akarsz küldeni :)
Párom zabál!!! Én nem értem hova tünteti el, mondjuk 20 éve heti két alkalommal focizik, úgyhogy a két pasi popsija harapni való Nyamm... Én kis rüfke... :)
A lényeg hogy fene a pofiját eszik ő vbőven csak nem látszik rajta. Bár én lennék ilyen. Kisfiam és lánykám remélem az ő alkatát fogja
örökölni.
Biztos nem úgy gondolta a párod! Néhaolyan buták!

Lányok! Nemsokára otthon leszek én is tényleg egyszer összefuthatnánk egy jó, alapos panaszkodásra! :)

Zsula! Tud róla valaki valamit?

Tündi
Kép
Kép
trundike

Bende

Néha hiányzik, olyan üresnek érzem magam nélküle. Persze azért jobb így szó se róla... lehet csak a hormonok játszanak velem :lol:

tründi

Mintha összebeszéltek volna a anyósék, nekem is ezt mondták hogy majd mahat egy hétre. Ó mondom hogyne 200km re egy egyéves gyereket, na neeeem. A nagyobbik most volt náluk nyár végén 1 hetet aztán nem győztek panaszkodni hogy milyen rossz, meg nem bírtak vele. Hát így hogy merjem rájuk bízni? :evil:

Zsuláról van valami hír? remélem már babázik :lol:
bibii

Bibii: A baj az hogy bár az én fiam 4 múlt de amiko ritt van az anyós nem fogalkozik vele. Akkor minek küldjem el 250 km-re? Mesél neki ha leül a gyerek, Barni nem olyan. Ő mozgékony. Egyszerűen nem ismeri és nem is akarja megismerni az unokáját.
Elmegy a csudába!
Anyu ha butaságokat is mond azért igyekszik, csak ő meg chips-szel tömi ezért viszem ritkán hozzá.

Bende majd ír (remélem) hogy mi van Zsulával. Én is bízom benne hogy már babázik :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Gégéé: Önbizalom hiány? Nálam is megvan ezerrel babuci előtt is megvolt. Lányok komolyan mondom kupán kellene bennünket vágni :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Gégéé Boldog házassági évfordulót!!!

Hú nagymama féle zserbót én is kérek! :D Megyünk haza hétvégén lehet hogy kicsit szemtelen leszek és kérek vmi fini sütit :D Mondjuk a mézes-krémest is profin nyomja, meg a méterest :D :D :D Aki esetleg eddig nem kívánta a sütit :D :D :D

Zsuláékról én is várom a híreket remélem már túl vannak rajta!

Gégé pocakkeményedés teljesen normális ungabunga után, a hormonok összehúzzák a pocakot és attól van.

Az apukás képek nagyon tutik, nagyon várom már hogy én is a két imádnivaló pasimat együtt fényképezhessem le :D

KépKép
winchi

hoopsz nem akartam én az egészet vastagítva írni, bocsi :D :D :D

KépKép
winchi

Winchi: Jujjj... Nyammm... Mi is kérünk olyan finit!!!
Ungabunga után normális...? Majd egyszer kipróbálom :oops:
Legalább jól el lehetett olvasni ;)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Hali!
Zsula egyben van, virgonckodik és megy NST-re. Ha nem történik semmi 21-én indítanak. De addig tutira történik :)
bende

Igen, hasonló a helyzet nálunk is. A fő problem az volt hogy nem tudták lefoglalni, mert ő is olyan mint a duracell nyuszi,nem lehet leállítani.
Anyuddal meg mázlid van mert én meg egy fedél alatt lakok vele. de hosszú lenne leírni miket csinál. alig várom hogy menjen dolgozni :wink:
bibii

Hát nem vagyok csúnya, de szép sem. Én sem vagyok az a tűsarkús, sminkelős nyanya. Nálam a smink= szempillaspirál, meg esetleg egy kis alapozó, eltüntetni a szem alatti karikákat.
Én tudom miért van önbizalomhiányunk. Mert tv-t nézünk és újságot olvasunk.. és minden ezt sugallja...Nincs természetes nő, csak számítógép által tökéletesített.
Párom tavasszal elment a white sensation-ra. Tudjátok nagyon nagy buli, mindenki fehér ruhában...Én akkor max egy fehér lepedőbe öltözhettem volna, de franciágyra valóba és a fene megevett, hogy az én párom elmegy egy csomó kisminkelt, mostjövökafodrásztól, szép fehér ruciba öltözött anorexiás csitri közé...
Én meg itthon voltam bálnaként és néha a wc köré tekeredve hánytam.

Egyébként állítólag az anyaság megszépített.
bende

jé én is mennyit voltam wc köré tekeredve :D :D :D ez tetszett :D

Zsula még egyben? Néha nézz be hogy hogy érzi magát az ember lánya a finishben.

Igen sajnos az egész világ ezt sugallja, hogy mindenki tökéletes a terhessége során és a szülés után két héttel is már macskanő.

Én alapból nem vagyok kis darab, a terhesség elején sokat 15kilót fogytam és csak 7-8 kiló jött eddig vissza az is csak a pocakomra mert még én is ledöbbenek hogy micsoda derekam lett és hova lett a fenekem. :D A doki is mindig ezzel poénkodik hogy a harmadik gyerek után majd már toppmodelnek is elmehetek :D :D :D

KépKép
winchi

irigykedek... nálam a mélrleg nyelve inkább felfelé vándorol... valószínűleg ez annak is körszönhető, hogy iszonyatosan kívánom az édességet. csokit sütit, cukros teát, no meg a kenyeret... valszínűleg a tejtermelés miatt van- gondolom én, mert amúgy nem vagyok édesszájú.

gégéé! boldog házassági évfordulót!

bende! nikinek boldog névnapot!
Vendég

hát egy kicsit én is féltékeny vagyok ám, pláne, hogy olyan sokáig nem ment a huncutkodás. összevissza 4 hónapig böjtölt a szerencsétlen. aztán úgy voltam vele, hiába fáj (talán a következő jobb lesz), egyszer úgyis el kell kezdeni vagy úgy járok mint egy barátnőm, aki egy évig húzta-halasztotta a szülés után, aztán már késő volt.
közös programot is csináltunk a hétvégén... közösen próbáltuk eltüntetni az ablakcsere nyomait. lekenni a falat, amíg a gyerek aludt. páromnak tetszett.
Vendég

Bende: Párom szerencsére már nem megy ilyen helyekre, bár én sosem voltam féltékeny típus. Most sem meg korábban sem, remélem később sem leszek.
Hány éves a párod megkérdezhetem?
Tényleg! Nikikének múlt héten volta névnapja! Sok sok puszi neki!!! :)

Bibii: Juj, én nem bírnám ki egyik nagyival sem. A mi életünk a mi életünk, persze van hogynem választhat az ember, de eszméletlen módon ki is tudják használni a helyzetet.

Anyany: Szia! Hogyhogy már késő volt?

Tündi
Kép
Kép
trundike

Kérdezni akartam hogymikortól lehet kislányom fülecskéjébe fülbevalót tenni?
Nov 1-én (vagy előbb) fog születni, december 25-én (ha minden igaz keresztelő) és arra az alkalomra fog kapni arany fülbevallót a kicsi. Én legszívesebben minél előbb átfurattatnám, de azt hiszem 3 hónapot várni kell vele?

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok!!
Bende írta:
[quote]H írta:át nem vagyok csúnya, de szép sem.

Bendének nem jó a tükre, mert igenis szép!!Én láttam!!
[quote] írta:Én sem vagyok az a tűsarkús, sminkelős nyanya.

Én az vagyok.. :oops: :D vagyis voltam..majd meglátjuk mi leszek..a férjem szerette.. :D

Mindenki!!
Minden kismama SZÉP!!!

KépKépKép
tünci28

Tündi!
A füllyukasztást egészségügyi szempontból nem tudom, de szakmaiból igen,évekig ékszerboltban dolgoztam.Pár hónap alatt kialakul a végleges formája a fülcimpának, legjobb lenne várni addig..sajnos sok tini lánnyal találkoztam, akinek nagyon rossz helyre került,túl fel, vagy túl le és emiatt később csak bizonyos típusú fülit tudtak használni.

KépKépKép
tünci28

tündi! tünci!
ez a fülbevaló dolog nekem is jól jött. Zsófinak még nincsen, de majd szeretnék, csak a kifúrtás a gond. az én fülemet a hugom (egészségügyis) simán átfúrta, de a Zsófiét nem meri.
először úgy volt, hogy maj keresztelőre kap fülbevalót, de végülis az már van. egy nagyon szép arany babafülbevaló, még az enyém volt. azt fogja megkapni.

a barátnőm akiről írtam... azért volt késő, mert a férjével eltávolodtak teljesen egymástól. csak a gyerekkel foglalkozott, mintha a férj ott sem lett volna. mint az idegenek. aztán összevesztek nagyon, a vége jó pár pofon lett a feleségnek.

zsula! hajrá!! könnyű szülést kívánok!!!
Vendég

winchi, köszi a gratut, meg az infót az ungáról :) szerintem nyugodtan kérj sütit :)

én is várom már az apukás képet, de te nemsokára valóban meg is valósíthatod....2 hét és akár szülhetsz is...

Évi&Emma

KépKép
gégéé

na, én nem szeretném, hogy késő legyen már...

tünci 28 a képen is nagyon csinos vagy, és kérek szépen sminktippeket, ha már ilyen sminkelős tűsarkús nyanya vagy :P , pl hogyan kell az olyan szemet kifesteni, aminek a szeméja totál bennt van a csont alatt, ha nyitva a szem....nem tudom érthető voltam-e :)

fülbevaló téma: én nem fogok fülbevalót tetetni a babucinak; méghozzá azért, mert én ki nem állhatom a fülbevalókat....nagyon-nagyon ritkán hordók (legutóbb egy éve), és úgy vagyok vele, hogy majd a kisasszony, ha már nagy lesz eldönti, hogy legyen-e lyuk, avagy sem... nem szeretem, hogy lyukas a fülem. De nem ítélek el senkit, aki megcsináltatja a babának, csak mi a férjemmel így beszéltük meg.

Évi&Emma

KépKép
gégéé

gégéé!
kizárólag világos árnyalatokat használj a szemedhez illő színben, a szemzugba,fehér, vagy ezüst színt.a festést vidd fel a szemhéj fölé, a szemöldök alá is egykicsit és oda fényes festéket tegyél..az egészet szépen össze lehet satírozni úgy,hogy az átmenetek nem is látszanak...kis gyakorlással nagyon szépen meg lehet csinálni, nekem is kicsit mélyen ülő szemem van,Anyutól meg lógó szemhéjakat örököltem,arra ez a megoldás kitűnő.. :D

KépKépKép
tünci28

Hello Csajok! Elég szarul voltam az utóbbi 3 napban. Két napig hányingerem volt, utána meg hasmenésem...nem tudom mi van...lehet a frontok.

Fülbevaló: mi is szeretnénk minnél előbb, azt mondta a védőnénink, ő megvárná a 3 hónapot, addígra már megporcosodik a kis fülcimpájuk. Mi is úgy döntöttünk, hogy megvárjuk, jó helyen legyen a lyuk...
Tünci nekem is van egy munkatársam, akinek elbénázták kiskorában a füllyukasztást, hát nem is egyforma a két lyuk.

Gégéé: Boldog házassági évfordulót!
Bende: Nikinek Boldog névnapot, és sok-sok puszit.
Jázmin is szokott ilyen hirtelen felsírni. A múltkor álmában csinálta, én meg ugrottam is egyből rohantam a kiságyhoz, de aztán aludt tovább. Lehet, csak valami rossz jut eszükbe ilyenkor.....
Nem tudom, de én is nagyon megijedtem!
Nagyon édik a képek! Szépek így együtt! Én is imádom az apucis képeket!

Trundike: A két pasi is nagyon ari!! Jajj, a kis szőke herceg Barnika!!! Meg tudnám zabálni! Én is akarok még egy kisfiút!!!!

Hát én sem vagyok elégedett magammal, azért vagyunk ilyenek, mert mindenhonnan az annorexiás nők folynak. De tényleg. Valemelyik este a Fókuszban volt a Rába Tímea és a Bálint Antónia, hogy ők a szülés után amíg szoptattak addíg nem foglalkoztak a kilókkal, csak utána kezdtek fogyizni, meg ugrabugrálni. Valami nőgyógyász is nyilatkozott, hogy nem jó hirtelen elkezdeni sportolni, mert attól keserű, vagy savas lehet a tejci, és a babókának nem fog ízleni! Hát csajok nem könnyű elfogadni magunkat. De addíg, amíg a férjeink így szeretnek, addíg nincs probléma. Én sem vagyok egy féltékeny alkat, de szülés óta azért néha nekem is jártak gondolatok a fejemben, persze a páromnak nem mondtam semmi ilyesmit. Kinevetne!

Anyós téma: Na, én is meg vagyok áldva egy jó anyóssal...nem könnyű eset. Sajnos nekem anyukám van, de mégsincs. Nem tartjuk a kapcsolatot (alkoholista). Így nekem csak az anyóssal kell beérni sajna....:(
Mondjuk még a nagymamám és nagypapám él (71 évesek), őket imádom, csak ne lennének messze.....nah,mindegy.

Jók a tippek a párkapcsolatra. Majd próbálom én is összeszedni magam, én mostanában elég kócos vagyok, meg ilyen melegítős otthoni ruhás, de már én is gondolkodtam rajta, hogy jobb lenne kicsit összekapni magam, mire apa hazaér....:)

KépKép
ancsi_pancsi

Na itt vagyok!
Tünci! egyszer kéten foglak és nem eresztelek míg meg nem tanítasz sminkelni. Én mindig öregebbnek nézek ki kifestve.
Trundike! emberem 33 éves, de néha még bulizhatnékja van,mondjuk egyre ritkábban. Én se voltam diszkóbajáró típus, de Ő igen. Én meg így fogadtam el, ezzel együtt szeretem. Néha nem is baj, ha külön programot csinálnak a párok. Viszont valószínűleg Ő nem fog lovagolni jönni velem. Viszont korcsolyázni majd együtt megyünk...:)
Hideg van. Elmentünk hősugárzót venni, mert a leányzó tegnap fürdés után remegtette a száját. Aranyosan csinálta. Köszönjük szépen a névnapi jókívánságokat. :)
Nikinek sincs fülbevalója és csak akkor lesz mikor már Ő el tudja dönteni, hogy szeretne-e. Én azt hiszem nagycsoportos voltam mikor kaptam. Azt mondják, ilyenkor még nem fáj a füllyukasztás, csak mikor nagyobbak. Ennyi fájdalmat viszont szerintem el tud majd viselni. Jó lenne, ha csak annyi fülbevalót akarna majd, mint ahány füle van...
Most éppen eddigi élete egyik legnagyobb csodájában gyönyörködik. Meg is mutatom. Bocsi ha sok leszek... Kép Kép Kép Kép Kép
bende

Ancsi pancsi_ nem baj a melegítő meg az otthoni ruha, csak nem mindegy, hogy az milyen.persze nem kell átesni a ló túloldalára sem. A Liptai azt nyilatkozta, hogy Ő sohasem pörköltszagú, a Balázs Klári meg gumikesztyűben vágja a hagymát, hogy ne legyen kézcsóknál büdös a keze...Celebhírek vége :)
bende

Helló lányok!

Most akadtam ki megint.. épp kiírtam magamból a mérgemet a dokik miatt, erre elszállt, amit írtam. :) Szóval most egy nyugodt Zsula van már köztetek. :P
A lényeg az, hogy augusztus 23. óta hallgatom, hogy bármikor meglehet a fiúnk, erre pénteken közlik,hogy nem is voltam túlhordásos. De holnap már a 8. amnioszkópos vizsgálatom lesz... Erre már nem lehet mondani semmit. Szóval 21-én indítanak, ha manóka nem akar jönni. Csak azt nem értem, hogy lehetek nyitva 3 cm-re.. :roll:

Bende
Nagyon édes a kicsi lány!!!

Trundi
Barnika inkább apás vagy anyás? A képek tanúsága szerint nagy kópé! :wink:

Bocsi, hogy gyerkőcöm így megvárakoztat minket, de Bendén keresztül értesítelek benneteket, ha lesz változás!
zsula

sziasztok Lányok!

Tünci köszönöm a tanácsot, majd kikisérletezem. Igazából néha , amikor kifestem magam, valahogy nincs összhangban az egész, és úgy érzem magam, mint egy bohóc...a kevesebb több elvét szeretem alkalmazni...ja és rájöttem már, hogy ha az ember sminkelni akar, akkor azt csak rendes cuccal tehetei, mert az olcsó sminkcucc nagyon rossz...

Bende nagyon helyes a babátok!

Trundike, igen önbizalomhiány...:(:(

Tegnap kaptam egy nagyon-nagy csokor virágot a férjemtől, és elvitt kajcsizni oda, ahol volt a lagzink, és tök jó volt...csupa bódoccság az életem :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

mi ez a csend ma?????? :shock:

Évi&Emma

KépKép
gégéé

sziasztok,nagyon régen voltam itt nem tudom emlékeztek e még rám...
Igazából most is csak infót szeretnék tőletek beszerezni,hogy aki tud fehérváron valami jó turit ahogy kismamagatyókat lehet beszerezni az ne tartsa vissza magát és ossza meg velem! :lol: :wink:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmon: már hiányoztál....a Falközben van egy turi, de hogy ott van-e kismamagatyó azt nem tudom. Nyáron kismamruhát láttam ott...hátha.
Bende talán erről többet tud.

Bende: hát az tuti, hogy nem mindegy, apa miben lát...
Mi is szoktunk még régebben külön programot csinálni. Bár nekem most megvan a külön programom!
Hú korcsolyázni én is szeretek. Régen olyan sokat jártam a barátnőimmel..
Niki tündéri. Mi is most vettünk egy felhúzhatós játékot a kiságy fölé. Hasonló volt az érdeklődés, beszél is hozzá Niki? Jázmin gagyog neki....Majd dobok én is fel képet, ha több időm lesz.

Zsula: te még mindíg itt....nahááááááát! Már nagyon várjuk ám hogy kibújjon ez a manócska. De te ne aggódj amíg rendben van minden, kitartás.

KépKép
ancsi_pancsi

ancsi_pancsi meggyógyultál már???jobban vagy??

Évi&Emma

KépKép
gégéé

trundike hol vagy?:O

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Hali!

Mi ez a nagy csend ma lányok????

Sarmon! van a Falközös turkálóban kismama gatyó is. Ha szólsz az eladóknak hogy azt keresel, rögtön eléd teszik. Mekkora méret kéne? Nekem van egy kettő amit elpasszolnék.

Ancsi! igen gagyog, meg vezényel neki, imádom.

Gégéé! te csupa bodocsság..... :D

Ma a DM-ben jött rá a leányra a bőghetnék, de annyira, hogy ki kellett vennem a babakocsiból. Egy kézzel őt fogtam egy kézzel meg a listámat meg a polcot böngésztem. Végül megszántak az eladók, gyorsan összapakolták ami kellett, elvitték a cuccot, meg a kuponjaimat a pénztárhoz, aztán nekem már csak a végösszeget kellett fizetnem.
Az OTP-ben viszont pofára estem. Meg akartam nyitni Nikinek a start számlát, vittem ezer papírt, aztán közölte velem az ügyintéző, hogy a családi pótlékos papírom 30 napnál régebbi, menjek el az Államkincstárba és igényeljek egy újabbat. Úgy döntöttem hogy azt már csak holnap. Persze ott is lépcső van, meg hosszú sor és a babakocsinak nincs hely... :(
Bürokrácia csodája ez az ország....
bende

jaaaaaaaaaaa mi eeeeez a csend???????????

trundike hol van?

szegényke; de rendesek az eladók...nekem meg ne is mondj ilyen OTP-s dolgokat...a bankoktól már ilyen rángógörcsöt kapok

:roll:

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Bende
Bürokrácia még csak hagyján, de az emberek bunkósága az ami engem felháborít. Tegnap mentem a táppénzes papíromért, egy hölgy felajánlotta, hogy menjek be nyugodtan, mire egy másik meg rákezdte, hogy neki is CSAK papír kell.. Szóval bírom ezt az empátiát!
Amúgy ma sem lettem okosabb, holnap ismét kórház. :cry:
zsula

szegényke. Remélem most már nincs sok hátra...
puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok lányok!

Niki nagyon édes :lol: :lol: :lol: És segítettél ám a képekkel, mert rácsvédőt készülök varrni és jó ötletet adott, hogy sávokban le van varrva a ti rácsvédőtök :D Köszi :D
Lányok ma hőst játszottam és elmentem fogorvoshoz :D Letört az első fogamból egy darab úgyhogy muszáj volt de kellemesen csalódtam ügyes volt a doki. Úgyhogy megyek még majd szülés előtt van egy két lyukas fogam sajna.
Na a bürokráciától én is rosszul tudok lenni, előre készülök miket kell majd elintéznünk a Manó érkezésekor.

Én kismamagatyát a Budai út elején lévő bizományiban találtam, tök jó farmer sajnálni fogom ha már nem hordhatom majd olyan jó szabása van.

Trundike már szabin vagy???

KépKép
winchi

Gégéé: köszi, már jobban vagyok. Nem tudom, mi volt...bár a gyomrom szülés óta nem a régi. Lehet, még nem mentek a helyére a szerveim :)
És te hogy vagy? puki ügy megoldódott már? :)

Bende: Tényleg nagyon édi!!! Meg lehet zabálni. Nekünk méhecskéink vannak...
Tényleg egy örökkévalóság elintézni valami hivatalos ügyet.
Az ismerőseimnek 3-szor kellett az államkincstárba menni, mindíg kellett valami újabb papír...
Pedig mi is szeretnénk a Startszámlát megnyitni...nah, akkor felkészülhetek. Milyen papírok kellenek Bende?

Pénteken megyünk csípőficam vizsgálatra. Akkorra kaptunk időpontot, pedig már 8 hetes lesz a kicsikém.

Lányok nekem is van pár kismama nacim C&A-ban vettem őket, ha érdekell valakit írjon! Van farmer, ünneplős, kord naci is, ja, meg farmerszoknya, halásznaci...l

Lányok hol lehet olcsó bundazsákot, vagy overallt venni? Nem is tudom mibe öltöztessem a leányzót ilyen időben.

KépKép
ancsi_pancsi

de jó! nagyon aranyos Niki a forgózás közben!

nekünk is van, vettem egy elemeset aranyáron. de jobb is, mert 15 percig zenél, és félig lefejek addig...
Zsófi imádja, jár keze lába, dumál, mosolyog. fél óra alatt fárad ki tőle, utána alszik. :oops:
Vendég

ancsi_pancsi, ahha, megoldódott...legalábbis elmúlt :D

szerintem tuti nem mentek még a helyükre a szerveid :( én is mondtam a dokibácsinak, mikor kérdezte, hogy szokott-e fájni a hasam, hogy hát volt már hogy fájt valamim, de hogy mim pontosan, azt én már nem tudom megmondani, derék és cici között...

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Kép Apucival
Kép Közös alvás
Kép Az új játékom
Kép Kedvenc műsorom a Vacsoracsata Kép Beszélek a cicáknak Kép Mosoly anyának
Kép Punk séró
Kép Kócoska fürdés után

KépKép
ancsi_pancsi

lányok! mi van mostanában? a hideg idő ki tudja fárasztani a babákat? mentünk volna sétálni délelőtt de a bealudt. aztán délután, nyafi, hogy éhes, de mire beértem a tejcsivel, már aludt is. végülis megetettem, de most is alszik. normális ez? már harmadik napja tart...
Vendég

Bocsi, ha sok volt, lányok, de nem bírtam ki, hogy ne osszam meg veletek.

KépKép
ancsi_pancsi

anyany: Jázmin is ma egész nap alszik szinte...de két napig meg nyűgös volt. Úgy látszik így hat rájuk az időjárás.

KépKép
ancsi_pancsi

ancsi! nagyon édes a pici jázmin! micsoda mosolyok!!!
Vendég

Köszi! Zsófi is egy tündi-bündi. Tényleg, holnap lesz a névnapja??? Igaz? Akkor előre is Boldgog névnapot neki, holnap nem biztos, hogy ideérek.... és sok pussziiiiiiiiiiii nektek!

KépKép
ancsi_pancsi

Ancsi köszönjük ezeket az édes képeket :D :D :D Nagyon szép ez a kicsilány :D :D :D

KépKép
winchi

apás kép Kép
Vendég

van még egy, amit szeretek: Kép
Vendég

ÉLJENEK AZ APUS KÉPEK :D

TÖKRE JÓÓÓK!!!!!

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Tünci képzeld tegnap megpróbáltam ÚGY kifeseteni a szemem, és szerintem egészen jó lett. Mondjuk még majd vennem kell valami másabb színt is, meg gyakorolni, de szerintem egészen jóóó lett!

Megjegyzem a férjem persze észre sem vette, csak miután öt percig ültem mellette csukott szemmel. És persze kuncogott, hogy otthonra kifestettem magam...Látjátok csajok, az ember töri magát :D:D

Hogy vagytok ma???

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?