Új privát üzeneted érkezett!

Fehéralma jól eltünt...
de most én is,mert fáj a hátam,derekam,vizszintesbe vágom magam,jó éjt!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

délután azért léptem le hirtelen mert megjött a párom a melóból kissé váratlanul,jól meg is ijesztett. :shock: Megnézte az összes babakocsit a vaterán már én nem bírtam tovább és talált kettőt ami neki számításba jöhet . Nekem már mindegy pedig ki fogja többet tologatni talán Ő :?: :?

Kép

Kép
bellanitta

zoldi. remelem minden oke. mikor lesz eredmeny?

bebic. hetfo meg nagyon soka van! mas lehetoseg?

boci. jo lett a carbonara, de valamiert egy kicsit sos lett. jol bekajaltunk. aztan most apa paprimunkaval van elfoglalva, en gepezek, gyujtom az erot a mosogatashoz, mert most nem olyan egyszeru azt megoldani( szetszedtek a csoveket).

textil pelus. az itteni nekem draganak tudnik. 6 db majdnem 3000ft. es semmi cuki mintas nincsen. csak feher vagy sarga.

olyan eldobhato pelenkazos alatetet mar en is vettem, itt pampers van.

vettem soducremet a baratnomnek. 125g es kb 700ft. csak ha valaki hasonlitana, hogy otthon mennyi. ha jol remlik dragabb ott.

lYndee. szepen no a pocid. johetnel gyakrabban!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Ma megjártam a dokit és jobb kedvre derített. Azt mondta a "rossz" helyen lévő visszértől még lehet szó term. szülésről. Ha vágni kell úgysem ott kell, ahol ezek vannak. Fejvégűen fekszik. Korához megfelelő fejlettésgű. Azt el is felejtettem kérdzeni, hogy még mindig fiú-e!
Nem baj úgyis nem sokára megyek 4D-re. Csak még bejelentkezem holnap. Remélem nem sokára adnak időpontot. Férjem is eljön velem végre. Eddig még nem jött be a dokihoz, mindig a fiunkra vigyázott inkább.
Cukorra annyit mondott, hogy óvatosan az édességgel. Figyeljek oda rá.
A vonalzóm meg el van tévedve, mert már 29 hétben járok, de Ő 27-et ír.

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Kenetet vettek, szerdán lesz eredmény. Valami gyulladást érzek, remélem, nem komoly.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!
Ha van időtök látogassatok el a www.gyertyagyujtas.hu oldalra, Franciska gyertyájához, ha megtiszteltek, hogy meggyújtjátok.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok,

Na, azt hiszem en vagyok ma az uccso.. :D

Kicsit eltuntem, de igyekszem visszaolvasni, van termes boven.

Nalam minden oksa, legalabbis azt leszamitva, hogy ma reggel ota nagyon faj a szemerem csontom. Van, hogy annyira, hogy alig tudok lepni... :?
Hivtam doki bat, mondta ugorjak be delelott, megnyugtataskent megnezi a fej helyzetet...remelem jo hireket kapunk...
Van valakinek ilyen tapasztalata?
Most is erzem, hogy mozgolodik manoka, remelem minden oksa...

Illetve leszedtek egy anyajegyemet,mert jo sok van , es figyeltetem oket. Jovo heten hetfon lesz kesz a szovettan de azt mondja dokineni ne izguljak. Az eredmeny fuggvenyeben dont hogy a hatamon levo kettovel mi legyen, mlyen surgos a levetel.
Igy is izgultam miatta jo sokat hogy levetessem-e, aztan gondoltam igen, bizti ami bizti, abbol baj csak nem lehet..
Holnap jovok, szep ejt mondenkinek,
Puszi
Kép
zsiraf8

Jóreggelt!

Néhányan tényleg jól eltűntek.... :roll:

Bellanitta: De ez még nem a végleges, vagy?

Mush: Hát, tényleg odébb van még hétfő, de úgy döntöttünk a férjemmel, hogy türelmesek leszünk, meg azt még mindenképpen megvárjuk, mit mond a doki, ma kifaggatom, mikor bemegyek hozzá.

Gabrielldaniell: Szuper hírek! :lol:

Zöldi: Én is remélem, hogy semmi komoly... :roll:

Betti: Az én gyertyám már ég... Hogy vagy? (Jó, nem muszáj ám válaszolnod, gondolom, mindenki ezt kérdezgeti... :roll: )

Zsiraf: Bizti semmi komoly, de tényleg jobb, ha látja dokibá. Majd gyere a hírekkel!

Én most elhúzok az új védőnyanyócámhoz, remélem, legalább annyira normális lesz, mint az előző volt, aztán meg be a dokihoz beutalóért az UH-ra meg jóóóól kifaggatni (telefonban sosem vagyok eléggé bátor az ilyen faggatózásokhoz :P ). :wink: Pussz, majd jövök!
bébic

sziasztok jo reggelt.

kicsi lányom a héten nem megy oviba:Stiszta nátha,köhög...ez az idő is taccsra vág minket..
És már nekem is kapar a torkom:Sremélem kis pocaklakomnak ez nem rossz.

Novemberi topik:én vissza olvastam amennyira tudtam.Écike kisfia Zolika olyan kis csepp,,26hét 4 naposan született császárral 850 grammal..csak sima vizsgálatra ment be de a méhe beindult..most már ugy néz ki hogy minden rendben vele.Még irta is a többieknek hogy nem kell idegeskedni..jol vannak..és hogy libero meg pampers terméket használnak bent a kicsinek a nővérek..Ha bele gondolok hogy annyi idős terhes vagyok.

bébic:persze a vizsgálatra mindenképp el kell menni,.de nem kell izgulni..szerintem az hamar felszivodik..

4d:ma utalják a táppénzem:Dés hivom az ujpesti 4d-s rendelőt..általában aznap vagy másnap van időpont:Dugyhogy lehet hogy már holnap látom a cseppem..annyira várom.

Kép

Kép
nikianya21

Jó reggelt!

Azt hittem én leszek az első de látom vannak akik korábban kelnek :wink:
Ma ágyba kaptam a reggelit a kedves páromtól.Pedig szerintem nem is szolgáltam rá, de olyan jól esett, igy kora reggel :D
Szerintem még visszafekszem, csak megnézem megvannak e még a babakocsik :shock: egész éjjel a kocsikkal álmodtam :roll: :lol:
Kicsit borús itt az idő, de remélem lányok a kedvetek nem az :lol: :lol:

Kép

Kép
bellanitta

Mush: bocsi, azt nem írtam, hogy kostolgatni kell, mert ugye a szalonna tud sós lenni. Én megkostolom és akkor sózok ha szükséges!
Anita: de jó neked. Én még sohasem kaptam ágyba a reggelit!
Vendég

anita. en kavet mar kaptam agyba, de annak tudjuk, hogy mi lett a vege.... :wink: :lol:

en nagyon furat almodtam. valahogy a pocakomon a kijott a babam, olyan volt mintha egy nagyon vekony atlatszo zsakban lenne. pici volt, de olyan kis formas, kozolte velem, hogy: "kek vagy", aztan hozzam bujt es megbeszeltuk, hogy ennek meg nem jott el az ideje es aztan visszament a pociba.
masnak is vannak ilyen fura almai???

KépKép
KépKép
mush589

Én a carbonarat egyszerűbben csinálom...

Hagymát kell pirítani, rá sonkát az íze miatt (vagy szalonnát? nem tudom hogy kell hivatalosan, én sima vega felvágottat szoktam rárakni:), rá a sima tejszínt, összemelegíteni, belekeverni óvatosan a tojássárgáját (ld. előbb sárgájába egy kis meleg szmötyit majd az így felmelegített mixet bele az egészbe így nem ugrik össze) és jó krémesre összefőzni. Nem kell bele se sajt se semmi csak egy kis só meg bors. 2 perces kaja :)

Amit én még újítani szoktam ezen, hogy belekeverek pl. zöldborsót vagy kukoricát és úgy rakom a tésztára, ez mondjuk már nem carbonara viszont finom:)
Vendég

Mush: tiszta Alien film! :lol: Én még ilyent nem álmodtam!!! :lol:
Vendég

Éljen egyébként hideg... végre nem arra ébredek éjjel, hogy szívem szerint még a bőröm is levedleném annyira melegem van...

Most ott tartok, hogy amikor a férjem nyakig betakarózva alszik én lerúgom a takaróm és akkor épp, hogy nincs melegem... (Normálisan amikor neki egy takaró kell nekem kettő!)

Ti hogy vagytok ezzel?
Vendég

Aida: jó a tabli, akik nem szinesek(Gabrielldaniell kivételével) nem igazán jelentkeztek mostanában

Bébic: a pocim jobban van, de aludni nem igazán hagyott, csak azért nem dőlök ki ma a melóban, mert az a tudat éltet, hogy ma délután láthatom a babómat :wink:

Zöldi: reméljük semmi komoly baj nincs veled

Gyertyagyújtás megtörtént, ahányszor eszembe jut Betti és Franciska, könnyek szöknek a szemembe...

Bellanitta: irigyellek az ágybakapott reggeli miatt. Nálunk apuci nagyon korán megy dolgozni, én még az igazak álmát alszom olyankor, hétvégeken pedig én kedveskedek neki ágybareggelivel :wink:

Kép
galzsuzsa

Mush: Kék ? :)))) Nem olvastál mostanában kicsit sokat az indigó gyerekekről?:))))))))))
Vendég

Lilla első mondata :)

Kuku gyegye gyügyü :)))))) (hivatalos fordítás: mókus gyere szőlő)
Vendég

Nem semmi álom, nekem is volt valami hasonló, csak én nem beszéltem a babóval, hanem kivették a dokik, azt mondták, h minden ok vele, de még igen kicsi, és visszatették

Kép
galzsuzsa

volt mar hasonlo almom korabban, de akkor csak kinyomta a kezet meg a fejet, de akkor is meg tudtam simizni. viszont ugyan ott tette, ahol a mostani alomban kijott.(altalaban ezen a helyen rugdos).
ugy tunik en mar nagyon szeretnem megsimizni ezt a babat! :wink:

na mentem dolgozni!

KépKép
KépKép
mush589

Itt mindenkinek a menszi szerinti szülés időpontjára van állítva a vonalzója? Vagy az a mérvadó amit az orvosok mondanak?

Nekem inkább rémálmaim vannak. :( Tegnap azt álmodtam, hogy orvosok sürögtek-forogtak körülöttem és félfüllel hallottam, hogy "azonnal műteni kell", lehúztam a bugyimat és tiszta vér volt a betétem. Ebből az álomból azért rémülve ébredtem fel. No persze azért nincs minden éjjel ilyen álmom, sőt nem is emlékszem másik ilyen durvára. Múltkor amikor baba piszkálgatott egyik oldalon reggel fél 6-kor, akkor azt álmodtam, hogy valaki kívülről ott csikiz. :D Aztán felébredtem, először nem tudtam hova tenni a dolgot (pár mp-re megfeledkeztem arról, hogy babát várok) utána rögtön rájöttem, hogy Nolikám tesz-vesz.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

sziasztok,mi már megjöttünk oviból,boltból,épp reggelizünk,aztán karfiol leves lesz ma meg palacsinta ebédre.Vettem ma mindegyőnknek néhány zoknit,mert most hogy kell,jöttem rá,hogy ki van fogyva a készlet.Itt borongós az ég,fúj a szél.
Holnap viszem a gyrekeimet a védőbe 5 és 3 éves státuszvizsgálatra.Hát ennyi.Jól vagyok.puszi.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Nem tom én olyan mélyen alszom,nem is álmodom mostanság.
Aida,igen szerintem mindenki az utolsó menstruáció első napjától számolja a szülés időpontját.Az orvos hol ezt mondja hol azt,meg ahány doki annyi félét.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Csaki, nekem is állandóan melegem van. Most már sokkal jobb, de míg a nagy meleg volt, állandóan szakadt rólam a víz.

Kép
trombibébi

Sarmon: Én speciel az ucsó menstruáció időpontját módosítottam Lillánál is és most a kistesónál is... (ld. ha azzal számolnék hamarabb megindítanák a szülést csakazértis...). A dokimnak semmi baja nem volt ezzel, ez a korrigált időpont szerepel a kiskönyvben is. Így a legegyszerűbb... (feltéve ha az ember legalább néhány napra pontosan belőve tudja, mikor jött össze a baba... de azért 1-2 hét eltérés nagy szívás lehet ha pl. csak azért indítják a szülést mert terminustúllépés van... szerintük)
Vendég

Irigylem azokat akik tudják melyik nap fogant a baba. :( Én csak tippeket tudok mondani, hogy Noli mikor is "került oda" hivatalosan. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

én sem tudom mikor fogant nekünk,nem is reméltük hogy még idénre összejön...aztán összejött.hálistennek,most már annyira várom hogy itt legyen ő is velünk.
89 nap van hátra,tök kevés már. :lol:
Van itt valaki akinek az előző szülése császáros volt?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Aida: én sem tudom napra pontosan, de direkt írtam mikor voltunk együtt, hogy ha becsúszna a kistesó akkor ne legyünk gondban :) (hehe:) most azért tudom biztosan mert pont Lilla szülinapján jött össze... csak ugye ki tudja, hogy ahhoz képest mikor lehetett a peteérés és ez azért 1-2 nap eltérést simán jelent... fene gondolta, hogy elsőre összejön amikor abbahagyom a szoptatást és nem védekezünk)

Nekem az a legnagyobb rémálmom, hogy megindítják a szülést és ezzel bekavarnak a természetes folyamatokba... úgy vagyok ezzel, hogy ha egy baba ki akar bújni akkor kibújik de ha a naptár az egyetlen indok az indításra akkor néhány nap eltérés is számít...

Egyébként a 12. heti UH a legjobb kapaszkodó, utána már nem érdekes miket saccolgatnak... amelyik doki ennek ellenére a naptárt nézi pl. egy esetleges indításnál az bekaphatja...
Vendég

csakegy:
És mi van ha a 12. heti Uh-n nem saccolták meg a szülés várható időpontját csak annyit tudtunk meg, hogy a baba a korához képest 5 vagy 6 nappal előrébb jár. !?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Jó sokat írtatok tegnap du óta, alig bírtam visszaolvasni.
Tegnap a lányom szülőién voltam, ma du. pedig a fiaméra megyek. Ez egy ilyen hét :) .

Aida! Nekem szerencsére majdnem egybeesik a két időpont, egy nap eltérés van közötte.
Én dec. 6.-ra vagyok kiírva, de én sem bánnám, ha nov. közepe táján megszülnék. A terhesség végét én már nem szeretem annyira......

Valaki kérdezte a 4d-t, hogy mikor a legjobb csináltatni. Nekem azt mondták, hogy a 30. hét előtt lehet a legjobban látni, utána már nem nagyon fér bele a baba a képbe egyszerre. Mi a 26. héten voltunk, és nagyon jó volt! Kép

Cakegy! Én is a neten vettem bölcsőt, a tesz-veszen, de én megbeszéltem az eladóval, hogy átutalom az árát, és tartsa már ott, és amikor a férjem járt Pesten, elhozta, mert én nem találtam semmi kedvező szállítást! Egyébkélnt nagyon tetszik a tied is! Az enyém ilyen: Kép

zsebi_baba

zsebi_baba: ez is nagyon szép:) Gondolkoztam ilyenen is de én valszeg sokat használom majd a talp nélkül is plusz lehet, hogy átalakítom függő bölcsővé... (plusz ugye fontos volt a kókuszmatrac is mert az extra 6e Ft ha külön kell megvennem). Mondjuk a használt bölcsőkön már nem lehet bukni szerintem, kb. ugyanannyiért el tudod adni ha már nem kell (márpedig egy bölcső max. 3-4 esetleg kisebb babánál 6 hónapig jó, utána általában kinövi a gyerek - vagy ugye ha már nagyon forog és felül akkor már nem is biztonságos).

Aida: én akkor simán előrébbhoznám 6 nappal az ucsó menstruáció időpontját... de ezen ugye ráérsz akkor alkudozni ha már túlhordtad a babát :) (az a bajom, hogy K.tarcsán 1 hetet szoktak csak várni szemben a szokásos 2 héttel, annál meg szerintem bazi nagy a hibaszázalék és a fene akarja, hogy emiatt befektessék). Mondjuk a dokim marha "optimista", nem igazán gondolja, hogy a 40. héten még 2in1 leszek, szerintem meg sanszos (ld. Lillát lehet, hogy 1,5 héttel korábban szültem, de akkor a vesegörcsök miatt egész nap folyamatosan jógáztam hátha sikerül lejjebb küldeni és lemászatni a vesémről plusz ugye jobb ötlet híján napi 3-4 km-eket sétáltam ami ugyancsak be tudja gyorsítani a dolgokat... Mondjuk cserébe ritka könnyű szülésem volt:)))))
Vendég

Én lehet, hogy nem is adom el utána. Igaz, még csak 12 éves a lányom, de egy bölcső olyan kortalan darab, nem olyan, mint egy babakocsi, vagy autósülés. Azokat biztos nem fogom elrakni neki :)

zsebi_baba

Apropó babakocsi:

14e. Ha érdekel valakit, szóljon... szerintem még a héten feldobom a babaszobára... (vízszintesig dönthető - újszülött kortól, 2 tolásirány, állítható kormánymagasság - ABC design Novus 3)

Kép
Vendég

Bébic:nem vagyok vékony csak a kép csal.most vagyok 71 kg.3 kg-ot híztam a kezdőhöz képest.Róka már elkerült,de most a cukordiéta miatt nem ehetek azt amit szeretnék. :x
Hidd el kistücsökkel nem lesz semmi baj! :wink:

KépKép
lyndee

Amúgy én azt tudom, hogy mivel kisfiú a pocimban lévő baba, így a fogantatás és az aktus között nem telhettek el napok jó eséllyel hisz a kisfiú spermák gyorsabbak, de hamarabb meg is halnak. Mi pontosan középidőben, azaz a 14. napon együtt voltunk. Előtte kimaradt 4 nap és akkor voltunk együtt és előtte megint volt kihagyás, kb. 3 nap. Tehát Noel baba vagy pont középidőben vagy előtte 4 nappal vagy előtte 7 nappal fogant. Ezt csak Noli baba tudhatja. :D

Ilyet hímzek majd az egyik fehér kisbody-jára, ez próba hímzés volt, mert nagyon régen csináltam már:
Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida: Nekem az előtte 7 nappal tűnik a sanszosabbnak :)))

(hát igen. a fiúkhoz bizony telitalálat kell... én most a kistesónál biztos voltam benne, hogy nem voltunk együtt a peteérés napján így abban is biztos voltam, hogy megint lány lesz... )

Megjegyzem olyan gáz az emberek reakciója amikor megtudják, hogy a kistesó is lány lesz.

A legjellemzőbb reakciók:
- Nem baj, az is jó
- Nem baj, majd a következő fiú lesz
- fél perc néma csend utána: az jó
- Vasárnap a fogorvos: Gonosz vigyor a szája szélén: "Úgy mint nálunk"
- Részvétem (na jó, ezt a férjem kollégái mondják általában arra, hogy innentől kezdve tutira nőuralom lesz és a fél fizetését tamponra fogja költeni :twisted: )

Néha bejátszik a racionalitás is:
- akkor legalább nem kell új ruhákat venni
- olcsóbb lesz akkor a 2. baba

Elbűvölőek tudnak lenni néha az emberek... nem?
Vendég

Szép delet!

Tegnap voltam kismamatornán, annyira jól esett :D
Ma meg terheléses cukron, annyira nem esett jól :x
Esküszöm, hogy ez egy állatkínzás. Eleve 8-tól van vérvétel, és mivel majdnem mindenki kismama, így nincs kit előre engedni (kivéve a bentlakókat), szal 3/4 9-kor mérték az éhgyomrit (1/2 7-kor keltem), aztán egy kétdekás műanyag pohárba beletolták a 75g glükózt, és azt öntötték fel vízzel, vagyis szerintem 1 deci víz se volt benne. A 2 óra alatt kb. háromszor dobtam ki a taccsot majdnem, és még most is kiráz a hideg, ha bármi édesre gondolok :shock:
Dehát arra következtetek, hogy ebben a topikban nem én vagyok az egyetlen, akinek ezt végig kellett csinálni :lol: :lol:

Megyek, eszek egy kiló sót, aztán nekiállok visszaolvasni :)

Kép

Kép
gabilany79

Nem ír semmi különöset de hátha érdekel valakit...

http://www.kolyokvar.hu/doksik/gyerekszoba_pszichologus_szemmel.pdf
Vendég

olyan jol esett a kaja amit faltam.anyum hozott be nekem csersznyés csirkét...(kinai)..imádom..

álmok:én ma azt álmodtam hogy vettem egy kismama farmer kantáros nacit és utána valamiért elkezdett üldözni a rendőrség...lehet hogy elloptam :lol:

Nekünk pocaklako valoszinűleg HAjnikám neve napján jött össze:D

na megyek folytatom a hamizást..

Kép

Kép
nikianya21

...hát én meg nemrég keltem, és már rohanok is készülődni szülesztési tanfolyásra.
Ettem egy tányér reggeli/ebédet, és közben olyan hányinger fogott el! Kb 2 percig ácsorogtam a fajansz mellett, aztán mintha elvágták volna, folytattam a zabát.

Valakinek hasonló "élmények"? Nekem egyre többször van hányingerem. :(

Kép
zölddisznó

Aida!

Na én tudom mikor fogant a babánk!Mivel nekünk lombikkal lett de ha akkor fog megszületni az jó hosszú idő, márc 28-án kaptam vissza őket akkor még ketten voltak, de a kisfiunk velünk akart maradni.Tudta h ezeket a szülőket kár lenne kihagyni :wink: :lol:

Reggeli:
A párom 7-re jár dolgozni és én is még javában aludtam volna, de ha már behozta akkor nem mondhattam neki, h majd 9 kor eszem meg.
Olyan édi

Nem tudom meg tudjátok e nézni de ezt a kocsit ütöttem le.Posta vagy szállítási költséggel kapcsolatban tudtok információval szolgálni?
http://img.vatera.hu/photos/90/66/185_2_300.jpg

Kép

Kép
bellanitta

Anita! A 830.- as méretű csomagba tuti nem fér be, de az 1300 körülebe igen.

A mi babánk 2007. szept. 19-én fogyant ... aztán csücsült márc 14-ig a frigóban... :lol: :lol: :lol:

Kép
zölddisznó

Sziasztok,
Csütörtöktől vagyok lemaradva, tegnap 1 nap olvasását tudtam pótolni. Gyors reagálás, aztán olvasok tovább:

NE szidjátok rögtön a könyvelőket, én is az vagyok, vezetem az irodámat, havi 1-2 táppénzes papírt továbbítunk az OEP-hez. Nem tudok olyan szabályról, hogy 3 napon belül kéne továbbítani, ha jól emlékszem 90 napig lehet igényelni, utána évül el. NEm hazudok egyszer már előfordult, hogy a mi hibánkból nem ment el időben az anyag, de 99,99%-ban a T. ügyvezetők nem jönnek aláírni, vagy nem hozzák be az eredeti táppénzes papírt. Igaz, mi nem a cégnél dolgozunk, hanem hozzánk hozzák az ügyfelek az anyagot, tehát nem helyben ügyintézzük, lehet ez is az nehézség oka.

Jó, ismerek én is buta, trehány könyvelőt, el is venném tőle az engedélyét.

MAjd folyt.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

fú bb, nem is tudtam, hogy van elévülés... akkor SOS viszem a papírokat a munkahelyemre... (kb. két havi táppénzes papíron ülök most... aztán csodálkozom, hogy nincs pénzünk...)
Vendég

Zöldi: hát néha engem is elkap a hányinger, de ez kb. 10 másodpercig tart és annyi. Meg most már nem megy le egyszerre annyi kaja. Egyszerűen nincs hely! :lol: A tüdőmmel így is szenvedek rendesen, a főnök röhög is hogy amit lehet állva csinálok mert úgy nem préselődök annyira. Tegnap apa beszélt a kis Bogyónkkal, hogy jó lenne ha nem nyomná ennyire anyját, de nem segített. Majd mondom neki, hogy ma is beszélgessen vele.

Én éppen az előbb hívtam fel a TB-seket, hát nem egyszerű a helyzet. De rendesek voltak mert segítettek!
Vendég

Csakegy: azért mérget nem vennék a 90 napra, de van elévülés. 2006. nov. óta nem dolgozom, azóta csak romlik a memóriám, sajnos. (legalábbis tb ügyint. terén, azt nem én intézem, én csak könyvelgetek mostanság).
Ja, és ott is minden ügyintézőtől függ, némelyik nagyon rendes, némelyik meg ... hagyjuk.

Brigitta

Kép
Kép
Kép
bb

Sziasztok!

Zöldi:
nekem is van néha hányingerem, de elég hamar elmúlik....Nem tudom mi az oka? Evés közben érzem és abba kell hagyjam az evést egy darabig, aztán mikor elmúlik folytathatom....
Remélem nem komoly a fertőzés, vagy lehet nem is az???

Lányok ti készititek a melleteket a szoptatásra?Nekem a házidokim mondta, hogy törölközővel dörzsölgessem minden tusolás után, hogy a bőrt felkészitsem...Hát mit ne mondjak, olyan érzékeny, hogy hozzáérni is kellemetlen, nemhogy dörzsölgetni... :roll:

Bocsi, ha nem reagálom mindenki h.szolásához... :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Húú de vacak napom van!
Arra ébredtem, hogy mensi szerű fájásaim vannak. Állandó.
És a gyerekem rugdossa az egész alhasamt.
Telefon a dokibának, közölte: megfordult. :roll: Magne B6 és ha erősödnek a fájások kórház.
Nem erősödnek csak fáj minden rúgása.
Jól kitolt velem ez a gyerek eddig olyan szépen feküdt és rugdosta a köldök tájékomat mért kellett neki megfordulni.
:oops:

Nálunk napra pontosan tudom a babuci fogantaását, de senki nem hajlandó onnan számolni,mert hogy nem úgy kell.
Márc. 15 volt és dec. 5 -re számolják a szülést.
Apukám szokta mondani nemzeti szinű zászlóval mikulás sapiban fog kibújni az unokája. :roll: :D
Vendég

Oh menszi szerű, nem erősödő, de kitartó fájásaim nekem is megint vannak, de én már lassan megszokom. :) Azért jobbulást neked Orsi!

Ja és a hirtelen jövő-menő hányinger nálam is jelen van.

Képzeljétek jelentkeztem a Cápák című műsorba és jövőhét hétfőre behívtak szereplő válogatásra. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bocika: nálam sincs már túl sok hely a tüdőmnek :) Rajtam főleg ebéd után röhögnek a T. munkatársak, mert egy csomó ideig csk próbálok levegőhöz jutni. Pedig nem is eszem sokat... mert nem fér...

Orsi: jobbulást!

Aida: hajrá!

Na, megyek szülésfelkészítőre, pont jól időzítettem a mai cukor vizsgálatot, mert ma elméletileg azt is elmesélik, mi van, ha terhességi cukrom van :)

Kép

Kép
gabilany79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?