Nnna, sikerült beszélnem a dokimmal...
Hát, nyugodtabb nem lettem....
azt mondta, ezt felül kell vizsgálni mindenképpen, hogy ez tényleg ott van-e, meg esetleg változik-e, stb. és hogy emiatt nehogy a babának agyi keringési problémája legyen...napufff....
Hívhattam is az UH-ot időpontért, rendes volt a nőci, jövő hétfő délutánra bepasszírozott. Addig meg marad a para...
No, de elég az én nyavalyámból!
Mush:
Naggggyon boldog nevednaptyát és
boldog első házassági évfordulót!
Jó ünneplést!
Gabilany: Asszem ezt a mailt régebben én is megkaptam!
De nagyon köszi a képeket, olyan jó néha nézegetni őket és nosztalgiázni!
Mannababoca: Ez tök jóóó! Meg is érdemled!
Berni: Kösziii!
Az úrfi az előbb akkorát rúgott a köldököm mellé, hogy azt hittem, bepisilek a fájdalomtól....
Marti: A fiúk most is nagyon aranyosak!
Gyere többet!
Zsebi: Sportszelet zenéje? Passz...
Nekem is volt Moncsicsis huzatom, a kispárnahuzatot néha anyukám még mindig felhúzza otthon...
És mindig úgy szerettem volna Moncsicsit, mindenkinek volt, csak nekem nem....óóó, azok a gyerekkori "szívfájdalmak" egy -egy vágyott dolog miatt...
Mágnes: Köszi!
Sajnálom a fogacskád, sztem mielőbb nézesd meg dokival. Ma már totál fel tudnak építeni egy fogat.
Sarmi: Ez tök jó buli lehetett!
Fincsi volt a torta?
Ruha-téma: Nem is akarok belegondolni....wáááá... holnap reggel megyek az új védőnénimhez pofavizitre, sztem meg fogok fagyni. Van 1 terhesfarmerom, több hosszúgatyót nem is tervezek venni erre a rövid időre, meg annyi kimozdulásra a házból, amennyi rám vár, de pulcsi az kéne....
Cili: Detökjóóóó az a takaró-hálózsák (az, ugye?:) )
Nekem körömvágás még megy (legalább is 2 hete még ment...hehe...)
Bocika: Nálunk csak FŐNÖK!
Férjem nem is hajlandó máshogy hívni Kistücsköt, még a 4D UHon is így lettek elnevezve a képek: Fonok1, Fonok2, stb....
Merthogy ha kijön, úgyis ő mondja meg, ki, mikor, mit fog csinálni, vagyis ő lesz mindannyiunk főnöke!
De ez az Ördög, ezen jót nevettem!
Gabi: Add át jókívánságainkat a maminak meg a babónak is!
Galzsuzsa: Akkor várunk majd a képekkel ám!