Katus,
és a csoportban mindenki asztmás?
És úgy nem beteg fél éve, hogy légúti megbetegedés nincs, tehát amúgy folyamatosan kapja a fúvós gyógyszereket? Ki lehet ebből gyógyulni?
A nyaralás tök jó lehetett akkor, Máté is jól feltalálta magát!
Egy ennyi idős kiskrapeknak ez maga a csoda, mi? Igazi, nagy traktoron ülni.
Igen, tavaly Gosztolán voltunk, és kaptunk belépőt a Lenti fürdőbe. Idén meg már konkrétan oda terveztük.
6 órában dolgozok. Ha délelőttös vagyok, akkor 8-tól 14-ig, ha délutános, akkor 14-től 20-ig. De a délutános meló általában csak kéthetente kerül rám egyszer vagy kétszer. És 3 napnál sosem dolgozok többet. Szabadnap meg vagy 1 vagy kettő van ilyenkor.
Dorka meg a mama jól elvannak, vele még egész jól eszik is.
Délben már fekteti, és amikor én megjövök van, hogy még alszik. Előfordult már, hogy úgy keltettem fel 3 előtt.
Szavakkal egész jól állunk, vagyis hát az eddigiekhez képest
Most már legalább megvan benne az, hogy próbál mindent utánunk mondani.
pijos, pipis, kaka, kakás, fúj, süsü, banán, mama, dédi, apu, papa, aka (ez vok én!
), de próbálgatja a számokat is egytől négyig, felismeri és mondja a pirosat, sárgát, zöldet, kéket, ló, shrek, sárkány, nem, kösz, kész, elmo, stb. persze ezeket nem tök tisztán, de legalább értem, hogy mit akar mondani. eddig csak mutogatoptt és hümmögetett, most már meg van benne a hajlandóság.
Két napja éjjel sem kap pelust, az első éjjel nem volt semmi, de tagnap bement. Azért próbáltam meg, mert a déli alvásnál már régóta nincs rajt és egyszer sem pisilt be, és szinte nyár eleje óta levettem róla nappalra is. Ha kakilni kell, akkor hozza a pelust, feladom rá és kakil.
Pisilni WC-re vagy bilihez jár, mert kivétel nélkül szól, ha kell, de kakinál nagyon ellenkezik, hogy oda menjen, de nem is akarom erőltetni. De nekem már az is jó, hogy idáig eljutottunk.
Hűű, kisregényt írtam, bocsi.