Hello Csajok! Elég szarul voltam az utóbbi 3 napban. Két napig hányingerem volt, utána meg hasmenésem...nem tudom mi van...lehet a frontok.
Fülbevaló: mi is szeretnénk minnél előbb, azt mondta a védőnénink, ő megvárná a 3 hónapot, addígra már megporcosodik a kis fülcimpájuk. Mi is úgy döntöttünk, hogy megvárjuk, jó helyen legyen a lyuk...
Tünci nekem is van egy munkatársam, akinek elbénázták kiskorában a füllyukasztást, hát nem is egyforma a két lyuk.
Gégéé: Boldog házassági évfordulót!
Bende: Nikinek Boldog névnapot, és sok-sok puszit.
Jázmin is szokott ilyen hirtelen felsírni. A múltkor álmában csinálta, én meg ugrottam is egyből rohantam a kiságyhoz, de aztán aludt tovább. Lehet, csak valami rossz jut eszükbe ilyenkor.....
Nem tudom, de én is nagyon megijedtem!
Nagyon édik a képek! Szépek így együtt! Én is imádom az apucis képeket!
Trundike: A két pasi is nagyon ari!! Jajj, a kis szőke herceg Barnika!!! Meg tudnám zabálni! Én is akarok még egy kisfiút!!!!
Hát én sem vagyok elégedett magammal, azért vagyunk ilyenek, mert mindenhonnan az annorexiás nők folynak. De tényleg. Valemelyik este a Fókuszban volt a Rába Tímea és a Bálint Antónia, hogy ők a szülés után amíg szoptattak addíg nem foglalkoztak a kilókkal, csak utána kezdtek fogyizni, meg ugrabugrálni. Valami nőgyógyász is nyilatkozott, hogy nem jó hirtelen elkezdeni sportolni, mert attól keserű, vagy savas lehet a tejci, és a babókának nem fog ízleni! Hát csajok nem könnyű elfogadni magunkat. De addíg, amíg a férjeink így szeretnek, addíg nincs probléma. Én sem vagyok egy féltékeny alkat, de szülés óta azért néha nekem is jártak gondolatok a fejemben, persze a páromnak nem mondtam semmi ilyesmit. Kinevetne!
Anyós téma: Na, én is meg vagyok áldva egy jó anyóssal...nem könnyű eset. Sajnos nekem anyukám van, de mégsincs. Nem tartjuk a kapcsolatot (alkoholista). Így nekem csak az anyóssal kell beérni sajna....
Mondjuk még a nagymamám és nagypapám él (71 évesek), őket imádom, csak ne lennének messze.....nah,mindegy.
Jók a tippek a párkapcsolatra. Majd próbálom én is összeszedni magam, én mostanában elég kócos vagyok, meg ilyen melegítős otthoni ruhás, de már én is gondolkodtam rajta, hogy jobb lenne kicsit összekapni magam, mire apa hazaér....