Új privát üzeneted érkezett!

Nesquick nyuszit!

Musi! Akkor megveszem 5000-ért jó? :lol:

Kép
zölddisznó

mush: semmi extra, meg most még nem igazán látványos, mert csak alapanyagok, de ezeket :oops: :

Kép
ez maci sablon, majd az felújítandó komódra lesz belőle minta

Kép
Kép
Ezekből lehet 3D hatású képet csinálni, majd beteszem őket egy fa képkeretbe.

Kép
Kép
Ezek meg szalvéták, szintén mennek keretbe, aztán fel a falra.

Szóval ezek majd készen lesznek látványosak, de így is cukik szerintem.

Kép

Kép
gabilany79

gabilany:nagyon ararnyosak a macik meg a szalvéták, majd muti meg az eredményt, ellesem tőled is a technikát, mint ahogy Zölditől a varrást :wink:

Kép
galzsuzsa

Zsuzsi! Olyan gombásat épp most csinálok! :wink: És olyan papírsárkányost is vettem én is.

Kép
zölddisznó

Noel baba mai összes fotója:

http://indafoto.hu/aidafoto/noel_baba

:)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ki kéri? 900 pénz. (nekem már van kettő másik)
Kép Kép

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Lányok egy falubeli csajszi kérdete tőlem nem kell-e babaruci, e nekünk már annyi van, hogy egyenlőre leálltam.
Menjek csináljak képeket, megnézitek? Nem kérne nagy összeget érte, abszolút megegyezhető.

Ja igen fiús anyukák előnyben!!!!!!

Kép
dcili81

Kép

Kép
zölddisznó

gabi: tök jó alapanyagokat vettél. ebből sokféle dolgot lehet csinálni.

Kép
Már régebben csináltam.
Egyszerű farost lemezen van a szalvéta. Vhol van 3D képes is kicsiben, de hirtelenjében nem találom. Az is ilyenre van csinálva.
Csak tippként ha érdekel vkit. :roll:
Vendég

Öregek! Ki emlékszik rá?
Kép
:lol: :lol: :lol:
És pont ez a madár fészkel a kezdőbetűmön :wink:

Kép
zölddisznó

Zöldi én emlékszem, de nem vagyok öreg!!!!

Kép
dcili81

És egy pár percel ezelőtti pocifotó. :)
Én még lehet nem is raktam fel eddig pocifotót. :oops:
Kép
Vendég

Tegnapi szerzeményeim őszre/télre:

Nike
Kép
HandM
Kép
No name
Kép
A 3 együtt volt 4.000.- pénz! :wink:

Kép
zölddisznó

Orsi! Széééééép!

Kép
zölddisznó

Kép
Enyim mai

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Hoztam nektek egy linket a hordozókendő csomózási fortélyairól.

Akár otthon is elő lehet állítani...

Remélem tudok segíteni vele...

http://www.nandu.hu/magyar/hasznos/baba ... akendo.htm

Jardina
jardina

Zöldi:
Azta mekkora pocak!!
csoki:Én is emlékszem rá! :) Folyton az én betűmet akartam, de sosem volt .. :cry:
Az a babkocsi annyiért szuper!!

Húú csajok irígykedem! Annak idején én is annyit kreatívkodhattam, pláne a gyerkőcökkel a suliban. Most viszont ,amióta Annám itt van nekünk, semmi időm ilyesmire.. :cry: Mi lesz majd 2 gyerekkel? :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zöldi teszveszen vetted ezeket a gatyókat?Én is vennék igy de ha nem jó a méret...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Még kellenek majd alapanyagok (keretet pölö csak egy olyat kaptam amilyet akartam, pedig 3 boltban voltam) meg még a színeket kell kitalálnom, és a kiegészítőket a keretekre... Pedig már ma nekiestem volna... Bár a macis képet lehet, hogy meg tudom csinálni az itthoni cuccaimból is.
Meg apát kell noszogatni, hogy addig csiszolja le a komódot, amíg odaférek hozzá a pocimtól :)

Zöldi: majd muti meg a szalvétaképeidet is lécci :) Ja, és teccenek a láncaid is :D :wink:

Kép

Kép
gabilany79

Sarmon: Jobbulást!!!!!! (Nekem egy hasonló gyomorrontás után azonnal teljes vérképet csináltak aztán 5 nap antibiotikum plusz 3 nap befekvés :( (persze másnap már én is jól voltam). A lányomnak semmi baja nem lett a hányástól, szerintem az antibiotikum ezerszer rosszabbat tett neki... (ki tudja nem-e pont ezért ekcémás a bőre...)

Aida: ezek a képek szuperek!!!!!

Mindenki másnak bocsi, ha nem szólok hozzá/reagálok mindenre, egyszerűen nincs hozzá energiám... Lilla ha nap közben megátja, hogy megy a gép egyszerűen kihúzza a dugót... (éljen a dackorszak kezdete).... este meg már örülök, ha élek... (na ja... férjem még mindig "darabokban" a biciklis balesete után, kb. 5m/órával közlekedik... javul a helyzet csak ugye így abszolut nem tud Lillánál besegíteni aki egyre rosszcsontabb és virgoncabb:)
Vendég

Zöldi!

Szép a coca pocak is!!!
Vendég

Zölddi engem érdekelne a kenguru,ha el tudnád postázni...

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Sarmi! Nem, turkálóban! Mintha rám öntötték volna őket...
Sarmi! Persze, hogy el tudom postázni! Csak fogalmam sincs, mennyi a postaköltsége. Úgy jó, hogy feladom, és utána pénzezünk? (Kb. 500 Ft-ra saccolom)

Gaby! Szalvétaképeim nagy részét elajándékoztam, de rakok fel egy-két kreatívkodásomat mindjárt.

Kép
zölddisznó

Csaki! Jobbulást a biciklistának!

Kép
zölddisznó

Szép estét Csajok!
Már megint jó kis termésen kellett átrágnom magam... :?

Tegnapi Aquanatal szuper volt! Egy kicsi wellness központban tartották, a kutya se jár oda, csak órákat tartanak (babaúszás, vizitorna...). Előbb értem oda, így még kb. egy fél órát úszkálni is tudtam. Maga az óra is nagyon tetszett!!! Csak kár, hogy nincs fix időpont, mindin egyeztetni kell a csajjal, hogy mikor hány ember megy, van-e érdeklődő. Legközelebb talán hétfőn este megyek.

Ma egész nap apósom szőlőjében voltunk, szüret volt. Még csak a bemelegítés, 2 hét múlva lesz az igazi nagy szüret. Én persze nem csinálhattam semmit. Így a friss levegőn üldögélve babás könyveket olvastam, és szőlőt ettem (jelentem nem indult be a szülés tőle, pedig nem kis mennyiséget toltam :-D), de hascsikarásom azért lett. :-D

Eszterke!
Meddig fogsz az új helyen dolgozni?

Manna!
Nagyon nagy gratula a vizsgádhoz!!! Akkor most jöhet a pihi ezerrel!!!

Zölddi!
Dokibácsim azért utalt a császárra, mert nem össze-vissza forgolódik Zsófi, hanem hónapokig volt fejjel lefelé és ha a harántfekvést is ilyen konstans pózként választja, akkor lehet gond a sima szüléssel. Mondtam neki, hogy szeretnék szülésznőt választani és kértem a segítségét. Mondta, hogy most ezzel még várjunk, ha már tuti lesz a sima szülés, akkor fog nekem szerezni szülésznőt. Amúgy most még úgy vagyok vele, hogy persze jobb lenne a sima szülés, de ha máshogy nem megy, akkor marad a császár. Nem stresszelek ezen egyelőre.

Fájdalomcsillapítás: Persze vannak mellékhatásai, de azért arra is gondolni kell, ha valaki nagyon sokáig vajúdik, vagy nagyon nem bírja a fájdalmat, úgy kifáradhat a végére, hogy már nem bír a végén nyomni. Engem is úgy préselt ki a doki bácsi az anyukám hasából. Szerintem ez sem túl bababarát megoldás. Szerencsére a Jánosban menet közben lehet kérni az EDÁ-t. Még sosem műtöttek, nem voltak komolyabb fájdalmaim, fogalmam sincs, hogy fogom bírni a szülést. Majd menet közben kiderül.

Én emlékszem a csokira!!! De én sem vagyok öreg! :-D Ezt még be lehet szerezni valahol???

Wruska!
Én rák vagyok és imádom a vizet, de csak ha nem mély. Hát te 3 évvel vagy nálam fiatalabb, szerintem akkor még suliból sem nagyon ismerhetjük egymást.

Szorsolya!
Kitartás a háznézegetéshez! Tuti meglesz az igazi!

Sarmon!
Remélem már jobban vagy! Elég rosszul hangzik ez a hányós ügy.

Mush!
Elhiszem, hogy egy ideg vagy az összetörött cd-ért!!!

Mindenkinek szépek az UH-s fotói, meg a pocak képek is!!!

Joccakát!

Kép
Kép
lbernuska

Berni! A csokit egy gödöllői éjbíszíben lőttem.

Kép
zölddisznó

Ha már retro nasiknál tartunk: A limonádé porra emlékeztek? Sosem vízbe raktuk, csak úgy megettük az üveget imitáló műanyag tartójából. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Hajajj! LIMÓ-nak hívták. Volt narancsos is. Az volt a legjobb, hogy ha koszos volt a tenyerünk, akkor az "üvegből" szopogattuk ki, és ahogyan belecsorgott a nyálunk, tök guszta volt, amikor továbbadtuk a haveroknak egy nyalásra!

Kép
zölddisznó

Zöldi: áááá... azt már szabályosan ki kellett belőle rágni, úgy bele tudott keményedni :))) (Nemrég láttam ám olyan limóport valahol...)
Nekem egyébként a télifagyi volt a kedvencem...
Vendég

en is emlexem a csokira! a telifagyit is imadtam.

cukik a pocakok. es nagyon tutik a lancaid zoldi. a gatyok is jok. jol bevasaroltal!

KépKép
KépKép
mush589

...nekem meg a gumicumi.

Ezeket mind et lehet kapni most is!

De!
Hol a mókus csoki, a 4 db-os csomagolásó zöld celofános mentolos golyórágó, hol az utasellátó szelet...?

Jó éjt gyerekek!

Kép
zölddisznó

huuuuuuuuuuuuuu. a felkaromat adnam egy gumi cumiert!

KépKép
KépKép
mush589

"Ha már retro nasiknál tartunk: A limonádé porra emlékeztek? Sosem vízbe raktuk, csak úgy megettük az üveget imitáló műanyag tartójából." - hát erre még én is emlékszem. :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok nagyon aranyosak vagytok hogy aggódtok értem,már jól vagyok.Muszály is jól lennem,mert ma lesz a gyerekeim közös szülinapi bulija,kb 25-30 vendéget várunk(szűk család)!Kerti parti lesz babgulyás bográcsban,grillkolbász,pácolt tarja,mexikói rizs,csokitorta.megmutizom milyenek a torták egy nagyon kedves bnőm sütötte otthon az íze kár hogy nem megy át az éteren,mert valami fantasztikus szokott lenni.Igen zöldi jöhet postán a kenguru priviben cserélünk postacimet én meg majd utána feladom az árát meg a postaköltségedet rózsaszin csekkecskén,ha igy jó neked is?
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Szép jó reggelt mindenkinek!

Húúú Sarmi ezek a torták!!!! Istenien néznek ki! Nyami-nyami :D
Jó partizást nektek !

retro nasik!
Nekem is a téli fagyi jött be! Mostanában láttam vhol, vettem is de szerintem már nem olyan az íze. :roll:
És volt egy táblás csoki, nem emlészem a nevére: földimogyis volt, maci volt a csomagoláson, piros fehér csikos volta papirja. Nekem az volt a kedvencem. húú de ennék most egy kicsit.
Vendég

Sziasztok!

Szívesen csatlakoznék hozzátok, én ma vagyok 28 hetes kismama, a 3. gyermekemet várom.
Zöldi! Emlékszel rám a hőmérős topicról?

zsebi_baba

zsebi:
Szia! Üdv itt köztünk. :)
És most léptél a 28. hétbe vagy ma töltötted? Jaa, látom már a vonalzód, most töltötted. :)
Oh én még csak ma töltöttem a 25. hetemet.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Igen, most töltöttem, elvileg pont mikulásra vagyok kiírva. :)

zsebi_baba

Az szép dátum. :) A miénk 28-ra van kiírva. Akár karácsony is lehet. :) Bár korababa gyanús. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Üdv Zsebi!

majden egy naposak vagyunk. nekem dec. 5-re várható a Manócim. :)
Vendég

Titokban azért kicsit korábbra remélem. Na nem sokkal, csak úgy 1-2 héttel. :)

zsebi_baba

Helló Zsebiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Naná, hogy emlékszem! De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Retro folytatás:

Kép

Na milyen? :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
zölddisznó

Halihó!
Melódia szelet??? ettem múltkor, ugyanaz a csomagolás, kinézet, de az íz.. meg sem közelíti.. 250 ft egy darab!!

zsebi:
Üdv itt :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Melódiát én is vettem mostanában.... és óriásit csalódtam :(
Köszi az üdvözlést!

zsebi_baba

Akartam csinálni egy pocakfotót, de elment az idő a takarítással, most meg már apa a sarkam tapossa, hogy induljunk anyóspajtáshoz ebédre 8) ... Na, majd később...

Zsebi: üdv :D

Kép

Kép
gabilany79

Nézzenek oda, mennyit tudom jártatni a számat... Pikk-pakk átléptem a 100 észosztást és "Felhasználó" lettem :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Kár!
Pedig én azt imádtam :cry:
Vendég

Nyamiii tortaaaaaa!

Sarmi! Észtevettem egy foltot a kengurun, kimostam, de nem hagyta magát :(
Így is kell?

Kép

Kép
zölddisznó