Szép estét Csajok!
Már megint jó kis termésen kellett átrágnom magam...
Tegnapi Aquanatal szuper volt! Egy kicsi wellness központban tartották, a kutya se jár oda, csak órákat tartanak (babaúszás, vizitorna...). Előbb értem oda, így még kb. egy fél órát úszkálni is tudtam. Maga az óra is nagyon tetszett!!! Csak kár, hogy nincs fix időpont, mindin egyeztetni kell a csajjal, hogy mikor hány ember megy, van-e érdeklődő. Legközelebb talán hétfőn este megyek.
Ma egész nap apósom szőlőjében voltunk, szüret volt. Még csak a bemelegítés, 2 hét múlva lesz az igazi nagy szüret. Én persze nem csinálhattam semmit. Így a friss levegőn üldögélve babás könyveket olvastam, és szőlőt ettem (jelentem nem indult be a szülés tőle, pedig nem kis mennyiséget toltam
), de hascsikarásom azért lett.
Eszterke!
Meddig fogsz az új helyen dolgozni?
Manna!
Nagyon nagy gratula a vizsgádhoz!!! Akkor most jöhet a pihi ezerrel!!!
Zölddi!
Dokibácsim azért utalt a császárra, mert nem össze-vissza forgolódik Zsófi, hanem hónapokig volt fejjel lefelé és ha a harántfekvést is ilyen konstans pózként választja, akkor lehet gond a sima szüléssel. Mondtam neki, hogy szeretnék szülésznőt választani és kértem a segítségét. Mondta, hogy most ezzel még várjunk, ha már tuti lesz a sima szülés, akkor fog nekem szerezni szülésznőt. Amúgy most még úgy vagyok vele, hogy persze jobb lenne a sima szülés, de ha máshogy nem megy, akkor marad a császár. Nem stresszelek ezen egyelőre.
Fájdalomcsillapítás: Persze vannak mellékhatásai, de azért arra is gondolni kell, ha valaki nagyon sokáig vajúdik, vagy nagyon nem bírja a fájdalmat, úgy kifáradhat a végére, hogy már nem bír a végén nyomni. Engem is úgy préselt ki a doki bácsi az anyukám hasából. Szerintem ez sem túl bababarát megoldás. Szerencsére a Jánosban menet közben lehet kérni az EDÁ-t. Még sosem műtöttek, nem voltak komolyabb fájdalmaim, fogalmam sincs, hogy fogom bírni a szülést. Majd menet közben kiderül.
Én emlékszem a csokira!!! De én sem vagyok öreg!
Ezt még be lehet szerezni valahol???
Wruska!
Én rák vagyok és imádom a vizet, de csak ha nem mély. Hát te 3 évvel vagy nálam fiatalabb, szerintem akkor még suliból sem nagyon ismerhetjük egymást.
Szorsolya!
Kitartás a háznézegetéshez! Tuti meglesz az igazi!
Sarmon!
Remélem már jobban vagy! Elég rosszul hangzik ez a hányós ügy.
Mush!
Elhiszem, hogy egy ideg vagy az összetörött cd-ért!!!
Mindenkinek szépek az UH-s fotói, meg a pocak képek is!!!
Joccakát!