Tündi
Rakok mindjárt fel „csupasz” pocakos képet. Majd lécci nézd meg, hogy lent van-e!
Babcsi
Nekem az alvás most okés. Kivéve persze a mai hajnalt. Arra ébredtem, hogy a gyomorsav mardossa a torkom. Beletelt vagy 0,5-1 órába, mire újra el tudtam aludni – persze feljebb polcoltam magamat. Ma már így fekszem le, hogy megelőzzem a dolgot. Én meg pár napja úgy érzem, hogy napról-napra hatalmasabb a pocakom. Meg rohadt fáradékony vagyok. Már a gyaloglástól is kifulladok. Ja, és nekem a sok üléstől annyira megfájdul az ágyékhajlatom, hogy alig tudok menni utána. Múltkor a fodrásztól is alig bírtam eljönni. (ja, nem is írtam, hogy Réka, mikor meglátott az új hajammal, azt mondta: szép!!
Akkor azt hittem, vmi mást mond, mert nem tanítottuk neki, de utóbb kiderült, hogy tényleg szépnek talált.
Arany szívem!! ) Dagadás szerencsére már nem vészes. Holnap viszek pisit a védőnénihez. Vérnyomim rendben volt. Általában alacsony vagy normális szokott lenni. Aztán csütin NST.
Még simán megfordulhat ám. Olvastam olyan sztorikat, hogy épp szülés előtt fordult meg. Úgyhogy kitartás!! És próbáld meg megdumcsizni vele!!!
Ticsi
Szerintem nem lehet elfelejteni – mármint hímezni. Ui. nekem is nagymamám tanította még ált. sulis koromban, aztán csak úgy huszonpárévesen kezdtem újra.
Energiám – na, az nincs. De annyira hiányzott már, hogy nem volt tábla. Meg most Apa altatott, volt időm prücskörészni vele.
Nem raksz fel Ádiról 4D-s képet, hogy berakhassam?! Még mielőtt kibújna.
Jobban vagy már, amúgy??? Még eszembe jutott, hogy Rékának a mi szekrényünkben is van cucca. Na, meg kabátot, cipőt.. még kellene is venni. Olyan gyorsan nő a lába, hogy csak na. Kész anyagi csőd!!
Nekem is olyan a pocim, mintha felfújták volna. Fura, mert Réka ilyenkor már megvolt, így nem tudtam, milyen lesz. Hát, lufi! Ja, még akartam kérdezni, hogy hogy indulnak a fájások? Milyen sűrűek először?? És mennyiben más egy jóslófájás??
Na, nekem meg hosszúgatyóm nincs, ami rámjönne.
A Rékás terhesnacim már szorít. Még jó, hogy ma megtaláltam a szabadidőnacim, az még rámjön. Azért nem hittem volna, hogy ennyire le fog hűlni.
Ez fura, hogy nem volt NST-d, mert a protokoll szerint azt csinálnak. Még nekem is volt, amikor Rékával befektettek. Ált. CTG állandóan rajtam volt, néha meg nyomkodnom is kellett, mikor mozgott.
Mondjuk én minden egyes moccanására megnyomtam. Most majd megkérdezem, hogy kell.
Nekem uccsó vámpír megvolt csütörtökön. Kíváncsi leszek, javult-e a vérképem. Bár dokibával csak 25-én talizom.
Haga
Akkor be is teszlek a tábliba!
Csak nem kezditek a tesóprojektet??
Dike
Szerintem ne agyalj ennyit a hőn! Amúgy meg hüvelyben mérve szerintem pontosabb a dolog. Meg tényleg jó lenne, ha minden nap azonos időben tudnád mérni.
Mofly
Tudod, az a fránya iwiw.
Nem is gondolom, hogy baj, hogy a 2. fiú. Csak olyan furi, hogy mindenkinek azonos nemű lesz a 2. az elsővel, nem?!
Amúgy meg örültem, hogy Gröninél végre csajóca lesz!! Ráadásul a nevük is azonos – kivéve a Rebekát (nálunk az plusz). Na, meg Maminak is jutott egy puncis.
Ne add még fel!! Csak nézd meg az én Dóris görbémet, hányszor voltunk együtt. Én nagyon-nagyon-nagyon drukkolok Nektek!!!!!!
Vicky
Milyen szép a görbéd!! Ez tényleg igazi babás. És mennyivel jobban néz ki, mint a nem babás.
Vicuska
Én nem akarlak elkeseríteni, de lehet, hogy Vuk még csak most fog beleerősíteni!
Hú, galambok – nem szeressem őket! Bocsika!
Én rágcsálófan vagyok.
Zsu
Hajrá spontán!!!
Kolibri
Mi is bekapcsoltuk ma a fűtést. Rohadt hideg van kint. Mintha tél lenne. Azért durva, hogy múlt héten majdnem 40 fok volt, most meg jó, ha 10.
Fenci
Nem lehet, hogy az epéd rendetlenkedik? Igaz, az a hátba sugárzik ki. Én attól totál rosszul voltam, de akkor ettem előtte és attól lett. Lehet, hogy kicsit sok a savad talán. Ilyenkor próbálj meg elrágcsálni egy kekszet.
De jó lehetett ez a bejelentés!!
Ditke
Az nem árt!
"Csupasz" pocak 36+4 (Ne ijedjetek meg!!):
Mingyá' dobok táblit is, aztán megyek, megnézem a 2 House részt, amit Apa felvett nekem. Eddig nem volt időm.
Ma viszont Réka nem aludt délután, így előbb le tudtam rakni, talán még belefér 1 vagy 2 rész a lefekvés előttbe.