Sziasztok!
Hú de jó sokat írtatok!
Fenci!
Gratulálok, hogy meg van a kiskönyv. Jó érzés lehet, hogy már ott is jegyzik az adatait a babának is.
Remélem jól érzed azéert magadat? Ne vidd túlzásba a melót.
Én is lecsót főztem tegnap. Azt kívántam.
Gaby!
Gratulálok Nektek!
Vicky!
Szijjja te kis csavargó, mindenféle programokat csináló kismami!
Szerintem mindkettő szupi ajándéknak!
Ha 4 éves gyerek lennék tuti bejönne nekem.
Babcsi!
Kár, hogy ennyire különbözőek a kórházak szokásai. Kéne valami normális protokol végre, de nem tudják ezek szerint kiharcolni a szülészek. De lehet, hogy csak a pénzhiány okozza ezt a zavart is.
Egyébként egy ismerősömnek vajúdás alatt EDA-t kötöttek be, és később átment csasziba, és azt mondta a csajszi, hogy mindent érzett amit benne csináltak. Na nem ijesztegetés miatt mondom, de ilyen is van. Az ellenkezőjéről azért többet hallani, hogy jól beválik csaszinál is.
Én Szilveszter este szültem. Az örzés után levittek a szobába, majd mikor éjszaka felébredtem, azt hittem, hogy már aludtam 6 órát legalább ezért felkeltem inni. Pedig ugye nem lett volna szabad. Aztán hallom az éjféli dudaszót, meg a Himnuszt a cscsemősöktől, hát gyorsan visszamásztam az ágyamba. De nem lett baj szerencsére.
Tünde!
Látod, milyen különbözőek vagyunk mindannyian. Mindenkinek más hatást vált ki ez az EDA.
Remélem Neked a következőnél is mindent jól fog alakítani!
Szép élményt okozzon!
Ja, és Rékát le sem tagadhatod!
Csipcsab!
Nagyon édik vagytok Flórával!
Biztosan jót tett a borogatás.
Ditke!
Édi lehet a kis szaki csajszi!
Fiúnak készült?
Klassz a hőd! Meg még a tegnapi laptetőd is! Bíztató!
Küldök majd privit. Köszi a gratulát. Bízom benne, hogy ez meghozza a mi sikerünket is baby ügyileg! Már nagyon várjuk a kistesót.
Mikor mész újra uh-ra? Vagy konzira?
Zsófi!
Most már ne is strandoljál, mert készülődnöd kell, hogy milyen is a kismamik és a kisbabások élete. Most már érlelgethetsz petikéketz, meg pannikákat, és ágyazgassál csak!
Megyek visszaolvasok a másik oldalon.
Puszi