Sziasztok!
Hettuli tetszett ahogy leírtad, hogy hogy várjuk apát haza
Igyekszem ezt a teóriát követni én is és szerencsére mindig visszakérdez, hogy itthon mi történt
Kezd apuka formát ölteni és felnőni a feladathoz
Bár a múltkor is mondta már este, hogy fura lesz azért itt hárman lakni nem tudja elképzelni. Mondtam hogy igazából én is csak próbálom elképzelni, hogy milyen lesz egy babával de nem megy amikor tényleg itt szuszog majd velün kakkor megtudjuk.
Röné GRATULÁLOK Danihoz! Jó egészséget nektek!
Trundike ma vagyunk hétfordulósok mind a ketten
Anyu és anyós téma: Nekem anyuék sajna mesze laknak a Dunakanyarban és nekik ugye ott van a sérült öcsém meg mellette egy 13 éves imádnivaló öcsikém is, így a terhességemre úgymond kevés idejük marad. Igényelném őket de mellette meg terhelni sem akarom őket. Nehéz így.
Anyósom meg évek óta depresszióval le van százalékolva Fehérváron, és két hete bevonult Pesten a Nyírőbe gyógyszerállításra. Még jó, hogy nem nagyon számítottam rá. Párom mondogatta, hogy majd megkérjük, hogy jöjjön segítsen egy nagytakarításban pl. de rájöttünk, hogy ketten is megoldjuk.
Barátnőm jött hozzánk hétvégére odáig van, hogy már a babaszobában aludhat. Kértem, hogy azért inkább a heverőn aludjon ne a kiságyban
Rossul volt amikor meglátta, hogy este mennyire mocorgott a pocakom ahogy a Manó rakosgatta a fenekét meg a lábacskáját
De mellette meg kérdezgeti, hogy milyen érzés, neki még nincs gyereke így kiváncsi a folyamatra nagyon
Na lelövöm magam!
Szép napot mindenkinek!
Zsula kitartás!!!!!!!