Sziasztok!
Juditkecskemét húga vagyok. Olvasgattam már ezt a topikot, meg a 2008 márciusi babásat is, úgyhogy néhányan (jim, b.márti, bosek) már "ismerősök" vagytok.
Most szántam rá magam a regisztrációra. Remélem azért nem toloncolnak ki, mert még nincs babám....
Huh, röviden annyit rólam, hogy tavaly augusztus óta van rajtam kb 8 kiló plusz, és persze akkor sem voltam egy soványság...
Kipróbáltam a 90 napos diétát, de az egy hónap alatt leadott 3 kiló nem volt elég ösztönző, hogy folytassam. (Na jó, igazából úgy volt, hogy elterveztem, hogy ha minimum 3 kilót fogyok, akkor folytatom, de mivel pont 3 kiló volt, így igazából rajtam állt a döntés... gondolom sejtitek..
)
Na de most adódott egy jó alkalom, hogy rászánjam magam ismét. A barátom kiment az USA-ba 2 hónapra, és megígértem neki, hogy fogyok legalább 4 kilót ezalatt! (Ő meg azt fogadta meg, hogy hízik ugyanennyit. A mázlista! Szerintem bele sem férne a karakterszámba, ha leírnám a mai ebédjét.
Kb. 8 fogás- jóhogy, ingyen eszik, és még magyar is, reszkess amcsi menza! )
Szóval, már 2-3 kiló le is ment 2 hét alatt. Ja, azt nem mondtam, hogy az update szerint próbálok kajálni. Főleg egyeseket, de délután mindenképpen csak azt. Persze ma becsúszott egy kis carte d'or zserbófagyi, de névnapoztunk, és az milyen már, hogy nem fogadom el...
Na jóóó, meg még egy kis házi sajtos pogi.
A legjobb, hogy úgy néz ki, hogy elkezdtem sportolni! Remélem nem csökken a lelkesedés... A héten voltam Pilates órán, tegnap pedig az extra-hiper-szuper-gyilkos alakformáláson. Már a buszról is úgy szálltam le, hogy a kezemmel tettem egymás után a lábaimat...
Volt minden, sztepp-padon ugribugri meg kitörések, gumiszalag, koreográfia, súlyzózás, hasizom, fenékgyakorlatok, a térdünkkel meg (számomra) összenyomhatatlan karikát kellett (volna) összenyomni. Ami motivált, hogy egy tündéri és szép és bombacsinos csajszi tarjta mindkét órát. Igazi példakép! (álmodik a nyomor)
A holnapi nap igazi erőpróba lesz: családi szülinapos eszem-iszom dínom-dánom! Ajjajj...
Később még visszaolvasok, hogy képben legyek, hogy ki kicsoda és miért lehetünk rá büszke.
Addig is: FOGYJUNK EGYÜTT!