Hú, mennyit vissza kellett olvasnom!
Gyugyi
Bizony, nagyot nőtt.
Ehhez képest kicsit másképp néz ki.
Köszi a szoba dicséretet! Hát, most ennyire futotta az energiámból. Majd azért lesz rendes szobájuk is. A falvédőre azért büszke vagyok. Én találtam ki és csináltam is meg. Szerintem nem lett rossz.
Babcsi
Én még mindig úgy gondolom, hogy kérek EDA-t.
Kerestem Neked még róla leírást, hátha ezt még nem olvastad:
http://drvamosibela.hu/content/epidur%C ... r%C3%A1lis)-%C3%A9rz%C3%A9stelen%C3%ADt%C3%A9s-(eda,pda)-sz%C3%BCl%C3%A9s-alatt (Hm, ennek az egésznek kéknek kellene lennie. Inkább jelöld ki és másold át a böngészőbe.)
Ja, nekem is azt mondták, hogy kb. 20 perc, mire hat, de nekem sokkal kevesebbnek tűnt. Olyan furi volt, mert továbbra is éreztem az összehúzódásokat, csak nem fájtak. Ja, és nekem nagyon sokat segített a tágulásban.
Köszi a dicsit! Büszke is vagyok a falvédőre!
Nem is vettem észre a képeiden a dobozt. Apa hozta a hétvégén. Én kinéztem, aztán rábíztam, hogy pirosat vagy kéket hoz-e. Sok választása nem volt, mert pirosat nem lehetett kapni.
Megkaptad az emilkét??
Nem NST-n voltál inkább???
Dike
Bocsi, ha nem voltam túl bíztató. De láttam én már elég lapos babás görbét is, úgyhogy nehogy feladd ám!!
Ja, én nem szerettem a ciklus-on vezetni a hőmet, mert mindig hülye helyre rakta a pé-t. Nem akarod máshol? Vagy hadilábon állsz az idegen nyelvekkel?? Mert van német és angol nyelvű oldal is.
Csipcsab
Én a homeos bogyót mindig beraktam a nyelvem alá és szépen elszopogattam. Folyamatosan szedtem, amíg Réka szopott.
Remélem, piri csak riogatott, és elkerül még pár hónapig!
Oltás megvolt? Hogy fogadta Flóra? Nekem mondták, hogy este adhatok neki lázcsillapítót megelőzés céljából, de én inkább megmértem a hőjét, és ha nem volt magas, nem adtam neki. Látom, azért ügyeske volt. Réka is mindig addig sírt, amíg beadták neki. Eleinte én is fejtem, de csak éjszakánként. Nagyon szépek vagytok!!!
Kolibri
Érdekes, hogy nekem meg pont az EDA segített tágulni, és szépen éreztem is a székelési ingert, ami ugye azt jelenti, hogy már jönne ki a babó. Szóval, nekem jó „élmény” volt.
Gratula a lakáshoz! Amúgy meg ismerős is akkor lett babás, amikor lakást vettek, és nem volt idejük azon agyalni, hogy mikor/hányszor/most sikerül-e stb..
Sleepin
Köszike! Mi meg mindig azon hüledezünk Apával, hogy amikor megszületett, simán elfért a combunkon az egész gyerek, most meg már a nyakunkban lenne a lába.
Végül is 44 cm-rel született, most meg már majdnem 86.
Bende jobban van már?? Milyen homeos bogyót adtál neki?
Susy
Hát, én valszeg mindenkinek üzenek majd, akinek megvan a mobilszáma. Valamelyikük majd csak felrakja a jó hírt.
Hát, lakásnak nem nevezném. Uis Apósnál lakunk és a tetőtérben van ez a szobánk, ami elég nagy. Plusz egy fürdő, ahol már csak a zuhanyzót kell megcsinálni – így nem kell lebotorkálnom fürcsizni, meg WC-re. Meg lent egy nappali-féle. Végül is van, akinek még ennyi sincs.
Úgyhogy nem panaszkodom.
Pocak gyönyörű!!
Én meg úgy jártam tegnap, hogy Rékával elmentünk a játszótérre. Jöttek más anyukák is és kérdezték, mikorra várom a babát. Én mondom mikorra, erre mindegyik, hogy ahhoz képest nem is nagy a pocim.
Na most, Debrecenben meg mindenki azt mondta, milyen nagy. Mi következik ebből??? Hogy tökéletes!
Gröni
Ne irigykedj! Te is eljutsz még eddig!! Tudod, a megérzésem!
Örülök, hogy végre élvezni is tudod a pocakosságot!! A szobával meg ráérsz. Még akkor sem késő, ha már kibújt Dóribaba.
Pont gondolkodtam, hogy még a vezetéknevük is azonos lesz?!
Én Rékával jártam úgy, hogy Apa akkor szerelte össze a bútorokat, míg én a kórházban voltam Rékával. Ráadásul akkor én Anyukámhoz mentem a bébivel, Apa meg Győrben dolgozott.
Most azért kicsit jobban fog indulni a dolog.
Ez az akkori „szobánk”:
Csakhogy az apaságit is meg kell előre csináltatni az okmányirodán! Mi pl. Rékával lecsúsztunk róla, így mi intéztük az anyakönyvi kivonatát, nem a kórház. Most viszont még időben el tudtuk intézni, úgyhogy Dóri már az apja nevén lesz a kórházban.
Köszi a köszöntést! Utólag is elfogadjuk!
A kötelező oltások ingyenesek!! A kórházban kapják meg a BCG-t, aztán a következő oltást 2 hónaposan. A többinek utána kőne néznem.
Tudom, nem engem kérdeztél.
Szurihoz izmot ellazítani, nehogy beletörjön a tű!
Ditke
Azért annak örülhetünk, hogy ciszta elhúzott, nem?! És most spontánkodtok vagy inszem?? Bocsi, de nem vagyok képben.
A görbéd eddig jónak tűnik.
Ticsi
Na, nálunk is úgy indult a kocsimosás, hogy Apa csak az ablakot akarta megpucolni. Rékával viszont nem lehetett bírni, így a kezébe nyomtam a kefét és mondtuk, hogy mossa le a lámpát. Utána még a Nagypapi kocsilámpáit is lemosta.
Na, nálunk úgy van a kórházba menős terv, hogy ha beindul a dolog, és csak ketten vagyunk otthon, akkor riasztom Apóst és Anyukámat is. Após fog Rékára vigyázni, Anyukámmal meg rohanok a kórházba. Ja, Apa is riasztva lesz, de nem tudom, ide fog-e érni Debiből. Mondjuk én alapban hétvégére tervezem a szülést, úgyhogy nem lesznek ilyen gondok.
Remélem, Anyukámat is beengedik megint, nem csak Apát. Rékánál ő is ott volt.
Én is azért be vagyok rezelve, hogy még időben ideérjenek, mert ugye még a kórház is kb. 20-30 perc innen, meg mire ők is ideérnek… Na, ez is jó értelmes volt.
Tényleg egy kicsit bonyi a sztori. Őszintén szólva, nekem nem sikerült teljesen kibogoznom.
Akkor a másik vonalzó a barinődé?!
Anno, mikor még a szülészeten dolgoztam, akkor úgy volt nálunk, hogy aki Pécsett házasodott, annak nem is kellett másolat az anyakönyvi kivonatról, mert ugye a születésit ugyanott csinálják, ahol házasságot kötöttek. Most lehet, hogy azért változott, mert már az okmányiroda állítja ki az anyakönyvi kivonatokat??
Te milyen rucikat viszel be a bébinek, amiben hazahozod??
SMS - most akkor én is kezdjek izgulni, vagy mi?!?
Zsófi
Én csak azt tudom mondani, hogy ne kelljen a lombik!!
Vicus
Akkor tessék egészséges dolgokat nasizni!! Én is émelygős voltam, nem hánytam egyszer sem. Nekem a jéghideg víz, a mentolos cukorka és a jégnyalóka jöttek be.
Gaby
Odaát már gratuláltam, de itt is megteszem! Gratulálok!! Asszem nem véletlen, hogy most sikerült. Érezte ő, hogy anno még nem volt itt az ideje.
Mofly
Ezek szép eredmények! Spontán azért próbálkoztok???
Zsu
Örülök, hogy megint vagy! Puszi és ölelés megy!
Fenci
Azért nem ártana kicsit lassítani! Gratula az UH-hoz meg a kiskönyvhöz! És később még mennyit fog ficánkolni!
Mami
Maltoferen emelj nyugodtan. Én 2x1-et eszek. Ja, és már múltkor is írtam, hogy szedj mellé C vitamint!! Segíti a felszívódást!!
Fiúnév van már????
Kedves fővárosi Lányok, Asszonyok!
Aki tud Zuglóban eladó lakást, lécci értesítsen!! Ugyanis olyan döntés született, hogy inkább veszünk egy lakást, majd 2 év múlva eladjuk, minthogy 2 évig fizessük az albérletet! Úgyhogy, ha tudtok vmi jót, lécci írjátok meg!! Köszi!!!
Patikusok:
Rékának sok gyógyszert mi is fecskendőben adtunk be, de kellett hozzá ugye tű. Itt, Pécsett semmi gond nem volt vele, kérdezték, mihez lesz, és adtak. Erre Debiben Apa úgy járt, hogy még fecskendőt is alig tudott venni, mert a gyógyszerész mindenbe belekötött, mintha bármi köze lett volna hozzá, hogy mi mire akarjuk használni.
Ma voltam dokibánál. Méhnyak már rövidült picit, de méhszáj teljesen zárt (C2-est írt be a kiskönyvembe, de nem mondta, hogy nemsokára szülünk.). Első NST 18-án, dokibához meg 25-én megyek megint. Volt UH is. Minden okés. Buksija szépen lent van, gondolom, már nem fog megfordulni. Ja, meg voltam fodrásznál is, hogy még szülés előtt kicsit rendbeszedje a szénaboglyát. No, meg megszabadultam az ősz hajszálaktól is.