Hello Csajok!
Mennyit írtatok...csak kapkodom a fejem.
Tündi: gyönyörű kismami vagy!
Gégéé: örülök, hogy ismered a Krisztit. Domi aranyos kiscsaj, ő is itt volt hétvégén, meg a Dani is.
Laevolac szirup nekem is bevállt. Próbáld meg!
Anyany:sajnálom a szopi gondot, de gyönyörű Zsófi, és tényleg nem úgy néz ki, mint aki éhezik! Azok a nagy szemek...
Bende: Én is kb UPC-t játszom, meg egy egész Fővárosi Nagycirkuszt.
Csak akkor lehet ellógni Jázmin mellől, ha alszik. Képzeljétek, úgy főzök, hogy a leányzó a babahordozóban a konyhapult tetején ül, én meg énekelek, meg folyamatosan magyarázok neki, közben két liter vizet megiszok, mert kiszárad a szám...
Olyan édi, ahogy vigyorog, mikor beszél hozzá az ember. Meg beszélget a faleveleknek, a bordűrön a cicáknak a falon..meg kell zabálni.
Lara: nekünk is volt olyan éjszaka, mikor nem akart aludni a kisasszony. Vannak ilyen fárasztó éjszakák...mindíg változnak.
Én nem sokat tudok fejni, mert már kiszipolyoz a kisasszony. Csak hajnalban, mert addígra jól bedurrannak a cicik. De gyűjtögetek, mert októberben megyek vizsgázni Pestre, és kell neki majd a kaja, bár jön velem, és apa is, de hátha nem tudok vizsga után kimenni megetetni.
Röné: gratula a költözéshez, csak óvatosan a pakolászással. Kérünk képet a babaszobáról!
Zsula: a világ szeme rajtad (rajtatok). Jól elszámolták magukat...de kitartás!