Jó reggelt mindenkinek!
Tündi szívből gratulálok a kis édes Dalmához, sok örömet, szép együttlétet, nyugodt Lucust kívánok!
járóka - nekem volt, meg bébikomp is - nem érzem magam elmaradottnak
(mondjuk a komppal én az udvaron tepertrem otthon, Siófokon). Vettünk egy utazóágyat, és azt mondták azt lehet használni járókának is. Szerintetek Mondjuk nekem a hagyományos fa jobban tetszik: jobban kilát belőle a gyermek. De ez csak akkor kell nem, amikor már tud ülni?! Vagy akár már most is? Nem tudom elférne-e a lakásban egyáltalán?!
találka - akkor legyen 11.00? Nekem oké. Délután már Glória is nyűgös.
Pincus ha nyűgösködik és már semmi nem jó, akkor el szoktunk menni sétálni (a délutáni sétáláson kívül) - és ezt most szereti, még el is alszik a végén. Tegnap vagy 3 órát sétáltunk így, hát estére elég kész voltam.
Meg is vagyok fázva, vagy allergia nem tudom, de folyik az orrom sugárban. Valószínű inkább nátha, mert szemem, orrom nem viszket
. A baba azt elkaphatja? Mitől védi meg a tej?
Jól lehűlt az idő, meg telihold is lesz állítólag - és a babák azt nem szeretik. Bár szerintem mindig találunk valami magyarázatot, hogy miért nyűgös... Glória tegnapra jött rendbe nagyjából, egész héten nyüszi volt, meg 2 nap hasfájás...alig bírt enni. Jó volt ma látni, hogy újra jóízűen eszik, nyugodtabban alszik, és a kedve is jobb
! Mire ő újra jókedvű, én meg lerobbantam. Ja és a sebem megint visszagyűlt, megint bekeményedett és már zárva a seb
. Kedden megyek 6 hetes kontrollra, remélem addig nem lázasodok be...
Itt meg fúrnak légkalapáccsal vagy nem tudom
Tegnap is ez ment egész nap. És nem elég, hogy a szembelévő házat, de még az új lakó is egész nap fúrt faragott a házban
. Hála égnek ha Pinci felébred átmegyünk anyósékhoz!
Még valami (és aztán lelőttem magam
): mi is nosztálgiáztunk este férjemmel: amikor édes Glóriát mellém tette az egyik nővérke, miután megszületett, egyik kezem ki volt szíjjazva, másikból meg az infúzió lógott ki és a kis sapkácskájában odatartották nekem és picit tudtam csak megpuszilgatni, utána meg el is vitték.. Micsoda nagy öröm!!! Tartottam tőle, hogy nem fogom tudni szeretni a kezdetektől, hogy "össze kell még szoknunk", de első pillanattól imádom, és minden pecrc öröm mikor velem van! (Gondolom ezt felesleges ecsetelnem, és bocsánat a kirohanásért
)