Lara: köszi, ti is nagyon szépek vagytok. Majd igyekszem még rakni fel képeket. Olyan gyorsan nő, hogy hihetetlen. Minden nap más...
majd észreveszed te is a kis hajasbabádon
Bibii, Trundike: gyönyörűek a fiúk. Trundike, micsoda szőke herceg...
El tudom képzelni őket Bende kislányával
Méghogy nyomi...na nem máááááááááá
Bende: cuki Niki apucival
Nálunk is apa a sztár, bár keveset van itthon, de imádja.
gégéé: próbálj inni egy kis tejet a vastablettára, én is azt csináltam. Kicsit meghajt, legalábbis engem meghajtott. Amikor beveszed utána egy kis pohárral, és még egészséges is. Nekem is volt egy-két nap míg terhes voltam, hogy beszorult valami...tudom, nagyon kellemetlen. Lehet Dokibácsink jót nevetne ha felhívnátok. De az is lehet, hogy adna valami jótanácsot.
Már akartam kérdezni, hogy nem ismered-e véletlenül a Szabó Sándorné Krisztit a lepsényi suliból. A férje a párom unokatestvére. Épp a hétvégén voltak nálunk. És a Rédl Gyuriékat? Ők meg munkatársaim voltak.
Tucsinke: örülök, hogy minden rendben veletek, várjuk a beszámolót.
Anyany: Végre-végre-végre!!!
Remélem már kibékültetek a pároddal. Tyű, jól összekaptatok.
Én is bálna vagyok, méghogy jól nézek ki??? ÁÁÁÁÁÁÁÁáá dehogy.
Van rajtam 10 kiló felesleg. Így jár aki több, mint 20 kg-t hízik a terhesség alatt
64-el kezdtem, vagyok 180 cm magas, és most 74 kg. Jó, lehet, nem olyan sok a magassághoz, de lóg a pocim, és nagy a hátsóm is. Na, sebaj, majd ráérünk fogyózni. Most a tejci a fontos tényleg, aztán majd kitalálunk valami tuti fogyireceptet
Fogyunk együtt!!
Zsula: tényleg kitartás. Nagyon szurkolunk neked. Szerintem is jobb, ha a természet intézi el a dolgokat. Úgy van rendjén.
Lányok: gátmasszázzsal kapcsolatban, van egy origi üveg Weleda gátmasszázsolajam. Fel sincs bontva. Sajnos én már későn kapcsoltam. Ha kell valakinek, szívesen eladom. Akár postán is elküldhetem.
Cigi: na ja. Én is cigiztem, bár nem nem annyira intenzíven, vitt a társaság, de amióta babát vártam, már többet nem szívtam, mostmár lassan 1 éve, én megundorodtam tőle. Büdös volt, hányingerem volt tőle....azt mondják a nagyokosok, nem lehet leszokni, csak abbahagyni. Ki tudja......
Én már többet sosem szeretnék rágyújtani. Szerencsére a Drágám sem dohányzik, így ez könnyebb lesz biztosan.
Sokat írtam....bocsika!