Új privát üzeneted érkezett!

aaaaaaaaaa én még nem is láttam szőke kisbabát. Nagyon szép!!!!!

de...vagyok vele úgy tündi. Az elején nem voltam, mert nagyon hányingerem volt, és féltem is, hogy elvesztem a babát, ha már ilyen soká költözött be a hasamba...

aztán akkor volt nagyon szar, amikor már nem voltam rosszul, és még nem éreztem mozogni...ja és nyaralni voltunk, és a párom dohányzik....persze igyekezett keveset...stb...de néha nagyon érzem, hogy rágyújtanék...csak egy slukkra :D de aztán sosem gyújtok rá...majd ha megszületik....aztán lehet, hogy majd kibírom akkor is...mindenesetre én nagyon csodálkozok magamon, szerintem jól bírom, ügyes vagyok, büszke vagyok magamra, és RÁD IS!!!!!

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Gégéé: Igen ügyi vagy! :) Mondjuk úgy nagyon nehéz ha a párod dohányzik.
Én úgy tettem le a cigit hogy soha többet hiszen az életemben nem hiszem hogy lesz mégegy ok amiért letenném. Volt is egy kemény hetem, tyűűű....
A párom nem dohányzik úgyhogy nekem azért könnyebb ezt tartani.
Remélem azért előbb utóbb békénhagy ez a jaj de rágyújtanék érzés. Drága is, büdi is az eszemmel már rég letettem róla, szóval most bizakodva nézek a jövő felé, csak meglepett hog yennyi idő után...
Légy is büszke magadra!!!! Én nem tudom hogy bírnám úgy hogy a párom dohányzik, szóval le a kalappal előtted!

Tündi
Kép
Kép
trundike

a párom itthon nem dohányzik; cask ha megyünk valamerre, akkor az utcán, vagy a kávézóban, vagy ha találkozunk valakikkel, akik szintén :)

az eszemmel én is letettem róla...ami a vicces, hogy amikor teherbe estem a párom épp nem dohányzott már hónapok óta (lehet az is segített...)

na de mindegy, tudom, hogy csak a "szemem"/"kezem" kívánja, ha beleszívnék rossz lenne az íze, és nagyon lelkifurdim lenne!!!

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Zsula: Mi újság? Merre vagy? Csak nem... ? vagy vizsgálat?

Tündi
Kép
Kép
trundike

sziasztok lányok!
újra itt!
otthon voltunk Zsófival szüleimnél Apátfalván(csongrád megye déli csücske), ahol van net, de a kisebbik hugom nem hagyott érványesülni. olvasni tuidtam, de írni már nem jutott időm!

Tündinek és Larának nagy nagy gratuláció!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tündi!
a tejjel elvileg nincsen probléma. eddig rendben volt a hízás is, csak tejet kapott. kb 1liter tejem van egy nap, de még mindig fejem, mert Zsófi csak nem eszik.
még nem hívtam fel a hölgyet, akit ajánlottál, de lehet, hogy megteszem.

otthon anyuméknál kihívtam a védőnőt, de kettő is tudott jönni egy fiatal és egy idősebb és nagyot néztek, hogy Zsófi milyen szinten utasítja el a cicit.
de azóta volt egy icipici sikerélmányem. amikor felvettem és a vállamat kezdte el szopizni, próbálkoztunk újra. a szopis testhelyzetek nem jöttek be, ordított teli torokból, viszont amikor lefektettem a hátára miután megynyugodott és a szájába lógattam a mellem, bekapta mosolygott és 10 percig cumizott rajta. kicsit szívott is, hallottam, hogy nyel.

talán van remény. viszont üvegből is nagyon keveset eszik, olyannyira, hogy 19 nap alatt alig hízott 300grammot. eddig mindig 1kiló körül hízott nem egészen egy hónap alatt....

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ancsi, bende, irigyellek titeket, nagyon jól néztek ki!
sajnos nálam a tejtermeléssel hízás jött együtt. fogyózni meg nem merek...

bende! a babakocsim egy bergon, vilégosbarna, szürke virágos betéttel. nem tudom melyik nap tudunk majd lemenni, mert most van nálunk ablakcsere, azaz még az utómunkálatok. :(
Vendég

igazából nem terveztem a kiruccanást két hétre, csak egyre, de nagyon összevesztünk párommal, úgyhogy kettő lett belőle.
pihentünk sokat, Zsófi meg élvezte, hogy az udvaron sokat levegőztünk.
Vendég

Sziasztok Lányok!Ancsi:Szoktam mondani hülyeségböl hogy a Hannát már a pocakba fodrászhoz vittem olyan mintha fazonra lenne vágva a haja :D Megnéztem az iwiwen a képeket hogy ti milyen szépek vagytok jaj és azok szép szemek :D :D :D meg az a közös kép is nagyon szép :D Látom ti is cumiztok van amikor nekünk is be kell vetni hogy elaludjon.Szopi után elalszik a cicimen utánna büfi tovább alszik aztán lerakom a kiságyba és felébred ilyenkor jön a cumi egy picit.Trundike:Barni nagyon szép azon a képen milyen kis szőke volt már akkor :D Elhiszem hogy nincs kedved semmihez kitartás!Mikor kezditek a felújítást?Gégéé:Kitartás nem szabad rágyújtani a picur egészsége az első :wink: Nálunk is cigizik Apa valahogy nem bir róla leszokni :( Biztos nem könnyü én nem tudom milyen mert soha nem cigiztem.Anyany:De jó hogy visszajöttetek :D :D :D Köszönjük a gratulációt :D Remélem a pároddal rendeződtek a dolgok.Bende Ancsi:Ti fejitek a tejcit szopi után?
Vendég

Köszi az érdeklődést lányok, de még semmi hír a babámról.. pontosabban alakulnak a dolgok, a nyákdugó utolsó része is elment ma. Holnap ismét vizsgálat. Apa sajni éjszakás a héten, szóval nem szeretném ha most éjszaka lenne valami. Reggelig megpróbálom kihúzni.

Cigi

Nehéz letenni és utána sokáig kísérti az embert. Én 5 éve hagytam abba és most már olyan szintre jutottam (terhesség előtt persze), hogy undorodtam a szagától. Szerencsére párom is letette velem, támogattuk egymást a zűrös időszakokban.

Trundi
Barni olyan édes a válladon! És nagyon szép kis pofija lett! :)

Nikica nyitvatartása: H-P 9-17, Szo.: 9-12

anyany
A súlyod miatt most nem szabad aggódni.. majd ha féléves elmúlt a picilány! Akkor fogyizhatsz kedvedre! :)

Holnap délre megyek dokihoz.. Kíváncsi vagyok mi lesz. :P
zsula

Zsula szurkolok nektek!
köszi a vigasztalást. :cry: :cry: :cry: :cry:
na még vagy 3és fél hónapig biztosan maradok tehén...

olyan jó látni a sok sok babát!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy esetleg van valakinek ötlete hogy a császármetszés utáni hasat mivel lehetne megtámasztani,mert most képtelen vagyok az izommal tartani.Sajnos a fűző ,az a gumis, nem vált be, nagyon fáj tőle a vágás(függőleges vágás, teljes hosszban).
Esetleg a kismama bandázs van annyira erős?
Azt lehet kapni ilyen kis méretben?kb 65 kilo vagyok, nagyon kis hasam maradt, de az nagyon lóg,ahogy mozog járás közben folyamatosan sajog a heg..

Előre is köszi, ha van valami ötlet.
tünci28

sziasztok csajok!

Köszi a sok lelkesítő hozzászólást!

Tünci28...hűha...függőleges...(hogy-hogy?)
a bandázst én múlt héten próbáltam a kenguruban, és bevallom, szerintem semmit nem ér, de igazából, ha nagyon kis hasad van, akkor megpróbálhatod...hátha...és mi lenne, ha egy fáslival körbetekrenéd magad, úgy, ahogy neked kényelmes...van még egy ilyen leszorító bugyi szerűség, azt is lehet a kanguruban, meg ilyen helyeken kapni...esetleg, bár szerintem az is bizergálná a sebet...

zsula: köszi a nyitvatartást :)

Cigi: csak ritkán tör rám a vágy, és általában olyankor, amikor alapból nyűgös vagyok...múltkor mondtam a férjemnek, hogy csak egy napra vegye át tőlem a babát:) azt mondta, jó, a pocakja már megvan hozzá:))

anyany: remélem már kibékültetek....nagyon összeveszhettetek, ha ennyire sokáig távol voltál :( :(

lara: minden rendeben ezek szerint? megy minden a maga útján? szépen eszik, tud büfizni, alszik? (irigyszmájli) tényleg nagyon helyes sok hajával :)

Más: képzeljétek el, 5 napja szedek vasat, és annyira, de annyira fájt a hasam tegnap, hogy majd bele pusztúltam. a probléma az volt (jelenleg is fennáll), hogy pukiznom kellett (már elnézést :oops: ) de nem tudok, egyszerűen. és érzem, ahogy feszít a légbubi belülről, ráadásul persze még a babácska is arra rugdal folyton. Ha sikerül netalántán egy, akkot jön egy másik:) vettem be reni deflatint, és az jó, kb 1 órán keresztül, aztán újra...a férjem be akart vinni a kórházba, mert nagyon fájt a hasam, de annyira elkezdtem nevetni, hogy nehogymá bevigyen, mert nem tudok pukizni:) aztán akkor mondta, hogy felhívja a Deák doki bácsit, na erre mégjobban nevettem, mert elképzeltem, hogy milyen fejet vágna este 10-kor, ha ilyen miatt hívnám:) persze az is lehet, hogy még a baba is rossz helyen, vagy poziba fekszik, de most is nagyon fáááj :( ja és a lényeg, hogy szerintem a vastól...

na nem fárasztalak tovább titeket. sok puszi

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Csak egy pusziiiii és majd még jövök.
Zsula! mikor babaázol már végre????ű
Tünci! még mindig áll, hogy kölcsönadom az enyémet, legalább kipróbálhatnád.
Anyany! végre!!! jól eltűntél
Lara! én nem fejek, mindent kieszik belőlem. :) Kép
bende

Sziasztok!

Anyany: SZIA!!! :) Sajnálom hogy elutasítja a cicit a babóca, de lehet hogy ha úgyis anyatejet kap mégha cumisüvegből is akkor nem kellene ennél már bibit cisnálni belőle. A számot hívhatod természetesen, hátha ezért az ismerősömm tud majd segíteni :)
Mindenestre örülök hogy ismét itt vagy :)
Pároddal a dolog rendeződött? Min kaptatot össze ha szabad kérdeznem. (hozzáteszem mi is sokat veszekszünk mostanában)
A súlyoddal szerintem is próbálj meg nem foglalkozni (bagoly mondja verében ... )
Mennyit szedtél fel ha megkérdezhetem?

Lara: Felújítás tegnap elkezdődött. Már minden le van kapva, mostmár az új dolgokat teszik fel :)
Kíváncsi leszek nagyon!
Szerencsés vagy hogy sosem gyújtottál rá, bár én is visszamehetnék az időben...
Egyébként keresünk nagyobb lakást is egyben. 2+fél szoba, nagy konyhával vagy valami ilyesmi, de sehol nincs megfelelő.
Fehérváron nem építettek normális lakást, az újakata meg brutális áron adják el :(

Zsula: Gratula a leszokáshoz, akkor kitartok. :)

Tünci: Sajna ebben nem igazán tudok segíteni :(

Gégéé: Énis szedek vasat a doki kérdezte is hogy lett-e tőle problémá (székrekedés). Mondtam nem, mert én szoktam PI vizet inni napi max 1,5 litert és teljesen rendben vagyok.
Szerintem valami bennragadt már elnézést azért fáj a pocid. A szűzteát is javaslom az is szépen meghajt, bár a terhesség végefele nem ajánlják mert szülési görcsöket indíthat azaz beindíthatja állítólag a szülést (ZSULA!!! TÉNYLEG!! MIT SZÓLSZ? :) ).

Bende: De jó kedve van a csöppségnek! IMÁDNIVALÓ!!! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

gégéé
Védőnéninek mond el a dolgot, nekem is javasolt pár apróságot. Voltak hasonló problémáim. :oops: Rennie-t és Espumisant ajánlott. És hogy sokszor egyek keveset.

bende
milyen kis vigyori babád van! Olyan tündér!!!:)

anyany
Picúrnak kell a jó kis vitamindús mamitejci, szóval kitartás, őrá gondolj, könnyebben elviselned. Amúgy tornázgatni lehet, de csak óvatosan. Nyújtógyakorlatok, sok-sok séta, esetleg szobabicikli.. Hirtelen ennyi ötletem van. :roll:

Bende
Én is türelmetlen vagyok ám!! :P

Trundike
Kaja téren már szinte mindent kipróbáltam és tessék.. Krisztián fiam igen ráérős típus lesz. :)
Ja, amúgy a lánynevetek tetszik, párom is ezt választotta, ha lányzónk lett volna.
zsula

Bende!

Írd meg a számod és akkor értesítelek mindenképp!
Még csak most találtam meg a felajánlást.. Nézek, de nem látok.. :)
Minden gondolatom már a manó körül forog.
De egy biztos, a héten meglesz. Vasárnap voltam 2222, és tegnap már a nyákdugó vége is elment. Reménykedem!
Bár tegnap olyan sokan voltak a szülészeten, hogy max a folyosón kaptam volna helyet.. Azt meg inkább kihagyom.
zsula

Sziasztok :)

Jól eltűntem :oops: nem is tudom emlékeztek e rám. mostmár tudok jönni kicsit sűrübben is. Igyekszem bekapcsolódni, ha nem bánjátok.

Mindenkinek gratulálok a picurjához. Akik még egyben vannak kitartás. Zsula drukkolok, könnyűt és gyorsat :lol:
bibii

Bibii: Valami rémlik igen :) Üdv ismét köztünk!!! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Sziasztok lányok!

Köszönöm mindenkitől a gratulációkat.
Csak gyors bekukk.
Sajna átmenetilge nincs netünk. Most anyu laptopján nézem. Meg majd át az egyik barátunknál. Igyekszem majd írni nektek születéstörténetet és felrakni Marciról képeket.

Hál istennek nagyon nyugodt baba és simán alszik Lili sikongatásai közepette. Éjszaka is max. 2x kell fel. Úgyhogy annyira nem lesz szerintem probléma. Lili még nem féltékeny, hanem arra kell vigyázni, hogy ne dögönyözze agyon.

Gólyanéni!

Sajnálom hogy nem jött össze a találkozás. Majd egyszer. :)

Mindenkinek puszi.
Tünde és Marci :lol:

Kép
Kép
tucsinke

Ja és lányok ajánlom mindenkinek a gátmasszázst és a homeos bogyókat. Sokat segített.
Sikerült is gátvédelemmel szülnöm. :lol:

Kép
Kép
tucsinke

Szia Tucsinke!

Jösz amikor tudsz, csak ne feledkezz meg rólunk :) Örülök hogy minden rendben, bizony egy kisbaba hangzavarban is tud aludni :)
Milyen kétgyernmekes anyukának lenni? :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tucsinke4 :) Az igen! Szuper!!! Akkor én sem fogok ódzkodni a gátmasszázstól...

Tündi
Kép
Kép
trundike

Tücsinke
grarulálok a kisfiadhoz, és sok tejcit :lol:

Végre sikerült képet kicsinyítenem :P

Kép Kép
bibii

Bibii: Jaj de édes a kisfiad :)
Hogy vagytok? Mi a neve? Most mennyi idős is?
És a nagyobbik fiaddal mi újság? Féltékeny a tesóra?

Tündi
Kép
Kép
trundike

Zsula! Megírta. Privi ment. Én meg majd jövök :)
bende

Megírta= megírtam. Béna bende
bende

Bende!

Mentve, köszi!!!

Lányok nekem lesz igazam! A dokik elszámolták magukat egy másfél héttel.. Berzsenyi ma már indítani akart én viszont nem engedtem! És mint kiderült, jól tettem, mert Orosz doki sem javasolta. sőt, szülésznénim azt mondta, hogy a természet szépen elindította nálam a folyamatot, már 3cm-re nyitva vagyok. Szóval nem kell indítani még, de így is naponta kell járnom ellenőrzésre. szóval még egy kis türelem! :oops: :oops:

bibii
Hát az első kép valami tünemény! Olyan édes pofát vág!! :P Nagyon helyes!
zsula

Lara: köszi, ti is nagyon szépek vagytok. Majd igyekszem még rakni fel képeket. Olyan gyorsan nő, hogy hihetetlen. Minden nap más...
majd észreveszed te is a kis hajasbabádon :)

Bibii, Trundike: gyönyörűek a fiúk. Trundike, micsoda szőke herceg...
El tudom képzelni őket Bende kislányával :) Méghogy nyomi...na nem máááááááááá

Bende: cuki Niki apucival :) Nálunk is apa a sztár, bár keveset van itthon, de imádja.

gégéé: próbálj inni egy kis tejet a vastablettára, én is azt csináltam. Kicsit meghajt, legalábbis engem meghajtott. Amikor beveszed utána egy kis pohárral, és még egészséges is. Nekem is volt egy-két nap míg terhes voltam, hogy beszorult valami...tudom, nagyon kellemetlen. Lehet Dokibácsink jót nevetne ha felhívnátok. De az is lehet, hogy adna valami jótanácsot.
Már akartam kérdezni, hogy nem ismered-e véletlenül a Szabó Sándorné Krisztit a lepsényi suliból. A férje a párom unokatestvére. Épp a hétvégén voltak nálunk. És a Rédl Gyuriékat? Ők meg munkatársaim voltak.

Tucsinke: örülök, hogy minden rendben veletek, várjuk a beszámolót.

Anyany: Végre-végre-végre!!!
Remélem már kibékültetek a pároddal. Tyű, jól összekaptatok.
Én is bálna vagyok, méghogy jól nézek ki??? ÁÁÁÁÁÁÁÁáá dehogy.
Van rajtam 10 kiló felesleg. Így jár aki több, mint 20 kg-t hízik a terhesség alatt :) 64-el kezdtem, vagyok 180 cm magas, és most 74 kg. Jó, lehet, nem olyan sok a magassághoz, de lóg a pocim, és nagy a hátsóm is. Na, sebaj, majd ráérünk fogyózni. Most a tejci a fontos tényleg, aztán majd kitalálunk valami tuti fogyireceptet :)
Fogyunk együtt!! :)

Zsula: tényleg kitartás. Nagyon szurkolunk neked. Szerintem is jobb, ha a természet intézi el a dolgokat. Úgy van rendjén.

Lányok: gátmasszázzsal kapcsolatban, van egy origi üveg Weleda gátmasszázsolajam. Fel sincs bontva. Sajnos én már későn kapcsoltam. Ha kell valakinek, szívesen eladom. Akár postán is elküldhetem.

Cigi: na ja. Én is cigiztem, bár nem nem annyira intenzíven, vitt a társaság, de amióta babát vártam, már többet nem szívtam, mostmár lassan 1 éve, én megundorodtam tőle. Büdös volt, hányingerem volt tőle....azt mondják a nagyokosok, nem lehet leszokni, csak abbahagyni. Ki tudja......
Én már többet sosem szeretnék rágyújtani. Szerencsére a Drágám sem dohányzik, így ez könnyebb lesz biztosan.

Sokat írtam....bocsika!

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok, jó reggelt! :)

Zsula: Az igen! Hogy hogy elszámolták? 3 cm-re? Az szép akkor gyors szülésed lesz ha minden igaz :) De jó :)
Mi várunk türelmesen ;)
Akkor Bende ír nekünk ugye hogy mi van veletek?

Lányok: A közös fogyiba majd én is benne leszek ki ne hagyjatok! :)

Ki hogy van ma? :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

hahóóó!

Ancsi_pancsi, de igen ismerem a Krisztit, természetesen, munkatársam, sőt a gyerekeit is ismerem. Az egyik kedvenc tanítványom volt a alánya:) imáááádtam tanítani, de sajna már nagy, és máshol tanul. A Rédl-éket nem ismerem személyesen, de látásból biztosan.

Közös fogyi: engem természetesen nem kell megvárni, de mira én fogyózhatok, tessék kidolgozni a tuti módszert, és átadni nekem...lehetőleg ne legyen benne sok éhezés, és saláta :D

Trundike...mizu a párocskáddal? miért veszekedtek? megverjem???

Zsula megy a drukkkkkkk!!!

bibii: szia! nagyon cukorfalat a babád:) gratu.

Tucsinke, mégegyszer gratu, és kérlek ossz meg infókat a gátmasszázsról; nyilván sejtem, hogy mi a feladat, de mondjuk, hogy mikortól, vagy különleges technika, vagy ilyesmi.

bende: aztaaaaaaaa de édi, nagyon irigy vagyok. :D

holnap megyek a doktorúrhoz, megles. szerintem mondom neki, a vizes folyást; a beszorult pukival inkább nem nyaggatom:)
amúgy tegnap egész jól voltam, aztán este megint fájt, bal oldalon nagyon lenn, aztán reggel, meg úgy fájt, hogy alig tudtam kiegyenesedni, aztán bevettem egy renni deflatint, visszafeküdtem...elolvastam a bestben, hogy 21 sztár vár babát...fennakadtam azon, hogy a sarka-hajdú páros, hogy várhatja februárra a babát, hiszen csak így augusztus tájékán mondták, hogy 6 hetes...na mindegy, aztán kicsit elszenderültem, aztán felkeltem, és most nem fáj....de emma igencsak arrafelé matatgat :) a védőnénivel beszéltem, szerinte nő a baba, nő a hasam, nő mindenem, és a beleim most rendeződnek...és az is lehet szerinte, hogy a baba valahogy befészkelte magát egy furi helyre, és azt mondta tessékeljem arrébb...hát nem nagyon tudom én tessékelni szerencsétlen gyereket:)

na eleget pofáztam. Ma kicsit takarítanom kellene, mert szalad a lakás, de durván...az elmúlt 4 napban kábé semmit nem tudtam csinálni csak feküdni és olvasni...(és mindezt a pukik miatt ?!:):D:))

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Hali!

Vagyok! Zsulamég mindig netezget, ahelyett, hogy a szülőszobán lenne. Megígérte, hogy ír, ha történik valami.
Nem nagyon volt időm, az elmúlt napokban, Lujzi annyit alszik, amíg sétálunk. A fennmaradó időben szórakoztatást igényel. Amennyiben ez elmarad, nyekereg. Valaki feltűnik a színen, vigyorog. Éjjel is :)Tiszta UPC leszek. Szórakoztatás mindenáron.
Any-any! ez nagyon durva összeveszés lehetett. Mi is összekaptunk, pár napja nem is nagyon van étvágyam, csak a gyerek miatt eszem. ( ez nem fogyókúra tipp )
170 magas vagyok mára 68 kiló. Versenysúlyhoz képest +8, teherbeeséséhez képest +3. Mindenki azt írja, hogy tehén....Ezek szerint 55 kiló felett már mindenki annak számolja magát.
Trundikének is olyan vékony az arca a képen, hogy tuti nem tehén.Most megyek visszanézem a képeket...
bende

Nézegettem- ancsi pancsi sem az, anyany-t nem láttam, de remélem egyszer összekoccantjuk a babakocsikat, gégéét sem és larát sem. Bibii két gyerek mellett tuti nem az, szóval maradt ez a média által sugallt gebeség. Ahol nincs narancsbőr, viszér, seprűvéna, felesleges kiló, sehol semmi, csak mindenkinek kezében a pár hetes gyerek. Ja és a cickó sem lóg. Na jól kidühöngtem magam. Én nem bírok fogyókúrázni. Max annyit, hogy egy időre elhagyom a nasit. Inkább mozgok és nem eszek 6 után. Mostanában ez össze is jön, mert délután már általában alig alszik a gyerek, tehát nincs időm enni és rengeteget sétálunk.
Zsulát kihagytam. De tuti, hogy Ő is vékony. De hétvégére biztosan az lesz.
3 ujjnyira nyitva? én már rég szülőszobán voltam oxitocinra kötve :(
bende

Gégéé!
azt is olvastad a Bestben, hogy mindenki mennyire tudományos? Nem is értem, hogy szülhettem... egyetlenegy könyvet sem olvastam el.
bende

Gégéé: :) Nekem is van egy ciki téma amit inkább nem kérdezek, de a tej is jó lehet meg a szűz tea is jó lehet a problémára, vagy a PI víz.
Szegényke! Szerencsére nekem ilyen gondom nincs.

Ma voltam vérvételen, de a Hunyadi útra kell mennem a leletért. Vajon miért?
Tudja valaki hol adják ki az eredményeket? Meg a vérlaborba is el kell mennem majd. Már előre imádom.

Bende: a kép ami fenn van ott 58 kg voltam. A csúcs amit imádtam szóval ott jelentem tényleg nem vagyok tehén :)
Íme egy kép kb 25 hetesen. Na itt már azért van mit fogni és az arcom sem oly vékony:
Kép
Egyébként igazad van, az újságokban is még a kismamák is szuper vékonyak. Borzasztó!
Ahogy te "fogyózol" úgy tervezem majd én is, meg annyit hogy igyekszem a szénhidrátot nagyon visszafogni.
Koplalni eszem ágában sem lesz.
A UPC aranyos volt :) Ti merre is laktok - ha megkérdezhetem? Mármint hogy merrefele kellene majd tolni azt a bizonyos babakocsit :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

olvastam-olvastam :) hehe, és persze senkinek nincs semmi baja, feleslege, semmi:) a párom mondta is, hogy ez a terhesség dolog annyira más, mint ahogy ő azt a fejében tárolta....hogy libbenünk a pocakunkkal, takarítgatunk, mosolyogva álldogálunk az üres kiságy mellett, simizzve a hasunk, aztán megszületik a baba...nagy cici oké, de semmi háj, meg lógás, meg nagy has...és a szopizást is úgy képzelte, hogy az micsoda egy fini dolog lehet az anyáknak, ahogy a baba kedvesen szopogatja a cicijüket....erre jöttem én a bimbóvédőkkel, fejéssel, folyással, öklendezéssel, úgy kell néha felhúzni az ágyról, kihúzni a kádból meg ilyenek :) de azért szeret nagyon azt mondta:) csak nem így képzelte :) drága...én is nagyon szeretem.

Én 181 cm vagyok. 79 kilóval kezdtem a terhességet. Vadul fogyóztam előtte, meg sportóltam...keméyn 2 hónapja, fogytam tőle vagy 2 kilót, de mindenesetre a kedvem sokkal jobb volt, és szerintem ez is segített babásodni. Na a lényeg, a lényeg, most 87 kiló vagyok, és csak apró imákat mormolok, hogy nehogy 100 legyek....persze mindenki azt mondja, hogy ááá nem is látszik, csak a pocid nagy, meg ilyenek....de én látom, és zavar, és már a baba előtt is nagyon zavart az a 79. szeretnék 70 lenni, olyan jövő ilyenkorra :)

Én nem mondom, hogy tehén vagyok, de légiesnek sem nevezném magam....

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Gégéé : Akkorát nevettem a monológon :) Nagyon édik lehettek :) Páromnak is megküldtem.
Igaz ami igaz :)
Egyébként próbálja valami azt mondtani egy kismamának hogy sokat hízott. Csak pocira... persze persze... :) Nekemis azt mondják mindig de én látok ám mást is.
Próbálok ezzel nem többet foglalkozni mint egészséges, de félek hogy régi nadrágjaim sokáig nem lesznek még jók rám.
Új ruhatárra lesz szükségem... Szólok is a páromnak ;)

Tündi
Kép
Kép
trundike

ja, amúgy persze, összetolhatjuk a babakocsit, csak én még olyan sokááá fogom tologatni....:( már néha olyan türelmetlen vagyok.

tründike igen látszik rajtad a képen, hogy babát vársz...szerintem szép vagy, csinos a frizud...persze az embernek hiába mondják...a lényeg, hogy ő maga érezze magát jól a bőrében. Én tudom, hogy 79 kilósan nem éreztem jól magam a bőrömben...szóval, még nem tudom, hogy hogyan, de asszem, hogy leginkább sportolással fogok lefogyni. egyszer csináltam 2 hétig a norbi diétáját. majd belehaltam, mert persze nekem mindig este volt kenyér ehetnékem, meg csoki ehetnékem...szóval majd bebedeglettem, és 2 kilót HÍZTAM...tökre sírtam :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Gégéé: Nagyon sajnálom. Nehéz megtalálni azt a módot amivel az ember kiegyensúlyozott és tartós fogyást érhet el.
Sportolni és is fogok majd. Tollasozni szeretnék majd. Az nagyon bejött nekem korábban is :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

tründike :D :D :D :D :D :oops: :oops: :oops:

eléggé rá vagyunk pörögve a témára :) sokat beszélgetünk:)

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Sziasztok Lányok!Trundike nagyon csinos kismama vagy :D :D :D :D én ma nagyon fáradtan vagyok kicsit hosszú lett az este manóka 18:30-tól aludt 22:30-ig aztán 03:30-ig fennt voltunk :( egyszerüen nem aludt el szopizott aztán mire beértem vele a szobába mindig felébredt aztán sirdogált a cumi is csak picit kellett neki Anyukák ilyenkor mit lehet tenni?Úgyhogy 10:30-ig aludtam én is most meg várom a doki nénit tegnap leesett a köldökcsonk végre olyan szép neki most.Ha nem találtok megfelelő lakást gyertek veszprémbe :lol: Lányok a fogyókúrába én is benne vagyok képzeljétek új csikok lettek a pocakomon most a császár után igy is olyan lett a pocakom mint egy zebra na meg ahogy lóg tiszta undorító na de a végeredmény a lényeg :D de már egy picit ment vissza ugyhogytalán nem marad ilyen.Gégéé:Nekem egész furcsa hogy nem kell dokihoz menni az utolsó hetekbe hetente mentünk na de majd 4 hét múlva.Tucsinke:GRATULÁLOK :D :D :D :D látod fe
Vendég

Köszönjük a dícséreteket :oops: :lol:

Annyit írtatok nem győzök olvasni :wink:

trundike

Jól vagyunk köszönjük. Ricsi lassan 5 hónapos lesz úgy elment ez a pár hónap.....
Nem féltékeny,sőt megitatja ha kell, néha nem is kérem meg rá :lol: , este segít vetkőztetni, ha kedve van hozzá, csak néha már úgy akarna játsztani vele mint az ő korabeliekkel :lol:

bende

Azért rajtam is van ám felesleg, bár én csak 7 kilót szedtem fel, terhesség alatt ami utána egyből le is ment. Így szerencsés vagyok viszont az elsőnél 58 al kezdtem és 14 et híztam :? . Én 65 el megelégednék. Ha van tuti recept én is én is :lol:

Zsula

Megy a drukk. 3 újjnyi? remélem hamar meglesz.
bibii

szia Lara, de jó, hogy itt vagy:)

ilyenkor ringatni, dudolni neki, letenni, ha sír felvenni, ringatni, dúdolni, éjfélkor inni egy kávét, megkérni apát, hogy ringassa, én így képzelem:):) szegényke, lehet front volt, vagy ilyesmi, majd ma pihentek egy picivel többet.

köldökcsonk: na ez volt a másik dolog, amitől szegény férjem frászt kapott. ő azt hitte, hogy szép köldökkel hozzuk majd haza a babaát, aztán meglátta az egyik újságba, hogy a babának ilyen csipesszel el van csípve:) szerintem nem is aludt aznap éjjel:)

tök jó, hogy nektek már leesett!! pihenj!!!! puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Lara: Köszi :) Sajnálom hogy rossz éjszakátok volt remélem eztán csak jobb lesz! :)

Bibii: Nagyon édesek lehetnek együtt :) Kíváncsi leszek hogy az én kisfiam hogy fog viselkedni a hugicájával...
Remélem nem lesznek nagyon gondok :)
Szóval Ricsike a kis jövevény. Akárhogy kerestem nem találtam meg a nevét :) Nagyon édi :)

Gégéé: Remélem több meglepetés már nem éri a párodat :D
Szegényke!

Tündi
Kép
Kép
trundike

tründike:) tuti éri még...

de sebaj, egyszer nekünk is fel kell nőni:) :D :D :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé

Közbe itt volt a dokinéni meg lettünk dicsérve 6 nap alatt hizott a Hannus 300 grammot úgyhogy most elértük a születési súlyunkat.Ott tartottam hogy Tucsinke:látod felcseréltük a hónapot mi lettünkaugusztusiak ti meg szeptemberiek :D Remélem jól tellnek a napok jó babázást és sok sok tejcsit!Azt eli s felejtettem irni hogy úgy hazaengedtek minket a kórházból hogy még be sem indult a tejcsi nem is voltam idegbeteg :roll: na mindegy megoldódott a gond béreltünk mérleget és igy már itthon néztem hogy mennyit tud szopizni a picur aztán pár nap alatt beindult rendesen igy nem kellett pótlás hála égnek.Gégéé:A csipeszt már a kórházba leveszik amúgy nem vészes a köldök ápolás nálunk apa is csinálta most még egy hétig kezelni kell.Bende:Aranyos upc lehetsz :D :D :D Zsula:Kitartás!Tényleg jobb ha a természet rendezi a dolgát sajnos nálunk ez nem adatott meg de majd talán legközelebb :wink: Bocsi lányok hogy két részletbe irok.
Vendég

Gégéé:Ez igy van fel kell nőni meg most már nem úgy van ám hogy ide megyünk meg oda hanem az elsö ez a tündéri kis manó.De ez az egész jött igy magátol legalábbis nálunk.Jó hogy a párom is besegít amibe csak tud.Majd meglátod a párod is belejön :wink: Trundike:Biztos nem lesz semmi gond!Bibi:Nagyon aranyos a kisfiad :D
Vendég

Gégéé: beszéltem a párommal. Ő is nevetett egy jót de teljes mértékben megérti a párodat. Biza neki is voltak újdonságok :)

Lara: remélem de majd úgyis mesélek :) Hanna ezek szerint szorgalmasan szopizik? Ügyi :) Gratulálok a szép hízáshoz! :)

Tündi
Kép
Kép
trundike

Igen nagyon ügyesen szopizik most elaludt úgyhogy ebédelek aztán én is lefekszek ki tudja milyen lesz az éjszaka amúgy ha nincs front 4 4,5 órát alszik egyhuzamba ami szerintem nagyon jó.Úgy imádom :D nagyon tetszik nekem ez a babázás :D
Vendég

Lara: Aztényleg nagyon jó :) Szuper!!! örülök hogy ilyen jól mennek a dolgok :) Jó pihenést !!!

Tündi
Kép
Kép
trundike

köszi.már nektek sincs sok hátra a nagy találkozásig :wink:
Vendég

Húúú... Micsoda bőbeszédűek voltatok ma! :) Tök jó, alig győztem az olvasást!

Lara
Gratu a picihez, nagyon ügyi! Egy-egy rossz éjszaka meg bárkinek becsúszhat. Fel a fejjel!

Trundike
Nagyon csini kismama vagy!

Bende
Nem értelek.. a képen olyan kis csini voltál Nikikével!

Keresek egy képet én is és felteszem.

Amúgy nem vagyok valami vékony.. sajni.. 170 cm és 85 kg voltam az utolsó mérleglésen.. :cry:
Szóval nekem is lesz mit lepasszolnom.

Holnap délben ismét doki és megint amnioszkópos vizsgálat.. immár az 5. :(
zsula

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?