Sziasztok banyák!
Vicuska!
Annyira örülök nektek! Vigyázz nagyon magatokra! Ne bánd, hogy elsőre nem ikrezel! Bár megértelek, én is nagyon sajnálom őket, hisz elindultak!
Mami!
Örülök, hogy minden rendben van veletek és, hogy ilyen szép nagyok annak ellenére, hogy ketten vannak! Hogy bírod ha mocorognak? Eltom képzelni mit művelhet a két rosszcsont!
Susy!
Itt is megdícsérem a babócádat! Nagyon édes pofija van, nagyon helyes legényke!
Babcsi, Tünci, Ticsi!
Annyira a célegyenesben vagytok, tök izgi! Szépek a szobák nagyon! Mi nem nagyon készülődünk még! A gyerekszoba egyelőre csak a gyereké, de már nagyon sokminden megvan! Picit irigykedek, de csak jóból! Szeretnék már hetekben ott tartani ahol ti, de még nem szeretnék babázni! Olyan nyugalmas, kiegyensúlyozott heteim vannak, végre élvezem, hisz ebben a csodában még nem volt részem és valszeg nem is lesz! Itt még nem tartottam soha! Nem gondoltam volna, hogy a 3. trimeszter ennyire nyugis, békés lehet! Bár tény, hogy fáradékonyabb vagyok és kényelmetlen már egy picit, de nincs semmi problémám és így olyan szép az egész!
Gyugyi!
Ez a Karika kiizélte a biztosítékot nálam!
Milyen újra kisiskolásokat tanítani? Tudnak cipőt kötni?
Itt most tanítja a tanítónéni őket!
Egyelőre nem sok sikerrel!
Mit szóltak az osztályhoz?
Dike!
Üdv itt! Jó helyre jöttél!
Én a cikluson pl nem kaptam kersztet pedig biztos volt pé, mert babás voltam! Az uh biztosabb, higgy annak!
Elvileg repedhet két tüsző de csak 24 órán belül, te ezen túl voltál, szerintem is felszívódik a 19-es!
Ditke!
Szijjjja!
Én sajna nem tok nagyon összefoglalni, abból írok amit megjegyeztem abból amit időnként olvasgattam!
A lényeg, hogy most már ne lépj le!
Mi van veled? Inkább mesélj magadról!
Kolibri!
Te is nagyon eltüntél, többé nehogy ilyet tegyél! Veled mizu?
Nati!
Örülök, hogy jó légkörbe kerültél vissza, sokat számít! Amit leírtál, hogy reggelente hány felé mész, hát én abba elfáradtam!
Na most majd lemegy az a pár plusz ami nincs is rajtad!
Zsu!
Örülök, hogy jobban vagytok! Nagyon helyes, hogy elmenetetek kikapcsolódni! Írj majd élménybeszámolót és hozzál képeket is!
Basszus, ennyi tellett tőlem hirtelen!
Ja igen, Tünde! Nagyon édesek a kcisik! Haramdik babát nem szeretnétek?
Sleepin!
Sajnálom, hogy Bende baba beteg! Fiam is taknyos volt csöppet, márcsak köhög! Én csak C-vitamint adtam, mert nem tünt/tünik betegnek! Fura ilyen melegben bekapni a takonykórt!
Fenci!
Család már tudja? Miért takargatod a pocakod? Légy rá büszke!
Mondom én, akiről csak most tudják meg sokan, hogy babázni fogunk!
Szülés: Nekem mindegy hogyan, mivel, csak gond ne legyen! Bár félek a császártól, vagyis ami utána van, de itt most a babán van a hangsúly! Nekem kell, szükségem van az átmenetre, ahogy megkapom a babát! Kell, hogy szenvedjek, szüljek, úgy kerek az egész! A két vetélés között is óriási volt a különbség! A 18 hetes babát kikapták belőlem, nagyon nehezen dolgoztam fel, egyszercsak eltünt! A 19 hetest megszültem, más volt, hamarabb gyógyult a lelkem! Viszont az biztos, hogy fájdalomcsillapító nélkül is túlélhető, egyszer sem kaptam és itt vagyok! Nem vészes és tényleg a végén, mintha elvágták volna!
Röviden rólunk: Jól vagyunk, kaptunk megint 4 hetet, pénteken megyek uhura! Jövőhéten kezdem szúrni magamnak a tüdőérlelőt!
Még soha nem szúrtam magam, de lehet, hogy addig találok valakit aki beadja! Végre megvan a Gynipral! Hihetetlen, hogy a végére sikerült beszerezni!
Cukrom szar lett, diétázok! Érdekes mióta számüztem a szőlőt, jó! Viszont most többet eszek, mint eddig csak mást!
Ma azért bűnőztem, krumplistésztát ettem és így is 5.4 lett a cukrom! Szóval asszem nem nagyon parázok ezen!