Na hali lányok, végre eső!
(meg hétfő, ezt hagyjuk)
Mire megjöttem a suliból úgy néztem ki, mint akit nagyon konkrétan háton borítottak egy vödör vízzel (ennyit az esernyőkről), sebaj, de legalább lehűlt, szerintem ez mindannyiunknak nagy öröm….
Judit,
Öcsém bulija király lett, sajnos ezúttal sem tudtam megállni a szalonspiccnél
, ezért éles emlékeim csak az elejéről vannak, de jó volt nagyon - itt gyorsan válaszolok is, hogy nem szoptatok már jó régen… pont ezért nagyon ciki, hiszen a szoptatás zászlaja alatt lehet zabálni, a „gyermekért teszem, hogy legyen tej” indokkal, de én mire fogjam, azon kívül, hogy egy akaratgyenge zabálógép vagyok….
De ma eddig oks a dolog, elkezdtem, csak általában én addig fogyózok, amíg éhes nem leszek… szóval majd este mindenképpen megírom, hogy sikerült-e végigcsinálni a napot…ugyanazt szoktam csinálni mint te, ülök a kaja fölött, még talán éhes sem vagyok, de akkor is benyomom… reménykedjünk, talán ma elindul a nagy folyamat…
Ha az én házasságomban van probléma, az pont az, hogy szerintem nem beszélget velem eleget… lehet, hogy ezt most megfejtetted, nem jut szóhoz szegény pára?...
csak nem… bár tudom, hogy nagyon hajlamos vagyok a szófosásra… na, ezt este megkérdezem ha hazajön…
Örülök, ha nevettél, ez az egyik legfontosabb az életben, röhögjünk mindenen ha lehet…
Én amúgy rendeltem már norbis menüt, szerintem a húsos-salátás kajákat nem érdemes, sokkal olcsóbban össze lehet dobni otthon, viszont az édességei zseniálisak, abból mindig több adagot is rendeltem, nagyon laktató és finom a mákos vagy diós guba, a somlói, meg még egy csomó minden, aminek én neki nem állnék norbi lisztből… én mikor dolgoztam és elhíztam akkor kezdtem a norbi menüt rendelni, fogytam mint a gép, de baromi drága volt…
És persze judittesó!
Naná, hogy lehet jönni gyerek nélkül! A fogamzásos topikokban például szerintem tök sokak csak vágynak még gyerekre, vegyük úgy, hogy te is vágysz, és írj nyugodtan, minél többen vagyunk annál jobb!!
Bosek vazze, most olvasom én is, hogy csináltad, csak kenyérelhagyással? És mennyi idő volt így a -5 kiló? Király vagy, ismét egy jó példa….
Többiek merre császkáltok, írjatok pár sort csajok, Pumperka, Dominika, Edith, Márti….
Asszem avatart kéne cserélnem…. Jó arc a Jodie, de se leszbi nem vagyok, se kigyúrt mint ő… a hasonlóságunk kimerül annyiban, hogy két szemünk egy orrunk egy szájunk van mindkettőnknek…
na, nézek valami újat, este jövök, puszi csajok