Új privát üzeneted érkezett!

Kiváncsi!

Gratulálok és egyébként a szavam is elállt! 6.?
Ez igen!

Jucus
20170114224602

KiváncsiKép

Nagy nagy GRATULA Nektek!!

Gigóca
gigóca

Kíváncsi!
Ezek szerint mégis lenyúljátok a kedvenc nevemet?
Na, jó, nem bánomKép
Csi
csii

Ez igeeeenKép
Kivancsi, gratula innen is! Es egy unicumot en is lekuldok az egeszsegetekreKép

-Afonya
afonya

Hosszú szünet után újra itt vagyok, MINDENKINEK SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK!

Végre bekötötték hozzánk a mikrohullámú internetet, száguldozok mint a villám...

Voltam tegnap egy hobby boltban, kár volt bemennem. Annyi mindent vettem, hogy a párom elől el kellett dugnom a számlát. Többek között velem jött egy arany színű lakkfilc is hát igen, jól jön az így karácsony után Kép Vettem még márvány-festéket is meg hungarocell csibéket, hőre keményedő gyurmát stb. Készülök a húsvétra alapon.

Szeretném a konyhámat feldobni egy kicsit, ezért ha valakinek van olyan szalvétája amin gyümölcsök vannak szívesen fogadom. (epres már van)

Kiváncsi komolyan a 6.? Ez nem semmi!!! Minden elismerésem!
Kata
kovkata

Mindenkinek nagyon köszönöm a gratulációkat! Kép
Remélem, minden rendben lesz, de még a szülésig nagyon sok dolgom van (hazaköltözés, de előtte otthon a felújítás befejezése, bebútorozás, elhelyezkedés, mindez öt gyerekkel...), hát túl kell élni! Kép
Csi, melyik az a név? Igaz, már nem sokat hagytunk a naptárban...Kép
Kíváncsi
kíváncsi

Kíváncsi!
Gratulálok a pocaklakódhoz. Én is kíváncsi vagyok melyik az a név (lány/fiú)?

Kovkata!
Ha megírod a címed (sajnos a borítékot kidobtam és nem írtam le) küldök neked gyümölcsös szalvétákat.

Gyöngyöske
gyöngyöske

KovKata!
Lett végül alvószál?
Márványozó festékedet olvasd el, mielőtt a hungarocellt is beledugod, mert ha az oldószeres, akkor elfolyik a h.cell. Ha lehet vele styroport is festeni, akkor bocs, de nekem már olvadt meg h.cellem, ezért szólokKép.
Én ma mentem volna a Campona-ba, erre nem leesett a hó?!
Én is szeretnék nagyon márványozót (isKép)
Megnézném a csibéket kárpótlásul, így pucéranKép
Mit akarsz a konyhában dekorálni? Falat, szekrényt, vagy tárgyakat?
Ja, és tedd fel az epres szalvétát a képtárba, mert akkor tudni fogjuk, hogy milyen stílusú szalvétákat keresel. Jó?

Kíváncsi!
Hát Apa neveKép Hatodik fiúnál már igazán illő lenne, ha megkapná végre!Kép Ez esetben lemondok róla!Kép

Csi
csii

Sziasztok !

CSi !

A Camponában is van kreatív bolt ?? Én még észre sem vettem, pedig néha szoktam arra járni .
Hol találom ?
Vagy csak úgy mentél volna ???

Szió

Sysy
szilvy73

Szilvia!
Sajnos még nem voltam a Camponában, csak tudom, hogy a Campona második emeletén van az Éva kézimunkabolt, ők az Ambiente szalvétamárka importőrei. A minap hívtam őket, hogy megkérdezzem, nem leltároznak-e év elején, és azt mondták, hogy nem (sok más cég igen). Állítólag nincsenek lefosztva, majdnem az egész kollekció megtalálható náluk, de a 40x40-es méretűek még csak az utazó-ügynöküknél van, az üzletben nincs.
http://www.ambiente-industries.com/ -itt az Ambiente lapja, érdemes körülnézni náluk.

Csi
csii

Csi!
Lett alvószálas párna, a párom nagyon-nagyon örül neki és jókat szunyál rajta. Annyira megtetszett, hogy veszek még három kicsit.
Köszi a márványozós infót, hát oldószeres. Most már mindegy, amúgy sem kaptam sárgát a pipikhez. Itt vannak pucéran: pucér pipik Bocs, kicsit homályos.
Ezek meg a meglévő konyai szalvéták, az utolsó kettőt (tojás, toboz) cserére ajánlom:
konyhai

Gyöngyöske, mail megy.
A konyhába egyenlőre csak képeket szeretnék csinálni.
Kata
kovkata

Csi!

Nekem van nagyon hasonló szalvétám, mint a Jamina kedvence, tudok küldeni egy negyedet, ha érdekel.

Gyöngyöske
gyöngyöske

KKata,
lenne egy javaslatom a képek mellé, ami nagyon feldobja a konyhát.
Nekem valaki küldött zöldséges SZt, amin teljesen élethű paradicsom, saláta, cukkini van (asszem, Fortitól kaptam). Azt megcsináltam a csempére matricának, na nem az egsézet, ha jól számolom Kép, 5 van a konyhámban, de csak mert pici a helyiség és kevés a kilátszó rész.
Majd én is szétnézek a dobozombanKép

Csi,
Neked is szeretnék gratulálni a rokonság növekedéséhezKép

Jamina
jamina

Még mielőtt bárki félreértené: nem én növekszem, csak a rokonságKép
Egyébként köszönjük a gratulációkatKép

Gyöngyöske!
MegköszönömKép! Rakd egy borítékba félre nekem, s majd csereberélünk, ha fel tudom pakolni a Galériába a szalvétákat. Jó?

KovKata!
Ha a Hcell teljes felületét le tudod festékkel zárni, (pl akril), akkor nem tudja megmarni az anyagát az oldószer. Sőt, azért, mert oldószeres, nem minden esetben marja, ezt ki kellene próbálni egy felesleges styroporon.
Megnéztem a szalvétáidat. Melyiket szeretnéd belőle felhasználni, vagy milyen jellegűre gondoltál? Mediterrán (mint az üvegesed,olívás, kosaras) vagy csak gyümölcsös, mint az epres és narancsos? Mert akkor úgy keresek (tudom, jó kérdésKép) Még jó lenne tudni, hogy milyen színű a konyhád!
Több kérdésem nincsKép!

Anyapoc!
Ezt nézd meg!

Csi
csii

Mármegintitt...
Nem egy nagy szám, de nem rossz ötlet a CD felhasználásához itt, a gördülősávon a Fadengrafik auf CDs-re kattanva!
Ez volt már, de még most is tetszikKép
Csi
Névtelen

Csi, köszi a tippet. Tulajdonképpen ezeknek a pipiknek nem fontos márványosnak lenni, azt igazából a tojásoknak szántam. A tojásokról jut eszembe, látott valaki szétpattintható tojás alakú "gömböket"? Nálunk a boltba a nő nem hozat, mert ki nem állhatja a műanyagot. Érdekes, úgy láttam karácsonyi műanyag gömb volt nála...

A konyha jelenleg halványzöld színben pompázik egészen tavaszig. Akkor majd változtatni szeretnék rajta, de még nem tudom hogyan. A konyhabútor is halványzöld, a konyha 3/4-e lambériás a másik részén sima fehér csempe van. Ezt Jamina ötlete alapján a zöldségekkel lehetne dekorálni.
A falra igazából nem tudom milyen képek kellenének, ha összejönne elég mediterrán jellegű szalvéta akkor kapna a konyha egy jó meleg színárnyalatot végül is a lambéria barnás, a bútor halványzöld... szerintem jó lenne. Bár a páromnak a gyümölcsök jobban tetszenek na de Ő csak ritkán téved a konyhába Kép

Szuper ez a lakkfilc, irogatok vele mindenre (a képek kivételével Kép)
Kata
kovkata

Kíváncsi, lemaradva, de NAGY-NAGY GRATULA!

Magdi
gmagdi

Jelentem elkészült első tapétaragasztós, repesztett képem: garden
Bal felső sarka hagy némi kívánnivalót maga után na de ez volt az első...
Ha nem sikerül a repesztés le lehet mosni valamivel?
Kata
kovkata

BABAR-os szalvétát keresek! Van ilyen egyáltalán?
Vagy "jaminázzak"egyet?(nyomtatóval)

Jucus
20170114224602

Áfonya,Jamina!

SORRY! Összekutyultalak benneteket.Áfonya nyomtatott szalvétára.Nézzétek el nekem,mert tiszta ideg vagyok.Holnap viszem Somát a sebészetre fütyi igazításra.

Jó éjt:Jucus
20170114224602

Halihó!

Picit alkottam, öntöttem, az új formáimmal kereteket, és válogattam szalvétákat hozzá. De semmi nyuszi, tojás, csibe ilyesmi, KIZÁRÓLAG tavaszi virágok? ibolya, hóvirág, gyöngyvirág, tuipán. Talán meg is csinálom még nyár előtt...

Kíváncsi!
Én is gratulálok Kép! Vajon a 6. lány lesz???? Vagy attól megijednél ennyi fiú után?

Szilvi!
A Camponában is van Éva kézimunka, sőt a Westendben is bővítik az üzletet, ott is lehet majd kapni mindenféléket, nemcsak hímzős dolgokat.

KovKata!
Szerintem minden hobbiboltban van tojás, én az Üllői úton azt hiszem, láttam.

Áfonya!
Az alkoholmentes koktélok még mindig érdekelnek? Mert karácsonyra kaptam egy 138 szakácskönyvet tartalmazó cd-t, amin mindenféle földi jó megtalálható, utánanézhetek neked.

Megyek aludni,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Kíváncsi

Fogadd teljes elismerésemet!De ha ez is fiú lesz,komolyan lehidalok!KépVigyázz magatokra!

Jamina

Te nagyon belejöttél!Csak kicsit felhúznak és már szárnyalsz isKépKépKép!Jók a cuccok!

Csi

Tutijó a lápma!Csak aztne mondd,hogy a Tied!Mert menten elsárgulok!Na de sebaj,amint tavaszodik,állok neki a hűtőnek(sajna maradunk egy darabig,így van értelmeKép).
Patinázás fehérrel,jó ötlet.Kipróbáltam a fehér Bagarolt,dee nem jött be.Nekem nem maradt olyan.mennyi ideig hagyod rajta?
Nikecellvágáshoz:bátyám azt mondta,csak egy síma drót kell meg egy ceruzaelem,és mehet isKép.Nem is mondott nagy hülyeséget!
Óra:azért nem akarok teljes órát használni,mert a lapot én akarom megcsinyálni sókerámiából.De a szerkezetetki lhet szedni belőle attólmégKép.

KovKata

Szt jó lett a repesztés,minek akarod leszedni????KépA csempe dolgot én is ajánlom,anyós is csinált és marhából feldobta a kohyháját!Csak szalvettázni akarsz,vagy jöhet egyéb ötlet?

Anyapoc

anyapoc

kovKata!
Persze, persze, gondoltam, hogy nem a csibék lesznek márványosakKép Csak úgy, általánosságban mondtam, hogy talán a styropor így festhető oldószeres festékkel.
Lehet, hogy idén beruházok én is h.tojásokra, tavaly vettem szettben három darabot, és nagyon megkedveltem. Idén szeretném kihagyni a fújkálástKép
Valamelyik katalógusban mintha lett volna tojás, ami szétszedhető, de most nem emlékszem...Ha a kezembe akad, szólok.
Van mediterrán hangulatú gyümölcsös szalvéta is, akkor mindenkinek tetszeneKép. Én augusztus óta szeretném a konyhámat mediterrán szalvétával díszíteni, már a szalvéták is megvannak, de valahogy nem akar összejönniKép.
Repesztésed úgy jó, ahogy van, a bal sarokkal együttKép Sztem lemosni nem lehet,, max.átfested, de ez így jó, ahogy vanKép

Jucus!
JaminázzKépKépKép!!!
Kedvenc oldalamon jelenleg 5747 szalvétából álló galéria van fent, ott nincsen, gondolom, akkor nincs is, bár... Van viszont Teletubbies, Maja, Tom&Jerry, E.T., Harry Potter, Barbie..., de Babar, az nincs.
Szegény SomaKép. Szegény JucusKép

Csi
csii

Nnna, megtelt a topik, míg bogarásztam a galériábanKép

Anyapoc!
Nem az enyém, de lámpa is, napraforog is, gondoltam, tetszeneKép
Az üveg megfestéséhez nem elég a Bagarol, hanem mindenképp patina kell. A bagarol fehérben nem is tartalmaz (szerintem) elég festékanyagot, az inkább ápol, mint eltakar, ellentétben színes társaival.
Nikecell-vágó--az enyém is elem+drót+némi réz.

Panda!
Nekem azt mondták a telefonban, hogy a Westwndben megszüntették a hobbirészleget, pedig régen ott is voltak szalvéták....Akkor lehet, hogy MEGINT lesz??? Jó lenneKép

Csi
Névtelen

Panda
Mivel vidéki vagyok és itt az egyetlen hobbyboltba az eladó nem hozat tojásokat inkább olyan helyek érdekelnek mint pl. Veszprém, ahova havi egyszer konzultácira járok (Anyapoc!!!) vagy ahonnan rendelni lehet.

A repesztést nem akarom leszedni, csak a bal sarkát szerettem volna kicsit kijavítani. Bár a párom szerint is úgy jó ahogy vagy. Egyébként látta ahogy csinálom és csak bámult a repesztés láttán. El sem tudta képzelni, hogy ez hogyan lehetséges Kép
Kata
kovkata

Sziasztok!

Én is alkottam, de még nem fényképeztem őket.
Igyekszem pótolni.

Kíváncsi!
Hatalmas gratula!KépKépKépKép
Mindig is irigyeltelek a fiúkért, de ha most is kisfiad lesz, akkor már sárga is leszek az irigységtől...Kép

Csí! (és persze mindenkiKép)
Megkuksiznád az "Anyaságról-Miskolc" topikban vagyis ITT, a tegnap esti képemet?Kép
Igaz nem mediterrán és nem is igazán sok látszik, de hátha doppingol majd Téged és a tettek mezejére lépsz a konyháddal kapcsolatban.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

KovKata-Anyapoc!
emlékeztessetek, hogy ássak elő egy veszprémi címet, egy decoupage-importőrről van szó. Nem láttam a kollekcióját, de olasz papírokat hoz be, már simán ez is csábítóKép

Kataó!
Eeez igenKép katincák minden mennyiségbenKép hogyan raktad fel őket?
Üvegfestéssel foglalkozol? Mert a minap a kezembe akadt annak a Vielseidig katicának a stemplijének a képe (érteszKép), ami nagyon tetszett Neked szalvéta képében. Ha gondolod, akkor a.)átküldöm az egészet, és majd kinagyítod, b.)felnagyítom, de arra várni kell... Nos?

Lányok!!!....
Voltak nálunk ma asztalosok ajtókat farigcsálni. Azt tudtam meg, hogy a szeszes fapác erőteljesebben fed, pl az OSB lapoknál a ragasztót is befogja. Viszont szeszes páccal kezelt felületet nem szabad nitróval lakkozni, mert feloldja azt, míg a vizeset nem.
Azt mondták, talán érdemes lenne NAGYON hígított Pálma Fa ragasztót (bödönös) kipróbálni a szalvétákhoz, mert az is vizes, és az is üvegesre/áttetszőre szárad. Ha van valakinek otthon, akkor ki is próbálhatná (Anyapoc?), mert nekem még nincsen. Ebből 1kg ezervalamennyi, ha ezt hígítjuk, akkor sokszorosát kapjuk, míg a dec.rag decinként is igen drága.
Tudja valaki, hogy a könyvkötők milyen ragasztót használnak? Az is vizes ugyanis, és nyilván szintén kedvezőbb, mint a szalvétalakk néven csomagolt ragasztó...
De a lényeg: egy olyan GYÖNYÖRŰŰŰ elektromos gérvágó volt asztaloséknál, hogy HűűűhaKépKépKépKép. Óh, ha nekem lenne egy ilynemKép És tud térben is dőlni, bizonyámKép

Gondolom, most mindenkit jól felcsigáztamKépKépKép
Szeretem ezeket a kütyüket, ez vanKép

Csi
csii

Csí!
A katincák dekupázsolva vannak a konyhaszekrényre.Kép Végülis jöhet az üvegfestős katica is, mert bár mostanában nem művelem, de festék van, úgyhogy ha megtetszik, akkor talán a konyhaablak is katicás lesz. Ott még úgysincs.KépKépKép Küld így kicsiben, majd felnagyítom.
A virágcserepek is készülnek a konyhába, most alapozom őket, hogy katicázhassam. A párom egyenlőre csak vigyorog, de kíváncsi leszek mikor kérdezi meg, hogy nem elég-e már a katicákból...Kép
Felpiszkáltál azzal a Pálma ragasztóval, de sajna csak Palma tex van itthon.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

uhh, szanom-banom, elfeledtem irni a nagy karacsonyi rohanasban:
valoban lehet Palma Fa ragasztoval potolni az epp nem talalt dec.rag.-t, bar nekem a nagyon higitottnal elsore elazott es elszakadt a szalveta. Mondjuk, relativ, kinek mi a NAGYONKép

-Afonya
afonya

Nagyon??? Pontosítsunk: Szalvétaragasztó-állagúra kell hígítaniKép.
Áfonya! "Lakkoztál" is vele? Mert akkor azt is lehetne talán... Arra jó a szalvétaszaggató-hígságú isKép

Kataó!
Az éjszaka átküldömKép De mondom, ezt retusálni kell, mert egy lenyomat képe egy online hobbiboltból.

Csi
Névtelen

Kovkata! Kép Ma postázom a gyümölcsös szalvétákat. Gyöngyöske
gyöngyöske

Tegnap megjött a gyed. Tehát voltam hobbisnálKép.
Vettem olyan csavartszélú kiöntőt, mint Kata007-nek van, és amibe már régóta beleszerelmesedtemKép; de SZ-fronton elkeserítő volt a helyzetKép Szinte csak a karácsonyi kollekció volt még, alig néhány más jellegű, így természetesen boros sem volt, így nem tudtam Csinek (és magamnak) venni olyatKép. Majd megnézem Esztergomban is, ott nagyobb a választék.

Jucus,
ez a ,,jaminázni" micsoda egy szó!Kép Még jó, hogy tkp. áfonyázniKép
Somával mi újság?

KovKata,
szerintem jó a repesztésed, tényleg!

Kata007,
szerintem a katicáid a szekrényen tiszta horrorKép; annyira élethűek, hogy rémisztőek a nagyságuk miattKép

Gyöngyöske,
a csomagodat technikai okok miatt csak ma adtam fel (itthon felejtettemKép)

Álmos vagyok. Szaffi rekordot akar dönteni ki hagyja legkevesebbet aludni az anyját? kategóriában... jajj.

Jamina
jamina

Jamika!
Milyen szalvétára vágysz? Ha egyszer végre ehagyom a bázist (idén még nem tettem ezt), akkor lehet, hogy benézek ide-oda. Ez mindenkinek szól, ha van olyan darab, amire KONKRÉTAN vadásztok, jelezzétek.Kép Hátha...
Jami, egyébként mitől "technikai ok" a feledékenység?KépKépKép

Csináltam egy repesztett üveget. Párom szerint kár volt az üvegért. Vicces ember.

Csi
csii

Jamina!

Jól van na,bocsánat de szerintem egyébként nem is olyan rossz szó!(és nem csak azért mert az én találmányom)
Soma fütyijét krémezzük,hogy hátha tágul ami eddig nem.Na mindegy,lesz még legalább 1-2 szörnyű napom a következő kontroll előtt.

Csi!

Te egy szalvéta adatbázis vagy,komolyan mondom!
Én sokáig nem is figyeltem a különböző gyártókat de amióta olvasgatlak azóta igyekszem nagyon oda figyelni és a nővéremet pont ma kellett kioktatnom,hogy nem csak megjegyezzük,hogy mi van a szalvétán de pontosan megnézzük a márkáját is!
Német oldalt ajánlottál egyszer nekem nézegetni,angolból kicsit jobb vagyok olyanod is van?
Pusza:Jucus
20170114224602

Jamina!
Ne mond már!Kép A lányomnak marhára tetszik.
Az a sok katica csak az alján ilyen sűrű, s az is csak Dodó miatt. Az alvásideje alatt ragasztottam fel azt a részt, hát ha láttad volna amikor észrevette...Kép Azóta is puszilgatja őket, minden nap megszámolja (talán fél, hogy leszedek belőle 1-2 db-ot?Kép). Ha valaki jön hozzánk, húzza a kezét és mutatja, hogy milyen katicák vannak a szekrényen.Kép

A bocisból csináltál már valamit. Mármint a Csí-éből vagy az enyémből.Kép Én igen, de nem olyan mint amilyet elképzeltem. Jó lenne valami tipp. Ha esetleg csináltál valamit talán lopnék róla ötletet.Kép
Tényleg ennyire tetszik az a gipszkiöntő? Persze majd rájössz a hátrányára ha fested a keretet...Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Jucus!
HihiKép nekem amiatt fontos(?) a márka, mert tudom, hogy mit hol lehet kapni. Azaz, nagyjából tudom. Mivel nem tudok hobbiboltokat látogatni, így a választékot a neten nézem meg.
A galéria, amit fentebb emlegettem, az ugyan német, de egy regisztrálás után csak a kategóriák között kell kattintgatni.
Márkák szerinti kollekciókat bemutató oldalakat tudok, azokon néhol van angol nyelv is. Előássam?
Fütyi: vízben áztatás után könnyebben tágulKép ez persze csupán személyes tapasztalat...

Csi
csii

Mennyi gratuláció! Kép Már érdemes volt idejönni...Kép
Azért a szalvétáitokat is megnéztem ám! Kép
Kíváncsi
ui: Kata007, majd nyári szünetben csereüdültetjük őket, jó? KépKépKép Jó kis pesti levegőt jó kis miskolcira...Kép
kíváncsi

Jamina!
Megérkeztek a szalvéták, ksözönöm.

Kovkata!
A Te borítékod még csak ma kelt útra. Szeretnélek megkérni, hogy lesz benne egy boros-szőlős, annak a fotóját tedd már fel légyszi a képtárba, Csi figyelmébe ajánlom. Nekem nincs digit.gépem. Karácsonyra "csak" nyomtatót hozott a Jézuska.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Csi,drága!

Ássál nekem lécci!
Fütyit áztatjuk mi is...

Zsuzsa!
Gyereket dolgoztatjátok,mi?!Egyébként nagyon édes a kispasi!

Jucus
20170114224602

Zsuzsa,
kép nagggggyon jóKép!!!

Jucus,
már olyan régen akartam kérdezni: mi lett a rózsaszín kiscipős SZval? Nem tudod megmutatni?

Kíváncsi és Áfonya,
nem fogtok ki rajtam, kaptam olyan babás SZt, ami sárgaKép

Voltam ma fodrászoltatni meg a szemöldököm-szempillám ráncba szedetniKép, úgyhogy most jó nekem.

Ádi mai szösszenete:
Én: -Na, milyen lett a hajam?
-Nem hosszú!
-És tetszik?
-Csúnya vagy, anya!
-Tényleg? Már nem vagyok szép?
-Inkább de.
Kép

InkábbJamina
jamina

Gyöngyöske, megjöttek a szalvéták, nagyon jók!!! Csak holnap tudom lefényképezni mert most töltöm az akksikat.

Kérdések: ha a csempére szalvétázok és mondjuk pár nap után meggondolom magam, mivel lehet leszedni nyom nélkül?
Hogyan lakkozzátok le ill. kenitek be ragasztóval, az egész csempekockát vagy csak a szalvétadarab alatt és felett?
Ha csak a szalvétát, akkor rögtön le kell törölni a felesleg ragasztót vagy később is lejön valamivel?

Hiába, már most indul a konyha project Kép
Kata
kovkata

Sziasztok!

KovKata

Itt nagyon jó hobbiboltok vannak,de lemaradtam,hogy mi is kéne.Ha megmondod,akkor majd utánanézek,és ha legközelebb erre jársz,megírom,pontosan hova menjKép!

Csí

Na,akkor lemaradtam a pálmafárólKép.Egyébként nekem Palma Tex-em van,az sokkal erősebb,mint a Fa.Szt lakozzásra nem lesz jó,mert szinte nyom nélkül szárad,vagyis nem marad utána olyan réteg,mint a dr után.De ki tudja!
Ja,áss-áss az importőr után.Üzlet is van?Érdekel-érdekel!!!!
Lámpa hamarosan kész,utolsó simításokmennek,majd a másik topikba feldobom.

Jamina

ÁdiKép=ÉdiKép

Anyapoc

anyapoc

VAn valakinek Hobby Művész katalógusa? Nézze már meg nekem legyen szíves a KeraQuick árát; meg mintha a hobbisnál történt gyors átlapozás után láttam volna egy olyan lámpabúrát, ami nekem kell; na az mennyibe kerül? Olyan lámpabúra, amit a konyhai fügesztékekre szoktak tenni, csak ez egyszerűen dekupálható is. Előre is köszönet!

KovKata,
jajj, neki ne ess a csempének, nehogy maradandó károsodásokat szenvedjenKép!
Szóval az én tippem az, hogy vegyél SZtechnikához való átlátszó matricafestéket, ERRE tedd a SZt, és mint egy matricát ragaszd a csempére! Így:
-tutira nem kened össze a csempét
-nem tudod elrontani
-könnyedén eltávolítható.

Ja, és a lakkfilced: képet is össze lehet ám firkálni veleKép, meg a keretet is, emlékszel még az én kiscsészémre? (benne van a dekupliban is, a Dekupli címe meg a profilomban).

Anyapoc KépKépKép

Ezek a gyógypuszik magamnak mennek: KépKépKépKépKépKépKép. A nyavalyát elkapta Apácskától Ádi, Áditól én, és ma reggelre égő torokfájásra és erős köhögési ingerre ébredtemKép. Szóval vigyázat, fertőzök!

Jamina
jamina

Jami!
Áldom az eszem... Gyerekemet úgy szoktattam, hogy anyáról vagy jót, vagy semmitKépKépKép
A minap állt a tükör előtt, és ezt mondta:
-Anya akkora fenekem van, mint egy ló.
-Igen, kisfiam!
-Neked is, anya!!!

A módszeren kell finomítani még egy kicsitKép

Zsuzsa!
Remek ez a képKépKépKép Most őszintén: való egy ekkora gyermeket dolgoztatni? Előbb Zsunya, most meg Te...Ehh, milyen világban élünk.....Kép

KovKata!
Amíg nem volt matricához való ragasztóm, és átlátszó üvegmatricám, én egy átlátszó, öntapadós fóliára ragasztottam úgy fél éve egy szalvétát, az mai napig a csempén van. Próbának az sem rossz talán...

Anyapoc!
Cím-mail ment.
Miért nem kérsz az asztaloséktól egy bébiüvegnyi ragasztót próbának? Hátha...

GöthösJami!
Vagy bengás? Az még szebb szóKépKépKép
Valahol van nékem egy ilyen katalógusom, de hetek óta nem láttam....
Neked is ások majd egy esztergomi címet, ha jól emlékszem, Arany J. utca. Ismerős?

Tegnap berobbantam a BricoStore-ba, még pénz is volt nálam. NEM VETTEM SEMMIT, úgy le vannak fosztva. Már ők is árulnak DEKA termékeket, és PannonColort is a Marabu mellett, de egyszerűen nem volt semmiKép.
Aztán kissé frusztráltan berontottam a CORAba, ott gyorsan vettem egy adag napraforgósat (szia Anyapoc), és a DUNI szalvéta-mixét. Hiba volt, mármint az utóbbi. Azok a fránya kisbetűk. Nem olvastam el, hogy ebben a csomagban nem az egész kollekció van benne, hanem csak öt darab, amiből mellesleg három már nekem is megvan. Jó bolt voltKép Ne vegyétek meg!

Megérkezett a Mariann Kreatív katalógusa. Mindenkinek ajánlom, aki iskolában-oviban dolgozik, vagy a gyereke termét dekorálja. Ez a katalógus leginkább olyan termékeket kínál nagyon-nagy választékban, amiből ablakképek készíthetők. Ezen kívül nagyon sok, kimondottan gyerekeknek való eszközök is vannak, pl. vastagbelű ceruza, mintaolló, stb.
katalógusrendelés, és shop itt. Nekem nem jött mellé csekKépKépKép.

Sziasztok
Csi

U.i.:Áfonya, jó a profilodKép
csii

Köszi a csempetippeket, kipróbálom.
Ez itt Gyöngyöske szalvétája remélem, erre gondolt.
Kata
kovkata

Gyöngyöske, Kata!
nagyon futok, rohanok, de mielőtt négykor beköszön Jamina, el kell mondanom, hogy ez egy nagyon-nagyon klassz szalvétaKépKépKép
Csi
Névtelen

CsiKépKépKép
ez most azért volt, mert délelőtt mondtam, milyen jó ez a SZ, és nem akartad, hogy Neked ne jusson?!

Gyöngyöske,
lehet róla szó, hogy kapjak min. 1/4-et?Kép
J.
jamina

Sziasztok,
Nem tudja valaki hol van helyileg a Kreatív Hobbi boltja?
A legújabb alkotásomról feltettem egy képet a képtárba.Kép

Csi,
GyerekszájKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Csi, Jamina!
Még pont annyi van, hogy tudok 1-1 1/4-et küldeni Nektek.

csi!
Küldd el a címed, jó?

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Kíváncsi!
Inkább találkozzunk valahol vidéken. Ahol tényleg van levegő. Kép

KovKata!
Én a konyhaszekrényről szedtem le kb. egy hét után, mert nem tetszett az elrendezés, de egész könnyen lejött. Pedig a festett ajtót sem kaparni, sem súrolni nem lehet. Beáztattam vizes szivaccsal és aránylag könnyen lejött, sőt néhol egész nagy darabokban.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?