Sziasztok!
Jól el voltam havazva én is, csak olvasó üzemmódban működtem
aneetha: mik a hírek, mit mondott a doki? ha lesz egy kis időd azért jelentkezz plííííz
zazzy: jó volt hallani rólad, örülök, hogy nem kezdted el az új évet, anyum tanár mondta hogy az évkezdés mindig sok mindennel jár...meg ugye otthagyni az osztály épp középidőben sem jó, próbálj pihizni sokat...
és ha tudsz majd muti képeket is
pocisat és ilyeneket. Persze türelmesen fogok várni a meghívomra
nagy esemény van Monee Ákosa
Mókica: mit mondott a doki?további tervek?
babszika: egy ázsiai hagyomány szerint, ha apa egy hónapon keresztül 1 pohár tejet iszik egy kis mézecskével akkor hamarabb érik a katona és a mennyisége is több lesz...nem tudom működik-e de megér egy próbát nem?
ariaden: nyugi nyugi, megértelek teljesen, csak próbálj nem aggódni. No meg a hiszti sem jó, mert apa is átveszi...
ranita: nekem is hullott a hajam év elején, elkezdtem hajolajat használni és elmúlott
a hajhagymákba kellett beledörgölni, kicsit szagoska volt, de aztán 1 hónap után már sokkal jobb volt. A másik nekem az segített, hogy nem cserélgettem a samponom, egyet hasnzáltam mindig ez is segített.
na magamról is írjak....még mindig könnyített munkán vagyok, és élvezem, olyan munkákat csinálok, amit mások nem szeretnek, de én igen. kb 1 hónapig szerintem így lesz. a fertility szerint volt pém...de ha volt szerintem még csak most volt, nem lehet hogy ennyire gyorsan regenerálódnék. Na ma benyújtottam a panaszt is a kórháznak. A teákat még mindig iszogatom
lássuk lássuk
Üdv.:
Aisha
Üdv.
Aisha