Na, itt vagyok
látom du.-óta nem sokan jöttek!
Szóval, 2 hétig nem volt gép, úgyhogy benézni néztem, mert volt itthon egy laptop, de olyan hamar leszívta az akksit, hogy írni már
meg sem próbáltam!
Rólunk: vannak események.Hannus 1,5 hete elindult, úgyhogy JÁRUNK 2 LÁBON
Olyan kis cuki ahogy megy.Most pont cipőkeresgélésbe vagyok, mert a méreteink nem éppen átlagosak
és mindenhol 19-től, max 18-astól vannak kiscipők!Voltam már gyógycipőboltba is, ahol kicsit fel is húztak.Közölték ugyanis, hogy megnézi egy ort.doki a lábát(1500-ért) és ha nem találja indokoltnak, mármint ort.-iai esetnek a lábát akkor nem írja fel készítésre
Kérdem, és akkor miben járjon a törpém, mezítláb?????Mire Ő, hát azt nem tudja!De ők csak akkor készíthetnek cipőt, ha a doki indokoltnak tartja!Komoly,nem??!!!Úgy látszik világszenzáció vagyunk, mert nem volt még sohase dolguk az átlagnál kisebb manóval!Na erről ennyit!De most kaptam egy címet, szerencse itta közelben, Gazdagréten, ahol vannak kicsike cipők.Telefonon megkérdeztem, úgyhogy holnap oda megyünk!remélem kapunk is, vagy ha nem akkor készítenek.
Eszünk nagyon klasszul, mindent mint mi
Ma voltunk pont méreckedni, és 2 hét alatt 70dkg-ot híztunk.Hurrrrá,hurrrrá
Úgyhogy mégiscsak jó az a Humana tápi
Már van 4 fogunk, alul+fölül 2-2, és most jön egyszerre fölül 2-is mindkét oldalon!
Mondja, hogy ha kaka vana pelusba, rángatja agytyát, és: kaka,kaka
annyira cuki.Bólogat, ha nem kér valamit, mondja, hogy szia, mitcsinálsz?mama, ku(kutya), ehi(eszti),inni, most ezek jutnak eszembe
de hirtelen úgy elkezdett dumálni, meg persze halandzsába nyomulunk, de nagyon.Mint annó Eszti
ő is így kezdte!
Már átalusszuk tök jól az éjszakákat, de csak itthon. Voltunk idegen helzen is, barinőméknél na, ott fölsirdogált párszor még, de itthon jó már.6, 6:30-körül kel először, aztán benyomunk 200 körüli tápit, és még 8:30-ig kb. visszaalszik!Úgyhogy ez most így tök jó
Voltunk Gastroenterológián is.Doki szerint nem lesz vele semmi gond, de azért levettek 3 kémcső vért, persze 2x kellett szúrni
úgy sííírt csórikám.Majd 1 hónap múlva megyünk vissza kontrollra, és a véreredményt megbeszélni!
Doki el volt ájulva mennyit eszünk, mert persze kikérdezett az egész napos kajálásokról.És attól meg végképp, hogy mennyi mindent tud, meg hogy megy már stb.Azt is írta a papírra, hogy átlagon felüli értelemmel rendelkezik
Olyan büszke voltam a kis minimre
Megvan a medencénk, úgyhogy amikor jó idő van állandóan kint strandizunk
Jövő héten meg megyünk egy barátnőmékhez Siófokhoz, Szabadi-Sóstóra!Remélem jó idő lesz.Ha esik akkor nem megyünk, csak amikor jó idő lesz!Mert az egy faház, így megfázni nem megyünk le, csak nyaralni
Nagyjából ennyi velünk!
Eszti is jól van, tök nagyot nőtt, ősszel mennem kell egy csomó rucit venni neki
Nekünk ugye ovi még nem kezdődik, így maradunk tovább hármasban.
Kivagyok, mert most kéne beadnom a jelentkezést a Fősulira, és seholse tudok szerezni jelentkezési lapot!Se netről, se könyvesboltból, úgyhogy holnap benézek a suliba, hátha ott is ki tudom tölteni, és úgy beadni!