Na, tegnap nem tudtam jönni, mert a kölök sz@rt elaludni.
Gyugyikám
Hát…a házunk…
Még mindig csak az alap van meg. Apával abban maradtunk, hogy mégis jövőre indítjuk a többit, mert 2 évig úgyis távol leszünk, addig legalább nem kell a kölcsönt törleszteni.
Na, ez az ételkiborogatás – nekem is szoktak ilyen napjaim lenni, amikor kiesik minden a kezemből; hú de utálom.
Nati
Hú, akkor nem irigyellek. Mármint, hogy Apa nálatok ilyen időbeosztásban dolgozik. Nálunk legalább reggel később ment. Persze, azt még nem tom, Bp. hogy lesz, de nem is gondolok rá.
Megjött?? Hát az meg hogy lehet???
Zsófi
Hát én sem vagyok épp Bp-fan.
Én szívesebben költöznék inkább vmi környező kistelepülésre, de akkor meg, ha szükségem van Apára vmiért napközben, akkor nehezen tudna hazaugrani. De asszem 2 évet talán kibírok.
Hát, a helyedben én is sokat strandolnék. Biztos nem bírnám ki, hogy ne ugorjak le minden nap. De azért irigykedhetünk, nem??
Ja, és ami kimaradt:
Július: Zsófi
Vicky
Sajnálom a nyaralást! Az meg főleg bosszantó, hogy nem is tehettek ellene semmit.
Szar időt én is szuggerálom!!
Hú, a Te pocakod is szép méretes már! Igazi kismamis!!
Nekem is kőne még gyorsan csinálni egy képet, nehogy lemaradjunk a végéről.
Vicus
Drukk begyűjtve!! Ma van a kritikus éjjel.
Aztán óvatosan a kertészkedéssel Te lány!!! Na, nekem abszolút nem hiányzik a meló. Én azonnal röppentem tp-re, amint betöltöttem a 12. hetet. Nem is vágyom még vissza. Mondjuk, ha olyat csináltam volna, amit szeretek, akkor biztos más lenne, de így…
Susy
Keményedéseknek hess!!! Hányszor van egy nap?? Mert asszem 10-ig okés. Jó nagyon a bútor! Majd azért dobj képet a kész szobáról is, ha meglesz! Úgy az igazi!
Grönikém
Hát nem is várjuk el, hogy sokat írj! Ennyi pont ölég. Csak hogy tudjuk, minden okés odabent. Nagyon ügyik vagytok ám!!!
Fenci
OK, akkor március.
Már csak a többieket kell meggyőzni.
Cicifájás: Rékánál kb. a 6. héttől fájt, de úgy, hogy nem tudtam rajta feküdni. Dórinál alig. Lehet, hogy már megedződött??
Tündi
Uccsó év? Akkor még szakdolit is kell írnod?? Hú, elég húzós lesz akkor megint. Örülök, hogy az ovi jól indult. Gondolom, Neked is könnyebb így. Balázs nagyon gyorsan fejlődik. Én azért örülök, hogy Réka nem járt 10 hónaposan.
Ticsi
Szupper az attópálya!! Réka tuti egyből lecsapna rá! Nagy autófan.
Na, meg egész nap a repülőket lesi. Van, hogy alig találom meg az égen, amit meglát, ő meg egyből kiszúrja. Már a hangjukra is felfigyel. Eszméletlen a csaj! Árpi jó nagyot nőtt!! Igazi kis kópés a fizimiskája.
Azért kivi lennék, mit csinálnának, ha összeeresztenénk őket. Mondjuk, Réka egyelőre csak eljátszik más gyerkőcök mellett, még nem igényli az együttjátszást.
Nekünk meg tök szerencsénk volt múltkor az okmányirodában. Mi, ugyi, nem vagyunk házasok. Úhogy mentünk intézni az apaságit. Fél óra alatt végeztünk, pedig Apa be volt tojva, hogy sokat kell majd várni, mert előtte ünnepnap (08.20.) volt. Szerencsére nem így történt. Anno Rékánál már nem tudtuk elintézni. A szülés után kellett személyesen intéznünk az anyakönyvet, de addig Anyukám vigyázott Rékára, na meg Apa előre odaszólt, hogy megyünk, otthon kisbaba van, így hamar végeztünk. De jó, hogy írtad ezt a postás dolgot. Majd utánajárunk ennek mi is. Így azért egyszerűbb.
Én is gondolkodtam, hogy el kellene mennem tp-re, Apa meg menne GYES-re, de akkor nekem a hüle tp-s papír miatt állandóan haza kellett volna járnom, ami meg rengeteg pénz lett volna. Így maradt ez a variáció, ami most van. A szabi.
Ne is mondd ezt a kert dolgot. Amíg itthon laktunk, olyan (na szép nem) tűrhetően nézett ki, de ami most van… Após nem éppen egy mezőgazdász típus. Nekem meg olyan nehéz megállnom, hogy ne csináljak vmit. De sok értelme nincs, hiszen nem leszünk itthon, no meg nem szeretnék idő előtt szülni. Réka mellett nekem sosem volt olyan, hogy mindennel kész legyek és csak üljek.
Irigy-irigy!!
Árpi súlyához itt van egy kis segítség:
http://www.babaszoba.hu/services/percentil Én megcsináltam Rékának. A súly picit átlag alatt van, de még belefér. A magassága meg tök jó.
Bútorok nagyon tecc! Fenyő, igaz?? Én is fan vagyok! Nekünk Rékának IKEA-s ágya van, meg a pelenkázó is az. Dóri ágya örökölt lesz. Kicsit kopott, de működőképes. Rékának varrtam szupi falvédőt, mert a külső fal mellett alszik. Meg dekupázsoltam dobozkákat (még Rékának vettem Győrben, oszt most csináltam csak meg, égőőőő
), képet. Na, meg hímeztem is. Majd én is teszek fel képeket hétvégén. Addigra nagyjából kész lesz a berendezés. Árpi ágya hol van? Vagy én vagyok vaksi?!?
Ja, még akartam kérdezni, hogy akkó most hol is laktok? Mert más van az iwiw-en, meg itt a tábliban.
Hú, na lépek is, mert késő van.