Sziasztok!
Nekünk csak overálunk volt eddig, nem tudom a másik mitől jobb?
Nekem egyik gyerek sem aludt hálózsákban, mert nagyon nem szerették. Nem tekeri bele magát a gyerek, amikor forgolódik?
Timi, még ne kiabáld el, mert Szandra is 4,5 hónapig szépen aludt éjjel, majd az elmúlt pár hétben döntött úgy, hogy mi lenne, ha éjjel is találkozna anyucival. Szinte minden éjjel ébren van min 1X.
Nem hangzik túl jól ez a bukás dolog, de szerencsére én nem találkoztam egyik gyereknél sem ilyennel igazán. Nem nyel esetleg több levegőt evés közben? Remélem hamar kinövi.
Melus, jó pihenést!
Tündi, sok erőt kívánok Lucához, nem lehet egyszerű.
Tamara, én úgy tudom -valahonnan(?)-, hogy 40 napig is van tej a mellben azután, hogy már a szoptatás be van fejezve. Márpedig Te turbózod is.
Sapkát és később cipőt is szerintem csak rápróbálással szabad venni.
Linda, szuper a Vivi frizurája
Kriszti, jó hosszú napod lesz holnap.
Nem tudom az én Rolim hány agyféltekét használhat, de még mindig nagyon keveset beszél érthetően, viszont jól belehúzott WC ügyben. Remélem nem késik sokat a fejlődéssel.
Tündi, Zsuzsa, Tulli, megy a drukk Nektek!
Itt a Róna utcában kb. 4 körül nem sétált vmelykőtök? Kettő babakocsival, egyik egy szőke anyuka, és egy rövid, barna hajú piros szoknyában és fekete fesőben?
Tali:
Sajna az Örs felé nem vagyok ismerős, a környéken sem tudok igazán használható játszóteret. Anyósom most költözött vissza az Astoria mögé, úgyhogy nálunk most megint menő lesz a Károlyi kert. Ez gondolom amúgy Nektek messze lenne. (fekete alacsony padlós buszokkal megközelíthető, csak én vissza szoktam sétálni egy zebráig, hogy ne cipeljem az aluljárón át a kocsit.)
Úgyhogy további ötletek jöhetnek.
Anikó