Új privát üzeneted érkezett!

Mamint, mért kéne a laptető miatt haragudni? Én inkább gratulálok hozzá. :D

Aisha: hőm: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 54400_.png

a ciklus az alaphőm feljebb rakta :?

Ranita, és többiek?
mókica

Sziasztok!

Nekem a doki merckformin xr-t írt fel, nincs rajt támogatás, 60 db-os, 20000 Ft. Akkor az nekem nem éppen ócsó :? .

Babszika!
Lehet az is, hogy a férjed szülinapjára pont nem fog megjönni. Na az lenne csak az igazi szülinap :D .

Aisha!
Mi az a magas hő? Egyébként mit mindtak neked, hogy a ciklusod mindjárt vissza fog állni a normális kerékvágásba? Csak mert ilyen eset után, mint a tied is, előfordulhatnak kisebb gubancok. Vagy gondolod meg is lehetett már a pé?

Ariaden!
Én megmondtam. Bár én inkább 2 nappal előbbre tippelnék.

Mókica!
Hát a hőd nagyon bíztató. Egy nap késéssel együtt haladunk, úgyhogy együtt is izgulhatunk :D :D :D . Van valami megérzés?

Egy kérdés. Annyira fáj pár napja az egyik lábam, olyan, mintha mindig görcsölne. Nem úgy összehúzódik, hanem mintha mindig görcsbe lenne. Nem valami jó érzés, nekem sose szokott ilyen lenni. Nem tudtok rá valamit?
ranita1979

Hoppá, 2000, nem 20000 :shock: :D :oops:
ranita1979

Ranita 20ezer Ft???? :shock: Akkor azt hiszem maradok az avandametnél, azon van támogatás, és anélkül is "csak" 3000Ft lenne. Ez igen csak érdekes! Egy éve ilyenkor még meforal 500-ast szedtem, kb 600 Ft volt támogatás nélkül egy doboz.

lábgörcs: a lábikrád görcsöl be? Ha hirtelen felállsz, nem szédelegsz kicsit? Mert ha mind kettő igaz rád, akkor erős magnézium hiányod van. Ha csak a lábikrád görcsöl, akkor is érdemes magnéziumot szedned. A MegneB6-ot ajánlom, nekem már pár nap alatt elmúlik tőle (de azért egy egész dobozzal érdemes beszedni). Görcsölhet még calcium hiány miatt, igyál napi egy pohár tejet, és egyél sajtot. (finomabb, mint a calcium pezsgőtabletta).

Kép
mamint

Na, úgy azért egészen más. :lol: Milyen kiszerelésű? Mondjuk még így is elég húzósnak tűnik az ára.

Kép
mamint

Anita!

A magas hő nekem is meglepő...ma 36,7-et mértem és a normál hőm 36,0 körül van. A doki azt mondta hogy már az első hónapban fogamzóképes vagy...nekem ez az mondja, hogy pé. Ezért szoktak fogigátlót adni, ha valaki nem akar azonnal újra próbálkozni. Az eddigi leleteim alapján azt mondta a doki, hogy okés vagyok, mint előtte. De ki tudja :)
Cicakteát iszom már 4 napja, lehet ez segít. Itt olvastam róla azért iszom :

http://fogamzas.mindenkilapja.hu/

Üdv.:
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok Csajok! :D

Aisha, azért remélem nem lesz belőle most baba! :) Védekeztünk mindig. :)
Különben nem bízok én még abban, hogy ez pé volt, max akkor fogok, ha Piroska meglátogat! :oops:

Mókica, nem lehet, hogy a hőd alapján nálad is van valami fennforgás? :)
ariaden

Ranita, hmm megérzés? az nincs ..... de a tippem piri lesz. Nos ha még se, akkor kellemesen csalódok.

Ariaden, lehet valami fennforgás.... mi már 24 hónapja nem tudjuk, hogy mi az a védekezés....
mókica

Sziasztok!

ariaden: megértelek téged, nekem is adott a fertility keresztet, de nem úgy érzem volt valami..., ha piri jön majd én is elhiszem :)már csak 10-11 nap és kiderül :)

Mókica: remélem a ma reggeli hőd és hozzáadódik a szép egyenes vonaladhoz :) nagyon drukkolok...neked mindig 11-12. nap körül zuhan meg ha piri lesz :)

üdv.:
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Így is van, Mókica, lássuk a mai hőd!
ariaden

mai hő jelentés: 36,9 :D ehhez hozzátartozik még az hogy ma sikerült későn kelnem. Szerencsére kialudtam magam.

Aisha, grat a kereszthez, majd meglátjuk....
mókica

Mamint!
Igen,ha hirtelen felállok, bizony szédelgek kicsit. Holnap az első utam a gyógyszertárba vezet és veszek magneB6-ot. Ezt így kell egyébként kérni?
Most, amióta a metet szedem, 1 hete, nem iszok tejet, lehet ez is a baj, mert előtte minden reggelem egy pohár tejjel indult.

Mókica!
Egyre jobb az a hő :D .
ranita1979

Sziasztok!

Mókica: a hőd egyre inkább biztató, most már tényleg ne gondold, hogy csak piri lesz...11. napon vagy és nem alacsonyabb hanem magasabb a hőd, tudom később keltél....de én bíznék a jó hírben :)

Anita: ha hirtelen felállsz és szédelegsz, ezt alacsony vérnyomás is okozhatja. Nekem is volt ilyen, és a doki nekem kiderítette, hogy alacsony a vérnyomásom. Sós vizet kellett innom 1 hétig, és jobb lett egy kicsit. A vérnyomásom még mindig alacsony.

Magamról: nem hiszem, hogy volt pé, a fertility 2 magasabb hő alapján tett keresztet, szerintem még csak most jön. De meglátjuk, most már 1:1 arányban iszom palástfűvet és cickateát :) hátha igaza volt :)

üdv.:
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Ranita - igen, magneB6. Számíts rá, hogy borsos áron adják, de nagyon hatásos!
Ha nem bírod a tejet a met miatt, akkor próbálkozz sajttal, túróval. Vagy kefírrel.
(Az IR szempontjából jobb, ha inkább este iszol tejet ;) )

Kép
mamint

Mamint, nekem nincs IR-em.

Én ma elkezdtem barnázni, úgyhogy ennek a hónapnak megint annyi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: . És ennek örömére este bevettem egy egész metet, lesz ami lesz alapon :? .
ranita1979

Szisztok!
Ígéretemhez híven jelntkezem. :) Péntekem megcsináltattam az utolsó vérvételt is, amit az endokrinológus kért, de időpontot csak november 6-ra kaptam hozzá. :shock: Jó kis várólistájuk van nem mondom. Addig marad a diéta. A mozgást most abbahagytam. hátha sikerült az inszem :roll:
Mindenkinek millió puszi!

hofeherke

sziasztok!

egy kis helyzetjelentés: ma hőm megzuhant, mint ilyen tájban mindig... úgyhogy itt nem lesz zebra.... 36,6 volt a ma reggeli hőm.. szóval itt piri lesz pár nap múlva...

Hófehérke: megy a drukk+++++++++++++
mókica

Sziasztok!

Nekem sincs jo hirem, a csunya fertility elvette a keresztem...de gondoltam ezt, mert nem ereztem, hogy lenne pem, es korai is lenne.

Hofeherke nagyon drukkolok erted, hogy inszem sikeruljon.

Mokica sajnalom...

Udv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Mókica! Fel a fejjel! Az már biztos, hogy volt péd, nem?

Az én hőm ilyen:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 13600_.png

Hogy ebből lesz-e mensi, vagy nem lesz...

Aisha, neked is kell idő, míg regenerálódsz!

Ranita, hányas metet vettél be egyszerre?
ariaden

Ariaden!
500 mg. Nekem csak ennyit írt a doki egyenlőre. 1*500 mg. Miért?

Közületek van olyan, akinek úgy jön meg, hogy előtte 1-2 napig van barnázás?
ranita1979

sziasztok!
ma első cn. nap. Sikerült egy 31 napos ciklust összehoznom... Juhéééééééééj! :D

Ariaden, lehet nálad is lassan piri lesz....
mókica

Mókica!
Irigyellek. Nekem meg még mindigcsak ez a barnázás van. Nagyon minimális, de van. Bár már érzem, hogy fájdogál a hasam.

A véleményetekre lennék kíváncsi. Múltkor a dokim azt mondta, tartsunk a clostival 2 hónap szünetet-előtte 3 hónapig szedtem-, most nem is szedtem. De így az egész ciklusom eltolódott, ha minden igaz a 22. napon volt pé :( -de már abban sem vagyok biztos, hogy volt egyáltalán :cry: -, clostival meg a 15-18. napon szokott lenni. Viszont nekem van itthon pont 10 szemem és arra gondoltam beszedem :roll: :roll: :roll: . Mert ha már most így eltolódott, akkor mi lesz ebben a hónapban? Nem tom micsináljak.
ranita1979

Ranita!
Néha muszáj "leállni" a clostyval, nem tudom pontosan mennyi, azt hiszem max 6 hónapot mondanak egyhuzamban, de ebben nem vagyok biztos.Kell egy kis pihi, mégiscsak mesterségen "benyomott" hormonokról van szó!

Én most vettem Adimetet, hatszázvalamennyi volt a 120 db-os, pedig én is hallottam ezt a támogatás-megvonást...

Kép
Kép
zazzy

Ranita!
Még azt elfelejetettem(nézzétek el, hogy nem vagyok mindenkivel képben :oops: ), hogy neked megvan a pcos diagnózisod? Metet szedsz? Cukor, inzulin,hormonok hogy állnak?
Mert pco-soknál nem a closty a legelőrevivőbb dolog.Én inkább minden mást megpróbáltam, csak clostyzni ne kelljen, és nem is kellett :wink:
Nem mondom, hogy senkinek nem segít, sőt!Csak ne ez legyen az első!

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!
3. napi hormon jó, terheléses inzulint megcsináltattam, nincs IR-em, se cukros nem vagyok, ennek ellenére felírták a metet, most napi 1*500 mg szedek, hátha azért valamit segít.
A jobb petefészkem most is tele van cisztával, a dokim szerint abból nincs esély. Bár most mintha abban éreztem volna pé, de már nem is biztos. Úgyhogy kicsit azért tanácstalan vagyok. Azért a clostival legalább normál időben volt is pé.
ranita1979

Ranita!
És uh-os követés volt?Nehogy a closty még több cisztát csináljon!
Lapar vagy ilyesmi nem merült fel a ciszták eltüntetésére?Érdekes, hogy minden eredményed "jó", mi lehet a gubanc?A dokinak nincs ötlete?

Kép
Kép
zazzy

Zazzy!
Soha nem volt tőle cisztám. Drillingem volt áprilisban, petevezetékek is átjárhatók. A bal petefészek elvileg rendben van most, a múlt hónapban a jobban már megint látott cisztákat. Legközelebb majd a hónap vége fele megyek csak dokihoz.
Én sem értem, hogy mi lehet a gubanc, sajnos.
Az első terhességemnél is volt drilling, utána a 6. hónapban lettem terhes. De akkor pl. sose volt ilyen barnázásom, ami most már 2. napja tart.
ranita1979

Sziasztok!

Mókica: nagyon jó, hogy így nézed, és már ez is nagyon szép eredmény, hogy semmilyen gyógyi nélkül egy normális ciklusod van. Szerintem most kellene egy átjárhatósági, így mindenben biztos lehetsz, működik :)

ariaden: szerintem is mensid lesz, de szép a görbéd :)

Ranita: én is azt hittem a drill után és a clostyval uh-s követést csinálnak.

Zazzy: örülök hogy megint itt vagy :) elkezdtek akkor az új évet a suliban, vagy sem? hogy érzed magad? kezdődik már a kis poci növekedni? Tudsz valamit a zárt fórumba való belépésről? írtam Monácskának püt, de semmi válasz még.

Magamról...fertility meggondolta magát és visszaadta a keresztemet...munkába is visszamentem, fárasztó, de most segít. Megértőek ott is.

Na most teára fel! vár a kis kotyvalékom :) palástfű cickával:)

Üdv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Monee hajnalban bevonult a kórházba szülni!

Kéretik hamarra a drukkokat küldeni! :)

Bármi hír van, hozom!!!
Vendég

Sziasztok!

Csak szólok, hogy még élek. Elkezdődött a meló. A nyár utolsó hete rohanás volt, sosem voltam netközelben.
Bocsi, de még nem olvastam vissza, talán majd ma.
Velem nincs semmi, menszi sem, úgyhogy most fogok majd telefonálni a dokinak. Röviden ennyi.

Pussz mindenkinek!
aneetha

Aisha!
Köszönöm az érdeklődést!Nem kezdtem el a tanévet, találtak helyettem mást.Nem bánom cseppet sem.Hál'istennek jól vagyok, semmi különösebb problémám nincs(azt leszámítva, hogy a cicijeim baromira fájnak), pocakom még nem nő(szerintem, férjem szerint igen, de szerintem csak a túlsúly :evil: )Viszont még egy dekát sem híztam! :D
Mona lehet, hogy el van havazva kicsit, de biztosan fog válaszolni!Mókica már ott van! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Kicsit későn jöttem... mármint Moneenak a drukkhoz.
De biztosan már babázik..... :)

Várom a jó híreket!!!!! :wink:

babszika

Sziasztok!

Rég nem jártam erre felé, látom egyre több babás van itt is.

Tegnap voltam Tűű dokinál konzultáción és azt mondta, hogy nem nagyon javulnak az eredményeim, ezért a metet avandametre cseréli. Valaki szedi ezt a gyógyszer?

KépKép
charlott

Charlott!
Norka szedte!És hamarosan megszületik az eredménye! :wink:
Biztosan neked is segíteni fog!Drukk! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Szia Zazzy!

Hogy vagytok? :-)))))))

Van már lombikos időpontom a Kaáli intézetben. Januárra tudtak besorolni. Várjuk már!!!

KépKép
charlott

Charlott, én szedem, majdnem egy éve. De azt tudd, hogy avanda mellett védekezni KELL!
Nekem sokat lendített az inzulinomon, és a hormonok is már majdnem rendben voltak májusban. Októberben kiderül, hogy most hogyan állok. Ja, és még valami, a ciklusom hossza szépen csökken. Mindig van pé. Szóval én csak szuperlatívuszokban tudok beszélni az avandáról!

Azt még tudnod kell, hogy hízás várható, de pl. én kilóra nem, csak térfogatra gömbölyödtem. Viszont így érzem magam most jól! Sokkal inkább nőnek érzem magam, mint előtte.

Kép
mamint

Lányok, én egyszerűen nem tudom, mi van velem :cry: :cry: :cry: . Tegnap reggel végre azt hittem, hogy megjön, kimentem wc-re és véreztem. (Bocs a részletezésért:)Rendesen. De a betéten aztán semmi. Ez a nap folyamán mégegyszer megtörtént. De közben meg barnázom. Nem mértem egész hónapban hőt, reggel megmértem kíváncsiságból, 36.8 volt.
Ha nekem megjön, akkor jobban leszokott esni a hőm, meg a hasam se fájt, pedig szokott. Azt hiszem ebből jövő héten doki lesz. Elegem van már, komolyan mondom :evil: :evil: :evil:. Mi a ****-ért nem tud már úgy működni minden, ahogy az kell :twisted: ?
ranita1979

Lányok én kétségbe vagyok esve. Az a pé szerintem nem is pé... Egyszerűen semmi sem történik, még a görbén is ilyen fura.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 86400_.png :oops: :cry:
ariaden

Lányok,
csak bekukk! :P

Ranita,
óvatosan a clostival! Nekem a Sote II-n S. professzor monitorozás nélkül (rám se nézett, egy laptopon kaparászott mindig :twisted: ) 5 hónapig nyomta a clostit, úgy elcisztásodtam, hogy még! (És nem tom, tudjátok-e, hogy a closti gátolja a méhnyálkahártya felépülését, és rontja a cervix nyálka minőségét!

Charlott,
üdv itt is! Hajrá január!!!

Met-szedők,
szerintetek a Merckformin okozhat olyat, hogy a szabályos, 30 napos (24. napon pé-ses) ciklusom felborult, és most a 6-7. napon lett pém?!!! :shock: Az endometrium fel sem épül ennyi idő (2 nap) alatt!) :oops:

tillidian

Tillidian!

Nem értem a ciklusodat. Ha a 24. napon volt a peteérés, akkor a 30. napon hogy menstruáltál volna? A peteérés után normálisan 14. napon van a vérzés... De lehet hogy valamit félre értettem?

Van olyan, amikor előbb lesz pé... Lh-ztál, vagy érezted?? Hát nem tudom, hogy a mnyh csak a mens. után kezd épülni?? Mert szerintem ahogy megbetegedsz, lecsökken a progi szinted, és elkezd növekedni az ösztrogén, ami ugye a mnyh-ért felelős?? Jól mondom csajok??? :shock:
Szóval szerintem kivételes esetekben lehet sokal hamarabb az ovuláció.. Hallottunk már olyan teherbeesésről, ahol a mens. alatt, vagy az utolsó nnapon estek teherbe...

Szóval remélem apával beleadtatok mindent!!!

Bocsi a belepofiért...
szilvia80

Ariaden, még pár nap türelem..... szerintem pé-d volt és kb. 14 nap kell, hogy utána mensi legyen. ez lassan letelik nálad. volt hasonló görbém nekem is. nyugi!

Ranita, nem tudom mi van veled.... Nekem vagy megjött rendesen, vagy csak "maszatoltam". Ilyen nem volt nálam. szerintem menj minnél előbb dokihoz....

Tillidian, szerintem is rövid a 6 nap pé után. De én nem zárom ki ezt se hogy nálad így van, mert nem vagyunk egyformák....Hőgörbét vezetsz?

Aisha? Többiek?

Rólam: holnap doki bácsihoz megyek, bezsebelni a pirospontomat a szép spontán ciklusért, és megbeszélni a hogyan továbbot...
mókica

Ranita, régen nálam is ez volt, ha nem volt pém a ciklusban. Nem barnáztam, "rendesen" megjött, de mégsem volt az igazi. Volt, hogy csak 1, vagy 2 napig tartott.

Tillidian, igen, volt már rá példa. Ha legközelebb ugyanez lesz, kérdezz rá a dokidnál, mert esetleg a met adagon változtatni kell.

Kép
mamint

SziasztoK!

tillidian!
Az tényleg nagyon furcsa lenne, ha neked 6 napos luteális fázisod lenne. VAgy legalábbis az vmi bajra utal (pl. sárgatest elégtelenség)
Azt honnan tudod, h volt pé-d a 6. napon? Vérvételből? Mert egyébként nem bizti, h megtörtént.

Ariaden!
Hát, szinte tuti, h nem volt pé-d. Hiszen pé után a progi termelődés miatt nem eshet le a hőd olyan mélységbe, ahol nem is járt még a ciklusod elején sem.
Talán most fog sikerülni!!!!!

Ranita!
Hanyadik napon vagy???

Velem minden ok.... nagyjából. Még mindig baci eredményre várunk. Ráadásul eddig rekordmagasságban volt a hőm, erre ma lezuhant. Szóval, lehetne már holnap reggel, h lássam, vajon visszaugrik-e, mert akkor talán reménykedhetek..... :wink:

babszika

Nekem ez az egész már tök magas és bonyolult. Olyan hisztis vagyok ma, hogy ölni tudnék.
És a pokolba az egész hőmérőzéssel, menstruációval, satöbbi és pasi akarok lenni gondok nélkül, mert nekem sose mőködik rendesen semmim.
ariaden

Ariaden!
Nagyon megértelek, ma valahogy én is így érzem magam :? . Olyan elegem van mindenből érzésem van :( . Mit mondjak, érdekes egy görbe.

Nekem egyébként tegnap megjött rendesen :? . Elég rendesen, ilyen se nagyon szokott lenni. Ki érti ezt. Viszont akkor jól éreztem a pé-t, mert tegnap volt a 14. dpo.
Most úgy gondoltam még valamit kipróblálok, a barátcserjét. Mert úgy tudom ez a barnázás lehet sárgatestelégtelenségtől is, hátha valamit használ.

Tillidian!
Az a pé elég korai, de végülis bármi lehet. Akkor viszont kb 20 napos lenne ez a ciklusod? Nem hőmérőzöl?

Babszika!
Akkor kíváncsian várjuk a holnap reggelt.

Mókica!
Majd gyere, hogy mit mondott a doki.

Nekem is menni kéne a házidokihoz, még nem vittem vissza a véreredményeimet, de mindig annyian vannak nála, mint az oroszok. Ma teszek még egy próbát.
Képzeljétek, annyira hullik a hajam :shock: . Csak mosásnál veszem észre, mert rövid, de akkor tele van a kád alja.Olvastam, hogy a pco-nál ez lehetséges, de régebben erre nem figyeltem fel. Nem tudtok rá valamit?
ranita1979

Sziasztok!

Jól el voltam havazva én is, csak olvasó üzemmódban működtem :)

aneetha: mik a hírek, mit mondott a doki? ha lesz egy kis időd azért jelentkezz plííííz

zazzy:
jó volt hallani rólad, örülök, hogy nem kezdted el az új évet, anyum tanár mondta hogy az évkezdés mindig sok mindennel jár...meg ugye otthagyni az osztály épp középidőben sem jó, próbálj pihizni sokat...:) és ha tudsz majd muti képeket is :) pocisat és ilyeneket. Persze türelmesen fogok várni a meghívomra :) nagy esemény van Monee Ákosa :)

Mókica: mit mondott a doki?további tervek?

babszika: egy ázsiai hagyomány szerint, ha apa egy hónapon keresztül 1 pohár tejet iszik egy kis mézecskével akkor hamarabb érik a katona és a mennyisége is több lesz...nem tudom működik-e de megér egy próbát nem?

ariaden: nyugi nyugi, megértelek teljesen, csak próbálj nem aggódni. No meg a hiszti sem jó, mert apa is átveszi...

ranita:
nekem is hullott a hajam év elején, elkezdtem hajolajat használni és elmúlott :) a hajhagymákba kellett beledörgölni, kicsit szagoska volt, de aztán 1 hónap után már sokkal jobb volt. A másik nekem az segített, hogy nem cserélgettem a samponom, egyet hasnzáltam mindig ez is segített.

na magamról is írjak....még mindig könnyített munkán vagyok, és élvezem, olyan munkákat csinálok, amit mások nem szeretnek, de én igen. kb 1 hónapig szerintem így lesz. a fertility szerint volt pém...de ha volt szerintem még csak most volt, nem lehet hogy ennyire gyorsan regenerálódnék. Na ma benyújtottam a panaszt is a kórháznak. A teákat még mindig iszogatom :) lássuk lássuk :)

Üdv.:
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!
Hát nem is tudom mit írjak.... Doki szabin. Ilyen mérges vagyok :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: szóval megint nem vagyok előrébb.........

Aisha, mézes tej? fura, de férjem megpróbálom rávenni (szerintem sikertelen lesz az akció: a jogi gombát se issza :) )

Babszika, megy a drukk!++++++++++++++++++++++++++

Zazzy, szerintem is jobb hogy nem évközben hagytad ott osztályod...

Ranita, az én hajam is hullott a met sokat segített rajta. Gyógyszertárban lehet kapni Bánfi hajhullás elleni sampont, olyan 800-1000 Ft.

Ariaden, megértelek. Igaza van Aishának: a pasik könnyen át veszik a negatív hatást. Nincs értelme a hisztinek. Sajnos nekünk a rögösebb út jutott a babához(tudom te most még nem szeretnél). Hidd el én se tartozok azok a nők közé, akikre a férje ránéz és máris babás lesz. Bár úgy lenne.... De azt hiszem ez a sorsom, hogy türelmesebb legyek. Hogy kivel? Lehet csupán önmagammal. Fel a fejjel!

Aneetha, veled mi van?
mókica

Hahó Lányok!

Ariaden,
nagyon egyetértek! :oops: Van olyan, hogy mindent a sarokba kell vágni, magasról tenni rá, elmenni moziba, bevágni egy habos sütit v mittomén...bármi, csak ártson! :twisted: - legalább nem a babátlanságon agyal az ember...

Szilvia, Babszika,
bocsi, nem jól írtam, nem 24, hanem 14. napon pé! (Legalább ennyinek örülhettem, hogy a ciklusom rendben van...most már ez sincs... :oops: )
Mivel ez a 73. próbálkozással töltött ciklusunk, elég jól kitanulmányoztam már magam :roll: (amúgy hőmérő, LH-teszt, ovus fájdalom és cervix nyák 1000-rel jelzi, hogy napra pontosan mikor van...

Ranita,
nekem májustól csomóstul hullott a hajam! Kentem én rá mindent, végül is "magától" múlt el, de 2 hónapig kopaszodtam...Tényleg, mi okozza???

Mindenkinek ölelés! Szép hétvégét!

(amúgy, híztam, mióta a metet szedem! :oops: pedig tartom a diétát!)

tillidian

Halihó!
Na, lemondhatok erről a hónapról is. :(

Ez a mézes tej dolgo megér egy próbát.
Férjecskémnek minden jöhet, ami édes, úgyhogy nem lesz gond. Köszi! :wink:

Mókica!
És akkor most???

babszika

Na lányok , írtam egy baromi hosszút és elszállt! :evil: :evil: :evil: Ha lesz mégegyszer kedvem, majd megírom újra, most nagyon felhúztam magam, pedig olyan biztató sorokat írtam nektek! :cry:

Kép
Kép
zazzy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?