Mindenkinek vezető beosztású a férje? Szegény mi
Csak azért írok, mert Foster üzeni, hogy nem tud belépni a babanetre, sőt, hiába regisztrál újra, nem küldenek aktivációs kódot. Nem tudom, mi a franc lehet. Ja, és Juditnak sok erőt küld, szorít Nimiért! Persze ez rám is vonatkozik! Szóval Judit: ++++++++++++
Csirkemelles kaják:
1. kapros csirkemell:
Vékonyra elvágtam a hús szeleteket, sóztam, borsoztam. Fedő alatt, mindenféle zsíradék nékül megpároltam, de előtte vágtam hozzá nagy cikkelyekre hagymát, zöldpaprikát, cukkinit + kicsi őrölt pirospaprikával hintettem. Mikor összefort, levettem a fedőt, vizet elpárologtattam, rávágtam a kaprot és lepirítotam kicsit. (múltkor gombát is raktam hozz, úgy is tuti volt)
2. Pataki tálas csirke
Újkrumplit felkockáztam, Pataki tálba (mázasat használom) beledobáltam, tetejére vékony csirkemell (só, bors), Aztán bedobtam a sütőbe fedővel. (A fedőt fél óráig vízben kell áztatni, aki nem tudná). Semmi zsíradék, víz nem kell hozzá. Mikor a krumpli puha, levenni a fedőt, rávágtam a petrezselyemzöldet+ sajtot szórtam rá. Mikor a sajt megpirult, kész is lett.
Most reggelire Norbi kenyeret ettem füstli virslivel, 1-es kód és még ennék, de elfogyott. Kénytelen leszek vmi gyümit nézni....
Főzni nem fogok, mert vasalok egész délelőtt, meg pihennem is kell. Vettem mára dobozos update kaját......
Mindig szerdán mérem magam, íme: (jövő héten csak csütörtökön tudom, akkor leszünk itthon)
2008.08.20, szerda: 72,5 kg
2008.08.27, szerda: 69,8 kg
2008.09.03. szerda: 69,2 kg
Hát nem sok, de ha úgy nézem két hét alatt lement 3,3 kg.