Sziasztok!
Gluténos dolgok: Nem tudom írtam-e, de még áprilisban, amikor a dokinénink kijött a Vivihez (akkor voltunk fo.ós, hányós betegek), mondta, hogy előtte volt egy konferencián, és a legújabb elmélet szerint a szoptatott (!) babáknak már 8-9 hónaposan be lehet vezetni a gluténes ételeket, mert így a legkisebb az esélye az allergia kialakulásának. Niki elmúlt már 8, majdnem 9 hós volt, amikor adtunk neki, szerencsére nem lett semmi baja. A zsömlét, kiflit előszeretettel lopja el a tányérunkról
Persze még csak pár morzsát tud lecsipegetni a négy kis fogával, de nagyon jól elbíbelődik vele
:D
Végre kaptunk bio rizskását
Szintén a dunakeszi BuyWay-ben, ahogy Panndi is írta
Nekem nagyon tetszik, örülök, hogy írtátok csajok! Köszi!
Szopi: Én is szopival nyugtatom meg Nikit, ahogy Tücsi is írja.
Hasonlóan érzek, mint Tücsi, hogy olyan rövid ez az időszak, és olyan egyszerű, de mégis meghitt ez a dolog, hogy én nem akarom ezt feladni egyelőre
Anno Vivi is olyan szépen megoldotta 13 hósan, ahogy elhagyta a cicizést, gondolom Niki is ilyen ügyes lesz
Képzeljétek!!! Niki ma elkezdett mászni!!!!
Én olyan boldog vagyok, és úgy megnyugodtam!!! Szóval most már ül, áll, mászik, behozta a lemaradását
:D Sőt, még nagyon kezdetlegesen, de már próbál lépegetni is
Persze még van mit gyakorolnia, de olyan jó látni, hogy végülis minden rendben van vele!!!