Gégéé: igen, nála szültem, most júliusban. Nagyon rendes volt velem. Mondjuk én konkrétan megkérdeztem, hogy elvállalja-e a szülést, és Lara is rákérdezett, mi már erről beszéltünk. Ő ajánlotta, hogy egy szülésznővel dolgozik együtt, őt is fel kell keresni majd, meg mehettek szülőszoba látogatóba is.
Nem olcsó a tarifa. Priviben megírhatom, hogy mennyi...
de nekem megérte, mert voltak gondjaim a szülés előtt. Jázmin nagyon nehezen jött össze. Úgy volt, hogy nem is lehet babánk...
Én maximálisan megbízom a dokiban.
Tucsinke: lehet, hogy Lara tényleg beelőz, de kitartás. Értetek is izgulunk nagyon!!! Lehet, hogy tényleg Lilinek lesz igaza...
Trundike: te lettél a szülésközvetítő
Most aztán légy résen, és értesíts minket mindenről!
Engem elvileg visszavárnak a munkahelyemre. Remélem meg is lesz még a cég, mire visszamegyek. Bár nem tudom, hogy tudok majd visszamenni, ki viszi majd oviba, vagy bölcsibe a gyerkőcöt.
Nálunk már akkor felvették a helyemre az embert, mikor még ottvoltam, így átadtam neki a munkát...(de az a baj, hogy egy tök pancsert vettek fel, akinek dunsztja nincs ahhoz a munkához....ááá). Nekem is rosszul esett, dehát gondoskodniuk kell utánpótlásról...
Jogotok van tudni, hogy mi a helyzet visszavárnak-e benneteket, vagy sem, mert akkor időben el kell kezdeni keresgélni.
Trundike mit dolgozol? Én is Fehérváron dolgoztam....