Új privát üzeneted érkezett!

Pumperka: megtartjuk hétvégén a hozzátáplálás főpróbát (meg mégiscsak az édesapja is látni szeretné az első pillanatokat ;) ), és kedden már felkészülten megyünk :)
Hányra menjünk?
linocs

lányok, élek -MÉG-, öngyógyításba kezdtem. Ha tényleg jobban leszek jövök. Rámfér a +++ köszi :wink:
Vendég

Nálunk 3. gyereknél ilyenféle apai igény már nincs is, de teljesen jogos. :lol: :lol:
Nekünk bármikor jó, esetleg egy szülői üthet be(tanévnyitón kiderül), de az 17 :00-kor szokott lenni, szóval addig férjen bele. :wink:
Ami volt elég laza napirendünk az most totál borulva. Káoszos szopik, és alvások. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim!
Gyulladás, vagy kő? :shock: Felfázás?
Volt már ilyen?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim: mi újság????? Voltál dokinál?
linocs

Voltam, csak még nem volt rendelés, Jánosba nem mentem. Cickafark ülőfürdő, homeós bogyik, tőzegáfonya, medveszőlő.......de már jobb. Felfázásos tünetekkel kezdtem, átment vesegörcsbe, homokosat pisilek. volt már kövem, de nem vágom, annyit iszom........
Vendég

Sziasztok!

Linocs, olvasom, amit a fogzással kapcsolatban írtál és azon tűnödtem, hogy az se sokkal jobb, ha hamar elkezdenek kibújni a fogak. Nekünk például a két alsó egyszerre jött ki, még nem volt Kristóf 5 hónapos és azóta az egész alsó ínye egy merő göröngy és szinte minden napra jut a szenvedésből azóta... Meg azt mondják, nagyobb gyerek figyelmét könnyebb elterelni a fájdalomról. Talán van benne valami, mert Kristófnak olykor szinte lehetetlen...

Juditkmét, biztos írtam már, hogy szülés után 2 héttel nekem beöntésre kellett mennem, mert olyan székrekedésem lett. Akkor én is beszereztem több listát és természetesen az általad felfedezett ellentmondásokkal voltak teletűzdelve a listák. Csak egy példa, nekem a kukorica és a borsó nem tett jót, viszont a tejbegríznek irtó hálás voltam. Kristófnál meg most azt figyeltem meg, hogy ha sütőtököt eszik, kicsit megfogja. A barack viszont, ahogy valamelyikőtök írta, szuper. És ahogy Jim említette, lehet kapni friss sütőtököt, még olyat is, ami magyar termék, de tényleg kissé drága.

Viszont, Kmanna, hallottam olyan kisgyerekről, aki szezonban minden nap sütőtököt evett, mert milyen egészséges és hogy szereti, és aztán a bőre tiszta sárga-narancssárga lett. Szóval, nem szabad túlzásba esni vele... Ennek a magyarázatát Jim vagy vki tapasztaltabb biztosan jobban tudja, mint én.
Vendég

Jim! tényleg, mi a helyzet? nekem is volt vesemedencegyulladásom terhesség alatt , az iszonyú fájdalom, emlékszem, remélem ez valami enyhébb dolog - nekem 2 hétig feküdnöm kellett akkor

Szilvánusz, ha megyünk szívesen viszlek Titeket, csak sajnos Eszter iszonyúan benáthásodott, egész éjjel alig aludtunk (mindhárman), mert ő ugye cumival alszik és így nem kapott az orrán levegőt. hiába szívtuk ki neki félóránként azonnal tele volt megint, plusz állandóan sírt és így pláne. ma is állandóan sírdogál és nagyjából ugyanaz a helyzet.

szóval ha péntekig meggyógyul akkor viszlek titeket, majd tudósítok az állapotáról, hogy időben tudj mást szervezni, ha úgy alakul

ja és akkor mikor is találkozunk, mert 15-18 óráig van pénteken rendelés még oda is kell mennem Eszterrel

én inkább az Árkád mellett lennék, mert nekem muszáj oda is bemennem, meg utána ugye még a dokihoz és az már sok egyszerre.
és az Ikeában meg pont voltunk hétvégén.
de ha a többség úgy dönt... ott hol lehetne összegyűlni? az étteremben?

KépKép
judit18

Jim, most olvasom ezt meg az előző fél oldalt... Amit írtál, hogy biztos még rosszabb is lesz a sok rossz után - hát bejött tényleg... Gyors gyógyulást kívánok Neked. A medveszőlő meg a cickafark tényleg nagyon jó, remélem, segít!
Vendég

Sziasztok!
Mi is élünk még, csak nagyon zajlik az élet, meg történt a környezetünkben egy tragédia (szomszéd 22 éves srác egy hete meghalt motorbalesetben :cry: Nagyon szerettük őt, egy kicsit a kisöcsénk volt) és emiatt nem sok kedvem volt jönni. :(

A nagyokat a hétre beraktam rokitáborba, így egy kicsit most könnyebb. Ilyen görény anya vagyok, de már nagyon fáradt voltam. :oops: Szerencsére ők nagyon élvezik. Még Pepike is tök ügyes pedig ő eddig nem járt edzésre, csak a Dorkát látta itthon gyakorolni. Délelőtt edzések vannak, délután meg mindig mennek valamerre. Tegnap az Állatkertben voltak, ma mozi, holnap meg kirándulás. Jól elfáradnak mire hazaérnek és így már csendesebben vannak: Sőt este sem kell őket ágyba küldeni, mennek maguktól is. :lol:

Nagyjából olvastalak Titeket. Köszönjük a hófordulós köszöntéseket és ezennel én is gartulálok kinden babábnak és mamának, meg papának a fordulókhoz!

A talira pénteken sajna nem tudunk menni, mert akkor van a könyvosztás a suliban. És mivel ingyen kapjuk, vinnem kell az igazolást a 3 gyerekről, így másra sem tudom hárítani e feladatot.

Nálunk Borókánál semmi extra változás nincs. Az orrfolyás talán végre múlóban, de jól kitartott. Már mindketten utáltuk az orrszívást. :evil: A hozzátápi nem nagyon megy. Hipp almával próbálom, de nem nagyon izlik neki. Folymatosan tolja vissza a nyelvével. Hétvégén hoztunk anyuméktól hazai őszibarit, majd ezzel most újra próbálkozom, de még puhulnia kell. És még ő sem megy, nem beszél, nem kúszik és nem mászik, de rendesen próbálkozik, viszont rettenetesen tud nyálazva berregni. :lol:

Jim, Pepike és Pati! Nem semmi történeteitek vannak!!!!!!!! Üzzétek már el ezeket az ártó szellemeket!!!!!

Kép
Kép
Kép
petramama

Judit18! Együttérzek a nemalvós, náthás éjszakák miatt veled. Mi is mküzdöttünk jó néhány éjjel!
Én orrszívás előtt mindig cseppentettem az orrába tengervizes sóoldatot és utána szívtam ki. Utána meg normál orrcseppet kapott. (Nasivint, vagy a dokinő által adott valami patikai kevertet, ezeket felváltva használtam)

Kép
Kép
Kép
petramama

JuditK, Anna, a holnap délelőtt nekem már nem jó, van 1-2 programom még, muszály valamikorra ütemezni....

A csüt. du, péntek de (kb 10 től) és du még jó.

Zsu, Szilvánusz , boldog évfordulót Nektek!

Jim......elképesztő! Jobbulást!
Vendég

Pati!

Én viszem szíveseb Beuskát is akkor viszont rendőri felvezetést kérünk és dangeres szalagokat körbe!!
Nagyon szép kis család vagytok! Nálunk is ez van már annyi mindenen
átmentünk megérdemelnénk már azt hogy csak egymásnak és a gyerekeknek legyünk!

Kiszazsu!

Én nem aggódnék Alexa miatt, lehet hogy csak lusta, és így kényelmes neki, mert te úgy is mindent megértesz. Van erre egy módszer, az óviba úgy szokták csinálni hogy ha egy gyerek saját szavaival fejezi ki a dolgokat úgy kell csinálni mint ha nem értenéd, többször kérdezz vissza hogy mire gondolsz Alexa????és mond ki te helyesen a nevét.
Ezt jó kuszán írtam le. De biztos érted.

Pumperka!

Remélem hamar helyre áll a cicrend! :wink:

Kacika!

Jobbulást nektek!!!!!!!!!!++++++++

Linocs!

Örülök hogy helyreállt nálatok a Fruzska cicizése, remélem most nem zavar be semmi!!!!
Köszi ari vagy akkor ha nem tartotok tőlünk megyünk.
Nekem minnél hamarabb lenne jó, mert még haza kell érnünk Jimmel és péntek du. extra forgalmi dugók lesznek visszafelé a belvárosba. Szóval minnél hamarabb és nekem is jobban tetszene az IKÁS ötlet. Az étteremnél jobban tudnánk dumcsizni, meg ki is tudjuk venni a babókat.
Ja, és mi banánnal kezdtük a hozzátápit, egy pici édes almát kevertünk bele. Először higítsd fel anyatejjel hogy ne csak az idegen íz legyen, ez csak egy jótanács.
:lol: :lol:
Szép kis napotok volt, mint ha magamat látnám. Csak épp nem gyalog. :oops: pedig ez egy edzéssel is felért.

Szilvánusz Jobbulást, remélem már jobban érzed magad!!

Petramama!

Jobbulást nektek is, jó hogy jöttél. Ez a tragédia tényleg borzasztó. A férjem is motorozik és nagyon féltem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pepike 2008.08.27 14:28-kor.

pepike

Kép

Kép
pepike

Jimm!

Mi újság veled?????????????????
Jobban vagy?????
Nem úszod meg a talit! :wink: :lol:

pepike

Kép

Kép
pepike

És végül de nem utolsó sorban!
Juditkmét!

Megy Niminek a drukk!!!!És kérjük majd a beszámolót.

Nekem kicsit fura amit írsza szopiról, nekem nehéz ezt elképzelni, de tudom mindennek meg van az oka!Én annyira de annyira imádok szoptatni de sajna nekem még sem adatik ez meg soha sokáig. Mostmár csak összaebújós szopisok vagyunk, tejcsi már alig de úgy imádom amikor majmol engem, és mindig is imádtam.
Nálatok ez miért ilyen keserves???Tudom hogy vannak nehézségei, de
annyira jó mikor hozzádbújik, nézd a jó oldalát lsélvezd minden percét!!!!!

Szoptatós anyucik annyira, de annyira írigyellek benneteket!!!!!! :lol:
És legyetek büszkék magatokra hogy még mindig szoptattok!!!!!!!!!!

Pedig tudom sokszor nem könnyű!Nekem is voltak nehézségeim bőven, de kárpótol a kis szájuk és a tekintetük ahogy megelégedve szopiznak nem??

pepike

Kép

Kép
pepike

Kacika!
Ezt írta Kmanna!
Egyszerűen nem tudok belépni a babanetre...
Szóval csak a tali miatt írom, hogy nálunk még mindig teljes a káosz a házfelújítás miatt, így ha Nektek délelőtt jó inkább, természetesen legyen akkor, csak nem tudom 100%ra mondani, hogy tudunk-e menni (ráadásul mindig előző este derül ki, hogy jönnek-e másnap a munkások -elég kivagyok:((((!!!). A lényeg, hogy nem akarok variálni, szóljatok, h mikor legyen és megpróbálunk ottlenni!
köszi!!!!

Én Annával is nagyon szeretnék talizni és mivel holnap du. 5-től ceragemre megyek, legyen a péntek du. ill. este 5. (Feri is terepen lesz, későn jön haza) Helyszín?
Játszótér? Melyik is?

Annának megírom sms-ben. Akár mellettünk a fagyizó játszóterén ill. nálunk a kertben (házban) is lehet a tali....Márvány utca Falusi fagyizó....Nos?
Mit írjak akkor Annának?

Pepike!
Nem tudom de nem érzem azt amiről írsz....(depresszió?) És még én akarok erről szakdolgozatot írni???
Szoptatás alatt Levivel is híztam 8 kg-ot, Nimóval már 7-et. Lehet hogy ezért is várom a végét...

Jim!
Hogy vagy?

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Juditkmét!

Sajnálom amit írsz ,ha nem így éled át ezt a dolgot szerintem magaddal van bajod, nem a szoptatással igazából.
Hogy depresszió-e azt nem tudom vannak ilyen és olyan emberek is. Más dolgokat is különféle módon élünk meg, te másban találsz örömet és ez nem baj, ezért ne hibáztasd magad!
Viszont le a kalappal előtted, hogy ennek ellenére hogy így éled meg a szopit még is ÖNZETLENÜL Nimit nézve (emlékszem mennyit harcoltál a tejcsiért) és még mindig szoptatsz ilyen egy igazi anya!!!!

A szexnél én is így voltam érdekes módon engem is nagyon zavart.

A szakdolit nem felejtettem el, csak a másik gépen van amin most nincs net és a férjemnek kéne átrakni pendrive-ra majd a laptopra hogy át tudjam küldeni neked, de hát ő egy külön eset. :lol:
De majd csesztetem és előbb-utóbb megcsinálja amit kérek.

pepike

Kép

Kép
pepike

JuditK, oké, akkor legyen péntek 5.
A helyszín nekem mindegy, tényleg, úgyhogy azt döntsd/ döntsétek el ti, és akkor én ahhoz tudok alkalmazkodni.
Csak majd írd meg nekem is ide. (így én is Petivel együtt tudok majd menni. Megcsodálhatjátok a szép sérülést a fején :roll: :P

Köszi!

Most csak ennyi, rohannom kell.
Vendég

KJudit, ha a perinatális depressziót írod, keresd meg őket: http://www.vadaskertalapitvany.hu/ks_hawa.html konkrétan foglalkoznak ezzel is.

Kis helyezt, csak gyorsan: nagyok depisek a sulikezdés miatt, fiúk közölték, hogy én menjek oviba, ők itthon maradnak apával, Danira meg azt mondta anyukám, hogy ne etessem már annyit, mert szörnyen nő... (és hízik :lol: )- így ötödikre de meglepő....

Környezetemben történt vmi ami szörnyen nyomaszt, most nemigen vagyok kommunikációképes a szabad 12 és fél percemben, de olvasok, és igyekszem majd jönni is.

potyka

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, ma dolgoznunk kellett Bencével.
Aki nálunk dolgozik pali, elment Londonba 1 hétre, és így nekem, meg a kis B.B nek kellett megoldanunk egy csomó dolgot!
Szóval ez van! :roll:
Kocsiba etettem meg hátul, egy parkolóba. :)
És mentünk tovább! Tök jó volt!

Jim!
Hogy vagy??? Remélem nem lesz semmi gond!!
Küldöm++++++++++++++++++++++

Zsu Szilvánusz!
Kép

Boldog Évfordulót!!!!!!!!!

Bocsánat, de most nagyon mennem kell el vagyok úszva mindennel!

Sziasztok!

Ezt estére küldöm nektek!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Ma nagyot utaztunk...........
REggel kocsival be a fiam új sulijába a könyvekért, aztán haza. (30 ezer ft. a könyv............ :shock: )
Aztán Nóri szopi, fejés, és újra felkerekedtünk, de most tömegközlekedéssel, hogy az én vidéki "kistirpák" gyermekemnek el tudjam magyarázni, merre is fog odatalálni a sulijába!!!!

Vonattal mentünk, ahol is nem fértem be a babakocsival a belsőrészbe, álltunk a peronon, ahlo meg nincs levegő!!!! De totál szigetelve van ám, és totál semmi levegő, azt hittem rosszulo leszek, szédelegtem csak!
Késtünk, kb. 20 percre le is állítoták a vonatot!!! Olyannyira izzadtam, hogy a csöcsöm közt folyott a víz..................... Nóra végig aludta. Azt azért el kell mondanom, hogy a babakocsit bárhova rakod, egyszerűen nem lehet mellette elmenni, sem ajtót nyitni........ Iszonyat volt!

Aztán 173 busz!!! A babakocsi helyén állnak a népek, mert ott állnak............ 2 megállón keresztül botladoztak rajtunk keresztül az emberek, akik le vagy felszálltak!!!! Aztán bepörögtem, és megkértem őket, hogy ugyan vigyék már odébb a seggüket, hiszen a babakocsinak kinevezett helyen állnak.............. No nááááá, hogy még ők voltak megsértődve!

Innen már cska gyalogolni kellett, és senki nem zavart meg minket!
Nórit a vitt anyatejjel megetettem a suli előtti padon, és a maradékot neki adtuk egy ott lődörgő fekete kismacseknak, olyan szivettépően nyávogott, hogy muszájos volt na!!! Úgy zörgött, ahogy bírt, hálából nekünk! :lol: :lol: :lol: :lol:

Odarendeltem a férjemet értünk, egészen egyszerűen nem voltam hajlandó ezt mégegyszer hazafelé megcsinálni.................. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Most meg aggódhatok, hogy a fiam hogy fog oda és visszatalálni hétfőn, mikor egyedül megy életében először Pestre suliba!!!!

Felnőtt a kölköm!!!!

Ihaj, el is sírtam magam hazafelé, nem győztem elnézést kérni tőle, merthát ugye a kamasz az kamasz......... Nagy lakli! :):):):):):):):):):):)

Ennyi volt ma!

Eszterxx!
Édesapádért gyújtok egy gyertyát reggel........... Szeretlek, ölellek!!!!! Hiányzol!
Vendég

Pepike!
Köszönöm szavaidat!!
Azért nekem bűntudatom van, amiért nem élvezem a szoptatást. Naponta még 6x szoptatok...Közben mindig olvasok, tanulok...

Valaki írta a fél banánt...
Nimó turmixa amit egyben bevág: 1 egész banán, 1 egész alma, 1 egész (jó nagy) őszibarack... :shock: :wink:

A bébiételeket (az egész üveggel) 2 perc alatt befalja, nem győzöm nyomni a szájába...

Ordít ha eszünk és őt kihagyjuk. Így történhetett meg, hogy evett már 1 kanál tarhonyát, 1 kisebb darab kenyeret, egy kis sütit, törcsért stb. Ha kap ilyesmit kacag, rúgkapál, kurjongat örömében...
Hát hogy tudnám megállni,hogy ne kapjon abból amit mi eszünk..

A fő tápláléka továbbra is az anyatej. Napi 1 bébiétel és egy tápszer.

A doki szerint 100% a reflux. Antibiotikum szedése valószínű évekig :!: tart. Műteni 1 éves kor után lehet. De az is megtörténhet hogy kinövi. Jövő héten telefonál a doki, hogy mikor mehetünk hólyagfeltöltésre Szegedre... :( :( :( :( :(

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Jim, jobbulást!!! Sikerült az öngyógyítás?
Szilvánusz, akkor boldog évfordulót Nektek is! Együttérzek veled, ez a kórság nagyon ki tudja meríteni az embert! Nekem szerencsére nem volt bajom a tejcivel, nem hánytam, tehát inni azt tudtam.
Judit18, jobbulást Eszterkének!
Pepike, értem, amit írtál! Próbálkozom már olyannal, hogy mintha nem érteném, mit mond és kierőszakolom a helyes szót. Hát nem mindig sikerül. :roll:
Monácska, ismerős nekem is ez az előzékeny, udvarias magatartás a bkv-n. :? :evil:
Juditk, sajnálom, hogy Niminek ez a diagnózisa. :( Szorítok, hogy tényleg kinője!
Eszterxx, gondolok Rátok! Sok erőt a továbbiakra is!

Ja, és köszönöm mindkettőnk nevében a gratulációkat! :D
Vendég

Juditk!
Nagyon sajnálom Levit!
Remélem ki fogja nőni. Sok sok erő, és kitartást nektek!!!
Vendég

Na végre valahára be tudtam lépni! Nem tudom nálam miért sz@rakodik ennyit a babnet!

Okés csajok, akkor legyen péntek délután! Játszó vagy fagyizzunk? Rátok bízom, mert nekem Pankóval egyszerűbb,mint Nektek két gyerekkel!

Zsu,
a becenevekről: már én is kezdtem aggódni, mert mi is állandóan össze-vissza hívjuk a kiscsajt: Panyek, Panyó, Pankalini, no és a csimota ezerféle változata: csimusz, csimkó, stb. Szóval mostanában kezdek jobban odafigyelni, hogy a legegyszerűbb variációt, a Pankát mondogassam neki.

Obea,
nagyon jót nevettem a sárguláson, mármint a sütőtöktől :D :D Vizuális típus vagyok, elképzeltem Pankót a fekete hajával nagy szemeivel sütőtöksárga fejjel :D Egyébként biztos van benne vmi, mert nekem volt egy ismerősöm, aki állandóan Kubuval itatta a kisfiát, komolyan már a végén úgy sajnáltam szegény kissrácot, mert iszonyat sárga volt a bőre, az a kifejezett "Kubusárga" :D :D :D

Ma megint negatív evésrekordot döntögettünk, inkább nem is részletezem, de cserébe már egy félórája nem tud elaludni és pörög a kiságyban :roll: :roll: Alig várom, hogy az álommanók elnyomják végre azokat a hosszú pillákat!!!!!!

KépKép
kmanna

Márti!
Nimó a beteg nem Levi. :roll: Levinek a székrekedése van még mindig porondon, de a Laevolac mindent megold. Meg a sütőtök....

Kmanna!
Ok. Akkor péntek 5 óra. Én nem ismerem a játszótereket, Kacikát majd megkérdezem...

Nimó a másik véglet, mint ahogy feljebb írtam. Állandóan enne. Lehet, hogy ezért is taszít a szoptatás, mert neki semmi sem elég...
Nincs olyan szinte hogy nem enne...

Zsu!
Köszi.

Monácska!
Én a tömegközlekedést nem vállalnám. Rosszak a tapasztalataim. Furcsa hogy Neked már ilyen nagy fiad is van, várom én is...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

JuditK! Basszus ennyit eszik Nimi? :lol: Nekem a lányaim soha nem ettek ilyen mennyiségeket... Petra még most sem eszik meg ennyi gyümölcsöt egyszerre.
Borókába ma másfél kanál almát tudtam bele"tömni". Utána jól összezárta a száját. Így holnap már tényleg barackkal próbálkozom.

Eszterxx! Holnapi napon lélekben veletek leszek! Nagyon sok erőt kívánok Neked!

Kép
Kép
Kép
petramama

JuditK: Csatlakoznék a bélpoklos gyerekek anyukájának topikjához. Zazi is simán lenyom egy banán, két barack és egy kis tejpép turmixot tízóraira. Az uzsi 1 üveg hipp-es főzelék. A többi szopi (reggel, délben és este, sőt hajnalban is) :-)

Kép
ginger1

Sziasztok!

Jimm!
Hogy vagy????????

Eszterxx!

sok erőt neked, lélekben veled vagyunk!!!

Ginger!

Nem semmi a kis zazi! És milyen súly társul ehhez a jó étvágyhoz??

Ki írta a ketchupos csirkét?????? Hogy volt az a recept?

Holnapra kéne nekem csirkecombhoz valami jó kis recept ami nem bonyolult , lehetőleg tepsis változat, mert ahhoz nem kell ott állni.

pepike

Kép

Kép
pepike

Petramama!
Nimi szinte be sem csukja a száját menet közben csak nyeli a pürét... :D

Ginger!
Végre! Már azt hittem kóros amit Nimród művel...Többet meg bír enni mint Levi...
Este a menetrend: 5 -kor szopi, fél 7-kor tápszer, fél kilenckor szopi.
Délben meg: délben szopi, 1 óra múlva gyömölcs v. zöldségpüré, még 1 óra múlva szopi. És nem keveset szopik. Nem mérem de jó nehéz a mellem mindig és ált. egy jó 10 percig nyel folyamatosan...

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Pepike!
Márti írta de már én is megcsináltam.
Befűszerezed a húst szokás szerint, aztán mikor már félig megsült mindkét oldalát megkened ketchuppal. A sütés vége előtt 10 perccel egy kis mézzel is megkened. Nagyon finom.

Eszterxx!
Mélyen együttérzek én is...++++++++++++3

Judit

Kép

Kép
juditkecskemet

Pepike, megkerestem neked a receptet. :D

[quote="b.márti77"]N írta:b.márti77agyon egyszerű a reci:
Besózod a combokat. Lerakod a tepsibe
- berakod kb160-170 fokon sülni
- egy 10 perc után bekened ketchap-pal (ilyen tollacskával)
- visszateszed sülni
- majd mielőtt pirítod cseppentesz minden darabra egy kis mézet, és pirítod!
- majd megforgatod, és a másik oldal is így!
:D :D :D
Vendég

Sziasztok!!!!

Jimnek, Eszterkének és a többi betegeskedőnek jobbulást, Szilvánusznak és Zsunak boldog évfordulót kívánok!!!!

Eszterxx, gondolok Rád!!!! ++++++++++++++++++++++

Bocsi, de tépek aludni, hulla vagyok.

Blanka ma volt mérve, 7,80!!!!! :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Judit, egy perccel gyorsabb voltál nálam! :D
Vendég

Pepike: Fogalmam sincs mekkora a kis éhenkórász. Igazság szerint már 2 hónapja nem mértem meg. Megelégszem azzal, hogy szemmel láthatóan is jól gyarapszik :-)
Szerintem nem kövér, csak jó húsban van. Persze én teljesen elfogult vagyok :-)

Kép
ginger1

Juditk: Nem tudhatod, hogy mennyit szopik (szerintem). A cici sajnos nem átlátszó. Ráadásul van olyan gyerek, akinek nagyon jó a huzata, van olyan akinek kevésbé. Én azt figyeltem meg, hogy a cici általában elég három órára. Menstruáció előtt viszont hiába cicizik ugyanannyi időt, szerintem ugyanannyi intenzitással mégsem elég neki. Vagy a mennyiséggel vagy a minőséggel van ilyenkor baj.
Nálunk úgy működik a dolog, hogy hajnal 5-kor és nyolcok szopi, utána gyümölcs tejpéppel, utána szopi, utána főzelék utána szopi.
Menstruáció előtt pár nappal viszont reggel és este is kell kiegészítés. Nem elég neki a tejem :?
Én már túl vagyok azon hogy ezen stresszeljem magam. Örülök neki, hogy ennyi is megy :-)
Azzal meg, hogy van néhány hurkája nem foglalkozom, ha elindul úgyis ledolgozza majd.
Engem anyukám ba.....ogat állandóan, hogy ne adjak neki annyit enni mert elhízik. Nem érti meg, hogy Zazinál nem így működik a dolgok.
Ő egy nagyon kiegyensúlyozott, mosolygós baba. Egészen addig amíg az igénye szerint etetem. Ha éhes akkor "fészkes fenevaddá" változik. Ha nincs kaja, akkor megy az ordítás ezerrel......
Úgy gondolom, hogy ilyen korban még érzik a gyerekek, hogy mire és mennyire van szükségük.

Mondjuk anyu amúgy is egy nagyon hiú ember. Világ életében fogyókúrázott. Most meg 61 éves korára hollywoodi szőkére festeti a haját. 15 kilóval könnyebb mint én. És a munkások az utcában még mindig utána fütyülgetnek nem utánam :-) Mély V nyaku a kivágása és dögösebb ruhái vannak mint valaha nekem lesznek.

Hiába mások vagyunk :-)

Kép
ginger1

Tudok ám helyesen írni, csak nagyon siettem. Bocsi

Kép
ginger1

Juditkmét, szeretnék vmi indiszkrétet kérdezni. Niminek milyen a széklete és mennyi időnként van? Bocsánat, de ez engem most nagyon foglalkoztat. Kristóf is mindent eszik, de csak egyszer merek adni neki szilárdat. Bár már tiszta nagy - egy hónapja 68 cm és 7500 gr volt -, úgy látom, hogy a szilárd kaja megemésztésével kissé küzd... Előre is köszi - privátban is jó, ha nem akarod a sült csirkés ínycsiklandó recept után közvetlenül ezzel folytatni a hozzászólásaidat :-)
Vendég

Zsu: küldtem emailt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
linocs

Bocsánat, most olvasom, mit írtam ("Kristóf is mindent eszik") - :lol: tiszta lökött vagyok... A mindent, az arra vonatkozik, hogy egy ilyen korú baba, amit elkezdhet enni már... Elképzeltem, ahogy pacalpörköltet kér enni... Na, megyek. Ebből már nem jövök ki jól...
Vendég

Ginger, én csak egy helyesírási hibát vélek felfedezni írásodban: a baogat szót vsz elírtad :wink:
Vendég

0bea0: bár nem tőlem kérdezted: de Zazinak mindig is probléma volt a széklet. Amíg csak anyatejet kapott addíg 5-9 naponta volt széklete. Nálunk pont az hozta meg az áttörést, hogy kap szilárd kaját is. Azóta naponta van kaki, sőt van amikor naponta kettő is.

Kép
ginger1

Linocs, vettem! :wink: Most néztem, még nem jött meg :? , de most már lassan megyek aludni, majd holnap elolvasom. Köszi!
Vendég

Linocs, mégis megjött, csak a vipmail nem küldte át a gmailre. :?
Köszi, majd a linkeket megnézem holnap.
Vendég

Ginger, köszi, ez egy érdekes adalék-info számomra! Nálunk fordított a helyzet. Lehet, hogy még nem érett a szilárd kajákra? Persze, védőnéni szinte lehordott, hogy főzeléket miért nem adok neki, amikor mondtam, hogy többnyire gyümölccsel próbálkoztunk eddig. Szerinte pulykát meg csirkét is adjak neki... De amikor látom, hogy szenved a kakival?? Mondjuk, a védőnéni már 3 hónaposan is barackot akart adni... No comment.
Vendég

Judit(k)!

Hát akkor én is beállok a sorba :wink: Olika is egy Gargantua :lol:
Nem győzöm olyan gyorsan adni neki a pépeket ,mert ha késik a falat már reklamál :wink:

A szopis ügyben én megértelek....attól függetlenül h én most szeretek szoptatni ,a nagyfiamnál a durva mellgyuszi miatt utáltam!!!Alig vártam h vége legyen...Nem értettem h miért örül mindenki és miért gratulál h még mindig szoptatok meg mennyi tejem van..el tudtam volna őket küldeni a sunyiba :x
Szal most szeretek szoptatni, de azért tudat alatt meg kicsit nyomaszt h nagyon függ a szoptatásoktól a napirend,azt h mikor hova mehetek..stb...nekem meg ez a bajom :( Igzából nem is mennék nagyon nélküle hosszú időre sehova,de a tudat h nem is mehetek,szal csak az nyomaszt...hülye vok,mi??!! :shock:

Én is az Ikeára szavaznék inkább, de ha muszáj és el tudunk menni egyátalán, akkor lehet az Árkád is...És hánykor is??

Eszter!
+++++++++++++++++++++

Pati!

Tényleg jó hely lehet ez az Öböl :wink:

Jó éjt!!

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ne hari, hogy nem reagálok senkire, de annyira el vagyok keseredve. Itt sírok már egy órája, annyira fáj a vesém, a pisim. Két gyermekem alszik, felhívom a budakeszi központi ügyeletet, az orvos azt sem tudta, mi van, mert aludt és elzargatott a János urológia ügyeletre. Ébresszem fel a két fiam, mert nekem rehabosnak kell a sofőr férjem? Vagy hívjak taxit.....ja pont az kell, amikor nincs lóvé. Az éjszakás shoppos elvinne, de akkor egy kutassal maradjon ott a kút? Jönne egy ellenőr, a férjemnek meg annyi. Hívom a kórházat, senki nem veszi fel. Robi elment a pisimmel, kiváncsi vagyok mi lesz a vége. Egyre jobban utálok már élni. Soha nem fájt így a vesém, benyomtam medveszőlőteát, cickafark ülőfürdőt vettem, homeós bogyót szedtem, urogin tinktúrát ittam (az alkoholtartalmát leszartam, csak hogy jobban legyek) és megittam 6-7 liter folyadékot. Itt az este és végem van, mintha semmit nem tettem volna érte. Fent vagyok tegnap reggel 6 óra óta, egy percet sem aludtam!!!!!! Régebben volt hasonló bajom, de annak már ezer éve, most minden előzmény nélkül jött. És akkor még persze nyomom a szteroidos szemcseppet is és szoptatok. Szegény kisfiam, csoda hogy kell neki a cicim :cry: :cry: :cry: Tudom, miért van ez, mert annyira lelkileg is taccson vagyok, hogy most fizikailag is haldoklom.

mégis reagálok, judit ne legyen lelkiismeretfurdid a szopi miatt. te is depis vagy és minden ember más, rajtad ez így jön ki. Milánt én sem szerettem szoptatni az elején, sőt magára a gyerekre sem voltam kiváncsi, nem éreztem, hogy az én gyerekem, idegen volt. Szerencsére nem tartott sokáig, a végén meg azért lettem depis, mert nem akart szopni 4 hósan. Tényleg majdnem bekattantam, annyira megviselt. Kiváncsi vagyok a kistesóval hogy lesz, szerintem még 20 év múlva is szoptatom. Önző vagyok, de ez nem újdonság. Szoktam neki mondani, akarlak, imádlak, kívánlak szopi előtt, amikor csillog a szeme, és már szopi pózba helyezkedik. Szagolgatom, simizem közben. Felér egy orgazmussal, sőt! Nekem több annál!

Eszterxx: lelkiekben veled vagyok és tudod: Az hal meg, akit elfelejtenek. +++++++++++++
Vendég

0:00
Vendég

jó kis laptető :roll:

jé, már tegnapelőtt óta fentvagyok. :evil:

hívjál már kedves férjem, mert hamarosan öngyi leszek.

jut eszembe, mi van kvaszévivel?

meg nekem kavics hiányzik, ezer éve nem írt. Beuska elfoglalt, most extrán, de majd holnap felhívom.
Vendég

Kép

Jim!
Hogy vagy????? Meg lett az eredmény???
Nagyon sajnállak!
Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?