Blankát hasra fektettem és aludt tovább! Mi imádunk hason aludni
Na szóval, Sziasztok Lányok!
Nagyon sokat írtatok alig győztem visszaolvasni
Bocsi ha nagyon hosszú leszek!
Tamara, gratulálok az esküvőhöz, én a polgárira egy nagyon klassz nadrágkosztümben mentem. Ráadásul nem is fehérben hanem almazöldben, így máskor is feltudom venni
Anna baba nagyon édes, klasszak a nyaralási képek is.
Viszont szomorúan olvastam, hogy váladékozik a szeme. Mióta? Szülés után is váladékozott?
Eszter és Tamara: köszönöm a kép lekicsinyítéssel kapcsolatos javaslatokat, majd megpróbálkozom velük
Eszter: én nagyon rendmániás vagyok, de néha hagyom a fenébe az egészet és csak a gyerekkel ücsörgök a kanapén. Bolondozok vele, játszom vele. Szerintem Te is ha tudsz akkor most foglalkozz vele többet, mert olyan hamar megnőnek és később úgysem mi fogunk neki kelleni
Arról nem is beszélve, hogy ha jobban figyelsz rá, hamarabb megtanulod az összes rezdülését, arckifejezését, hogy éppen mire vágyik!
Játék: én mindenféle mondókákat, dalocskákat énekelek neki. Van, hogy ölben tartom és táncolok vele. A játék max. félóra igazából Blankát még kicsinek is érzem ahhoz hogy tovább produkáljam magam, mert nem köti le. A hordozóban elücsörög és rugdossa a játékait (ha egyedül van akkor ez tart max. 5 percig) általában a játékokat mindig bemutatom neki, és elmondom, hogy melyik játék milyen állat, és mit csinál. Azt vettem észre, hogy ha beszélek az nagyon tetszik neki. Sőt már ő is próbálkozik a gőgicséléssel, de még csak ritkábban és csak akkor ha beszélek hozzá, ezt úgy veszem, hogy válaszol nekem. Megmondom őszintén baromira tetszik ahogy kommunikálni próbál, és szerintem ez még sokkal klasszabb lesz a későbbiekben. Most már tök jól mosolygunk. Sikerült le fotóznom, annyira büszke vagyok rá
Linda: Örülök, hogy a hát simis tippem bevált. Mi is sokat simogatjuk este, de nálunk sem jön be minden elalváskor. Előfordul a cicin elalvás is. Nálatok is gyönyörűek a gyerekek, Vivi haja király!!!
Ja alvás: ma szépen alszik, nagyon ügyi egy baba
és reggel 7-ig aludt. Már 6-tól fent voltam és azt vártam, hogy mikor fog ébredezni, amikor meghallottam a hangját rögtön szaladtam hozzá. Imádom amikor ébredzik, nyújtózkodik a karomban.
Melus: Boti is annyira szép baba! De Ő olyan pasis. Szerintem tiszta apja
Kiváncsi leszek, hogy nálad bejön ez a kendő használat? Én még nem próbáltam és nincs is kendőm, de nagyon szeretnék majd valamit amiben tudom hurcibálni Blankát és a babakocsi nem a legegyszerűbb nekem.
Anikó: hát nem mondom, néha nekem is jó lenne egy-két gyerek, hogy szórakoztassa Blankát. Irigyellek
Bár én most egy szót sem szólhatok, mert mi keddtől – csütörtökig a mamáéknál voltunk, és Blankával tényleg sokat foglalkoztak ... ha sírt mindig átvették egy kicsit, hogy tudjak pl. ebédelni. Itthon ha egyedül vagyok, sokszor már triplán kihűl az ebéd mire odajutok, hogy egyek.
Valaki felvetette az utazós ágyat. Szerintem nagyon szuper. Nekünk is van, féltem tőle, hogy fog-e benne aludni a baba. De mintha otthon aludna a saját ágyában. Csak mi teszünk bele ismerős tárgyakat, meg van egy paplan amin szokott szopizni azt tesszük alá, így az otthon illatait érzi és nem idegen neki.
Találka: én nagyon örülnék, ha találkoznánk ... mert még csak Tamarát, Melust és Krisztit ismerem személyesen. Ja és Ádámot + Botit
Ja majd elfelejtettem, voltunk hétfőn csípőszűrésen, nekünk is kell majd menni uh-ra, de az automatikus, nem azért mert baj lenne a csípőjével. Én meg voltam szerdán a dokimnál szülési utáni kontrollon. Hát megmondom őszintén olyan nosztalgikus érzésem volt. Még nem gondoltam erre, de tényleg jó volt pocakosnak lenni.
A dokim nagyon aranyos volt, de olyan jól esett, hogy érdeklődött Blanka után, hogy mi van vele, mit csinál már? Nézelődik-e? ... stb.
Asszem mára befogom a szám! Pocakosoknak kitartást (Tündi, Zsuzsa, Kriszti) anyucikáknak is
Sziasztok!
Timi