Sziasztok!
Ma nagyot utaztunk...........
REggel kocsival be a fiam új sulijába a könyvekért, aztán haza. (30 ezer ft. a könyv............
)
Aztán Nóri szopi, fejés, és újra felkerekedtünk, de most tömegközlekedéssel, hogy az én vidéki "kistirpák" gyermekemnek el tudjam magyarázni, merre is fog odatalálni a sulijába!!!!
Vonattal mentünk, ahol is nem fértem be a babakocsival a belsőrészbe, álltunk a peronon, ahlo meg nincs levegő!!!! De totál szigetelve van ám, és totál semmi levegő, azt hittem rosszulo leszek, szédelegtem csak!
Késtünk, kb. 20 percre le is állítoták a vonatot!!! Olyannyira izzadtam, hogy a csöcsöm közt folyott a víz..................... Nóra végig aludta. Azt azért el kell mondanom, hogy a babakocsit bárhova rakod, egyszerűen nem lehet mellette elmenni, sem ajtót nyitni........ Iszonyat volt!
Aztán 173 busz!!! A babakocsi helyén állnak a népek, mert ott állnak............ 2 megállón keresztül botladoztak rajtunk keresztül az emberek, akik le vagy felszálltak!!!! Aztán bepörögtem, és megkértem őket, hogy ugyan vigyék már odébb a seggüket, hiszen a babakocsinak kinevezett helyen állnak.............. No nááááá, hogy még ők voltak megsértődve!
Innen már cska gyalogolni kellett, és senki nem zavart meg minket!
Nórit a vitt anyatejjel megetettem a suli előtti padon, és a maradékot neki adtuk egy ott lődörgő fekete kismacseknak, olyan szivettépően nyávogott, hogy muszájos volt na!!! Úgy zörgött, ahogy bírt, hálából nekünk!
Odarendeltem a férjemet értünk, egészen egyszerűen nem voltam hajlandó ezt mégegyszer hazafelé megcsinálni..................
Most meg aggódhatok, hogy a fiam hogy fog oda és visszatalálni hétfőn, mikor egyedül megy életében először Pestre suliba!!!!
Felnőtt a kölköm!!!!
Ihaj, el is sírtam magam hazafelé, nem győztem elnézést kérni tőle, merthát ugye a kamasz az kamasz......... Nagy lakli!
:):):):):):):):):):)
Ennyi volt ma!
Eszterxx!
Édesapádért gyújtok egy gyertyát reggel........... Szeretlek, ölellek!!!!! Hiányzol!